Új privát üzeneted érkezett!

Én sem voltam hétvégén, és micsoda termés!!!
Már órák óta a gép előtt ülök, a lurkóim tök türelmetlenek, annyi mindent akarok írni, tuti elfelejtem őket...

Újaknak üdv,
Új Ági, (aki a régi mellett lakik :lol: ) mennyi mindenen keresztülmentél!!! Igazán örülhetsz a 2 lurkódnak!

Csilla neked is üdv!

V.Era, Szilvi,
Nagy-nagy gratuló a jó tanulóknak!!! :lol:
Én is parázom már most, pedig még van egy évünk az oviban...
Tudom mennyire nehéz lesz rávenni Rolit arra, hogy most bizony leülülnk tanulni...

Fújj de fos az idő! Nem lehet kimenni, pedig jó lenne!
Szerencsére a hétvégén a rendezvényünkön egész tűrhető volt az idő, keveset esett csak! Nagyon szuper volt minden más, mindenkinek nagyon tetszett a tájékozódási motorosverseny, a vacsi, a másnapi ügyességi verseny, tombola, miegymás...
Verőcén volt a tábor, a verseny a Mátrában...

Lurkók itthon jól elvoltak.
Anyós kijött ide a párjával a Rékára vigyázni, Roli apóst választotta, hogy most elviszik a strandra, hát megint nem vitte... mert rossz volt az idő... könyörgöm van fedett része is (azt mondta ezt ő nem is tudta) :? , de azért most jól érezte magát, voltak vendégségben is. (meg ezek szerint az Intersparban bevásárolni is :lol: )

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja, fórum: Rékát tervezgettük amikor én összejártam a EDB anyu tesójával (ahol a Szilvi néha netezett) és ő ajánlotta jöjjek, mert csinált egy tbányai topikot.

Máshova csak a motoros fórumunkra írok (férjem ott a moderátor), és nem is olvasok mást...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike: tényleg.... (mármint a babanet).
Jól nyaggathattak a gyerekek, mert Csilla lakik régi Ági mellett! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Üdv:Csilla! :lol:
Tök jó hogy tetszett a csajoknak a Tropikálium,Dorka is élvete annó,már jó rég jártunk fennt!Ma láttam Geryt az ablakban,majdnem szóltam is neki,hogy megkérném egy szivességre ,de már jött a segitség,későbbiekben leírom mi volt a baj...

Ági!
Aug,08-n mentek Bulgáriába,pont a férjecském szülinapján :lol: ,mi tavaly ilynekor voltunk Horvátba,és ugyanilyen fos idő volt,mint most itt....Másikra írtam,hogy Bius akkor meddig mehet neked bölibe?Nem mondták hogy ha otthon vagy akkor nem mehet?Nálunk oviban ez volt a helyzet...
Képzeld most az a hleyzet sulival,hogy 10,07-n lesz a számvitel+számtechnika viszga,és 10,28-n lmeg a komplex szóbeli,hát nem tudom hogy oldom még meg Levit...Tényleg nem tudsz valakit aki vállal számvitel korrepet,és esteleg ő jön hozzám?kéne egy kis segitség,mert egyedülezt nem lehet megtanulni,főleg hogy a tanbár nem is magyaráz...

Hugi!
Kérjük a süti receptet,mert nagyon guszti a képeken!!!Virág mekkora már neked is,azta,hog yöregszenek :lol: És nagyon ügyes,hogy lóg a gyűrün,nagyon ügyes,és erős!haját ő is növeszti?

Csajok!
holnap megyek nődokihoz,kiváncsi vagyok miket mond,leszuh is.bár már úg yvagyok vele,hogy ezt a mai napot is sikerült egyben kihúznom+ez a hidegfront is rátett,na szóval ez a mai nap után i segyben vagyok,akkor már kihúzom a végéig.
Ma a követekző történt:16-30 körül Dorka mellettem játszott a kanapén,és szól hogy van valami az orrában,mondtam neki menj el zsepiért,és fújd ki,ő meg is tette,de csak zavarta bennt még valami.Megnéztem neki,és jó mélyen egy gyönygszem ott csillogott az orrában :shock: ,gyors megpróbáltam kézzel lefelé nyomni,tolni,de nem tudtam.Gyors hoztam a pórszívót hátha azzal kijön,d enem tudtam.Huuu a szivem kiugrott,gyors hívtam taxit, férjem anyum,hogy mi történt.Közben Dorkát néztem mikor szippantja le,és kezd el kékülni,de szerencsére ügyesen a száján vett végig levegőt.Mire kiért a taxi óráknak tünt,gyors rohantam fel vele a gégészetre,anyu is pont akkor ért oda,és szsreencsére ő vitte be Dorkát a vizsgálóra,nem hiszem hogy képes lettem volna rá,olyan sírógörcs jött rám...Hasam meg kő kemény volt végig,vizsgálat végére féejem is megérkezett,pedig ő Törökbálinton melózik,nem is kérdem től emennyivel jött a pályán....Nagyon rendi doki volt anyu mondta,Dorkána egy szava nem volt,hosszú tűszerű valamivel benyúlt neki és kiszedte szrencsére...Az az érdekes hogy kiskorában soha nem tett be sehova semmit,nem is vett a szájába sem semmit,nem tudom mi történt most vele...Egész végig az volt az eszembe hogy mi van ha leszippantja és elzárja a légutakat a gyöngy,és akkor pár perc alatt megfullad ,vagy nem kap elég oxigént az agya és károsodás éri.ááááá
Na a lényeg hogy túlvagyunk rajta és nem lett semmi baj,.....
Ja Csilla,akkor láttam Geryt az ablakban amikor lementünk és vártuk a taxit,majdnem felkiabáltam neki hogy legyenszíves eldobni minket a kórházba,de jött a taxi így nem szóltam neki,meg amúgyi eléggé lengén volt öltözve :wink: ,mondjuk Bazsi eg yzsál alsóban szokott flangálni...

Betti!
Heti 3 nuttella????Huu most én is rá vagyok állva,de azért közel nem fogy el annyi nekünk...Gyere át hozzán melegedni,mert nekem meg pont az a bajom hog ymegsülök otthon,26 fok van a lakásban és megdöglök.......

Mentem fürdetni ezt az átoggyökért...
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Hűűű Ági,nem semmi ami Dorkával történt,tényleg ügyi volt,hogy nem vett az orrán levegőt.Bele se merek gondolni mi lett volna ha...
Majd foshatok én is,nehogy Míra majd bekapja vagy valami,mert ugye Hanna is szokott gyöngyözni,aztán néha találkozok 1-2 vel porszivózás közben.Most már 1-2 hét és jöhet Levike.

Míra alszik,nagyok várják a vacsit(hasábburi)gondoltam amig sül ideülök.
Jól betermeltetek pár nap alatt látszik hogy fos idő van.Míra ma alig aludt,sokat sirdogált.Tömi az öklét ezerrel a szájába vagy az ujjacskáját rágja.teljesen fel van puposodva az inye.Hannának is korán jött a foga,Atinak valamivel később de 5 hónaposan neki is kinnt volt.

Csilla üdv itt,képet majd tegyél fel,szeretjük nézegetni. :D

Voltam tegnap tescoba én is.sikerült vennem egy minnie egeres kis kapucnis pulcsit,meg bodyt vettem őszre/télre 3db-os hosszújjút 1100-ér.Nagyoknak még akkor nem volt semmi.Holnap ha jobb idő lesz bemegyek mert van pár elintéznivalóm.
Na ezt most gyors küldöm,mert sír Míra

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ági01! Azta nem semmi, még jó hogy szólt és nem ijedt meg, hogy esetleg mérges leszel.... Ilyet tenni Anyukájával meg kistesóval is... :shock: Elhiszem hogy megijedtél! Amúgy sz.tem nem a légcsövébe ment volna, hanem esetleg felköhögi és a száján kijött volna. de hát nem v.ok gégész. Ott nem kérdezted meg?
Anyukád a kórházban dolgozik? Mert a keresztanyudat szoktad említeni...
Egyszer én lenyeltem egy fém golyót (rugós foci labdáját) és emlékszem, hogy szegény Apu 1-2 napig kereste a biliben a végtermékben,h ogy kijött-e. Meglett. :oops: :P
Húúú ezek a gyerekbalesetek!

Cirmike!
Após: :? máskor legyen Rolid rábeszélősebb! Tábor miatt irigykedek kicsit, biztos jó móka volt.

Joósné Ági: azta mennyi minden volt a babavárásaid közben. Vetélést nem tudom átérezni (szerencsére), de biztos borzasztó volt. A lényeg a tökéletes végeredmény(ek). Ahhoz képest tényleg rövid idő alatt lezajlott Veletek a családalapítás, bár gondolom Nektek fényéveknek tűntek azok a hónapok. Dokik meg gondolom csak mondtak v.mit a fiúval kapcsolatban, nem? Vagy ilyenkor megvizsgálják a kromoszómákat is?

lola77

Sziasztok

Előszőr is boldog szülinapot Móni Zsócijának.

