Új privát üzeneted érkezett!

Közben kész lettem a fürdőszobával, ragyog, már "csak" port kell törölni, Lotti még alszik, rólam továbbra is folyik a víz, de legalább már a fejem nem fáj...

Szöszke, tök jók ezek is, de van egy oldal, azol olyan gyönyörűeket láttam, de az a baj, hogy nem tudom, hogy kell ezeket megkötni, feltenni, megnéztem a youtube-os videót is, hát nekem még így is bonyolultnak tűnik :? :oops: Béna vagyok, na :lol:

Jaaaaaaaaa, Sensi, neked akartam írni, hogy mi is még a kiskádban fürdünk, azaz Lotti, mi a nagyban :lol: Csak most már a másik oldalon van, ahol már ül és nem fekszik, pár napja csináljuk így, hogy már ül benne, de tök vicces, mert amikor a sejhaját kell megmosni, Zoli felemeli és én úgy mosom meg, aztán lötykölgetjük kicsit, Zoli belemártja a vízbe, majd felemeli, majd újra belemártja, tök vicces :lol:

Babafürdetőőőőő, lányok, ti mivel mossátok a babátokat? Mert nekünk most elfogyott a gyógyszertári és a J and J-t használjuk, és bár semmi baja Lotti bőrének tőle, valami másra szívesen átváltanánk, ha valakinek van valami jó tippje!

A MT ami nagyon tetszik, azon az oldalon van, ahol azok a kis cipők is, amit Nymalac rendelt és még többen is. http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14

Na ezek tetszenek nagyon-nagyon, csak nem tudom, hogy ha rendelnék, meg tudnám-e kötni egyedül, magamtól... szerintetek?

Ez akciós, vajon jó ez? Csak mert egy ötössel olcsóbb, mint a többi:

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... &catId=14#

Most folytatom a takarítást, további szép napot!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Ez a régi liliputis MT. Annyi, hogy nincs hozzá kapucni, és ha elalszik a hátadon Lotti, akkor az nem árt. Én ezért rendeltem egy másikat, amit a talin is láttál. Az Bora, és nagyon szép anyagai vannak a csajnak.
És megkötni nem nehéz, mondjuk én hátra csak ágy, vagy fotel segítségével tudom...

Szöszke
Ismertem ezt a videót, próbálkoztam is, de a felénél mindig megakadok, útban van az egyik karom... :lol: Nyugtonmalacnak se volt ötlete, hogy mit kéne kezdenem azzal a fránya karral... :lol:

Szoba (az egyiknél kiment a képről a tulajdonos):

Kép Kép Kép
Ebből a szobából menekül Bori... :cry: :roll: Ki érti ezt? :roll:

marek
 
 


Képzeljétek elöbb írtam vagy fél órán keresztül, mindenkinek szépen válaszoltam és az egész elszállt :evil: :evil: :evil:
Ne haragudjatok, már nincs időm újra írni.
Röviden köszi Ildi, Szözske, Borkaby, NyMalac,Marek a válaszokat a Ht-ről. :D

kérdéseim tenném fel újra: Borkaby...hogy készíted a zöldbabot???
Ildi...te a karfiolt hogy??? Le kell szűrni a főzőlevét nem???Az puffaszt úgy tudom. :roll:

Szöszke...te kérdezted a nurofent? Végül is csak egyszer adtam Norbinak, mert lebeszéltek róla.
Ha sokat adom akkor nem fog hatni majd ha igazán lázas, beteg lesz. :roll: most homeos bogyit adok. :wink:

Marek...csodaszép a babaszoba, ügyi vagy
...hát én se értem Borit.
De Norbi szobája is tök aranyos és biztonságos és ő se marad ott. :roll:

Ildi...én most Gaby-t vettem, eddig mi a J&J használtunk.
Jó illata van szerintem.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

 
 

sz.bettyna: megoldódott, szokás szerint a frontot érezte

clau: köszi, bár a sapira gondoltál nem? :roll: gratula a foghoz

éva:nagyon jók a képek, látni, hogy jól éreztétek magatokat
:wink: . ismeröst sajnállom :cry:

l.kata:ez a fog csikorgatós kép nagyon aranyos :lol: :wink:

sz.veronika: tényleg csini a lánykád a nyakláncal, illik neki :wink:

folyt.késöbb

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Ildi:szerdán megy ki egy rendelés, és az MT-kre is van kedvezmény... kiv. az akciósokra. :)

Várj idemásolom...

KEDVEZMÉNY:a cipőkre és szandikra 500 Ft,minden másra (KIVÉVE A PELUSOK ÉS TARTOZÉKAI, ILLETVE AZOK AMIK ÉPP AKCIÓSAK) 10%.
RENDELÉSI LEADÁSI HATÁRIDŐ:JÚNIUS 24 SZERDA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


A tiltáshoz még annyit, hogy azt olvastam, hogy csak a testi épségét veszélyeztető dolgokat tiltsuk, mert tényleg nem jó ha sokszor tiltjuk mindentől.

Szöszke,
tetszett ez a fordított megközelítés, hogy azért nem mászik, mert diszlexiára hajlamos... nos igen, ki tudja mi az ok-okozati összefüggés?

Lányok, a sok MT-zéstől nekem is kedvem támadt hozzá, főleg, hogy a kengurunk megy tönkre, és nyárra meleg is, mert dzsekis anyagból van... és ahogy belegondolok sokkal jobb lenne, ha Pálmi közvetlenül hozzám érne és nem lenne közöttünk a kenguru anyaga - pont az a rész megy tönkre egyébként...
Szöszke, köszi a Borás linket, szerintem onnan fogom beszerezni.

Nyugtonmalac,
Pálmit nem lehet hasra tenni a kádban, az az első dolga, hogy inni akar a vízből, beleteszi az arcát, majd jól beszívja az orrával is a vizet és elkezd fuldokolni :shock: Pedig jól jött volna a mászás tanításhoz az ötleted :)

A borostyánláncot a Bosnyák térhez közel lévő bababoltban vettük, de igen, ők meg onnan, mert lecsekkoltam a papíron lévő gyártót és ugyanaz, mint a netes.

Ja, egyébként én is elmennék Pálmiért az éjszaka közepén bárhová, bár a párom tuti kiakadna tőle :lol: Bár, lehet, hogy nem, néha nem igazodom el rajta... :)

Úszógumit beszereztem, a láb között keresztezőset, tegnap kipróbáltuk a fürdőkádban, de nem nagyon jött össze :))) Egyrészt túl nagy a kádhoz, másrészt Pálmi még nem tud ülni, össze-vissza dülöngélt benne :) De még augusztusig van egy hónapunk, hogy megtanuljon ülni :))) Akkor megyünk Balcsira.

