Új privát üzeneted érkezett!

Itt is süt a nap már.
Minden kívánságom így teljesüljön! :D

briell
 
 


itt megint elbújt a nap :(

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Itt is elbújt, de már azért mert sötétedik. Napközben sütött egy picit, a férjem úgy döntött elmegy dolgozni egy kicsit, aztán 1 óra múlva már itthon is volt, hogy megint esik. :D De hozott a cukiból egy csomó sütit!
Szeretem mikor esik, mert akkor nem dolgozik. Csak hát pénzt sem keres... :?

Gabi! Ne is mondd! Anyámmal még mindig nem beszélünk egy árva szót sem. Nem is tudom már mióta, mikor mondtuk meg a babát. 3-4 hete?
Halljátok, ilyen nagymamát sem hordott még a hátán a Föld! Megtudja az újabb unokát és azóta szóba sem áll a saját lányával. Tök gáz!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 

 
 

Pókica ha majd már meglesz az unoka akkor talán máshogy fog hozzáállni anyud,nem?
Vendég
 


Gyors bejelentkezés. Védőnőnél helyettesítés, egy iskolai védőnő volt, aki szinte tőlem kérdezte, melyik rublikába mit írjon a kiskönyvbe. :shock: Még vizeletet sem nézett, vérnyomást mért, meg súlyt és annyi (2 kg-mal több voltam ott, pedig itthon én ugyanannyit mértem, még nem is eszek úgy igazán). Megkaptam a vérvételre a papírt, ami már előre meg volt írva (szerencsére). :) Ja, és hallgatott szívhangot egy kis kütyüvel, amire nem is számítottam, a védőnőm azt mondta, majd a 16. hét után próbálunk hallgatni... Ez pozitív csalódás volt. :wink:
csillag25
 
 


Sziasztok!

Végre napsütés,fejfájás nincs!!!Hurrrrá!Ideje volt!

Pókica!
De miért ilyen elutasító anyud?Lehet,hogy írtad,de nem emlékszem.Nekem ez olyan furcsa.Hogy lehet nem örülni egy kisbabának,főleg,hogy az unokája!

Gabi!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Akartam már kérdezni,hogy ti hogy vagytok a hason alvással.Én kb 3-4 napja nem tudok hason aludni.Tegnap is úgy ébredtem,hogy félig feküdtem rajta,mikor felkeltem teljesen oldalra volt a pocim.Szegénykém biztos csak ott fért el...:-)

Én jövőhét kedden megyek terhes tanácsadásra,hát nagyon kíváncsi leszek a súlyomra, 2hete voltam 59kg (farmerban,beöltözve). Bár Zizuval is fogytam az elején,aztán +16kg-al mentem szülni.
Csináltam reggel egy fotót,még reggeli előtt,hogy a tényleges méretek látszódjanak. [/b]
Vendég
 


Huppsz a kép meg lemaradt :oops: Kép
Vendég
 


Sziasztok.
Vagyok én is csak nem mindig ülök a gép előtt.


pókica
Megnyugtatásodra mondom, hogy az én anyukám, még a Joelt nem is látta. Igaz ő Pesten lakik a bátyámmal, de a bátyám már mondta neki, hogy elhozza őt, de nem jön. Sőt amikor volt az a baleset a Joellel, hogy újra kellett élesztenem azóta sem hívott föl, hogy ugyan már mi van az unokájával, pedig tudott róla, hogy mi történt. Erről ennyit az anyákról. :?

manocskak
 
 


Olga köszönöm! Lebuktattál, hogy én ma ünneplek :oops:
Estére biztos hízok legalább 2 kg-t, páromat ismerve, valami meglepivel fog várni.