Üdv az újaknak.
Nagyon beindult a topik, képtelenség volt visszaolvasni nap termését :))

Lola
A napközi, ha hosszútávra viszed a gyerkőcöt, akkor kettőszáz ft/ óra + négyszáz az ebéd, ha csak egy egy alkalom, akkor hatszáz ft/ óra + négyszáz az ebéd. Az én három napomra nem tudta eldönteni, hogy az most hosszú vagy rövid táv, így nem mondott árat, de szerintem a kettő között lesz majd valahogy, én úgy gondolom.

Hugi
Én is tök gondolkodom ezen a tornán. Már komolyan mondom saját konditermen gondolkodok ( persze álom édes álom) , mert itt dózsakertben ilyesmi semmi nincsen. És tök sok Anyuka lenne. Én bizti nyitnék itt valamit, és abban tuti lenne gyerekmegőrző is. A gyerekfelügyeletet meg tudnám szervezni, már csak helység kellene, meg aerobiktanár, no meg persze tőke :)))
A kanári az marha gáz. Én jártam oda, vettem még bérletet is, hogy így ösztönözzem magam, de három alkalmam maradt, mert egyszerűen nem lehet élvezni a tornát annyian vannak., kezdve azzal, hogy felhúzod magad azon, hogy nincs parkolóhely.

A fánivárat jó, hogy mondtátok, mert nemrég gondolkodtam, hogy elmennénk megint. Sajnálom, hogy bezárt.

Ja míg el nem felejtem a péntek jó. Csak valahogy észrevehetően írjátok ha lesz, mert ha megint ennyi lesz a termés ( ami persze tök jó) akkor sajna nem bizti, hogy észre fogom venni, mert sajnos nincs időm elolvasni mindent.

Na megyek előbb áramszünet volt, és azt hittem elszállt minden amit írtam ,de enm. Tök jó

Betti
Ennyi nutella aztaaa. Én is imádom, de sajna nem a szerencsés alkatok közé tartozom. Ránézek és plussz egy kiló.

Na mentem mielőtt végleg elszáll.
Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket a ZSóci nevében!
Livia!
Kicsit ma megnyugodtam a DM-be! Végre nem csak a Dórinak van nagy hangja a boltban! De szerintem ezt Ők élvezik, mert mindenki csak őket nézi és már csak azért is hangosan beszélnek!

Végre feltettem a képeket! Lehet sok lesz, de nem tudta dönteni!

Az első pár napja csináltam. Főzés közben bejöttem mert nagy volt a csend. Zsóci rám nézett és tudatta, hogy száraz a lábam és bekenem.
Imádja magát festeni, kenni, fésülködni, van fésülkődő asztalkája is.
Kép

Szülinapi képek!
Kép
Kép

Kép
Kép

Zsoci a rolleren:
Kép
Kép
Kép

Nehogy a Dóri lemaradjon!
Kép

Ennyi voltam!
Jó éjt!

Mikor és hol lesz a tali?

Kép
Kép
moncsi76

Elfelejtettem!

Lola!
Hát 2 éve nagyon meleg volt! Akkor enyhe tél volt és már áprilisban rövid ujjúba lehetett sétálni. Én a Zsócival júl. 16-ra voltam kiírva, de jött egy hidegfront és a lánykám elindult kifelé!
És az a nyár nagyon meleg volt! 40 fok se volt ritka! Most meg!!!!
De lassan jön a meleg!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Ejha, látszik, hogy trágya idő van!! :) Én ma délután hősiesen felöltöztem, a Lilust bebugyoltáltam, lábzsák + esővédő és fél órát áztam az esőben ,hogy szegénykém szíjjjon egy kis friss levegőt :) :) :) ez nagyon gáz!

ZSÓFINAK boldog születésnapot kívánunk! (még emlékszem, hogy született :) )
Kép

Szilvi1981,
háát sajnálom, jól kifogtátok az időt! :twisted:

Ági, Csilla
jó hogy csatlakoztok hozzánk! Jó kis csapat ez! :)
Várjuk a képeket a gyerkőcökről.

Ági,
nem semmi amin keresztülmentél. Nekem is van egy barátnőm akinek azt mondták 2 vetélése után, hogy fia nem lehet, azóta van 1 lánykája, aki már lassan 4,5 éves, és azt mondja ő még egyszer ezt nem csinálja végig... nagyon erősek vagytok, és sok boldogságot kívánunk a 2 lurkóhoz!

Melus,
bocsi, ha nem vettelek észre májusban. Az a helyzet, hogy ritka rossz arcmemóriám van (a Zoli mindig azon röhög, hogy megkérdezem, hogy ki köszönt már megint? :) mert ált. nem ismerem meg) kell egy pár alkalom mire rögzülnek az arcok.. :) bocsi, jó hogy itt vagy megint! Csodaszép a kislányod, azok a göndör fürtök!!

Gabi,
asszem te kérdezted a házat. Már befejezték a villanyszerelést (A Zoli nagyon jól megtervezte, nagyon vágja ezt a témát :) mindenhol kapcsoló, dugaj, internet elérés, tv stb :) :) ) már néztünk burkolót - háát nem egyszerű. Én fehér-piros csempét szeretnék a fürdőbe, a Zoli inkább sötétebbet. Ráadásul úgy gondoltuk, hogy a 2,3e ft/m2 be jó sok belefér, hát nem... 1 m2 csempe / járólap - a jobb fajtából - 3e körül van... :roll:
a héten vakolni akartak - nem tudom az idő mennyire engedi. aztán a többi, tényleg nagyon nyomják az építkezést, a szakik ott topognak az ajtóban, hogy mikor dolgozhatnak :) ilyen is ritkán van :)
Most épp a gyerekszobákat próbálom megtervezni, hogy szuperek legyenek a kölköknek :)

Cirmike,
A Roli legközelebb álljon a sarkára :) :) de jó hogy sikerült szerezni bébisittert :)

Betti,
3 Nutella!!!! :) :) :) :) :) hova fér beléd??? olyan vékony vagy! :) lehet hogy ez a titka??

Hugi,
tornára az eurofitness álítólag jó :) én mint antifitnesses mondom :) Kangooztam én is, a Szilvianyu tesójával, nagyon szeretem,
csak lusta vagyok.
Igazából nekem kellene fogyni sürgősen, mert nagyon gáz így szülés után megint... :) de szoptatás alatt nem merek nekiállni nehogy elmenjen a tejem - ugye előtte nem sportoltam. Így a 3. x után állítólag nehezebb :) majd megint futok - tavaly nyáron is meló előtt elmentem futni, és egész jó volt :) aztán meglett a Lili :)
aztán nem mozogtam semmit :)

Lili nyekereg :) szegénykém nehezen kakil, aztán ma elég rosszul aludt egész nap... :cry:

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
El nem fogjátok hinni, hogy szerkesztem meg a hozzászólásomat! Megirom először Wordben! Egyrészt tudok oldalak között váltani, másrészt egyszerűbben visszanézni kinek mit is akartam irni.

Tényleg látszik, hogy mostanában rossz idő van, több idő van gép előtt ülni.

vErika:
Igen, sokan szeretnék ide járatni a csemetéjét a városból, Szárról, Szárligetről is, de kevesebben jutnak be onnan. Tényleg nem tudom mitévő legyek, és örülök, hogy van még addig idő. Egyik ismerősöm esküszik arra a tanitónénire, aki éppen neki (és kis barátnőjének) lenne, és sokan mondják, hogy azt kell választani. De engem izgat olyan is, hogy milyen egyéb elfoglaltság, sportolási lehetőség, szakkör van még tanuláson kívül. Németórájuk, tornaórájuk már elsőtől kezdve minden nap van. Másodiktól lehet azt hiszem emelt szinten tanulni a németet, akkor két tantárgy is németül megy, plussz utána még magyarul. Vannak itt gyerekek az utcából, akik a napközi után még este 7-ig, 8-ig tanulnak, mert annyira sok.

Édes volt Tamara megjegyzése a zoknira! :D

Csilla:
Üdvözöllek a csapatban én is! Képeket kérünk! Mi is kis korkülönbséget kerestünk, de sajnos nem jött össze, amit nagyon sajnáltam, de már nem tudok mit tenni. Virág mostanában megint nyűz minket tesóügyben, kérdezi, hogy neki miért nincs, de mondtam, hogy ez nem olyan egyszerű. Hirtelen azt sem tudtam mit válaszoljak neki. Sok-sok kitartást és türelmet a két picihez.