Tegnap a TESCO-ban megvettem a szörfruhát Pálminak... nem tudom tudjátok-e melyik... már azóta nézegetem, hogy először kirakták, tegnap meg le lett árazva 1900-ról 950-re... nem bírtam ki :) Annyira cuki :) Arra gondoltam, hogy a Balcsiba majd abban viszem, mert nem akarom, hogy megégjen. Nekünk mindannyiunknak nagyon fehér, leégős a bőre...

Ildi,
én J&J-t és Nívea Baby-t használok, mindkettő jó volt, egyiktől sincs baja.

Marek,
tök jó Bori szobája, ha neki nem kell, majd beköltözöm én! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a mászós megnyugtatásokat. :lol: Hogy teljesen nyugodt legyen a lelkem holnap elviszem a tbányai Gekko-ba. Kíváncsi vagyok mit mondanak. tomi azt mondja, legyek résen, hogy ne lássák rajtam, min izgulok, mert akkor tutira azt hozzák ki, hogy azt kell fejleszteni és iratkozzak be. mert hogy pénzről szól minden. Hmmm...biztos van benne valami, majd igyekszem semelgesen válaszolgatni a kérdésekre.

HT - gyümölcsökből: alma, körte, őszi, meggy, cseresznye, áfonya, mangós püré, eper :oops: (szirorúan magok nélkül), banán, citrom, gesztenye

zöldségek: krumpli, brokkoli, répa, paszternák, karalábé, zeller, zöldborsó, cékla, cukkini, spenót (nem jött be), fehérrépa, petrezselyem, kapor (nem jött be), sütőtök, kukoricás bébiétel (szintén nem jött be- mondjuk még a szaga is rossz :roll: ), kovászos uborka

kenyérhéj, kiflicsücsök, babakeksz, rizs,babaműzli, humana almapép, Sinlac, csirke, pulyka

Kata - Nagyon klassz a nappalitok! :wink:

Szöszke - elgondolkodtató a visszafelé következteteésed diszlexia-mászás :roll:

Borkaby - Szabi 2-nél többször nem hajlandó ugyanazt megenni.

Ny.malac - Ezek az apák! rájukfér néha egy kis tréning. :lol: Szabi már régóta a nagykádban fürdik, üldögél és hasal is benne + néha eljutunk úszni is. Talán elkezdődött ez a megszerezni akaós korszak, csak az a baj, hogy legtöbbször az kell, ami fent van. :wink: Legtöbbször még mindig 2 kézzel húzza magát, néha mintha felefedeznék egy egy váltott kezet, de alábábval teper maga után. nincs összehangolva a kéz-láb.

Marek - gratula az ablakcseréhez, a takarításhoz meg még inkább!
Egyáltalán nem gáz, hogy nem eszik Bori mást. ennyire van igénye és kész. Az egyik ismerősöm lánya augusztusi, szóval 2 hónappal idősebb a mieinknél és még ennyit sem eszik. Szóval no para. Majd megjön a kedve. Lehet, majd ha már azt eheti, amit ti. Én pl. ilyen voltam. Azóta is imádok enni (sajnos látszik is). Gratula az új kocsihoz. Kell egy ilyen futkosós is. :wink: Nagyon szép szobája van Borinak!

Ildi - Egy kis gyakrlás és tutira meg tanulod felkötni Lottit magadra. Először egy játékbabával vagy macival gyakrolj, aztán úgy, hogy van ott valaki, aki segít, utána mehet egyedül is. :wink:

az ígért kép kopasz Szabiról:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Ja, és még a Rossmann-ban tegnap vettem ujjbábokat! Nagyon cukik, 5 db 300 Ft, mindenféle állatkák :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


[quote="lovaszkata"][ írta:lovaszkatacolor=red]Most néztem a másik kisokosom szerint nem is lehet adni feles borsót csak a 11-12.hónaptól :roll:
Van ahol meg 8-9 hónaptól írják :shock: most akkor melyik jó????[/color]
Ja, és saláta,és- finomfőzit is ettünk már, meg céklát(ezt elfelejtettem elöbb) :D
Szóval elég jól haladunk.

Éva...akkor ha negatív niztos meg fog jönni :D
Jobbik eset ha a fogátol beteg, nem? Amúgy ma délben figyeltem, hogy Norbi is szutyorog :roll: mármint az orra :?


Borsó:
a 4-6 hós babakajákban is van :) szerinted? :)

A héját le kellene szedni a piciknek, én nem szedtem le, és semmi baja Borónak :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bettyna
Először nem ismertem meg Szabit... :lol: :roll: Mondjuk tény, hogy takarja az arcát a kezével... :lol:
Veronika
Olyat én is akarok!!! El is megyek ma a Rossmannba... :lol:

marek
 
 


Nyugtonmalac
LKata a sárgaborsóra gondol... :lol:

Megrendeltem a pelusainkat... :lol: Persze még nem válaszolt a csaj, gondolom valami nincs raktáron... :roll:

Rendeltem prefoldot is kipróbálásra. Ha véletlen bejön, akkor azzal tudnám gyarapítani a készleteimet, és nem járnék úgy, mint ma, hogy nem száradnak meg a pelusok... :roll:

marek
 
 


marek: drukkolok baba ügyben :wink:

sensi: majd rászedem a férjemet, hogy vigyen el :wink: . én is szeretnék veled talizni :lol: . most gyözködöm, hogy vigyen le marekhoz. ti is mentek nem?
tévedsz, mert mi még babakádban fürdünk :lol:

ildi: én is szoktam mondani a fiamnak, hogy nem vagy nem szabad és tuti, hogy megérti /látom az arcán/

zsuzsu: anyós:cry: ez a kifli evö kép nagyon cuki

sz.bettyna: cuki lehetett a fiad ahogy kereste a haját. majd dobj fel képet :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kaptam egy lázadó hangú levelet, hogy hamarosan bezárják a Győri keksz gyárat: a vaníliás karika és pilótekeksz-gyártás állítólag már meg is szűnt, már csak Negrót gyártnak. :shock: Úgyhogy aki lázadni akar, ne vegyen Danone terméket. Semmilyet!
Átadtam az üzenetet. :)
Nem mintha éjjel-nappal győri kekszet ennék, de lehet, hogy ez a gyár csak első a sorban, aztán jöhet a tokaji aszú, és a többi jó termékünk...

