Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat....kívánom, h senki ne legyen hasonló helyzetben, mint mi. Igyekszünk tartani magunkat, Ábinak nem mondtunk eddig semmit. mi sem fogjuk fel még....
Ildi!
Köszi a labdás infót!!! Ha eljutok a brendonba megvesszük!
Még nem adtam sárgadinnyét, mert csak apa szereti és Ő nem kívánja most. Van itthon görögdinnye, azt a 7végén szándékozom kipróbálni.
lotyózás: én már leordítottam volna a fejét, vagy kitalálnénk valami gúgynevet apósnak...
(az én anyám arra volt büszke!!!! , h a tesóm lányának az első mondata az volt, "mama ku...va" naná, h anyám tanította neki.., de a tesómat sem zavarta...)
Én is takarítottam tegnap, de hozzánk sem jött a háznéző, noha jelezte érkezési szándékát.... (lehet, h megsértődött, h nem azonnal fogadtuk, amikor délben telcsizett, de én pörögtem a fiukkal, Bence pedig 80km-re ügyintézett) . Jön majd másik, tuti vevő!!
fürdető: gyógyszertári , egy éves korig biztosan. Ha elfogy menet közben, iratok és kiváltjuk. Szoktam magamnak is feiratni a házidokimmal, abból is jut Konstinak, mert én csak kézkrémnek használom magamon.
darabos étel: simán mehet. Csak a méret nem mindeggy. Lottinak van már több foga, úgyhogy nyugodtan.
Husit 2-3 naponta, de lehetne naponta is.
Éva!
hogy van Áron?????????
Mennek a nagyok táborba???????Várom a képeket a "lakosztályról"!!
Bettyna!
Szabi haja nagyon aranyos lett. !!
Hidd el egyik napról a másikra fog mászni. Nálunk is előbb állt, aztán kb. 2 hét múlva mászott....(Ábel pedig keveset, de most gyakorol az öcsivel
)
L.Kata!
Én a szárazbabbal, sárgaborsóval, lencsével várnék egy éves korig. Van annyi minden, amit ehet.......
Nálunk ez a hét a borsóról szól, azt kap héjastul. Eddig nincs gond. 7végén görögdinnye kóstolás a terv.
nálunk csak: krumpli, répa, fehérrépa, sütőtök, karfiol-a csirkelevesből, spenót, cékla., cukkini.......
meggy, alma, körte, őszibarack, banán,szilva....
csirkemell, csirkemáj(csak falatka a levesből)
Kevés időm van mixelni neki, de ha Bence szabin lesz, kreatívkodok.
Nagyon szupi játszóteretek van!!!!! nem félted a szárítótól??????
Konsti is szabadom mászkálhat, de iszonyatosan figyelk, nehogy valami apró darabka valami legyen elérhető közelségbe, mert mindent kóstol....
kedvence a papír....
Csini a hajad!
Szöszke!
Nem lesz negatív képzelet a nevükhöz, hiszen már tanulgatjuk a bemutatkozást és akkor is a teljes nevüket mondjuk....
A vizsgádhoz gratu, milyen volt a kozmetika???
Marek!
Nagyon szép a szoba, de főleg a tulaj édes!!!
Elférne ott a tesó....szurkolok!
Dalma!
Nekem a legelső kép tetszik a legjobban. Ádám huncut nagyon és Te pedig szupercsinos vagy!!!!!!!
A moshatópelusozás csak környezetvédelmi okból jó, vagy anyagilag is?? Lehet forintosítani a mosással töltött időt, energiát, vagy gépppel mosható??
(nálunk valószínűleg nem lesz, iszonyatosan érzékeny vagyok a szagokra. A 14 év a laborban bőven elég volt)
Képzeljétek, kaptunk az önkormányzattól egy levelet, h nem fizettünk ebben az évban szemétszállítási díjjat. 8 napon belül fizessünk, különben irgum-burgum.....
A vicc, h nem kaptunk csekket, sem pedig határozatot, h mennyit kell fizetni erre az évre...
tegnap a srácokkal elsétáltunk a hivatalba és 10-12-n voltak előttünk, főleg kicsikkel, anyukák. Kijött egy előadó és az utcán tartott egy röpke előadást, h mi is van. A levél nem felszólítás, csak ez a minta van a gépben és ha évvvégéig nem fizatünk, akkor érvényes az irgum-burgum...
Ja és a helyi újságban van a tájékoztató a díjjakról, onnan kéne tudnunk....
Röhögtünk.....
Havi 600ft amúgy a költség, tehát nem vészes, de h ennyire nemtörödöm egy hivatal.......
Hétfőn megvolt Ábel bölcsis ballagása. Kapott egy emléklapot és egy mese DVD-t. A lovastanyás buli az eső miatt elmaradt, majd augusztusban lesz. Így csak játszóház volt és egy kis köszöntés.
Ott volt alkalmam beszélni egy gyógytornásszal, aki meg is nézte Konstit. Dícséretet kaptunk, teljes OK . Valami olyasmit mondott, h azért fontos a mászás, mert ahogy precízen rakja a kezeit, lábait, ugyanilyen rendezetten fog beszélni, gondolkodni....
Az izmainak is kell ez a fajta mozgás, az álláshoz, egyensúlyozás az ugráláshoz....
Logopédus is meghallgatta és nála a beszéddel sem lesz gond szerinte....