Gabi:
Szegény! Jól megjártad a szolival! Dani édes, ahogy megsajnált. Virág is szokott ilyet csinálni, főleg, amikor mankóztam, akkor olyan kis édes volt! Vasárnap elaludtam egy picit a szobában, ő meg kiment apjához a kertben, mikor felébredtem, megyek ki, hát látom, hogy aranyszivem bekészitettem nekem irányba a papucsomat! Olyan édi volt ő is!

Szilvi:
Igen, az a kangoo, már régóta szemezek a dologgal. Egy időben meg is érdeklődtem, itt Tatabányán csak a Squasberekben foglalkoztak vele. Elég drága a cipő, azt én is tudom, de lehet bérelni. Bár lehet hogy nem ezzel kellene rögtön kezdeni, főleg most, hogy elkezdett fájni a műtét helye, de nem az időjárás miatt, hanem néha ha csavarodik a lábam, akkor félek, hogy megint roppan egyet. Nem lett tökéletes a műtét után, de nem a doki hibája, vagy ilyesmi, hanem én hagytam hamar abba a gyógytornát, nem gyógyult meg teljesen, és elmentem dolgozni.
Meg kellene néznem az Eurofittnes órarendjét is, hátha..
Nagyon jó pihenést nektek!

EDB-anyu:
Igen, javul Virág hál istennek. A szeme felett már tegnap nem volt bepirosodva, bedagadva, a pöttyök szinte teljesen elmúltak, kicsit érdes maradt ott a bőre, kenni kellene neki testápolóval, de az istennek nem engedi. Szemölcsöt nem fedeztem fel újat hál istennek, a régiek, amiket leszedtek szépen gyógyulnak, de természetesen még látszanak.
Úgy veszem észre hat ez a homeos szer, legalábbis én már annak tudom be, hogy nem jelent meg újabb.
Mára úgy volt ebédünk, hogy egy kis maradék bolognai, de apával hozattattam a Trösztiből tejszines husit tésztával, de most valahogy nem volt olyan egetrengetően finom, vagy csak én kivántam mást, nem tudom. Holnapra resztelt májat csináltam főtt krumplival, a héten még lesz valami főzi is, meg szilvásgombóc valamelyik nap.
Most vacsira sütöttem még gyors egy-két palacsintát.
Suli: igen, többek között a német, és a nagy hajtás miatt van még dilemma bennem, de majd valahogy alakul.

Betti:
Én Tatán dolgozok egy hűtőtechnikával, légcserélők gyártásával foglalkozó cégnél, mióta visszamentem gyesről, egyszakban. Virágot nem tudom soha vinni, csak ha esetleg betegszabin, szabin vagyok itthon, mert 6-ra már ott kell lennem, fél 4-kor kelek. (ha apa esetleg vidékre megy dolgozni, akkor megbeszélem a közvetlen főnökömmel, hogy később megyek, 7-re, és akkor én viszem korán reggel az oviba, mert hál istennek nekem egy nagyon, nagyon rendes és megértő főnököm van, aki sajnos viszont már csak 1 hónapig lesz ott :( ) Virág néha felkel, megvárja, míg elindulok és integet az ablakból, apa meséli, hogy sir utánam, mert hiányzok neki :( Kettőig vagyok, ha minden jól megy, akkor 4-re már itthon is vagyunk dombmászással, mindennel együtt, de ehhez az kell, hogy a vonatról pont elérjem a buszt, ami elég sokszor előfordul az utóbbi időben sajnos és akkor fél órát kell várnom, amit nagyon utálok!
Ja, és amit csinálok: :) adatrögzitő vagyok, van még rajtam kívül 9 lány, de végül is mióta visszamentem nem pontosan azt csinálom, mint előtte, hanem az egyik részlegvezető mellett vagyok, mint ilyen kis mindenes, vagy hogy is mondjam. Vannak mindennapos dolgaim, de van, ami éppen aznap adódik és megvan rögtön, van ami több napig is eltart, szóval ilyen kis gépelős, fénymásolós, hozzál-gyorsan-a-raktárból-valamit, jaj-ErzsikeDrága-ez-nekem-gyorsan-kellene, Excel-tábla-gyártó, kasszázó, kimutatáskészitő, valaki :D
A többiek eléggé utálnak ezért, hogy egy szakba vissza tudtam menni, hát istenem nincs még gyerekük ennyi.
Túlsúly: örülök hogy ezt mondod, de tisztában vagyok vele, hogy magamhoz képest most igen is elhizott vagyok. Kg szerint is, hiába vagyok ilyen magas. Elárulom neked, most annyi kg. vagyok, mikor Virágot szültem! 9 kg-ot hiztam terhesség alatt.

Melus:
Máténak hogy sikerült a bizonyitvány?
Édes nagyon a kis Petra!
Szerintem sem gáz, ha leszólitasz valakit az utcán, csak tényleg mond meg neki, hogy honnan ismered. Én attól tartok, hogy nem ismerek meg valakit véletlenül a nagy csapatból, úgyhogy nyugodtan köszönjetek rám, de neked nem kell, téged megismerlek :lol:

Lola:
Máskor szólj, ha ilyen finomat főzöl!!! Imádom a cukkinit! Meg a patiszont is. Meg a rántott gombát, rántott sajtot, rántott krumplit. Nyami!!!
Amboxolt mi is szoktuk használni, Virágnak is felirták már.

Móni:
Sok-sok boldogságot Zsófikádnak! Örülök, hogy jól sikerült a bulizás és ilyen sok szép ajándékot kapott. Nagyon ügyesen utánozza nővérét!

JoósnéÁgi:
Műtét előtt én is futottam itt Felsőn, de sajnos most már apa olyan későn jár haza, hogy olyankor már nincs kedvem nekiállni, marad a hétvége, vagy a tornászgatás. Na meg itt őrjöng az összes kutya, ha valaki nekiáll futni. Meg jó lenne közösségbe menni a húzóerő miatt.

Cirmike:
Biztos jó volt a rendezvény, kikapcsolódtatok egy kicsit. Szegény Roli! Mindig közbejön neki valami :?

Ági:
Az előző oldalon megtalálod a receptet, kivastagitottam a cimét.
Igen, növeszti a haját, nem engedi levágatni (na persze fésülni sem mindig), pedig én már nagyon igazittatnék rajta. Bár egyszer elvittem fodrászhoz, hogy csináljon vele valamit, akkor is már hosszabbacska volt, de úgy el rontotta, nagyon nem tetszett.
Nálunk rettentő hosszú a szünet, 8 hét, nekem meg van összesen egész évre picivel több, mint 4 hét! Eszméletlen! Olyan nehezen tudjuk megoldani! Már majdnem az ügyeletes ovira fanyalodtam.
Nem semmi, ami Dorkával történt, elhiszem, hogy nagyon megijedtél, de jó, hogy neki igy nem mutattad ki, nem hoztad rá a frászt. Örülök, hogy azért sikeresen megúsztátok a dolgot.

Livia:
Úgy látszik akkor ez a konditerem, fittneszterem probléma egész Tatabányára vonatkozik. Azért hihetetlen, hogy nincs is nagyon választék, ahova a babás anyukák eljárhatnának mozogni egy kicsit! Ha nyerek a lottón, akkor igérem adok pénzt, hogy tudj csinálni egy ilyet! (Már csak lottót kellene vennem..:))
Nálunk ma melóban volt áramszünet + elszállt a tápegység a számitógépemben, úgyhogy fél 10-kor tudtam leülni a saját gépem elég dolgozni, addig máshol kellett.

Én is befejezem, mert tegnap is kaptam apától, hogy túl sokat ülök a gép előtt! :oops:

Tényleg össze kellene hozni egy talit babák nélkül, bár tudom, hogy ez szinte képtelenség. 

Péntek tali???

Sziasztok, jó éjszakát!

Hugi

hugodugo

Irjátok meg légyszi, hogy hol lehet Tatabányán kangoozni!!!

Köszi

hugodugo

Sziasztok!

Feladtam!!! Kifolyik a szemem.... asszem én is bevezetem azt, amit Emesedóra csinál. Inkább többször feljövök olvasok, írok, mint ezt a töménytelen mennyiséget egyszerre elolvasni...ááá...

Betti: nem semmi ez a 3 üveg nutella! :D De milyen finom is!

Zsócinak nagyon boldog születésnapot!! :) Nagyon helyesek a csajok a képen! A 3. kép nagyon jóóó :)

Zsanka: nem azért írtam ám :) majd legközelebb rád köszönök!

Hugi: Jó lett, bár lehetett volna jobb is. Sajna matekból 3-asnál jobbal nem tudtunk zárni :? Máté számára ez a legutálatosabb tantárgy, meg a tesi :) A többi 5-ös, 4-es.

