sziasztok Drágáim!
Ne haragudjatok, de iszonyatosan el vagyok hazva. Már szégyenlem magam, mert nem tudok jönni.
Lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy kilépjek. Annyira lelkiismeret furdalásom van a miatt, hogy nem tudok jönni. Volt, hogy nekiültem, hogy na most, naná, hogy közbejött valami.
na megpróbálok visszaolvasni.
Nóciról
Azt is úgy tudtam meg, hogy Nóci kórházba van, hogy írt sms-t. Épp dolgoztam. Látjátok! Ennyire nem tudom mi a helyzet. Már napok óta benn volt, amikor írt. Nagyon sajnálom, mert nagyon nehéz lesz neki. Most tényleg ki kell tartania. Ezt elmondtam neki is. Ő meg még nehezebben fogja bírni,mert iszonyatosan pörgős csajszi. De tudom, hogy kibírja, mert ügyes erős lány! Aztán észbe sem kap, máris ott tartja a kezébe Reginát.
Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nem lakom közelebb. Nem tudom meglátogatni, pedig most nagy szüksége van minden kézre.
Tegnap a párommal is beszéltek, mert megkérdezte, hogy igazából milyen veszélye van a toxémiának a babára nézve. Párom elmondta neki, és hogy tényleg tartsa be az orvosi utasításokat, és bírja ki benn.
Zsu
Köszönjük a híreket Nóciról!
Micsoda hétvégi programok!
ezek a viccek nagyon jók!!!
Pláne a 3 éves Pistikés
Nagyon klassz ez a babakocsi. Milyen színűt vesztek?
Bridget
Röstellem magam, mert annyira nagy volt a szám, hogy majd így dumcsi, meg úgy, de egyszerűen nem tudok jönni.
Patinak hatalmas gratula!!
)) Küldj nekem is légyszi babafotót!
Enis
Látom, te is "csökkentett üzemmódban" tudsz mostanában lenni.
Mi van veled?
De jó Reginek!
Most 3 hónap szünet. A húgomnak is megkezdődött. Nincs más dolguk, csak nyaralni, pihenni, barátokkal lenni.
Neked meg tényleg jó, hogy ekkor a lányod van. Önálló, te meg tudod csinálni a dolgodat.
Kitty
Nagyon szorítok nektek 29-ére! biztosan minden rendben lesz!
Látom igencsak kalandosra sikerült a BMW találkozó. Hol volt? vagy írtad? Nem emlékszem. a kocsi azóta jó?
Melaszka
Jó sokáig voltatok anyudnál.
Biztosan nagyon jó volt.
Manókád meg biztosan az időd érzi.
Csucsu
Vége a szabadságnak, és megint munka.
Tudjátok, hogy meddig lesztek ilyen rövidített munkaidőben?
Szöszke
húúúú... Ez a mensi késés igencsak érdekes. Nega a teszt, de már rég meg kellett volna jönnie. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Nagyon szorítok!
A párod elég sokat dolgozik akkor. De talán majd el tud szakadni egy kis időre, és el tudtok menni valahova.
A körmözéssel kapcsolatban, tényleg jó sok mindent szoktál csinálni.
Nekem is szokott anyukám építeni. Én is nagyon szépnek találom a tört kagylót. Van neki ilyen halvány lila színű, az a kedvencem.
Beépíti a köröm végbe. Vagy csak egy két darabot tesz a köröm szélére. Én azt az elvet vallom, hogy a kevesebb néha több... nem is szoktam engedni anyunak, hogy túl cifrázza.
Igaz, mostanában nem csinálta meg, de már nagyon érik a dolog. Na meg a pediküröm is....
És te milyen formát szoktál csinálni? Kerek, csúcsos formát, vagy amit a vendég kér?
Mára jó szórakozást nektek!
Nálam az elmúlt napok elég eseménydúsak voltak. Volt kivizsgálás, szív uh, ekg, röntgen, de minden rendben. Izületi bajok vannak. Volt meló, csoport értekezlet, közben takarítás, jöttek barátok, szóval gyorsan telik az idő. Holnap már megint meló.