Szveronika, az ujjbáb szuper ötlet, én is beszerzek majd. :)

Kép
szöszke
 
 


Kaptam egy lázadó hangú levelet, hogy megszüntetik hamarosan bezárják a Győri keksz gyárat: a vaníliás karika és pilótekekszgyártás már meg is szűnt, már csak negrót gyártnak. :Shock: Úgyhogy aki lázadni akar, ne vegyen Danone terméket. Semmilyet!
Átadtam az üzenetet. :)
Nem mintha éjjel-nappal győri kekszet ennék, de lehet, hogy ez a gyár csak első a sorban, aztán jöhet a tokaji aszú, és a többi jó termékünk...

Szveronika, az ujjbáb szuper ötlet, én is beszerzek majd. :)

Kép
szöszke
 
 


Aki meg tudja állapítani, mi a különbség az utóbbi hozzászólásaim között, az gondolhat valami szépre. :D:D:D
Bocs a kettős küldésért!

Kép
szöszke
 
 


Bettyna,
Pálmi a fülét csavargatja evés közben... ha Szabi nem talál hajat, lehet átszokik a fülére! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szöszke, hát mi minden nap vagy 3 Danone joghurtot eszünk :shock: A legolcsóbb, 59 forint és nagyon fini. Viszont a vaníliás karikát és az egyéb győri édes finomságokat is imádjuk, csak most úgymond diétázunk Zolival :lol: De más Danone-t nem veszünk :lol:

Képzeljétek, kiderült, hogy nem is jönnek 3-ra :evil: :evil: :evil:
Tiszta ideg vagyok, mert takarítottam, mint állat, ráadásul szegény Lottika csomót sírt az ágyában, mert míg porszívóztam-felmostam, addig nem akartam, hogy kint legyen, mert akkor nem haladok :cry:
Úgyhogy most megint kávézok és Lotti már megint alszik, le kell nyugtatnom magam, bár amúgy is kell takarítani, csak ha nem időre kell, kicsit másképp csinálja az ember :?

Ujjbáb, tök jó lehet, Vera, tegyél már fel képet, hogy milyenek!

Bettyna, de éééééééédes lett Szabi!!! Nem mintha előtte nem lett volna cuki, de ez a kis babafrizura nagyon állat! :lol:

Marek
, én beköltöznék simán Bori szobájába, annyira szép :wink:

Zöldborsó - már lehet úgy adni, hogy nem szedem le a héját???

Akartam még kérdezni valamit!!! A darabos ételről!!!
Néha már próbálok kissé darabosabb pépet is csinálni, úgy értem, pici darabkák vannak már benne vagy a babakekszet is úgy töröm, hogy legyen egy-két picit nagyobb darab is, hogy szokja. De!!!
Ma a sárgadinnyéből az ujjamra tettem egy darabkát, Lotti onnan bevette a szájába és öklendezve kiköpte :shock: Amúgy meg pépesen megeszi, odavan érte... ez gondolom azt jelenti, hogy még nem érett rá, hogy darabosat egyen, nem? Vagy esetleg idegen ez még neki?
Csak azért kérdem, mert én nem mertem még csak úgy a kezébe adni pl. babakekszet vagy kiflicsücsköt (anyu mondta hétvégén, hogy ő már ilyenkor simán adott nekem száraz kiflicsücsköt és hogy mennyire szerettem rágni). Félek, hogy félrenyel és aztán mit csinálok????????????? Vagy túlparázom????? Más ad már darabosat????

Lkata, karfiolt úgy adom, hogy a mirelit karfiolt pici vízbe teszem és párolom, ált. répával, aztán kiszedem a vízből, amikor jó puha már és krumplival összebotmixelem, ennyi, a főzőlevét nem szoktam, mert a karfiol amúgy is sok lét ereszt. Lottinak nagyon bejön, ált. szoktam párolni hozzá almát is, úgy még jobban szereti.
Igazság szerint amiben alma vagy banán van, azt mind imádja!

Erre mit mondtok, ez jó?

http://borameitai.gportal.hu/picview.ph ... 06&index=7

Annyira nem értek hozzá :? :oops:

Na lépek, mindjárt ébred és még párolódik a gesztenye-alma-krumpli, ma kap hozzá húst is, tényleg, ki hányszor ad egy héten husit a babájának? Mert nálunk 2X, max. 3X van egy héten és egyelőre csak pipihusi.

Jaj bocsi, tele lett pirossal :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi,
én már régóta adok a kezébe rágcsálnivalót... babakekszet, háztartási kekszet, paprikát, múltkor még a kakaós csigámból is kapott egy darabot és azt nyámmogta.

Néha köhint egy-kettőt, amúgy meg tök jól elvan vele... anyukám meg múltkor egy egész zsömlét odaadott neki, mikor nem voltam ott, persze csak megrágni tudta, enni belőle nem.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Bettyna
Nagyon édes a kopasz Szabi!!! Én is alig ismertem meg., azt hittem először Clau Balázsa az.

Ny.malac
Kenegetem Áron fogát dentinox géllel, és estére kap fájdalomcsillapítót is.

Képzeld, a szomszédunk Horvátországba ment el a lányáért, mert elment a nagynénjével nyaralni és az első este már sírt, hogy haza akar menni, mert hiányzik az anyukája (10 éves), és az apuka fogta magát beült az autóba és elment érte. :lol:

Marek
Szuper a baba szoba, majd biztosan belakja Bori.

Lkata
Még mindig nem jött meg, legfeljebb megint mehetek szülni.... :evil: :evil: Már mondta is a férjem, hogy ne aggódjak, ő örülne még egy babának (hozzá tette, de jó lenne még egy kislány...).
De szerintem szó sincs itt semmiféle babáról.

Szuper kis kuckója van Norbikának a nappaliban. Nagyon ügyesen kapaszkodik a tv állványra.

Ildi
Áron is kb. 3-4x kap husit egy héten és ő is csak pipit, én amúgy sem fogok neki más húst adni, mert mi sem eszünk csak csirkét-pulykát, ezt is azért, mert nagyon sajnáljuk az állatokat. (igaz a csirkéket is..), de az az elvünk, hogy emlős állatot nem eszünk. És a gyerekeink is ebben nőttek fel, (a suliban mindig megkérdezik milyen állatból van a hús és ha disznó v. marha nem eszik meg).

Szöszke
Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!!!!

Veronika
Medencében azért sokkal kényelmesebb lesz az úszógumi.