Nekem is van egy kis felesleges kilóm, de tojok rá :) Lusta vagyok a tornához meg a futáshoz. Majd ha már Petrám stabilan tud ülni, megyünk bicózni :) Meg még szopizunk, így inkább hanyagolom a fogyi kérdést :)
Ja és amióta tudunk ide-oda forogni, azóta Petra hason alszik és szinte folyamatosan hason van. :) És tök aranyosan kúszik :D pár napja észrevettem, hogy próbálgatja a térdeit felhúzni. Fogunk még nincs, majd lesz :) Házi koszt nem kell amit neki csinálok, az kell amit mi eszünk, még ha neki azt nem szabad akkor is, vagy az üveges bébikaja.

Bocsi, akit kihagytam, holnap igyekszem reagálni rájuk, de már hulla fáradt vagyok, fáj a nyakam, apa dolgozik reggelig, így nincs ki megmasszírozza.

Jó éjt!

Melus
Kép

Kép
melus071

Zsócikának Nagyon Boldog 2. szülinapot Kívánok!!!

Ma csak ennyire telt...

Sziasztok!
V.erika
v.erika

Sziasztok,

Látom nem csak én vagyok az éjszakai bagoly. Tényleg elég nehéz visszaolvasni egszerre ennyi irományt. Jó lenne ha az embernek napközben lenne annyi szabad ideje,hogy leüljön egy picit és olvasgasson.
Nekem sajna Niki nemengedi meg,hogy bekapcsoljam a gépet. Pontosabban megengedi, csak akkor én nem tudok gépezni. Nyomkod össze-vissza mindent, és ilyenkor képtelenség valamit is megnézni vagy éppen írni.

Ági,

Nem semmi amit Dorka csinált. Én is pont akkor néztem ki az ablakon és már csak azt láttam, hogy ott álltok az esőben. Siettem is le, mert mentem körmöshöz,de mire leértem már nem voltatok ott. Máskor nyugodtan hivj fel ilyenkor bizti tudunk ssegíteni, és talán hamarabb el is tudunk indulni,mint egy taxi megjön. De inkább többet ne is legyen ilyen eset.....
Én is félek, mert Niki egyre kajlább minden nap és nem tudom mikor fog valami irdatlan hülyeséget csinálni.

EBD anyu

Nem tudnál nekem ajánlani vmi jó oldalt,ahonna gyerek kajákat tudok letölteni? Vagy nem tudsz egy két jó receptet nekem megsugni. Szoktam olvasgatni, hogy mikor mit adsz Bencének és olyan jó kaják, hogy én is szeretnék ilyet adni Vivinek. Hál istennek sokkal jobb evő, mint a Niki volt anno. Sok mindent megeszik, csak sajna az én főzőtudományom kimerült a répa, krumpli, alma, brokkoli szinten... :-(

Betti

Nutellát én is imádom, de sajna én sem tartozom a vékony alkatúak közé.. Niki után szépen le is fogytam hamar,de Vivi után ez már nem sikerült. Sajna elég sok felesleg maradt rajtam, amit jó lenne ledolgozni.

Látom sokaknak az a problémája,hogy nincs hova menni, ha egy anyuk afogyni akar. Hát én is közétek tartozom. Bár én eljárogatok a Dinamicba, de hát az nem az igazi.

Moncsi,

Gyönyörűek a gyermekeid... Olyan szép szemük van.... Nagyon jók a képek.

na rakok fel pár képet azt megyek pihizni.....

Kép Niki a télapót várta :-) Kép Niki 2 éves Kép Vivien Kép Ketten még januárban Kép Karácsonykor :-) Kép Mi 3-an
lexyca

Sziasztok!

Na először írok, aztán utána olvasok a fejleményeknek!

Először is mert ez a legvégén van!

Csilla!

Hát én a képek alapján most jövök rá, hogy mi ismerjük egymást. Na nem közelről, hanem a férjednek, azt hiszem uncsitesója az én kolléganőm Ildi (most született náluk a Nati). Hát úgy meglepődtem.
Néztem Iwiwen a képeiteket. Mindegyikről az jön le, hogy olyan jó kis boldog család vagytok és a lányok is annyira szeretik egymást. És igen azt is tudtam, hogy hasonló különbség van a gyermekek között mint nálunk. (Ilditől kérdezgettem mindig, meg mesélt)
Bocsánat mentek egyet, mert pelusoznom kell!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csilla!

Szóval örülök, hogy csatlakoztál ide!

Rólunk annyi tegnapról, hogy jártunk a kórházban. Na nem a gyerekekkel történt valami. Gergő kapott bele a férjem szemébe és "kikapart" egy darabot a szaruhártyájából. Fájtatta (akkor még nem annyira mint estére). Felhívtam a szemészetet, mondták ha délután 6-ig beérünk, addig még van orvos. Ekkor volt negyed 6. Gyors telcsi anyóséknak, hogy tudnának-e a gyerekekre vigyázni, mert mennék Zolival én is (olvastuk,hogy esetleg pupillatágítás is kell, azzal meg nem biztos hogy jó vezetni) Jöttek, mi gyorsan mentünk, hát a kórházba vártunk kicsit, aztán megvizsgálták. Mondták neki, hogy jó szeme van, hogy ezt észrevette, hogy hiányzik belőle egy darab (ott volt neki még a másik épen :D :D , mellesleg mikor nekem mutatta én először nem is láttam az én két ép szememmel) Végül a gyógyitárba kellett vennünk egy szemgélt. Kifejezetten "ilyen sérülésekre" van (komolyan az interneten is így találtam rá, hogy "ha a gyerek belekap a szemedbe...") most ezzel 4-5 napig kell kezelnünk, aztán elvileg begyógyul. Estére iszonyatosan fájt neki, én majdnem sírtam ahogy láttam, hogy szenved. Sokat kéne csukva tartani a szemét, mert így tudna hatékonyabban gyógyulni. Vicceltem is és mondtam a gyerekeknek, hogy "na akkor apátok most 4 napig csak aludni fog!! :D :D "

Leugrottam még a Profiba is. Tegnaptól voltak a Mickey-es cuccok akcióban. Vettem éjjeli fényt (ez már az x-edik, na nem mikis) kanalak és villát (végén természetesen mikivel) és egy csörgőkészletet is, amire a férjem azt mondta, hogy Daninak ez úgysem jó. Na hát annyira nem jó neki, hogy konkrétan a kezéből nem adja ki és Gergő még tán nem is játszott vele.

EDB anyu!

Ideáig eljutottam az olvasásba. Köszi a TEszveszen a sátrat. Már mentettem is a megfigyelt aukciók közé. Megtrécselem apával, aztán lehet "rá is ugrunk".

Na most pedig olvasok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Hát akkor lehet, hogy jobban jártok pénzügyileg a másik alternatívával.
Ennyi Nutella! Hát össze kellett kaparnom az állam! Már hogy ezt írtad híztam 1 kilót!

Joósné Ági!

Nekünk ugye hasonló korú a két picúr! Nálunk a nagyobbik fiam elég problémás volt és még az is étkezés ügyileg. Bár kezdetben jól indult a hozzátáplálás nála, de a mennyiség sokáig kevés maradt és most sem egy nagy evő. Gergőnél zötyögősen indult és azt hittem nála is nehéz lesz a szoktatás. Egyik nap még nem ette a krumplipépet, másnak meg bevágott belőle egy kis Aventes pohárral. Nehéz nekik megszokni, hogy egyszer "folyós" kaja van, egyszer "pépesebb". Megpróbálhatod esetleg, hogy teljesen folyékonyra csinálod, hogy az ízzel barátkozzon előbb és utána változtatsz az állagon. A védőnéni krémtúrós tanácsán csodálkoztam. Még én sem adnék neki és nem is tervezem. Most eddig még répa, krumpli, alma, banán a paletta Gerinél. Nagyon hozzáértő lévén, hogy mikor mi érik, vártam a boltba hogy sütőtökre leljek, hát mondták, hogy most nincs szezonja, majd ősz-tél. Akkor biztos betárazok belőle a mélyhűtibe. Szóval elkeseredésemben vettem üvegeset neki (sütőtök-alma) kis krumplival majd még feljavítom és megpróbálom.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Amúgy Gergőm főzelék előtt és utána is még egy jó adaggal cicizik. Daninál még úgy csináltam, hogy főzi és tejci. Gerinél már fordítva, de mondjuk Ő előtte-utána is cicizik. Édes drágám.!!!

Este 8-kor még meggyes pitét csináltam! Ezt reggelizem épp, nem egy fogyis kaja, de már unom a szendót!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Csilla:
Nagyon szépek a lányok, aranyosak vagytok a fotókon! Elvileg már nem receptek alapján főzök Bencének, hanem hogy mi van itthon, mit evett régen, meg szeretek kisérletezni, de van néhány oldal, ahol lehet ötletet meríteni. Pl:

www.babaszoba.hu / babakonyha

http://gretabarbara.shp.hu/hpc/web.php? ... 1161893123

http://csillagfurtbaba.atw.hu/files/cat ... fb003e.php

Másold be őket a címsorba. Ezeken elég jókat találtam.

