[quote="pandusika"]L írta:pandusikaányok! Úgy örülök! Hihetetlen, hogy 1 kakinak hogy tud örülni az ember!
Éljen a drága Kula bácsi!
Panna, mikor lesz tuti biztos, hogy a laktóz a baj?
Baklavát én egyszer ettem életemben, de az ítéletem nem mérvadó az ízével kapcsolatosan, mert amikor ettem, bizony nem kicsit voltam illuminált állapotban
Kancsalság: Léna jobb szeme is behúz kicsit, azt mondja a védőnéni, hogy azért is lehet, mert szélesebb az orrnyerge, és amikor egy tárgyra fókuszál mindkét szemmel, meglátja az orrát, és az bezavar. Hát nem tudom, mondjuk mi is rövidlátók vagyunk, az én családomban mindenki szemüveges, nekem szemműtét miatt nem kell(ett--pont most próbálgattam, hogy a bal milyen rosszul lát már
). mi is megyünk félévesen szemészhez
Ladmon, csak semmi brühühü, utolsókból lesznek az elsők
. Jó, mondjuk nem súlyban, hanem valamiben majd egyszer Esztered és Léna állnak majd elől. Amúgy meg ha ma méred, ő a legkönnyebb, holnap meg Léna, fej-fej mellett. De ez nem verseny... Nappal kaják után nekem is kb 5 mili jön le, de ha kicsit (úgy még 5-10 percig) erőltetem, akkor újra belövell a tejci, és lesz kb 40-50 mili. Ez kétszer, és megvan a vacsora pótlás. De úgy emlékszem, te reggel sokat tudsz fejni
Kaandi, éjszaka nem pisiltetem, és nappal csak délelőtt-reggel ilyen sűrűn, délután kb 50 percet bír a hólyagja. De ha bizonytalan vagyok, mindig adok rá pelust. Igazából nem az a cél, hogy ne hordjon pelenkát, hanem amikor csak lehet, felajánlom neki a pisilés lehetőségét máshogy is. Az, hogy ő ezzel él, eredményezheti azt, hogy a magabiztosságom odáig fajul, hogy ne adjak rá pelust. Biztonsági funkciója van csak, de ma már, hogy sokszor elkaptam a pisit, és a mosdóba ment, felbátorodtam ám olyannyira, hogy egy játékra délután, és egy koraesti sétára nem adtam rá semmit, persze el is áztunk mindkétszer. De ezekből megismerem az ütemét, jobban ráfigyelek, értelemezem a hangjait, jelzéseit, testbeszédét. Ez most gyakorlóidő. Nekem persze
...
Gjéti, tyuhaj, éljen a tudás, és a felkészültség! Mindennel végeztél, nincs más hátra, mint ünnepelni?Gratula...Oliról képet, mostmár nincs mentség!
Vera, Olika drága olyan kis szépséges azzal a magas homlokával!
Julcsi, hajrá alvás, fog ez menni Bogyesznek!