Kép

Kép
éva75
 
 


Itt vannak az ujjbábok, ötösével kapható, 3 féle volt az üzletben, így van 15 db...Pálmi épp megszerzi a kacsát :lol:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Veronika
Nagyon jók a bábok!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Veronika....Húúú, tök jók ezek a bábok, lehet én is veszek! :lol:

Ildi...zöldborsót 9-10hós kortól lehet adni héjjastól, szerintem,akkor már
magát a borsólevest is adhatod, csak tészta nélkül.

Husi...nálunk is csak heti2-3 alkalommal van. :wink:
Darabostól Norbi is bokákol, egyszer adtam kiflit, hát rossz volt nézni. :?

Éva...drukk hogy megjöjjön!

Lett megint vágva a hajmból. Szerintetek?
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata, jaaaaaj, én már Tatán is szerettem volna megdícsérni a frizurádat, csak annyira nagy volt a kavalkád :oops:
Szóval most utólag is dicsi-dicsi :lol:
Viszont ez a mostani még sokkal jobb szerintem, sokkal fiatalosabb, nagyon csini vagy!!!!! Norbika meg milyen kis manó a képen, kivételesen nem mosolyog :lol:

Vera, júúúúj, nagyon szuperek az ujjbábok, én is, én is!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Bettyna...nagyon aranyos Szabi a rövid hajjal. Tényleg más a kis arca, de így is nagyon szép gyerek,
csak olyan babásabb! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi...köszönöm! :oops: :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi, Darabos kaja: szerintem az állaga nagyon fontos. A kiflicsücsökből (főleg, ha száraz!) azért tudnak enni, mert a nyállal szétmállasztják. :)
Vettem bio kukoricapelyhet, összekevertem banánnal-kajszi barack levével és egy kis forralt vízzel, és beletettem kb. 10 db kukoricapelyhet.
Vártam, hogy puha legyen, és semmi gondot nem okozott, hogy hátraküldje, és lenyelje Gergő.
http://www.biopont.com/cikkek/reszletek ... CIKKID=144
Szerintem ilyen átmeneti állapotnak nagyon jó, a pépből a tényleg darabos állag felé.

A belinkelt MT nagyon csajos. A többi minta nekem nem annyira tetszik. Valahogy izgága hatást keltenek. :D

Husi: ha adnék Gergőnek, akkor max. heti egyszer-kétszer, de mi még nem tartunk ott. :)

Éva75, köszönöm a dicséretet! Mi is így gondolkozunk az emlősökről: sajnáljuk őket. Képzeld, amikor a férjemékhez mentünk Szombathelyre, akkor
végig előttünk ment egy nagy-nagy kamion, tele gyönyörű kicsi választási borjúval (olaszországi vágóhíd-transzport). :cry: Szegények olyan hangosan bőgtek végig, hogy felhúzott ablakon keresztül is hallani lehetett...nyalogatták a szállítóketrec rácsait (:arrow: vashiány). Biztos vagyok benne, ha az embereknek maguknak kellene legyilkolniuk az állatokat, hogy megegyék, feleennyien sem ennének húst. Így, hogy egy egész iparág megcsinálja helyettünk, lelkiismeret furdalás nélkül megesszük. :(:(:(
Most csináltam egy fordítást (az egyik vizsgám ez volt), ami a századforduló táplálkozási reformjairól szólt. A vegetarianizmus "divatba jövetele" kapcsán jutottam egy buddhista weboldalra, ahol a leírásban a hústalan étkezés fő indokaként a könyörületességet, mint csakis az ember által gyakorolható tulajdonságot emelték ki. Szép gondolat, nem?

Sz.veronika, úúúúú, de baromi jóóóóóóóóóóóóóóóóók a bábok!!! :D:D Szerzek magunknak. :)

Lkata, legalább olyan jó a hajad, mint amilyen a tortád volt!! ;-) :D

Kép
szöszke
 
 


szöszke: gratula a sikeres vizsgához

nyugtonmalac: jobbulást. én ezért nem nézek hiradót, túl sok szörnyüség történik.

ildi: lotyó helyett nyunyizza, az sokkal aranyosabb. :lol: nekem nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:
én elejétöl fogva johnsons fürdetöt /lila/ és testápolót /zöld vagy fehér/ használlok, és semmi baja a fiamnak, söt it nálunk a kórházban is azt használják /ott tetszett meg az illata/

én is beleszerettem a mei tai-ba /marekéba/ és ha eljutok marekhoz a talira és élöben is kipróbálom és akkor is tetszeni fog, akkor válság ide vagy oda én is fogok rendelni magamnak. :lol:

marek: nagyon szép szobája van a lányodnak :lol:

sz.bettyna: szabi nagyon cuki lett :wink:

l.kata: nagyon csini az új hajad. már a talin is meg akartam dicsérni az akkori újat, de valahogy nem volt rá idöm :oops: :lol: /látom ildivel egy véleményen vagyunk/ :lol:

husi: én még nem adtam, :oops: üvegeset, azért mert nekünk fagyóba csak disznó van, üzibe nem akarok venni, megvárom mig anyumék vágnak friss csirkét és majd akkor kap.

holnap jövök és rólunk is irok :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Ildi
Ez az az MT, amit nagyon szeretnék megszerezni. Amikor én rendeltem, még nem volt ilyen anyag... :roll: Ha sok pénzem lesz, akkor veszek egy ilyet is... :lol:

Én is szereztem egy csomag bábot. Az utolsót a boltban, úgyhogy nem lehetett válogatni..

marek
 
 


Kinek a Mei Tai,kinek a mosható pelus... :lol: nekem mindkettő. :lol: Legalábbis a mei tai nagyon bejött,szerintem előre nagyon könnyű felkötni Tomikát, hátra még nem próbáltam,arra van egy kengurunk.
Most meg annyira kezdek elcsábulni a mosható pelusra (is)... A tali is hatással volt rám,igaz,ott csajos pelust láttam Borin,de néztem és kispasisba is tündéri,zabálnivaló,édes peluskák vannak. Azon gondolkozom,hogy van olyan,hogy próbacsomag vagy próbadarabszám? Csak úgy kipróbálni? És amúgy hány darab kéne belőlük,ha megtetszene és áttérnénk mosható pelusra?


LKata!
én a zöldbabot kevés vízben rizzsel és krumplival + husival megfőzöm,összeturmixolom és kész. Viszonylag sokáig főzöm,hogy könnyebben emészthető legyen,de azért szét sem fő.
Tominak így nagyon ízlik. Nálunk rizs minden főzelékben van,mert a krumplit nem nagyon csípi. Így nálunk minden főzelékben van rizs és egy picike krumpli,ez az alap,ehhez jön a bab vagy borsó vagy egyéb zöldségek.
Nekem már a talis hajad is nagyon tetszett,biztos 5-öst kapott rá a lány :D


zöldborsó:

én héjjel adtam! először jó pár napig héj nélkül,utána 3szor kapott már héj nélkül és nem lett baj,nem is fújódott fel a pocija.