Aranyos a pocid, és már milyen nagy! Az ilyen alakú pocakra szokták mondani nagyanyáink, hogy fiút hordoz!?
Vendég
 


Manócskák nem értem én ezeket a szülőket... szegény gyerekeink nem tehetnek róla, hogy nagyszülő nélkül nőnek fel :(
Én bízom benne, hogy egyszer mindenkinek elkezdenek hiányozni az unokái, csak nehogy akkor már késő legyen.
Vendég
 


JO reggelt mindenkinek!
Gabi, neked sok boldog szulinapot! mennyi is vagy? 18? Azzal az 1-2 kiloval ne torodj, jo etvagyat a finomsaghoz! :):)
Olga! Szep a pocakod, de te is aztan jo sovany vagy! Van, aki mar szinte a kezdetektol nem tud hason aludni (en mar jo nehany hete, min. egy honapja kenyelmetlennek erzem), valaki meg tok nagy hassal is kepes. Amugy a 14-15. hettol kezdve nem ajanljak az orvosok, ugyhogy nem is baj, ha nem esik jol. Figyelembe veve a verkeringest, a sziv helyzetet, az szervekre gyakorolt nyomast...es altalaban a nyomasviszonyok megvaltozasat a bal oldalon fekvest ajanljak, haton sme a leghasznosabb mar. en mar hetek ota igy fekszem, bar nyilvan par ora utan annyira alzsibbad a bal vallam-karom, hogy muszaj fordulnom. nna nem mintha nehezemre esne igy elaludni, mivel a parom a bal oldalon van, es a mellkasan 2 perc alatt bealszom :):)
Egyetertek, furak ezek az anyukak...de azt sose felejtsetek el, hogy nem gonoszsagbol csinaljak, csak egyszeruen ilyen a jellemuk. A parom apja meg a fiat sem nagyon latta...elvaltak par eve, es havonta 1-2-szer talizunk csak ...etteremben mindig, ahol nincs intimitas meg veletlenul sem...egyszeruen nem hianyzik neki a csaladi legkor, meg a baba sem hatja meg.

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok!
Látom, hogy már nagyon összeszokott csapat van itt, de szeretnék bepofátlankodni közétek. Én dec. 30-ra vagyok kiírva, bár a tegnapi uh alapján három nappal előre vagyunk. Bubikánk tegnap 6.88 cm volt és mindent rendben találtak nála.
MIndenkinek boldog, gondtalan babavárást kívánok!

tücsökbogár
 
 


SZia Tucsokbogar! Udv koztunk, remelem, gyakran "bepofatlankodsz" majd :):):)hany eves vagy? Hol laksz? (igy legalabb gabi is betehet a tablazatba). neked milyen tuneteid vannak? ha tudsz, tegyel fel UH kepet...mindig olyan cukik :):)

Kép
pumipumi
 
 


tücsökbogár
Üdvözlünk körünkben, remélem ezt mindenki nevében elmondhatom.

m&g
Tudod én anyukámmal miután elköltöztem tőle jó sokára beszéltem vele, mert nem igazán volt felhőtlen a viszonyunk. Csak tudod a sógornőmmel is azt beszélgettük, hogy anyukám szégyellheti magát, hogy nem érdekli az unokája, hiszen a halálból hoztam őt vissza és ha nem sikerült volna akkor most meg sem ismerhette volna őt.

manocskak
 
 


Manocskák! Akkor ezek szerint te is jól meg vagy "áldva" a saját anyáddal! :cry:
A férjem mindig azt mondja, hogy ne szomorkodjak emiatt, nézzem a jó oldalát ha már így van. A jó oldala pedig, hogy már tudjuk milyenné nem szabad válnunk!
Még jövök, most mennem kell, hívnak a lurkók...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Mindenki!

Tücsökbogár! Üdv! Gyere sűrűn!

Manócskák! Pókica! Én ezt annyira sajnálom. Ez annyira rosszul eshet Nektek. Én nagyon rosszul viselném ha Anyukám így viselkedne velem meg a babával. Remélem egyszer majd megjön az eszük!!!

Húúú Csajok! Én bevágtam egy akkora darab dinnyét, hogy alig bírok mozogni!
Vendég
 


Sziasztok!

Igaza van Pumipuminak,úgy kell elfogadnunk anyáinkat és mindenki mást mint amilyen....mert ilyen a jellemük!Én sem vagyok a topon anyámmal,bár mostanában kijövök vele,de fura egy ember!El kell fogadnom,hogy ilyen!

Itt amúgy nem süt a nap,de legalább már az eső sem esik! :)
Dög vagyok...aludnom kéne egyet!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Hű,de sokat írtatok,egy ideje csak visszaolvasok!!