Gabi:
hogy nálatok mik nem történnek! Szegény Apa! Esetleg, ha még nagyon fáj neki, cataflamot szedjen. Csak óvatosan, mert nagyon erős! Sátras tippet szívesen! :)

Ági01:
nem semmi, ami Dorkával történt. Kiszámíthatatlanok ezek a gyerkőcök! Nálunk még nem történt semmi ilyesmi, de most két felől is turbózva vagyok (a két kicsi veszedelmem), de reméljük, megússzuk. Jó, hogy nem történt nagyobb baj! Szegény Levike, biztos bentről izgult ő is! (haskeményedés).

Tali: szerintem időjárás függő legyen, várjunk szerda, csütörtökig, aztán meglátjuk!! Én spec. két napja ki sem tudtam mozdulni itthonról! Hiába lesz mondjuk jó idő csütörtökön, kérdés, fel tudja e szárítani a sok napos esőt!

Na megyek, kisfiam bekakilt! Csajok elég későn keltek, úgyhogy reggeliztetek. Bence fent volt ma is este 10-től hajnali 1-ig. Csak kézben volt jó neki. Nem sírt, meg semmi, de ha letettem, annál inkább. Foga. Tuti. De még mindig nem törte át a kis gonosz, pedig tök ki van fehéredve.

Na megyek, rendezkedem!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Csak gyors olvasásra jöttem.A változatosság kedvéért ma Antót vittem dokihoz.Tegnap BIUSSAL VOLTAM, Ő TELJSEN MEGGYÓGYULT, MA MENT BÖLIBE..dE HOGY NE HIÁNYOLJONA DOKTOR BÁCSI MA VITTEM pici fiút..Estére tök csúnya lett a szeme, folyamatosan dörzsölte és egész este bukta ki a tejcit, evés után meg már hányta is vissza az egészet..Szeme? árpás, a doki azt mondta, hogy ilyen pici babánál még nem is találkozott vele. Hányás: semmit nem talált, ha ismétlődik vigyem vissza.Kint van a második fogacska, olyan édes, amikor mosolyog és azt mondta, hogy fönt ie meg van duzzadva az ínye...

Most mennem kell, még egy friss (tegnapi )képet teszek fel.. Kép Tesók

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Pici babám elaludt, ebéd elkészült, most van kis időm írni.Bár a fejem majd szét megy....

EDB-anyu!
Már nem fáj írni , beszélni a velem történtekről, mert ez a két gyönyörűség minden rosszért kárpótol.Akkor nagyon rossz volt, nagyon el voltam keseredve, mert nagyon szerettünk volna babát.Aztán, amikor pozitív lett a teszt sem tudtunk felhőtlenül örülni, de végre sikerült és minden ok.. Igazán nem sokat vizsgálgattak, mikor felkerültem Pestre a második vetélés után, akkor a doki kiírta a hormonvizsgálatokat, hogy a műtét után 3. hónapban jelentkezzek rájuk.Akkor nagyon ki voltam akadva, hogy miért kell a vizsgálatokkal annyit várni, tök sírtam hazafelé.Aztán megfogadtuk Antival, hogy "megszívatjuk a dokit" és gyorsan teherbe esek..Perzse ezzel cdsak magunkat akartuk vígasztalni, de bejött és 1 hó után megfogant Bius...Szóval itt lemaradtunk a vizsgálatról. Antika előtti babánál mondták azt a szövettan alapján, hogy y kromoszómás rendellenesség volt és hogy nem lehet kisfiúnk.De Antika szerencsére nagyon jönni akart...Mindenesetre kaptam sárga test utánpótlást, 12 hétig kellett nyomogatnom, de megérte..3 babát nem tervezünk, mindíg 2-őt szerettem volna, 1 kisfiút és 1 kislányt , szerencsére megadatott.Úgy érzem nem bírnám 3 gyerkőccel, mármint egyedül..Így is sokszor feszült vagyok.Nincs kire támaszkodjak, kire számítsak. Anyósom kb. 1-2 havonta egyszer átjön 20 percre megnézni az unokáit, anyu itt dolgozik a Tescoban, autója is van és ő is jó, ha 1 héten egyszer benéz, iszik egy kávét és megy..Be se megy a gyerekszobába. Mostmár, hogy levizsgázott Hugim, őt hívom néha, de ő is ált. a pasijával van..Anti meg estig melózik..Persze ezek csak kifogások, de úgy érzem, hogy anyagilag sem bírnánk, meg a lakás is kicsi..Meg már várom, hogy menjek dolgozni, mert ugyan nagyon imádom a ygerekeimet, de hiányzik a társaság, egy kis kimozdulás..

Köszi a kajás segítséget, már nyomtattam le én is recepteket, megpróbálkozom valami főzivel, mert a gyümik semmilyen formában nem jönnek be Picúrnak, pedig 4 hós kora óta kisebb megszakításokkal próbálkozom..

Kép Kép
joosneagi

Cirmike!

Köszi.. Hát igen történt velünk 1-2 dolog, de így is nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy van kér szép gyerekünk..Ez bármit megér!!

Betti!

Hát, hogy erős vagyok..Hú..Most nagyon nem érzem magam annak, mostanság már nagyon kivagyok a sok éves minden most jön ki rajtam...
Tesóféltékenység: hát van..Ha Antóka szopizik,akkor tuti,, hogy Biusnak pisilni-kakilni-enni vagy inni kell..Ha kezemben van, mert nyűgis, akkor a másik karomba kéreti magát, ha lábamon ül, akkor ő a másikra..Volt olyan, hogy BGiusnak fájta pocója, feküdz a szőnyegen és simizni kellett a pocját, közben a pici megéhezett, mondtam neki, hogy megetetm öcsikéjét, de nem engedte, hogy abbhagyjam a simit, Így egyik kezem a pocakján, másikban Antika és úgy szoptattam..De tök jó érzés volt, jó, hogy szükségük van rám..Sokszor az a játék kell, ami Antikánál van, de nagyon sokszor ő magától pakolja oda neki.. Gyereknapra kaptak mindketten játékot.Antika egy vizikó formájú kerekes valamit, amire rá tud ülni, lehet hajtani és amikor tanul járni tudja tolni, kapaszkodhat bele (fischer preicos) .Nos ehhez ő még nagyon kicsi, de Biusnak nagyon tetszik, most ő használja kölcsöünbe, ezért mindíg ad valamit cserébe öcsinek. Sokszor figyelmeztetni kell azért, hogy ha neki kell valami Antikától, akkor ő se legyen irigy, szerencsére így lehet rá hatni...A lényeg, hogy azóta, mióta megszületett Antika sokkal jobban igényli ő is, hogy vele legyünk.Ezért jó, hogy jár bölibe, mert amíg ottvan, addíg mindent próbálok megcsinálni, kivbabázom amgam Antóval és akkor délután ráérek vbele festegetni, gyurmázni , építeni...

Kép Kép
joosneagi

Basszus...Megint elszállt, amit írtam....

Ági!

Örülök, hogy ma összefutottunk.Hú, hatalmas a pocakod, de tényleg nagyon jól nézel ki..Arcodon abszolút nem látszik semmi, nekem a végére tök bevizesedett, szörnyen néztem ki..

Számvitel oktatót sajnos nem tudok, először nekem is nehezen ment, mert a tanárnő csak írta fel a táblára a feladatmegoldásokat és hadart és örültünk, ha másolni tudjuk, nemhogy felfogni.Aztán a végefelé elkezdtem kapisgálni.. De az szörnyű, hogy már semmire sem emlékszem...De lényeg az, hogy akkor idén végeztek..Bár kemény lesz Levivel, de ügyes vagy és megoldod.A két utolsó nekünk is egy nap volt, nem volt sok idő közte, csak gyors szopi fér bele..A számvitel feladatokra nagyon kevés volt az idő, vagy az időhöz képest volt sok a feladat..A másik az nem volt nehéz és az gyorsan meg is volt, az talán 1 óra alatt megcsináltam..

Lola!
Kromoszóma vizsgálatot nem csináltak.Nekem az a tapasztalatom, hogy nem nagyon foglalkoznak az okokkal.Max. hormonvizsgálat meg átjárhatósági..Mélyebbre nem mennek.Genetikán is csak kikérdeznek a családi betegségekről, esetleges fogyatékosságokról..

Kép Kép
joosneagi

JoósnéÁgi: melyik bölibe jár Bius, sárberkibe? Engedik így is, hogy otthon vagy tesóval?
Azta Antónak már a 2. foga? Jó hamar... Jobbulást Neki, árpát nem piszkálja?az iszonyatosan viszket!
Anyukád: miért nem játszik a lurkókkal, mit mond? Én Anyum 2 szakban dolgozik, de így is heti 2-szer látja unokáit, 1-szer jön általában, 1-2-szer mi megyünk-ugrunk fel. Ott laknak sárberekbe nem messze Tőletek.

