Sziasztok!!!
Hű,de sokat írtatok,egy ideje csak visszaolvasok!!
Tücsök,üdv itt!!!
Pumi,hogyhogy az egyik hsz-eden voltak ékezetek?De jó neked,h a párod vállán alszol el?Én sem és a férjem sem tud úgy elaludni,h összebújunk....összebújunk,aztán mindenki megy a maga térfelére...agyő romantika
Én nem is a hasam miatt nem tudok hason aludni,pedig úgy szeretek legjobban,hanem a melleim miatt..nekem nagyon fájnak.
Mosódiót,szódát még nem próbáltam,de ígéretesen hangzik!!!
Úgy sajnálom,h ilyen rossz a viszonyotok az anyukátokkal!!!!Reméelm azért megváltoznak ezek a nagymamák,mert az unoka aztán abszolút nem érti,h miért történik....nekem apámmal nem jó,ők elváltak,mindkettőnek új párja,sőt van egy 1,5 éves húgom...dióhéjban ennyi és ennyi elég is belőle
Sajnos én nem teregetek kinn,pedig nagy kertes házunk van és hatalmas teraszunk,de csak 10-ből egyszer teszem ki,mert egyik szomszéd állandóan éget,füstöl és teljesen kiszámíthatatlan,egyszer 3 adagot mostam újra.Utána szépen megkértem,h előtte ugyan csörögjön már át,h szedjem össze,de szerintem direkt elfelejti...pedig amúgy jóban vagyunk...
Pókica,nem is gondoltam volna,h ilyen modern építő-tervezők voltak anno.Nagyon szerencsések vagytok,ennyi év alatt biztosan jól megtérült...lobog a hajad
tökjó lehet egy ilyen szélkamra
Briell,én sem kaptam képet a sotén.Mondjuk nem is kértem előre...szóval lehetett volna???Kedvesek.
Megyek,mert kész az ebéd,fiúk meg jönnek mindjárt haza a fodrásztól....