Tücsök,üdv itt!!!

Pumi,hogyhogy az egyik hsz-eden voltak ékezetek?De jó neked,h a párod vállán alszol el?Én sem és a férjem sem tud úgy elaludni,h összebújunk....összebújunk,aztán mindenki megy a maga térfelére...agyő romantika :lol:

Én nem is a hasam miatt nem tudok hason aludni,pedig úgy szeretek legjobban,hanem a melleim miatt..nekem nagyon fájnak.

Mosódiót,szódát még nem próbáltam,de ígéretesen hangzik!!!

Úgy sajnálom,h ilyen rossz a viszonyotok az anyukátokkal!!!!Reméelm azért megváltoznak ezek a nagymamák,mert az unoka aztán abszolút nem érti,h miért történik....nekem apámmal nem jó,ők elváltak,mindkettőnek új párja,sőt van egy 1,5 éves húgom...dióhéjban ennyi és ennyi elég is belőle :cry:

Sajnos én nem teregetek kinn,pedig nagy kertes házunk van és hatalmas teraszunk,de csak 10-ből egyszer teszem ki,mert egyik szomszéd állandóan éget,füstöl és teljesen kiszámíthatatlan,egyszer 3 adagot mostam újra.Utána szépen megkértem,h előtte ugyan csörögjön már át,h szedjem össze,de szerintem direkt elfelejti...pedig amúgy jóban vagyunk...

Pókica,nem is gondoltam volna,h ilyen modern építő-tervezők voltak anno.Nagyon szerencsések vagytok,ennyi év alatt biztosan jól megtérült...lobog a hajad :lol: tökjó lehet egy ilyen szélkamra :lol:

Briell,én sem kaptam képet a sotén.Mondjuk nem is kértem előre...szóval lehetett volna???Kedvesek.

Megyek,mert kész az ebéd,fiúk meg jönnek mindjárt haza a fodrásztól....

Kép Kép
meli1118
 
 


Tücsök szia,gyere sűrűn! :)

Kriszti egészségedre! :) :D :P
Vendég
 


Mit főztél Meli?
Vendég
 


Tücsökbogár!
Üdv köztünk,mesélj kicsit többet magaról/magatokról!És gyere sűrűn,mert különben lesz mit visszaolvasni :D :wink:

Gabi!
Tényleg elég kis hegyes pocak és hát a próféta szóljon belőled,hogy esetleg kisfiú.Persze az sem gond ha kislány.Legfeljebb majd a 3. fiú lesz.Vagy a 4. :oops: :D
Olykor megfeledkezünk róla,hogy nem tudjuk a nemét és nem Ketteskének hanem Hubusnak hívjuk :oops:
Ha mégis Olga lesz,remélem megbocsájtja nekünk... 8)

Manócskak!
Te jó ég!!!Miért kellett újraéleszteni a kisfiadat???ÉS,hogy volt annyi lélekjelenléted azért külön kalap emelés!
Vendég
 


Tücsök üdvözlünk, mi nyitottak vagyunk mindenkire, többen vannak, akik nemrég jöttek közénk :) Pókica, Mustyi, Melinda, Nóna, Pumi valamint én vagyunk a kezdetek óta, a többiek későn jövők, de annál nagyobb szeretettel fogadunk mindenkit.
Vendég
 


Na végre mehetek a gumisított nadrágjaimért a varrónőhöz!!! :D Már alig várom hogy ne kelljen felvennem a mostaniakat.

Ja és Gabi! Isten éltessen sokáig!!!!!!