Gabi, ez a Dani gyerek milyen kaparós egy fiú? Hol a te sebedbe kap bele, most meg férjedébe. Körömvágást neki! :D Na jó ez csak vicc volt. Jó tudni, hogy van ilyen zselé.
Gergő: igen annó Noénál is sokáig az volt a baj, hogy a főzik túl sűrűek voltak neki, ezért bokákolt.

Melus! Sebaj, matekból én sem voltam sosem jó, mindig 4-es általánosban, középsuliban 2-es... :oops:

Csilla, nagyon fiatal vagy (hány éves, ha megkérdezhetem?), de csinos anyuka, szépek a lányok nagyon. Hasonlítanak is nagyon, de nagyobbik lányod (ő a Niki ugye?) talán jobban Rád. Furi, mert a karácsonyi képen a kisebbiknek van sötétebb haja, de a játszószőnyegen, ahol egyedül van, ott világosabb, ahol meg ketten ott megint Neki van sötétebb. Próbálom majd megkülönböztetni őket...

Na megyek mert Noé kábelezik...

lola77

Még egy körkérdés...Nem tudtok esetleg valakit, aki egy szobás kiadó lakást keres?? Lelépett az albérlőnk, szörnyű körülményeket hagyva maga után és jó lenne valaki.... (Nem hiszitek el, de még az utolsó kanalat és terítőt és poharat és vázát, mindent magával vitt.. Amit meg otthagyott..Az ajtótokot félig kiszakították a falból, a hűtőben a fagyaztórész ajtaja félig letépve, a fal összefirkálva..QAz egész lakást festeni kell..Így a hétvégi Víz-zene-virág helyett nekünk víz-domestos-sikamika fesztivál lesz.. Én nem tudom, hogy tudank emberek ilyen mocsokban élni, szerintem ez a nő 1,5 alatt semmit nem takarított. A fürdőben minden fekete, vagy vízköves (2 éve újítottuk fel szegény apósnak teljesen..) Annyira idegesít, hogy nem tudnak a más értékére vigyázni...

Mindegy, ha esetleg tudtok valakit, akit érdekelni, akkor légyszi szóljatok, köszi..

Ági

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Igen, aSárverki bölibe járunk.Ez úgy volt, hogy amikor még nem tudtuk, ogy összejön-e a tesó, akkor beírattam, bizto-ami biztos alapon.Akkor azt mondta a vezetőnő, hogy nagyon sokan vannak előtt, nem valószínű, hogy lesz helye. Aztán nyáron hívott, hogy mehetünk.Akkor bementem szólni, hogy nem megyünk, mert babás vagyok..Erre azt mondta, hogy így is mehet a csajszi, mert nagyon sokan visszaléptek és van hely, annyi, hogy írassam magam állományba, mondjam le a gyedet.És végül így ment.Nagyon szeret járni, meg nekem is könnyebb, amikor megszülett Antika. Most meg meg van bolondulva, ha itthon kell lennie pár napot, állandóan menne.
Azért Antikát már 1 hósan beírattam jövő szeptemberre, mert Biussal szerencsénk volt, de biztos, ami biztos.

Igen, 2. fogacska...Nagyon nyomogatja, kapargatja a szemét a drágám, most atlána krém egy kicsit enyhítette neki, remélem gyorsan elmúlik, nekem még sosem volt, nem tudom milyen lehet..

Nem mond anyum semmit, egyszerűen nem foglalkozik velük.Hétvégén fel kellett hozzá vinnem a gyerekeket, hogy tudjak segíteni apának festeni, de akkor is csak veszekedett Biussal.Nincs türelme hozzájuk, ő mindíg fáradt lejönni ...Á...Nem is idegesítem magam rajta.Sosem volt olyan, hogy elvigye őket játszóra, vagy gyereknapra, vagy fagyizni, vagy akármi...Azt hiszi, hogy az elég, hogy hoz nekik ezt-azt...

Kép Kép
joosneagi

Gabrielldaniell!
megkukkoltalak iwiw-en.. Pár nappal vagyok csak idősebb nálad és egymás mellé jártunk suliba, én eü-s voltam.. :)

Kép Kép
joosneagi

Joósné Ági!

Igen a "korodat" már én is néztem és láttam nincs sok különbség és hogy 20 évesen már házas voltál. Be is jelöltél! Visszaigazolok ám :D :D

Böli ügyben! Akkor jó lesz ha én is szeptemberben beíratom Gergőmet, hogy jövőre mehessen a drágám. Annyira rossz, hogy már ilyenkor erre kell gondolni, hogy bölibe fog menni nemsokára. Még most hihetetlen!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Na ez a nem semmi. Már vagy egy órája ülök itt és olvasgatom a szép kis termést. Nagyon pörögtök itt csajok! Még szerencse, hogy Julcsi most ügyesen játszik. Bár a másik gyerkőc már elégedetlenkedik, nem nagyon lehet sokat űcsörögni vele, emrt rúgja ki az oldalam meg a bordáimat :roll:

Ági, Csilla üdv Nektek itt a babaneten. :D nagyon jók a képeitek!!!

Szerencsére vége a vizsgáimnak és mindent sikerült megcsinálni :lol: :oops: Szeptemberig egy kis pihi van tanulás ügyben. Amúgy nem nagyon van pihizés. Ma is egész délelőtt rohangáltunk ebben a frankó időben Julóval! ( doki, apeh, okmányiroda) Jövő hónapban meg a szobákat csináljuk meg. Felcseréljük a gyerekszobát meg a miénket. Úgy remélem elférnek majd a lurkók. Így aztán festeni kell , meg persze a sok cuccot pakolni.

Ági!
De durva ez a gyöngyös sztori!!!! :shock: Hát nem csodálom, hogy kivoltál! A Juló is mostanában feszt a szájába vesz mindent, amit persze félévesen ő se nagyon tett. a múltkor egy gombtól fulladozott! én is tök megijedtem, meg ő is oszt itt bőgtünk egymás vállán :cry: De szerencsére a nóziba még semmit nem sikerált, remélem ezután sem fog...
Kiváncsi vagyok mit mond a dokid, mekkora Levi meg ilyenek... Nekem csak 6 hét múlva lesz uh :cry: Én is ma voltam dokinál meg tegnap védőnőnél és 1 hó alatt 4kg híztam :roll: hát elég duri! Remélem nem ez lesz ezentúl a tendencia. Bár eddig így is csak 7 kg plusz van elvileg.
Remélem lesz még szép idő s találkozunk majd a játszón mielőtt Levi megérkezik!

Zsanka!
Olvastam a letolás :oops: ...
Gratulálok nektek a házhoz!!! Lili nagyon cuki a képeken és nekem is nagyon tetszik a sérója!

Julcsi eddig bírta nélkülem. Elég anyucis lett (végre :wink: ) biztos Ő is ki akarja használni még egyke létét! :lol:

még gyors dobok egy pizsis pocifotót a múlt hétről és egy hunci Julcsit!
Kép Kép
angika

Sziasztok!

Ági01!
jaj Istenem ez a gyönygyös eset.Szerencsére nem lett nagy baj.
Sulid tuti menni fog-Majd mesélj mi volt a dokinál.Dorka mamázni fog,vagy apájával lesz,mig bennt leszel Levikével a kórházban?

Moncsi!
Gyönyörűek a lánykáid.Olyan formásak.Torta nagyon guszta volt,és látom nagyon izlett a mini hölgyeknek.

Hugi!
Hu jó sokmindent kell végezned a melóheyleden.És ez akorán kelés.Ingázás.Nagyon kimerítő.Akkor gondolom a leánykát az apukája viszi.Ja Felsőn a nagy domb(neked megvan akkor már a napi hegymászásod,minek még kondizni is,vagy ha még szatyrokat is cipelsz,akkor kész az edzés)
Nagyon szép a neved egyébként,Anyum is Erzsi,vagyis ő Erzsike,pedig már 44éves.Még én is Bettike vagyok vagy Betti baba.

Csilla!
Sztem már láttalak tesófellépős pierre cardinos kocsival szoktatok menni?Nagyon szépek a kislányok.Te is angyon csinos anyuka vagy.

Gabi!
Ez a Gergő gyerek.Jobbulást a férjuradnak.
Nyitom az ablakot a pitének. :P

Cirmike.
Örülök hogy jól sikerült ahétvégi program.
Szegény Roli,csalódott a strand végett.Bizti kap majd kárpótlást.

Joosnéági!
Tündériek a kicsikéid!Látni Bius mennyire imádja.Örülök hogy szereti a bölit,Remélem Istim is belerázódik majd.
Albérlőid.No comment.Sajna vannak iylen emberek.

