Sziasztok!
El nem fogjátok hinni, hogy szerkesztem meg a hozzászólásomat! Megirom először Wordben! Egyrészt tudok oldalak között váltani, másrészt egyszerűbben visszanézni kinek mit is akartam irni.
Tényleg látszik, hogy mostanában rossz idő van, több idő van gép előtt ülni.
vErika:
Igen, sokan szeretnék ide járatni a csemetéjét a városból, Szárról, Szárligetről is, de kevesebben jutnak be onnan. Tényleg nem tudom mitévő legyek, és örülök, hogy van még addig idő. Egyik ismerősöm esküszik arra a tanitónénire, aki éppen neki (és kis barátnőjének) lenne, és sokan mondják, hogy azt kell választani. De engem izgat olyan is, hogy milyen egyéb elfoglaltság, sportolási lehetőség, szakkör van még tanuláson kívül. Németórájuk, tornaórájuk már elsőtől kezdve minden nap van. Másodiktól lehet azt hiszem emelt szinten tanulni a németet, akkor két tantárgy is németül megy, plussz utána még magyarul. Vannak itt gyerekek az utcából, akik a napközi után még este 7-ig, 8-ig tanulnak, mert annyira sok.
Édes volt Tamara megjegyzése a zoknira!
Csilla:
Üdvözöllek a csapatban én is! Képeket kérünk! Mi is kis korkülönbséget kerestünk, de sajnos nem jött össze, amit nagyon sajnáltam, de már nem tudok mit tenni. Virág mostanában megint nyűz minket tesóügyben, kérdezi, hogy neki miért nincs, de mondtam, hogy ez nem olyan egyszerű. Hirtelen azt sem tudtam mit válaszoljak neki. Sok-sok kitartást és türelmet a két picihez.
Gabi:
Szegény! Jól megjártad a szolival! Dani édes, ahogy megsajnált. Virág is szokott ilyet csinálni, főleg, amikor mankóztam, akkor olyan kis édes volt! Vasárnap elaludtam egy picit a szobában, ő meg kiment apjához a kertben, mikor felébredtem, megyek ki, hát látom, hogy aranyszivem bekészitettem nekem irányba a papucsomat! Olyan édi volt ő is!
Szilvi:
Igen, az a kangoo, már régóta szemezek a dologgal. Egy időben meg is érdeklődtem, itt Tatabányán csak a Squasberekben foglalkoztak vele. Elég drága a cipő, azt én is tudom, de lehet bérelni. Bár lehet hogy nem ezzel kellene rögtön kezdeni, főleg most, hogy elkezdett fájni a műtét helye, de nem az időjárás miatt, hanem néha ha csavarodik a lábam, akkor félek, hogy megint roppan egyet. Nem lett tökéletes a műtét után, de nem a doki hibája, vagy ilyesmi, hanem én hagytam hamar abba a gyógytornát, nem gyógyult meg teljesen, és elmentem dolgozni.
Meg kellene néznem az Eurofittnes órarendjét is, hátha..
Nagyon jó pihenést nektek!
EDB-
anyu:
Igen, javul Virág hál istennek. A szeme felett már tegnap nem volt bepirosodva, bedagadva, a pöttyök szinte teljesen elmúltak, kicsit érdes maradt ott a bőre, kenni kellene neki testápolóval, de az istennek nem engedi. Szemölcsöt nem fedeztem fel újat hál istennek, a régiek, amiket leszedtek szépen gyógyulnak, de természetesen még látszanak.
Úgy veszem észre hat ez a homeos szer, legalábbis én már annak tudom be, hogy nem jelent meg újabb.
Mára úgy volt ebédünk, hogy egy kis maradék bolognai, de apával hozattattam a Trösztiből tejszines husit tésztával, de most valahogy nem volt olyan egetrengetően finom, vagy csak én kivántam mást, nem tudom. Holnapra resztelt májat csináltam főtt krumplival, a héten még lesz valami főzi is, meg szilvásgombóc valamelyik nap.
Most vacsira sütöttem még gyors egy-két palacsintát.
Suli: igen, többek között a német, és a nagy hajtás miatt van még dilemma bennem, de majd valahogy alakul.
Betti:
Én Tatán dolgozok egy hűtőtechnikával, légcserélők gyártásával foglalkozó cégnél, mióta visszamentem gyesről, egyszakban. Virágot nem tudom soha vinni, csak ha esetleg betegszabin, szabin vagyok itthon, mert 6-ra már ott kell lennem, fél 4-kor kelek. (ha apa esetleg vidékre megy dolgozni, akkor megbeszélem a közvetlen főnökömmel, hogy később megyek, 7-re, és akkor én viszem korán reggel az oviba, mert hál istennek nekem egy nagyon, nagyon rendes és megértő főnököm van, aki sajnos viszont már csak 1 hónapig lesz ott
) Virág néha felkel, megvárja, míg elindulok és integet az ablakból, apa meséli, hogy sir utánam, mert hiányzok neki
Kettőig vagyok, ha minden jól megy, akkor 4-re már itthon is vagyunk dombmászással, mindennel együtt, de ehhez az kell, hogy a vonatról pont elérjem a buszt, ami elég sokszor előfordul az utóbbi időben sajnos és akkor fél órát kell várnom, amit nagyon utálok!