Ja! Laura (az unokahugi) egyedül ment wc-re a fal mellett!!! :D :D :D Annyira büszke vagyok Rá!!!
Vendég
 


Itt nagyon szépen süt a nap! Annyira jó érzés végre!
Vendég
 


sziasztok
húúú nem győzök olvasni.
tücsökbogár üdv köztünk.
hát az anyákról...én sem igazán beszélek anyámmal elválltak már egy pár éve itt hagyta apu meg minket is a húgom még csak 12 éves volt.aztán mindennap más volt a hibás amiért lelépett de jobb volt utána mert elötte soha nem volt lóvé mert a sok cigi meg az utóbbi időben ivott is és nem csinált ithhon semmit.aztán nem jött el a ballagásomra sem na akkor végképp meg volt róla a véleményem a gyerektartás persze luxus a mai napig egy darabig apunak adta de ő sajna meghallt azóta mi neveljük húgomat és perrsze neki soha nincs pénze.én szó szerint utálom anyámat és ez nem vicc.a múltkor felhívott telefonon és ahogy meghalottam a hangját olyanokat nyilalt a hasamba már a hangjától is kész vagyok.ő is csak akkor látta az unokáját ha néha mi elvittük meg most is azt akarta hogy rég látott nem megyünk-e.azt is utálom hogy egyik percben így beszél aztán meg úgy.a kispocaklakóról pedig még nem is tud.
manócskák mi történt a fiaddal?és hogy volt hozzá erőd?
csillag tök jó hogy hallgattatok szívhangot nálunk ilyen kütyü tudtom szerint nincs még mindig.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Gabi boldog szülinapot.
Kriszti ez nagyon jó hír csak így tovább.
itt most sem süt a nap sőtt a jó előbb még esett

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Az anyakrol...csak hogy akkor mindenki hozzaszoljon. Mi sosem jottunk ki jol...parom mondja, hogy azert, mert total egyformak vagyunk, csak en intelligens, o meg buta :oops: 14 eves korom ota nem elek szorosan veluk, mert hamar gimibe-koliba mentem. azota jobb a kapcsolatunk. utana sopronban, az orszag masik vegen eltem, most meg ugye meg messzebb...hat, most a kapcsolatunk mesesnek mondhato, neha kibirjuk a heti fel oras skypozast vita nelkul (de csak mert szamolok magamban :) ) a tavolsag nalunk nagyon jot tett. de ez persze mas teszta, ez csak affele civakodos ugy...az unokatol meg oda-vissza van...persze egyfolytaban kesereg...en ugye direkt jottem ilyen messzire, hogy o ne lathassa az unokajat...meg ilyenek :):)
Meli! Ha nem vagyok gepnel, akkor mobilrol irok, azon meg van ekezet :) legutobb postan voltam, ami itt min egy oras varakozast jelent. Amugy igazad van, a melleim miatt sem tudnek hason aludni :):) Sokszor viccelodunk is a parommal, hogy kivancsiak vagyunk, meddig lesz a kozelseg fontosabb a kenyelemnel :):)
Kriszti! Ugyes a hugid, csak igy tovabb! :):) En is most kismamai ruhakat keresek, de egyszeruen nincs...borzalmas!!! nalam mondjuk csakis az egyreszes, derek nelkuli dolgok jonnek szoba...allitolag a H&M-ben van ujjonnan kismama-reszleg, es eleg jok a cuccok...szombaton megnezem.
Most mar mi is gondolkodunk erosen fiuneven...3-ra csokkent a lehetosegek szama :) olyan rossz, hogy olaszul midnen fonevnek meg melleknevnek neme van...igy ha beszelunk csimotahoz, mar kapasbol behatarolom a nemet...bar mivel a csimota szo "a"-ra vegzodik, nagyreszt emiatt nonemu mellekneveket hasznalunk. csak nem sertodik meg!!!

Kép
pumipumi
 
 


pumipumi milyen neveket néztetek?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Hú, hát tényleg nagy a forgalom, alig győzöm a mai termést visszaolvasni.
Rólunk: 32 éves vagyok (hamarosan 33), Szombathelyen lakunk, mint a vonalzóimon is látszik, van egy tündéri kisfiúnk, aki sokszor korlátozza a netre fordítható időmet. Az émelygésen kívül nem nagyon vannak kellemetlen tüneteim, ha csak az nem, hogy továbbra is 15 percenként rohangálok pár cseppecskéért a mosdóra, ja meg állandóan tudnék aludni - persze ez csak álom.
Irigylem azokat akiknél süt a nap, nálunk egész éjjel esett és azóta is rendületlenül folytatja, pedig már nagyon szükségünk lenne egy kis friss levegőre.
Szerencsére nekem nagyon jó a viszonyom a szüleimmel, így nagyon sajnálom azokat a gyerkőcöket, akiknek nem adatik meg a mamizás, mert néha bizony nagyon jó nekik is és nekünk is.