Veronika!

Nagyon édesek az ujjbábok!!!!
hol sikerült venned úszógumit végül?
Én is szemezek már egy ideje a szörfrucikkal. Ugyanakkora méretet vettél belőle,mint amekkora rucit hord Pálmi? Nem túl szoros vagy ilyesmi?

Bettyna!

Drukk a holnapi gekko-hoz!
Nem olcsó a gekkó,de ha látnak valamit még mindig ott van az a lehetőség,hogy megnézeted egy másik szakemberrel is és a kettőt összevetve döntötök. :roll:
A mászás kihagyását ebben a korai életkorban még nagyon jól lehet korrigálni,úgy,hogy a későbbiekben ebből ne legyen probléma.

Szöszke!
Teljesen egyetértek veled! nagyon sok ténymegállapítás a pénz körül is forog. Pl. ma beszéltem egy gyerekorvos ismerősömmel,aki még azt tanulta az orvosin (és én is így tanultam),hogy nem az a lényeg,hogy 10 vagy 11 hósan mászik,hanem,hogy másszon. ugyanez vonatkozik az összes mozgásformára. Persze a szélsőségekre figyelni kell, pl. ha 10 hósan nem kezd el mászni,akkor jó megvizsgálni a gyermeket,de egyáltalán nem biztos,hogy lesz valami neurológiai problémája.
Én olyan megközelítést is hallottam,hogy a mai magyar iskolarendszernek túl nagyok az elvárásai,kitermeli a disz-es gyerekeket. Emiatt is került ennyire előtérbe az utóbbi években az iskolai előszűrés és a 7 évesen kezdett első osztály.

Kép

Kép
borkaby
 
 


Ildi!
nekem nagyon tetszik az a bora-s mei tai,de ennél többet nem nagyon tudok hozzáfűzni,nem vagyok egy nagy szakértő. Azt sem nagyon tudom,hogy honnan lehet tudni,hogy nyári vagy téli-e?


Marek!
Nagyon szép Bori szobája,lehet,hogy azért iszkol ki onnan,hogy keressen valakit,akit behívhat vendégségbe :lol: :lol:

Kép

Kép
borkaby
 
 


Husi:
Háát,mi majdnem minden nap (kétnaponta tuti) eszünk husit,igaz,nagyon picike mennyiségben. A védőnőm szerint naponta kétszer kéne :roll: :roll: - ezt azért nem vállaltam be. Így kiegyeztem magammal,kicsike adagokban esszük a főzelékekhez és Tominak bio csirkét rendeltem a zöldségeivel együtt. Más húst még nem evett.

LKata!
Elfelejtettem írni,hogy én a főzelékekbe néha szoktam tenni egy kávéskanálnyi olívaolajat és egy pici vöröshagymát. :roll:

Kép

Kép
borkaby
 
 


Darabos kaja:
babakekszet szoktam adni Tominak majszolni. Minden mástól öklendezik, hörög és elégedetlenkedik,közben olyan arcot vágva,hogy "anya,hogy tehetted ezt velem?". Aztán eddig rajtam landolt kaja vagy becsukta a száját és többet nem nyitotta ki az ebédre... úgyhogy még nem kap darabosat :lol:
majd egy hónap múlva újra megpróbálom.

Viszont!
Tomi egyedül akar inni pohárból!! :lol: :lol: :lol: és én hagyom neki,igaz,így ebéd után mindig átöltözünk, de egyre ügyesebb,már tud inni egyedül is pár kortyot a kis poharából (nem csőrös). Mindig mutatom neki,hogy hogyan fogja,nagyon nagyon ügyeskedik. Ez a mostani hétvége gyümölcse,a másik nagy újdonság nálunk,hogy profi pápázó lett: végig pápázta az egész hétvégét,bárhova megyünk pápázik. Tegnap a Penny-ben annyira jókedvük lett az időseknek a sok pápától sorban állás közben (mindenki pápázott vissza Tominak) :lol: :lol: ,hogy a mögöttem álló néni kipakolt nekem a szalagra a bevásárlókocsiból (Tomi a kezemben volt) :lol: :lol:
Annyira örülök,madarat lehetne velem fogatni,remélem majd a mászása is így egyik napról a másikra elindul,már nagyon várom. :D

Kép

Kép
borkaby
 
 


Bori végre elaludt, úgyhogy újra itt...

MT- a téli az bélelt, és meleg. Nekem ilyen a liliputis. A Bora MT-m nem bélelt, mert direkt nyárit akartam.

Mindjárt jövök még, csak a zuram hazaért, és szeretné a gépét... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!

multkor (..igaz van már 1 hete mindjárt) végigolvastam pár oldalt, aztán elnézegettem a talis képeket, és elhatároztam irok én is...és valahogy össze is jött...2 napja, aztán sirás hallatszott, az apuka is itthon volt...(kivételesen, ami nállunk manapság nagy szó) de én kellett le menjek, erre ő iány a géphez, és se szó se beszéd, becsukta a babanet-es ablakot, és igy elszállt minden amit irtam, pedig higgyétek el nagyon sok volt már....egyrészt azért nem is bánom, mert nagyon ki voltam borulva (ez sem ujdonság errefele) és kb félévente 1x jövök és akkor is kipanaszkodom...na hát....
kérdésem is jócskán akadt , de most hirtelen nem is jut olyan sok az eszembe :oops:
először is:
gratula mindenkinek, gyönyörűek lettek, ezek a valamikor pici babák,
párat alig ismertem fel ujból, és ügyesek, látom nektek is van kuszás mászás...állás kinek mi, szuperek a talis képek, de bánom h mi nem mehetünk egyre sem...kissé messze van
Ildi: nagyon köszönöm a multkori leveledet, nagyon jól esett h eszedbe jutottunk...azért én is sokszor gondolok rátok!
én is teszek fel pár képet, rollunk Ádám is ügyeskedik, kuszik-mászik, par hete felüll egyedül, de csak mászásból törökülésbe, aztán elrendezi a lábait :lol: ,
fogzas: van 3 fogunk, most jön a 4. fennt
őt is megkinozta a felső fog, éjszakai felsirás, volt olyan is h 1 örát sirt, és ilyenkor a Nurofent adtam, csak akkor adok ha nagyon sir, fáj, amugy a Dentinox-al kenem inyát lefekvés előtt.
HT:gyümikből: alma, narancs, gref, banán, barack, kajszi, szőllő, cseresznye, dinnyét - én is adtam már,
zöldség: répa, zeller, petrezselyem, krumpli, kéáposzta, borsó, karalábé, karfiol, cukkini, tök, saláta, spenót, csihányt is adtam néha, pár levelet(...azt olvastam sok vitamin van abban is), én most minden főzelékbe, teszek friss petrezselyemzöldet aprora vágva, olivaolajat (mert egyes zöldség zsirban szivodik fel), és fokhagyma levét (nagyon jo az imunrendszernek!)...pár csepp...fokozatosan ...és imád mindet. a főzeléketadom, csirkehusi (heti 1x), halhus (heti 2x), tojássárga (heti 1x), csirkemáj,