Angika!
Nagyon szép a Csanilak.Juló..Még mindig elájulok ettől a kiscsajtól.Azok a fürtök.
Vizsgákhoz nagy gratula.Ügyes voltál.

Minden Zoli férjnek Boldog névnapot kivánok!

Megyek kiveszem a kiflifelfújtat.Mellé zacsis leves van. :oops: :D

Betti

Kép
berna23

Sziasztok,

Gabrielldaniell,

Igen az Ildi a férjem uncsitesója. Akkor lehet ismerjük egymást látásból, régen sokat jártunk be a szalonba. Milyen pici a világ. Én is megkuksiztalak az iwiwen, nagyon szépek a gyerkőcök...

Igen, azértnem panaszkodom,mert Niki imádja a hugiját. A féltékenység szerintem aznála, hogy márnem csak az ővé vagyok. Lehet ebből a szempontból kicsit korán jött a VIvi, de nem bánom, remélem azért jó tesók lesznek.

EBD anyu,

Köszi a receptes oldalakat. Remélem találok ott jó sok egyszerű kaját. Ugy érzem Vivi a férjemre ütött, mert eddig bármit adtam neki mndent megevett. Niki meg olyan válogatós mint én.

Lola,

Hát azért annyira nem vagyok már fiatal. 31 leszek szeptemberben :-(
A csajok tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Nikinek és Vivinek is sötét haja vlt amikor születtek, Nikié tavaly nyáron eléggé világos lett, idén azért már nem annyira. Vivi haja pedig most kezd világosodni. Ő inkább a férjemre hasonlit azt mondják. Szőke haj, kék szem... Mindig is kiváncsi voltam hogy két lánykám mennyire fog egymásra hasonlítani.. És hát tessék. Sokan aztmondják, nem hasonlítanak, sokan pedig azt, hogy tiszta egyformák... Én már nem tudom..

Berna,

Igen azok mi lennénk. Merre szoktál látni?

Mennem kell, Vivi felkelt :-(
lexyca

Sziasztok!

Betti: jó az a kaja, Te.... kiflifelfújt, hogy is kell? Valamikor már írtad, de nem emlékszem! :oops:
Istike jól van?

Angi: nagyon nagy a pocakod, jesszus! :) Biztos, hogy csak egy albérlő lakik odabent??? Julcsi tök cuki.

Gabi: most láttam a sparunkban mickey egeres karton dobozt (játéktárolót). Jópofa. Holnap úgyis minden 10 százalékkal olcsóbb lesz. Asszem így volt 690 pénz.
Apa jobban van??

Csilla: szerintem is mindkét lány hasonlít Rád.

Hugi: én is pont ilyesmi munkát csinálnék, mint Te. Ilyen típus vagyok. Nagyon jól megy az adatrögzítés, imádok pörögni, szervezkedni. Utálom az unatkozós munkahelyeket. Kíváncsi vagyok, találok e majd két év múlva ilyesmit.... Azt is részmunkaidőset szeretnék. Most olvastam a neten, hogy a kormány ilyeneket akar bevezetni. Jót röhögtem ezen megint! :) Itt részmunkaidő???

Lola: mesélni akartam Neked, hogy tegnap óta Bence is 2-3-szor már állt kapaszkodás nélkül. De csak 2-3 másodpercekre. Haladunk! :) Jól vagytok? Mit csináltatok ilyen rossz napos időkben??
(bár ha jól látom, kezd kisütni a nap, most már csak száradnia kéne a sárnak).

JoósnéÁgi: hát igen... böli. Nehéz kérdés. Én biztos nem vinném, így, hogy itthon vagyok, egyrészt, mert marhán sajnálnám, hogy sok pillanatáról lemaradok, nem lehet velem, még akkor is, ha ő szeretné, másrészt tényleg sorban állnak (sajnos) a helyekért. Persze, erről nem Te tehetsz, a vezetőnő hozzáállása volt érdekes, mert lehet, hogy per pillanat akkor volt hely, de arra nem gondolt, hogy van, akinek év közben jár le a gyede, meg kerülhet is olyan helyzetben, hogy hirtelen muszáj visszamennie dolgozni (akár válás, ilyesmi). De hát erről nem Te tehetsz, a rendszer úgy szar, ahogy van. Szerintem.
Mindenesetre az jó, hogy közösségben van Bius és szereti is. Nem visz haza több betegséget?

Angi, Csilla, Ági01 jelöltelek iwiwen.

Neten néztem előrejelzést, holnapra viharos időt mond, csütörtök, péntekre is, hogy előfordulhat.

Na megyek, felkelt Dórim és Bence is, foglalkozom velük. Na meg Apával is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Hugi
Kangoo úgy tudom van az eurofittneszbe. Ott adnak hozzá cipőt is. Árát nem tudom. Én tavaly decemberben kipróbáltam a fittarénában, hát nagyon jó. Élveztem nagyon, dőlt rólam a víz, meg éreztem is hogy jó hatással van, aztán itt megállt a tudomány. Én néha itthon szoktam nyomatni dvd-ről. Timi meg kalimpál mellettem, ő is próbálkozik, csak hamar megunja. Amikor meg a hasizom rész van ráül a hasamra, amit annyira azért nem díjazok.

Angika
Tényleg szép nagy hasad van. Ha nem néztem volna a vonalzódat akkor olyan 30 -32körüli hetesnek saccoltalak volna. De a plussz 7 kiló meg sem látszik rajtad csak a pocidon.

Na mentem
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

A francba laptető :))))))))))

Kép
slivia

Hurrá Livi!! (mármint laptető). Jelöltelek iwiwen Téged is! :)

Mentem is, lement apa a két lánnyal sétálni-focizni, én addig eltakarítom az előbbi közös játék romjait! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági: jujj ez a gyöngy-ügy. Még szerencse, hogy belenéztél a nózijába Dorkának. Félek az ilyenektől. Máté szerencsére nem volt olyan, hogy mindent a szájába szedett volna, de a húga 100x rátesz, mert amit meglát megkóstolja. :/

Lexyca: helyesek a gyerkőceid  Ó, itt mindenki nagyon fiatal! Én vagyok a vénasszony köztetek :D

Gabi: rossz volt olvasni, hogy mi történt férjecskéddel. Ez a szemgél mire jó? Segítse a gyógyulást?

JoosnéÁgi: neked is nagyon helyesek a gyerkőcök. Biankának milyen kis gödrei vannak az arcán ahogy nevet.  Az albérletet meg az iwiw-re is felteheted, hátha.

Angika: huha, én is azt hittem, hogy már a finisben vagy. Szép nagy pocid van.  Julcsinak nagyon szépek a fürtjei.

Hehe, én is akarok laptetőőőőt!  Csak azok a piszkos anyagiak, meg kevés a hely  De jó volna még..

Pár sor rólunk: ma voltam Petrával méreckedni a védőnéninél. 8100 gr és 70 cm, drágám egy hónap alatt hízott 76 dekát és nőtt 2 cm-et. A múltkor is egy hónap alatt 50 dekát hízott. Kis zabagép 

Lenne egy kérdésem: ti milyen sajtot adtok a babának???

Most megyek, mert nyüsszög, adok neki cicit 

Puszi mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

BEtti: tudtam, hogy Nálatok ma is édes ebéd van! :D :P :wink: Akkor mondtad ezt a kiflifelfújtat, mikor a Jubis tali után mentünk együtt Kodály tér felé...

Szilvianyu!
Mi is 2. napja itthon szenvedünk (én tegnap kora reggel voltam Tescoban, meg ma 7-kor sárberekben bevásárolni:zöldséges,hentes, spar- közben aludtak a pasik!)
Ma 4-kor lementünk Rossmannba, meg Jubiba-Gelatoba. Tiszta sár minden, de ha kisütött a nap, jó meleg lett. fel-le öltöztettem Noét.

Amúgy még mindig ömlik az orra, meg köhög is, de már szakad fel Neki legalább, a hangja normalizálódott. C vitamint, Kalciumot adok csak neki meg az orrcseppett.

Ja és kijött az 5 foga. Utolsó 3 fogánál mindig beteg volt, hiába az immunrendszere... de továbbra is sírás nélkül jött ki...
Kitartás Bencéhez, nem semmi hogy éjjel fennt volt, de pont a fognövős órákat írtad, sz.tem is tuti az. lehet nem fáj neki élesen, csak bizergálja, azért jó a karodban...

Lívia, Pesten van az a fittaréna? Tök kipróbálnám én is ezt a kangoot, de nem egyedül...
Ügyi vagy, hogy néha van erőd elővenni otthon is a dvd-t!

Torna: különben ezek a zsírégető női tornák is n.on jók ám, szoktak lenni sulikban időnként. Én a Fellnerbe jártam, de hallottam már a Hermann suliba és a Dózsába is. Nem tudom most hol van, a Fellneres a Bárdosba költözött... Heti 2-szer 1 óra, de olyan 1 hó után már látszanak a centik, már 10 perc után lóg a beled és izzadsz! Ilyet kéne találni még esetleg!