tücsökbogár
 
 


tücsökbogár a nemét még nem látták kistesónak?
a pisiléssel én is így vagyok az elejétől.meg mostanában a fejfájás ettől a rémes időtől

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok! Itt még mindig esik az eső és a fejem is fáj. :( Eddig vártam, hogy elálljon, de ez már így lesz egész nap ahogy elnézem, ugyhogy indulok vásárolni.

Meli, mi sem tudunk összebújva aludni, bár a férjem szeretné, de ha 2 cm-ről horkolna a fülembe, meg is harapnám. :twisted: Így mindenki a saját térfelén, én füldugóval. Tök szexi és persze romantikus. :roll: De nem tudok mit csinálni, semmi nem használ, sem az orrtapasz, sem a felébresztős csipkedős karórakütyü, így én "védekezek". Nyáron nagyon mérges tudok rá lenni, mert majd meghalok a melegtől és erre be kell dugni a fülem. Ne tudjátok meg mennyire melegít, esküszöm én a fülemen is lélegzek, vagy legalábbis szellőzök. :D Mondtam neki, hogy a babához is ő kel majd fel, mivel én nem hallom ha sír. :) Na jó, ez csak vicc, azért lehet ezen keresztül is hallani sokmindent. Inkább azon aggódom, nehogy a pici majd a horkolás miatt ne aludjon, vagy riadjon fel. Valakinek hasonló tapasztalat?

Tücsök, üdv. nálunk.

Én még hason alszok, vagyis féloldalt felhúzott lábbal, egyelőre kényelmes. Így kicsit levegőben van a hasam, nem nyomom a picit. Multkor jót nevettünk a férjemmel, mikor mondtam neki, hogy én csak hason alszok és ő felvilágosított, hogy a legkülönbözőbb pózokban lát engem pl. hanyatt fekve amit én alig hittem el. Megállapította, hogy lehet, hogy csak hason tudok ELaludni, de aztán... :)
csillag25
 
 


Sziasztok, egy gyors bekukkantás.

Nagyon megterhelő napokojn vagyunk túl, legalábbis remélem, hogy túlvagyunk... kisfiam gyakorlatilag folyamatosan nyüszögöttt-ordított, egész napokat ölben kellett cipelni, vagy vezetgetni... éjszaka meg szenvedett, tegnapra már ott tartottunk, hogy egész nap éreztem az alhasam, dehát egyszerűen nem tudtam mit tenni. Szóval nagyon elfáradtunk.

Képzeljétek, már többedszerre is azt álmodtam az éjjel, hogy lányunk lesz, és Zoénak fogják hívni. Ez érdekes, egyrészt mert inkább úgy érzem, kisfiú van odabent, másrészt meg Léna a választott lánynevünk eddig... elgondolkodtam rajta. Pont most néztem meg, a Zoé görög eredetű, és azt jelenti élet.

És nekem meg ma fáj nagyon a fejem, eddig jól voltam, de most már bennem van egy gyógyszer meg egy kávé.

Voltunk házidokinál, tökéletesek az eredményeim, azt mndta, és hogy csodás, hogy még szoptatom is mellé a kisfiamat... úgyhogy tök jó kedvvel és büszkén jöttem el tőle. Valahogy kifogom a jófej dokikat és védőnéniket. Még sosem kaptam vissza tőlük semmi negatívumot, pedig ez ahogy hallom elég ritkaság.