én sem adtam eddig csak pépesen, most csinálgatom picit darabosabbra, főtt krumplit adtam...ugy kézből, szerette, forgatta a széjaba majd le, és kekszet rágni is csak a héten probáltam...de rágja, ugyhogy a reflex meg van bennük...én is ki kell probáljam adni mást is a kezébe, eddig nem mertem.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


gyorsan elküldtem mert féltem eltünik, és akkor én is...

na szoval, hát kaját még adok, natur joghurtot, házilag csinálok édestehénturót, barack lekvár, higpuliszka...ezeket délutan kapja...
na de nagyevő, az urfi...elsző szavunk is a papa volt miközbe evett...végig papázott....aztán jött bábá, az minden bábá volt, a játékok, és én is...
akkor felteszek pár képet Kép
Kép
Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1245788197.9317.jpg[/img] Kép Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.0453.jpg[/img]
Kép Kép

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma
De jó, hogy jöttél! Várjuk ám a képeket!!!!

Borkaby
Nem én vagyok a nagy mosható pelus szakértő a fórumon, de amíg épp egy sem jár erre, addig megosztom veled az eddigi tapasztalataimat. (már kb. két hónapja moshatózok).
Én Coolababyt vettem, mert ez a legolcsóbb pelus, ami létezik, ráadásul zsebes, úgyhogy aránylag gyorsan szárad. 13 pelusom van, így minden másnap mosok. Akkor lenne ideális, ha vennék még 12-őt, mert akkor nem kellene állandóan mosnom, meg nem járnék úgy, mint ma, hogy nem száradtak meg a pelusok.
Persze kevesebbel is lehet kezdeni, van aki csak 1-2 darabot vesz próbára.
Ezeket a pelusokat gyakrabban kell cserélni, mint az eldobhatót, nálunk így is szokott lenni baleset, amikor Bori véletlen nagyot alszik délután, és nem tudom lecserélni közben a pelusát. Persze ezt ki lehetne kerülni, ha mondjuk két betétet raknék a pelusba, de azt mindig elfelejtem, meg nem is tudom előre, hogy mikor fog elaludni.. :oops: Ja, és megvagyok róla győződve, hogy ez nem a mosható pelusok sajátossága, csak itt jön elő, hogy a Coolababy annyira olcsó, és nem olyan jó, mintha mondjuk BumGeniust vagy Popint (vagy bármi mást) használnék.
Most rendeltem olyan virágos külsőt, amit Nyugtonmalac Boriján láttál a talin. Ahhoz külön belső való, ha az jobban beválik, akkor lassanként azzal fogom gyarapítani a készletem.
Ja, és én éjszakára még mindig eldobhatót használok, de mindig olyan szomorú vagyok, amikor ráadom, mert sokkal csinosabb Bori a mosható pelusban... :lol: :lol: :lol:

Darabos kaja - én eddig csak biokölessel próbálkoztam. Bori nyalogatta, elolvadt a szájába, de nem nyelte le. Viszont nagyon édi, amikor elvan vele. :lol:

marek
 
 


Dalma
Ádám nagyon édes!!!! A fürdős képek a kedvenceim!

marek
 
 


Marek: köszi! akkor csak neked :) Kép Kép Kép

tényleg eszembe jutott egy kérdés:
régebb emlékszem csináltatok hogy a képek mozogtak....azt nvu.programmal kell azt hiszem, akkor le is töltöttem...de nem tudom használni...hogy kell...?


ezeket most töltöttem le...bemászott a szék alá, de nem tudott kijönni, mert pont a feje a szék alatt volt fix, nem tudta behuzni a nyakát...szegnényke Kép Kép Kép
azt hiszem le kell állnom :roll:
jo éjszakát, és gyors sirásmentes fogbujos éjszakát a piciknek :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Biceboca, szuperek a képek!! Juj, beszorult a szék alá...ismerős, kétségbeesett arckifejezés.

Egy hete megvettem Mimi cicát és bandáját. Tyűűű, de szeret Gergő velük játszani fürdés közben :D
http://bookline.hu/product/home!execute ... k&id=61114

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Most tudtam egy kicsit olvasni, de írni már nincs erőm, úh holnap jövök.

Ennyit viszont még gyorsan:

Borkaby!
Megszólítva érzem magam a mosható pelus témában, holnap neked is írok részletesen. Darabonként kell megvenni a pelusokat, csak pár fajta kapható szettben. Így ki tudod őket próbálni, ha nem jön be, akkor pedig a mamamin símán el tudod adni. Nekünk 20 db van kb, de Lilla általában 4-et használ csak naponta, néha 5-öt. Így csak 4-5 naponta mosok. 3 napi adag már teljesen optimális, így minden 3. nap kell mosni, ez az átlag.

MT...nekem azt mondták az okosok, h nincs különbség a téli és nyári Mt között, a bélelt kényelmesebb, viszont nyáron a vékonyba is ugyanúgy beleízzadtok, mint a béleltbe. :D Így aztán nekem nincs nyárim, csak bélelt.

Na tényleg hnap jövök, mert már összeesek...

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat....kívánom, h senki ne legyen hasonló helyzetben, mint mi. Igyekszünk tartani magunkat, Ábinak nem mondtunk eddig semmit. mi sem fogjuk fel még....

Ildi!
Köszi a labdás infót!!! Ha eljutok a brendonba megvesszük!
Még nem adtam sárgadinnyét, mert csak apa szereti és Ő nem kívánja most. Van itthon görögdinnye, azt a 7végén szándékozom kipróbálni.

lotyózás: én már leordítottam volna a fejét, vagy kitalálnénk valami gúgynevet apósnak...