Na megyek fürdetni a lurkókat, ma férjem DM koncerten van, így egyedül v.ok velük (amúgy is egyedül lennék, mert du-os...)

Ja én férjem(Zoltán) nevében köszönjük a köszöntést, de Ő nőnapon tartja...

lola77

Melus: én trappistát adok neki, n.on szereti Noé, ma reggel is evett!

Joósné Ági: Neked akartam, vagyis Tőled: volt kaució az albérletre legalább?Szörnyű. Csak úgy lelépett, vagy legalább a díjat+rezsit kifizette?

lola77

Jaj már megint rémhír, vagy mi, mindenesetre megint 1 újabb élelmiszer amit féltenünk kell a gyerekeinket? Nem tudom, mindenesetre elgondolkodtató. Hallottátok?

http://index.hu/bulvar/2009/06/22/gabon ... s_kislany/

Most akkor ha unokát akarok, akkor tíltsam el Somát a Nesquik golyóktól és társaitól???? :?: :?: :?:

lola77

Sziasztok!

Melus!
Jaj dehogy vagy vénasszony.
Jó súlyban van a kisasszony.
Istinek én is trappistát adtam,illetve adok a mai napig.Már csak azért is mert ő is pista ugye.(csak viccc volt).

Lola!
Gratula az 5. foghoz.Betegséghez kitartást.
Nem semmi ez a gabonaügy.Szegény kislány ötévesen menstruál.Hogy megijedhetett.Sztem adhatunk nyugodtam gabonaféléket,csak nem szabad túlzásba vinni.Ez a család nagyon sok ilyet evett.Komolyan sokszor elgondolkodom hogy több káros anyag van az egészséges dolgokban,mint a tecskósakban,meg a többiben.
Igen édes ebéd volt,de volt mellé leves is.
Holnap a megmaradt leveshez palacsintát sütök. :lol:

Csilla!
Spárnál láttalak Titeket már.A nagylányod szép arcát megjegyeztem,meg Te is simerős voltál a képek alapján.Jó az arcmemóriám is.

Rólunk:Tegnap mi is kimentünk a szakadó esőben.Istike nagyon élvezte.(esőkabát,gumicsizma).Pocsolyákba ugráltunk,csigákat szedtünk.Muszály volt kivinni mert annyira nyügi volt már.Bár ma is folytatta.Olyan rossz hogy ha kinntvagyunk az utcán játszani a többi kisgyerekkel soha egy szót nem tudok váltani más szülőkkel,mert Isti folyton rohan,kocsikat rongál(na).Látja hogy más is motorozik,persze az övét is ki kell hozni,na innentől már csak rohanok,kiabálok utána,kész idegbaj.
Most nagyon a csakazértis korszakban van.Tegnap százszor megkértem hogy ne piszkálja a laptopot(nemrég kaptuk,nagyon akciósan lehetett hozzájutni,céges gép,és több mint egy évet vártunk rá),na ő csakazértis belerúgott és hátracsapta a kijelzőjét.na nem panaszkodom ám tovább.Majd túljutunk ezen is.

Betti

Kép
berna23

Na sziasztok!

Asszem irtam már,de ha mégsem akkor üdv az újaknak!Jó hogy jöttetek.Ági,Csilla Nagyon szépek a gyermekeitek!

Tegnap este eltűntem,Míra jó sokára aludt vissza,Ati 11-ig olvasott :shock: Egyszerűen nem lehet este lelőni.Látja tőlem,hogy beülök a kádba egy jó könnyvel mikor apjuk itthon van és ott olvasok.
Most kettecskén vagyunk "kisbálnával"(apja hivja igy)nagyok a mamánál.

Nagyon fos idő volt ma is,beöltöztettem Mírát el kellett mennünk dolgokat intézni,mire beértem Tb-nyára szakadt róla a viz. :evil:

Vettem ma neki pár babaplüssöt a tescoba azok is levoltak akciózva 650re.

Tornához nincs hozzászólnivalóm,mivel nem vagyok kitartó ilyen téren én nem szeretem :oops:

Na megint nem emlékszem miket irtatok
folyt köv.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja képzeljétek,tegnap akartam irni.
vasárnap ugye elugrottam tescoba,mig Míra aludt délután.mondtam apának ha felkel szóljon és azonnal jövök.végeztem a vásárlással,hivom a párom hogy alszik e még azt mondja persze,itt vigyorog mellette a kertben.(kinnt ásta a vizcsapot)mondom legalább felöltöztetted?hát azt nem de betakarta és ráadta a figyulát.10fokban :evil: mondom azonnal vidd be vagy öltöztesd fel.
ezerrel téptem haza,gyerek kinnt a kertben,felöltözve nem,de már két takaró rajta és a figyulára ráhúzott még egy kendőt is :shock:
azthittem felrobbanok,kicsi keze tök hideg volt,mondtam ha beteg lesz,kinyirom.

Gabi
szegény apátok szar lehet neki,nagyon,de gondolom a te sebed se kutya.az ezüst kolloid az miféle és hol lehet kapni?

Ja míg elnem felejtem Zsófinak nagyon boldog szülinapot utólag is

Lola
Hanna magatartása valószinű a beszélgetések miatt lett 4-es a szorgalma meg igen, a nem jelentkezések miatt.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Megpróbálok pár képet gyors feldobni,aztán kihasználom az "egyedüllétet" egy jó pancsira,már ha hagy Míra :lol:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Rita!
Nem semmi Atid az olvasásával! :shock: :shock: :shock:
Annyira gyönyörűséges a Míra, most megint irigykedek 1 lányért na, kellett Neked képeket rakni.
Az utolsó kép is nagyon tetszik. Tök jól sikerült, Hanna komoly nagylány, Ati ahogy néz.... Míra nagy szemei, ahogy óvják a nagyok kezei....

lola77

Sziasztok!

Megvagyok én is. Csak pár napja nem alszom Matyi miatt. Egész éjjel vergődik. A vége az lesz általában, hogy együtt kidőlünk az ágyban (kb. 4 felé). De 6-kor már kukorékol is.
Ehhez még hozzájön, hogy Bendi iszonyú hisztis mostanában. Csapkod, ellenkezik, visít. És féltékenykedik párszor Matyira :? .

Leadtuk ma a UPC-t. És megrendeltem a T-Comnál a tányérost. Az 50 csatorna nekünk csak 2500/hó. Ebben 2 set-top-box benne van.
Kíváncsi vagyok, mikor jönnek beszerelni.

Csilla!
Üdvözöllek én is ! (mert eddig még nem tettem :oops: )

Moncsi
Boldog Szülinapot Zsócinak!!! így utólag :oops:

Betti!
Ennyi Nutella!!! Én is imádom, de óvatos vagyok vele. Még mindig van rajtam 6 kiló plusz. Már én is szeretnék újra edzésre járni.
Én sem aerobikoztam, hanem rendesen gyúrtam. Konkrétan fitnessz formát nyomattam. Tök jól ment már az edzés, erre nem terhes lettem a Matyival?! De Bendinél is visszalakultam. Most is menni fog. Úgy látszik kell a testemnek némi idő (pedig alig eszek).

Ági!
Nem semmi, ami történt veletek! Valahol olvastam hasonlót. (lehet itt?) Egy kiscsaj vmi szivacsot tömködött az orrába. Egy idő után pedig elég jó kis szag jött az orrából. Neki is úgy szedték ki csipesszel.
Én is állandóan lesben állok, mert Bendi állandóan szétszórja a játékait. Matyi meg már padlócirkáló, figyelnem kell, nehogy bekapjon valamit.

Angika
Nagyon szép pocid van! Most egész jó neked, hogy nincs az a nagy kánikula.

Joosné Ági!
Tündériek a gyerkőcök! Albérletre no comment. Hogy, hogy élnek egyesek, arra jó példa a Zone Clubbon a Tiszta a lakásod c. műsor.

Bocsi, hogy szétszórt vagyok. Azt sem tudom már kinek, mit akartam írni.

Hugi
A Günthnerben dolgozol?

Ma, amikor volt egy kis szusszanásnyi időm, a blogomnak gyártottam új külsőt. Most ezekkel szórakozom. Scrapbook és Webdesign. Gyakorolgatok.

Megyek, megpróbálok aludni.

Jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gyerünk Lola,rajta-rajta még pár laptető! :lol:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Én is vettem üdülésire szolibérletet, és kaptam ma rá kimenőt. Úgyhogy süttettem magam végre :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Rita!

Ahol Hanna tartja Mírát, ott Hanna nagyon hasonlít Bendi nővérére:D. Sajna képet nem tudok betenni róla, mert még mindig rossz a gépem.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?