Kép

Kép
nóna
 
 


Hú, nekem is megváltozott a vonalzóm, egy fekete hal lett a kismamut helyett... :shock:

Bocs, ha időnként nem ragálok, ez azért van, ,mert a pici időbe nem mindig fér bele az írás az olvasással és reagálással együtt... :oops:

Kép

Kép
nóna
 
 


Daniele, Michele es Matteo a nyero nevek. nekem tetszene nagyon adriano, de ferjem kocsog ismeroshoz tarsitja, igy nehezen kepzeli el, pedig neki is bejon. szeretem an andrea-t is, de nem akarom, hogy ha hazautazunk ott azert cufoljak, mert lanyneve van. a daniele a keresztnevvel (paris) nem hangzik jol, ugyhogy valoszinuleg marad a 2 M betusbol valamelyik.
Csillag! neha az en ferjem is horkol, bar csak rovid ideig es nem durvan. en ha ejjel felkelek es hallom, mar tudatositom csimataban is :) kb 2 hete kezdtem el rendszeresen az agybamenos-alvos ceremoniat, minden nap vegig ugyanezt fogom csinalni. vacsi-pihi-osszebujas ferjemmel-meseolvasas csimotanak-villanyoltas-pocaksimi es beszelgetes ferjem reszerol, aztan utana jovok en...mindig elmondom hangosan, hogy megvolt a vacsi, mese, bla-bla, most sotet van, erzed, hogy anya is nyugodt, lassu a legzesem...tehat...ez az alvas ideje....(jobb kihasznalni, mert ha te fent vagy, mikor en alszom, es alszol, amikor en nem, akkor sosem talalkozunk, meg hasonlo dumak)....aztan mikor apa horkol ejjel, hozzateszem: nna, amikor ezt hallod, az tutira az alvas ideje :):)
nekem a pisiles mar regota nincs, de gondolom, hamar visszajon majd a pocak novekedesevel :) bar amugy is hozza vagyok szokva, mert rengeteget iszom, ugyhogy lehet, hogy csak nem tunik fel.
tucsokbogar...nektek vannak mar neveitek?

Kép
pumipumi
 
 


Hú, nekem is megváltozott a vonalzóm, egy fekete hal lett a kismamut helyett... :shock:

Bocs, ha időnként nem ragálok, ez azért van, ,mert a pici időbe nem mindig fér bele az írás az olvasással és reagálással együtt... :oops:

Kép

Kép
nóna
 
 


nona! az egy cukimuki kisdelfinke! :):)

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi, tényleg! :lol: Akkor jó, én először csak megdöbbentem a fekete halon, de így már megbékéltem vele, szeretem a delfineket!

Olyan aranyos az esti szertartásotok, biztos nagyon jó helye lesz nálatok ennek a babának, már most is így figyeltek rá! Nekem néha lelkifurkám van, mert a nagyobbik pici mellett néha a kisebbik picurkám valahogy "elhanyagolódik", tudom, hogy itt van bent, de nem figyelek rá olyan intenzitással, mint az elsőnél. Természetesnek veszem, hogy itt vab a pocakban. Mostanában azért figyelek, hogy este lefekvés előtt próbáljak kicsit kapcsolatba lépni vele, figyelgetni, hátha megmozdul, ilyesmi. Már pár hete éreztem valamit, de aztán nálam is elmúlt.

A nevek közül amit írtál szerintem a Matteo a legjobb, azért, mert az hangzik a legférfiasabban, de egy kisfiúnak is aranyos.

Nekünk is vannak már ötletek ( írtam is fentebb a lányt), de azért mindig agyalok...

Kép

Kép
nóna
 
 


Hason alvás: én még mindig tudok, és szktam is, ez azért érdekes, mert a kisfiamnál már rég nem tudtam ilyenkor, akkor sokkal kényelmetlenebb volt minden... pedig most észlelhetően is nagyobb a hasam, mint nála volt. Bár ahogy emlékszem, akkor én is inkább a melleimtől nem tudtam hasra fordulni... :oops:

Kép

Kép
nóna
 
 


pumipumi szép neveket választottatok :)
nálunk még nincs befutó a férjemnek az Ákos tetszik nekem még mindig a Gerzson az elsőnél is ezt akartam így majd jön megint a "kardozás" :D
nálunk is gond a horkolás de ő nem rég óta én a párnára gyanakszom mert már igencsak rá fér a csere most készülök venni.remélem az majd segít a gondon.
nóna mi baja a kisfiadnak?rossz lehet hogy nemtudtok pihenni :(

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Köszi a köszöntéseket!