(az én anyám arra volt büszke!!!! , h a tesóm lányának az első mondata az volt, "mama ku...va" naná, h anyám tanította neki.., de a tesómat sem zavarta...)
:cry: :cry: :cry: :cry:

Én is takarítottam tegnap, de hozzánk sem jött a háznéző, noha jelezte érkezési szándékát.... (lehet, h megsértődött, h nem azonnal fogadtuk, amikor délben telcsizett, de én pörögtem a fiukkal, Bence pedig 80km-re ügyintézett) . Jön majd másik, tuti vevő!! :wink:

fürdető: gyógyszertári , egy éves korig biztosan. Ha elfogy menet közben, iratok és kiváltjuk. Szoktam magamnak is feiratni a házidokimmal, abból is jut Konstinak, mert én csak kézkrémnek használom magamon.

darabos étel: simán mehet. Csak a méret nem mindeggy. Lottinak van már több foga, úgyhogy nyugodtan.
Husit 2-3 naponta, de lehetne naponta is.

Éva!
hogy van Áron?????????
Mennek a nagyok táborba???????Várom a képeket a "lakosztályról"!!

Bettyna!
Szabi haja nagyon aranyos lett. !!
Hidd el egyik napról a másikra fog mászni. Nálunk is előbb állt, aztán kb. 2 hét múlva mászott....(Ábel pedig keveset, de most gyakorol az öcsivel :lol: )

L.Kata!
Én a szárazbabbal, sárgaborsóval, lencsével várnék egy éves korig. Van annyi minden, amit ehet.......

Nálunk ez a hét a borsóról szól, azt kap héjastul. Eddig nincs gond. 7végén görögdinnye kóstolás a terv.

nálunk csak: krumpli, répa, fehérrépa, sütőtök, karfiol-a csirkelevesből, spenót, cékla., cukkini.......
meggy, alma, körte, őszibarack, banán,szilva....
csirkemell, csirkemáj(csak falatka a levesből)

Kevés időm van mixelni neki, de ha Bence szabin lesz, kreatívkodok.

Nagyon szupi játszóteretek van!!!!! nem félted a szárítótól??????
Konsti is szabadom mászkálhat, de iszonyatosan figyelk, nehogy valami apró darabka valami legyen elérhető közelségbe, mert mindent kóstol.... :evil: :evil: kedvence a papír.... :cry: :cry:
Csini a hajad!

Szöszke!
Nem lesz negatív képzelet a nevükhöz, hiszen már tanulgatjuk a bemutatkozást és akkor is a teljes nevüket mondjuk....

A vizsgádhoz gratu, milyen volt a kozmetika???

Marek!
Nagyon szép a szoba, de főleg a tulaj édes!!! :lol:
Elférne ott a tesó....szurkolok!

Dalma!
Nekem a legelső kép tetszik a legjobban. Ádám huncut nagyon és Te pedig szupercsinos vagy!!!!!!!


A moshatópelusozás csak környezetvédelmi okból jó, vagy anyagilag is?? Lehet forintosítani a mosással töltött időt, energiát, vagy gépppel mosható??
(nálunk valószínűleg nem lesz, iszonyatosan érzékeny vagyok a szagokra. A 14 év a laborban bőven elég volt)

Képzeljétek, kaptunk az önkormányzattól egy levelet, h nem fizettünk ebben az évban szemétszállítási díjjat. 8 napon belül fizessünk, különben irgum-burgum.....
A vicc, h nem kaptunk csekket, sem pedig határozatot, h mennyit kell fizetni erre az évre...
tegnap a srácokkal elsétáltunk a hivatalba és 10-12-n voltak előttünk, főleg kicsikkel, anyukák. Kijött egy előadó és az utcán tartott egy röpke előadást, h mi is van. A levél nem felszólítás, csak ez a minta van a gépben és ha évvvégéig nem fizatünk, akkor érvényes az irgum-burgum... :o :o :o
Ja és a helyi újságban van a tájékoztató a díjjakról, onnan kéne tudnunk.... :shock: :lol: Röhögtünk.....
Havi 600ft amúgy a költség, tehát nem vészes, de h ennyire nemtörödöm egy hivatal.......

Hétfőn megvolt Ábel bölcsis ballagása. Kapott egy emléklapot és egy mese DVD-t. A lovastanyás buli az eső miatt elmaradt, majd augusztusban lesz. Így csak játszóház volt és egy kis köszöntés.

Ott volt alkalmam beszélni egy gyógytornásszal, aki meg is nézte Konstit. Dícséretet kaptunk, teljes OK . Valami olyasmit mondott, h azért fontos a mászás, mert ahogy precízen rakja a kezeit, lábait, ugyanilyen rendezetten fog beszélni, gondolkodni....
Az izmainak is kell ez a fajta mozgás, az álláshoz, egyensúlyozás az ugráláshoz....
Logopédus is meghallgatta és nála a beszéddel sem lesz gond szerinte....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Én is már vagy 1000éve nem írtam :oops: :oops:

Talis képek szuperek és a babák nagyon szépek ügyik!

Marek!Mikorra tervezed a talit hozzátok?Nekünk ez nagyon közel van és ezt a távolságot még akkár egyedül is beválalnám csak nekünk a július kicsit zsufolt.Olyan kb időponton már gondolokodtál?Nagyon szép Bori szobája :lol:

Zsuzsa!Én azt mondanám Ábelnek,hogy a mama felköltözött az égbe és most már onnan figyel és vigyázz ránk!Végül föl vették óviba?

Szöszke!Gratulálok a vizsgákhoz!

Sensi!Szerintem igaza van Szöszkének nem hiszem,hogy köze van annak,hogy mászott-e vagy ált a diszleksziának.Én pl mindent csináltam és az lettem :roll: A jároka meg jó dolog nyugodtan tudsz főzni vagy ilyenek Ő meg el van te megy nyugodt lehetsz,hogy nem éppen a konektort nyalogatja :lol:

Dalma!Nagyon édes Ádám!És hogy telnek a napjaitok?

Ildi!Hú de szemetek,hogy bejelntkeznek és nem mennek el :evil: Szerintem is értik a nemet és már annál joban izgatobb amit nem szabad.

Betty!Édes Szabi új fizurával is.Mi is levágtuk Zsebinek tényleg olyan kis pihe még a hajuk. :lol:

Kata!Jó az új fizurád! :wink:

Mt:Én liliputisat rendeltem akciósat és imádom!