Ja, és amit csinálok:
adatrögzitő vagyok, van még rajtam kívül 9 lány, de végül is mióta visszamentem nem pontosan azt csinálom, mint előtte, hanem az egyik részlegvezető mellett vagyok, mint ilyen kis mindenes, vagy hogy is mondjam. Vannak mindennapos dolgaim, de van, ami éppen aznap adódik és megvan rögtön, van ami több napig is eltart, szóval ilyen kis gépelős, fénymásolós, hozzál-gyorsan-a-raktárból-valamit, jaj-ErzsikeDrága-ez-nekem-gyorsan-kellene, Excel-tábla-gyártó, kasszázó, kimutatáskészitő, valaki
A többiek eléggé utálnak ezért, hogy egy szakba vissza tudtam menni, hát istenem nincs még gyerekük ennyi.
Túlsúly: örülök hogy ezt mondod, de tisztában vagyok vele, hogy magamhoz képest most igen is elhizott vagyok. Kg szerint is, hiába vagyok ilyen magas. Elárulom neked, most annyi kg. vagyok, mikor Virágot szültem! 9 kg-ot hiztam terhesség alatt.
Melus:
Máténak hogy sikerült a bizonyitvány?
Édes nagyon a kis Petra!
Szerintem sem gáz, ha leszólitasz valakit az utcán, csak tényleg mond meg neki, hogy honnan ismered. Én attól tartok, hogy nem ismerek meg valakit véletlenül a nagy csapatból, úgyhogy nyugodtan köszönjetek rám, de neked nem kell, téged megismerlek
Lola:
Máskor szólj, ha ilyen finomat főzöl!!! Imádom a cukkinit! Meg a patiszont is. Meg a rántott gombát, rántott sajtot, rántott krumplit. Nyami!!!
Amboxolt mi is szoktuk használni, Virágnak is felirták már.
Móni:
Sok-sok boldogságot Zsófikádnak! Örülök, hogy jól sikerült a bulizás és ilyen sok szép ajándékot kapott. Nagyon ügyesen utánozza nővérét!
JoósnéÁgi:
Műtét előtt én is futottam itt Felsőn, de sajnos most már apa olyan későn jár haza, hogy olyankor már nincs kedvem nekiállni, marad a hétvége, vagy a tornászgatás. Na meg itt őrjöng az összes kutya, ha valaki nekiáll futni. Meg jó lenne közösségbe menni a húzóerő miatt.
Cirmike:
Biztos jó volt a rendezvény, kikapcsolódtatok egy kicsit. Szegény Roli! Mindig közbejön neki valami
Ági:
Az előző oldalon megtalálod a receptet, kivastagitottam a cimét.
Igen, növeszti a haját, nem engedi levágatni (na persze fésülni sem mindig), pedig én már nagyon igazittatnék rajta. Bár egyszer elvittem fodrászhoz, hogy csináljon vele valamit, akkor is már hosszabbacska volt, de úgy el rontotta, nagyon nem tetszett.
Nálunk rettentő hosszú a szünet, 8 hét, nekem meg van összesen egész évre picivel több, mint 4 hét! Eszméletlen! Olyan nehezen tudjuk megoldani! Már majdnem az ügyeletes ovira fanyalodtam.
Nem semmi, ami Dorkával történt, elhiszem, hogy nagyon megijedtél, de jó, hogy neki igy nem mutattad ki, nem hoztad rá a frászt. Örülök, hogy azért sikeresen megúsztátok a dolgot.
Livia:
Úgy látszik akkor ez a konditerem, fittneszterem probléma egész Tatabányára vonatkozik. Azért hihetetlen, hogy nincs is nagyon választék, ahova a babás anyukák eljárhatnának mozogni egy kicsit! Ha nyerek a lottón, akkor igérem adok pénzt, hogy tudj csinálni egy ilyet! (Már csak lottót kellene vennem..
)
Nálunk ma melóban volt áramszünet + elszállt a tápegység a számitógépemben, úgyhogy fél 10-kor tudtam leülni a saját gépem elég dolgozni, addig máshol kellett.
Én is befejezem, mert tegnap is kaptam apától, hogy túl sokat ülök a gép előtt!
Tényleg össze kellene hozni egy talit babák nélkül, bár tudom, hogy ez szinte képtelenség.
Péntek tali???
Sziasztok, jó éjszakát!
Hugi