Érdekes a hasonalvás dolog, ugyanis én eddig mindíg az oldalamon (szinte magzati pózban) aludtam, és jobbos vagyok. Az utóbbi hetekben azt vettem észre magamon, hogy változtam, jobban esik az olyan alvási póz, ami hasonlít a Csillagéhoz...

Remélem a fejfájósak gyorsan rendbe jönnek, sajnos tudom, mennyire rossz :(

Anita gratulálok optimizmosodhoz, és ahhoz, hogy a múltad ellenére mindent megteszel a gyermekeid jövőéért! Sok sikert az élethez, biztos vagyok benne, ha ilyen maradsz, akkor a Te gyermekeid már egy szerethető anyukára/nagymamára fognak visszagondolni, amikor felnőnek!

Én szerencsés vagyok, normális szülőkkel, igaz, a távolság is sokat segít ebben :roll: mondhatom, hogy szűk családi kapcsolataink rendezettek, a legnagyobb gondom csak annyi, hogy az anyukám most nagyon félt, amihez utoljára gyerekkoromban volt szerencsém.

Napsütést mindenhova! Itt csodás idő van most :)
Vendég
 


hát remélem így lessz bár mostanában sokszor van bűntudatom mert nincs elég türelmem a fiamhoz és sokszor leszidom.aztán meg meg is bánom gyorsan.de sajna az állandó "anya" egy idő után kiakaszt :oops: főleg a mostani rossz időjárásban nagyon rossz a hangulatom sajna :(
itt is lehetne már napsütés.
hasonalvással nincs gondom mert én sosem tudtam úgy aludni csak oldalt meg annó amikor már nagy hasam volt akkor háton volt a legkényelmesebb.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp? ... ssion=true
itt bejelölhettek iwiwen :) ha valaki szeretne
na de jól eltünk mindenki.én is elég fáradt vagyok.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


vásárolt már valaki dormeo terméket?azokat nézem elsősorban a párnákat de nemtudom hogy megéri-e az árát :?:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


a memosan classic és a mikroszálas párna amiket néztem.vagy ha esetleg tudtuk ajánlani valami olcsóbb jó minőségű párnát akkor annak örülnék.az auchanban vettünk utoljára pár ezerft-ért de hát nem ért még annyit sem pár hónap és teljesen összelapult és sajnos már nem bírok aludni annyira fáj a nyakam.lehet az is közre játszik az állandó fejfájásomban :(

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


kisütöt a nap :lol:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Párnákkal én is sokat bajlódtam... évekkel ezelőtt nekem a tönkölyhéj párnát ajánlották, én azt használom :) először nagyon furcsa, mert "hangja" van, de azóta sosem aludtam el a nyakam, mióta használom.
Ez csak a kispárna méret, a súlya is meghatározó, nem párnacsatázni való. Van ilyen szoptatós párna is, ennek még utána akarok majd nézni.

Mostmár én is kidőlök, munka után okmányirodában voltam, így jár a megérdemelt vízszintes.
Vendég
 


a szoptatós párna a lábak közé jó nem?.én így halottam.
tönkölyhéj na ezt még nem halottam majd utána nézek ennek is köszi
jó pihenést.azthiszem én is ledőlök egy kicsit

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Már itt is süt a nap. :)
Pumipumi, irigylem a szép ceremóniát, nálunk egyenlőre annyi, hogy este figyelgetem érzek-e mocorgást, kap apucitól simit, puszit, anyuci is megsimizi, pár kedves szó és szundi. Nálatok biztos kis angyal lesz majd a gyerkőc, mindig fogja tudni mi következik és szépen be is tartja majd. :D Már most nagyon következetes vagy, mi lesz még később? :)
Ja, én is a Matteo-ra szavazok. :lol:
Fiúnevekben nem ábrándozhatok túl messzire (a lánynév meg már megvan:Jázmin) mert a férjem ragaszkodik az Istvánhoz. Nekem tetszik a Bence, meg egy csomó más is, de azokhoz ő is valami hülye ismerősét társítja. :shock: Amiben még kiegyezne az a Miklós, vagy Mihály (nagypapái nevei), szerencsére a Mihály nálam is befutó lehet. :wink:

Anita, párnában sajnos nem tudok tanácsot adni, ugyanis én hosszú évekig párna nélkül aludtam (hason), mostanában pedig egy összelapult kispárnán. Engem egyenesen zavar, amikor elmegyünk valahova és belesüpped a párnába az arcom, úgy érzem megfulladok. :oops: Lehet, hogy azért mert már a fülem be van dugva, legalább az orromon, számon kapjak levegőt? :oops: :lol:
csillag25
 
 


Sziasztok.
Vagyok, csak délelőtt vittem a Joelt a Pneumo oltásra, egy hang nélkül viselte a szurit, olyan édes volt.
Ez a történet egy kicsit nagyon hosszú lesz és nem akarok senkit megfélemlíteni.
A Joellel az eset még március 27.-én reggel történt, nem szívesen emlékszek vissza a történtekre, de most már egy kicsit könnyebb róla beszélnem mint akkor.
Szóval reggel a párom fölment a hegyre, hogy az állatokat ellássa, a fiuk mind elmentek reggel suliba.
Én 1/2 9-kor keltem a Joel még békésen aludt a kiságyába. Én kimentem a konyhába gyorsan reggelizni, hogy mire a Joel felébred akkor már csak vele keljen foglalkoznom. Hallottam, hogy a Joel kicsit nyöszörög, de nem szoktam hozzá mindjárt oda menni, mert vissza szokott aludni. Elég hamar csönd is lett a szobában, én arra gondoltam, hogy vissza aludt, de azért az anyai érzésem és egy belső hang arra kényszerített, hogy menjek be hozzá és nézzem meg őt.
Ami akkor fogadott remélem soha az életben nem tér vissza az életemben. A kiságyban a matrac tartó lap lebillent és a Joel oda volt szorulva, amilyen gyorsan csak tudtam kiemeltem onnan őt, már nem lélegzett, nem vert a kis szíve és a szája körül már kezdett kékülni. Nagyon gyorsan az ágyra tettem őt az egyik kezemmel szívmasszázst alkalmaztam a másikkal hívtam a páromat, hogy azonnal jöjjön haza, mert újra kellett élesztenem a Joelt.
Mire a párom hazaért addigra a Joel már magánál volt, de még elég nehezen vette a levegőt. Gyorsan hívtam a dokinénit, hogy elmondjam mi történt ő azonnal azt javasolta, hogy vigyük őt a kórházba az intenzív osztályra, nem hívtunk mentőt, mert mire azok kiértek volna mi 2x beérünk a gyerekkel. A dokinéni szólt a kórháznak, hogy visszük a gyereket, amikor beértünk vele 5-6 nővér körül vett minket elkezdtek csodálkozni, hogy ki élesztette újra és miért autóval vittük őt be, a párom rájuk szólt, hogy a csodálkozás helyett inkább a gyerekkel kellene foglalkozniuk. Amíg a fiamat vizsgálták addig mi hazajöttünk ruhákért természetesen a Joel még akkor csak szopizott így bent feküdtem én is vele. Amikor hazaértünk én akkor kaptam elég erős síró görcsöt, hogy mi lett volna ha akkor nem megyek be hozzá vagy ez este történik amikor mindenki alszik. A kórházban 48 órát volt megfigyelés alatt a Joel csináltak neki vizsgálatokat, de minden eredménye negatív lett és semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett.

manocskak
 
 


Hát Manocskák a te példád is azt mutatja,hogy azért kell az a légzésfigyelő!Az egyből besípolt volna!Gondolom nektek nincs,de helyette viszont ott vagy te mint angyalanyuka!

Pumipumi,nálam is a Matteo a nyerő!

Anita párna ügyben én sem tudok tanácsot adni neked sajnos!Azt tudom,hogy az IKEA-s memori párna szar!A dormeos párnát én is néztem,azthiszem 8-10ekörül volt akkor...?!Sokaltam érte...sajnos!Amúgy mi matracot vettünk tavaly elött,ami nagyon jó!

Jaj csajok majd éhen halok...párom még nem ért haza a kiflikkel amiből mákosgubát akarok csinálni :P ,már alig várom,hogy tömjem magamba! :P
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?