Liliputis cipő:Nekünk van és nagyon klassz !A puha talpu nem a pediped :D

Mosható pelus:Én coolababyt vettem és szinte még balesetem se volt csak kicsit átnedvesedett a bady alul mert sokat volt rajta4-5órát 1betéttel :oops: Alváshoz mindig 2-t rakok be neki meg ha megyünk valahova :lol: .15db-om van én 2-3naponta mosok.Én ezzel úgy gondolom kicsit védve a pelust,hogy baba függő!Nem biztos,hogy a 5-6ezres jobb mert ha a gyerel ipari mennyiséget pisil tök mindegy mibe van kifolyhat.Amiel szimpizik az ember vesz 1-2db és ha beválik elkezdi gyarapítani a készletet.Én Bm-et nem tudom összehajtogatni dicséreik agyba főbe de folyton kifolyik a pisi így nem is kisérletezem :oops: Én is szeretnék ilyen szép mintásakat de még várom,hogy javuljunk anyagilag :lol:

Rólunk:Zsófit fel vették óviba :lol: :lol: Üresedés volt és Zsófi olyan szimpi volt,hogy Őt akarták az óvónénik :D dagat ám a mellem mert ez nagy dolog itt felebezés nélkül bekerülni.Zsebinek 6foga van szinte csak darabosat eszik.A Ha-s tápt lecseréltem úgyan is nem itta meg szinte 200ml öntöttem ki :evil: Mióta nem olyat iszik megeszi mindet :roll: Megeszik mindent csak kaja legyen még néha a nővére úját is megharapta mert adott Zsófi neki csirke mell sonkát picit és benne felejtette a szájába a kezét :lol: Levágtuk a haját olyan kis férfias lett a Drágám!Éjszakákat átalusza néh felsír de szerintem rosszat álmodik mert kis hát simi és durmir reggelig.Tegnap elött 9-től aludt reggel 8-ig :shock: Lehet este kiszököt bulizni :roll: :lol:
pár kép aztán eldugulok: Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sziasztok
biceboca: örülök, hogy megint jelentkeztél, nagyon jó képeket hoztál a fiadról :lol:

kata84: gratula az ovodához :wink: jók a fotók. nekem a feliratos nagyon bejön,nagyon cuki rajta a fiad.

most akkor melyik mei tai a jó, mert annyi féle-fajtát belinkeltetek, hogy én már nem tudom.

mi megvagyunk. fiam ismételten bebizonyitotta, hogy lusta.leraktam a szönyegére, mellette egy csomó játék. hasra tettem, hogy egy kicsit gyakoroljon és gond nélkül átfordult hátra.máskor addig nyöszörög,amig én átt nem forditom. ha kábelt lát, arra is beindul, oda mászik.
pénteken érezte a frontot, egész nap nyügi volt. addig nyöszörgött, amig de.11 órakkor ki nem vittem sétálni abban a nagy melegben. csak 20percet voltunk kint, de az lett az eredmény,hogy mind a 2 vállam vörösre leégett.
most hétvégén du. semmit se aludt du. gondolom bezavart a front.

tegnap végre eljutottam vásárolni és vettem magamnak bikinit. a bikini jól néz ki, én benne kevésbé. fiamnak is akartam venni pár cuccot, de az egyetlen normális üzlet, ahol jó áron voltak a gyerek ruhák, megszünt.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


marek: olvastam, hogy neked van liliputis és borás mei tai-od is. mi a külömbség a kettö között?
árban nekem a borás tetszik, de szinekre,mintákra meg a liliputis a szebb

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi
Más az anyaga. A liliputis keményebb anyag, ezért lehet, hogy jobban tart, viszont szerintem nehezebb is megkötni.Bélelt, tehát télen jobb lesz. Viszont rövidebb a megkötője, ezért nehéz hátul megkötni, ha keresztezed. Rajtam még be lehet, de ha valaki szélesebb nálam, akkor szerintem lehetetlen. Pedig szebb, ha hátul van megkötve.

A borás azért jó, mert olyat kérsz, amilyet akarsz. Választasz egy anyagot, leírod, hogy mit szeretnél, és megvarrják neked. Én olyat kértem, ami nem bélelt, meg levehető a kapucnija. Persze lehet a készek közül is választani, de nem muszáj.
Én a borásat jobban szeretem, pedig először a liliputis volt meg.

Itt van a csaj blogja, aki csinálta. Mi is szerepelünk, bár lehet, hogy kéne egy másik képet küldenem, mert ez gáz... :oops: http://eminokrea.blog.hu/2009/03/26/hordozoink_akcioban

marek
 
 


Marek, akkor ez a jó?
Mert nekem ez tetszik, ezt megrendelném szívesen...

http://borameitai.gportal.hu/picview.ph ... 06&index=7

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 



Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ja, és Lotti babalány ma 9 hónapos :lol:

Kép

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szép jó napot :D ,
most van egy kis időm.Norbika alszik.
Szöszke, Ildi, Timi, borkaby,Kata.....köszönöm! :oops: :D Férjemnek is nagyon bejött az új frizurám. :D

Borkaby....köszönöm a receptet. Én rizst nem nagyon adtam még, csak üveges kajában.
Nem tudtam annyira szétturmixolni, és öklendezett tőle. :roll:
Norbi szereti a krumplit nagyon, így én azzal sürítek, sőt önmagában petrezselyemmel is szereti :D
Ma brokkolit kap burgonyával egy pici olivaolajjal, enyhén sózva.

Zsuzsu...köszi,igen, a sárgaborsóról má lemondtam(írtam is csak lehet azt nem olvatad) rájöttem hogy korai.
Szárazbab, lencse...ilyesmit sem akarok még adni. Csak a zöldbab érdekelt ki adta már és hogy?
Nagyon sajnálom hogy a mama miatt nehéz napokat éltek meg :( sok erőt hozzá.

Dalma...de jó hogy jöttél! Már a napokban gondoltam is rátok. :D
Nagyon édes Ádám baba és látom nagyon huncut is! :D
Te is nagyon csinos vagy! :D
Látom sok mindent esztek már.
Halat is???? Én azt még nem mertem :roll: Mit adsz hekket vagy tonhalat?

Kata...hát, igen te is rég voltál. :D Nagyon édesek a gyerekek, csini Zsombi haja! :D
Gratula az ovihoz! :D Zsombinak 6 foga van?Aztiii! Jó hogy eszi a darabosat, nálunk ez sehogy sem megy.
Norbikának 4 foga van, de mindentől megakar fulladni amit adok neki.
Még a banán sem jó ami villával van összetörve :roll: Sem a kiflicsücsök...semmi. :(

Tudjátok kik voltak rég?
Linh, Emmalena, Tercsimama..... :( Hol vannak??? Jelentkezzetek ha olvastok minket!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi...nagyon édes ez a csöpp kis bogárszemű lányka!
Gratulálok a hófordulóhoz! :D
Méretek???

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?