Új privát üzeneted érkezett!

[quote="boboka"]T írta:boboka-pk, szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokid, hogy mikor akar még esetleg nyaralni menni.
Én simán megkérdeztem az enyémet még kb. két hónappal ezelőtt, hogy mikor lesz szabin. (vagyis, hogy szeptemberben itthon lesz e végig.)

Brumi, jobbulást neked. A pénteki tali miatt meg egy percig se aggódj, összehozzuk majd legközelebb.

Azért majd ma este vagy holnap fixáljuk le, hogy lesz-e vagy sem, mert akkor én is úgy tervezem a hétvégét.

Cukor eredményed :twisted: hogy a csudába lett ennyi, mikor olyan jó kis egészséges kajcsikat csinálsz mindig???
Sajnálom :cry:


Pénteki tali: én csak nem szeretnék megfertőzni senkit, ezért szólok, hogy nem vagyok teljesen egészséges !!!

Cukor: nincs EÜ végzettségem, de úgy rémlik,hogy a terhességi cukor az hormonális eredetű ... nem számít, hogy egészségesen élünk, ez sok kismaminál van ... és nálam kockázati tényező, hogy 15 kg plusszal indultam :oops: :x

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Floranan, hát igen, sajna nem jött össze a 4-es tali :cry:

Tutira nem tudsz ma eljönni?

Manó, teljesen igazad van, ügyik vagytok, hogy elmentek egy kicsit kettesben (hármasban :lol: ) nyaralni :)
Vendég
 


Brumi, akkor lehet, hogy nálam is esélyes a magas cukor. Bár még reménykedem, hogy mégsem. Nálam is megvolt a minimum + 10 kiló induláskor. És most is elég sok jött fel rám...

Na majd hamarosan kiderül.

Persze Brumi, nem is azért írtam, csak tudom, hogy náthásan nem olyan happy dolog vendégeket fogadni.
Vendég
 

 
 

Boboka, tutira nem megy... :(

Brumi, akkor bevállalod a vendégeket? Mert most próbálok még sakkozni idebenn, hátha valahogy le tudnam bartellezni, hogy eljöhessek hamarabb pénteken...

floranan
 
 


Manó, még nem tudom, csak mennénk:)
és , szerintem is kell néha gyerkőc nélkül menni, h apa se érezze és anya se érezze elhanyagolva magát.. ( környezetemen látom)

Bobóka, lehet h nem annyira jó elindulni kocsival, mert óriás dugó van:( Én most indulok törökbálintról, remélem beérek 2ig...
Akkor ott!!

Kép

Kép
móka:)
 
 


Móka, köszi köszi, kb. két órája ezen gondolkozom, hogy nem akarom megszívni a dugóval meg a parkolóhely kereséssel :) De így legalább könnyebb volt döntenem:):)

A metró az tuti, hogy nem kerül dugóba :lol:

Végül is csak fél háromkor kezdődik az előadás, addigra tuti, hogy odaérsz. Akkor vagy az előadó előtt vagy bent találkozunk.

Ja, azt nem is meséltem tegnap, hogy az egyedüli, aki át akarta nekem adni a helyet az egy 70 körüli nagyon aranyos nagymami volt :roll: Persze tőle nem fogadtam el, de láttam, hogy még ő érzi magát kínosan, a mellette ülő 16 körüli suhanc helyett...
Vendég
 


A metró biztosan nem, Boboka!
Mondjuk engem ma az 59-es vili a zuhogó esőben letett a Déli és a Moszkva tér között... jó volt, ázott kismami 2 csomaggal baktat a síneken, csak picit anyáztam, a végén átment röhögésbe......

floranan
 
 


[quote="floranan"]B írta:florananoboka, tutira nem megy... :(

Brumi, akkor bevállalod a vendégeket? Mert most próbálok még sakkozni idebenn, hátha valahogy le tudnam bartellezni, hogy eljöhessek hamarabb pénteken...


Ha holnap jobban leszek (holnapra szerintem eldől, hogy kifelé jövök a betegségből, vagy nem javul), akkor igen !!! ... nagyon szeretnék talizni veletek :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, remélem jobban leszel!!!!

floranan
 
 


[quote="floranan"]B írta:florananibi, remélem jobban leszel!!!!


mindent megteszek érte ! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Brumi: Szuper a vonalzódon a felirat. Hiltonék, hát, igen! :lol: Jobbulást! Én pénteken biztos nem tudok menni. Vendégek jönnek. A cukoreredményt sajnálom nagyon.

Hát, ez az időjárás :roll: :x . A hőmérséklettel nincs bajam, én is jobban szeret a 20 fok körüli hőt, mint az izzasztó meleget, de hogy nem tudunk kimozdulni itthonról, az :evil: .

Holnap muszály leszek elmenni, remélem azért javul valamit a helyzet. Reggel pajzsmirigy vérvétel, utána pedig irány a munkaügyi központ regisztrálni. Őszintén remélem, gyorsan letudom ezt az első kört.

Képzeljétek, Andrisom eddig immunis volt a szobatisztaság témára, de az elmúlt két hétben - mondhatom 99%ban - szobatiszta lett. :lol: És olyan helyes, mikor hallotta, hogy arról beszélgetünk Máté a kisszobában lesz, majdnem sírva fakadt. Azt mondta, ő egy szobában akar vele aludni, mert ha nem együtt alszanak, nem fogja sokat látni. És ha majd Máté sír, akkor ő megnyugtatja, énekel és mesél neki. :lol: :D Így a kisszobát megcsináljuk a jövőbeni tanítós irodámnak már most, és a gyerkőcök összeköltöznek.

Süti: Nagyon helyes a kép Berniről!

Otthonszülést én sem pártolom a mai viszonyok és lehetőségek között. Én - főleg Andris születése után, ami tragédiával is végződhetett volna - semmiképp se merném bevállalni. Azért Anna drukkolok, hogy ha te így szeretnéd, és nem jön közbe semmi, akkor minden a legnagyobb rendben legyen.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Brendon: Én nem is szívesen megyek oda. Drága és a legtöbb dolgot már meg lehet venni máshol is olcsóbban. Ötleteket szoktam gyűjteni, illetve babakocsit kipróbálni jó, de ennyi. Vagy ha esetleg akció van, akkor érdemes menni. De a Corában, Tescoban, Auchanban is vannak nagyon szép babacuccok. Én nem is adnék egy gyerekruháért annyit, amennyit a Brendonban elkérnek érte. :roll:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Hgrita, gratula Andrisnak a szobatisztasághoz! Megható h már így szereti a leendő tesót.

Brumi, sajnálom a cukrot és h beteg vagy.

Süti jó a kép. :D

Anna, és mindenki otthon lesz? A gyerekek is?

Kép
kata05
 
 


Tünde, 7,8 a normál cukormaximum a terhelés után. Valószínű, hogy neked is szigorú szénhidrátszegény diétát rendelnek, ami elég macerás, de bele lehet jönni. Szívesen segítek, ha kell és ha tudok.

Nem volt ma ultrahang, csak szívhanghallgatás. Az rendben.

Természetesen csak akkor szülök itthon, ha addig is minden rendben lesz a babával. Addig kérek szakvéleményt, hogy a jelenlegi helyzetben mit ajánlanak, és lesz szaksegítségem is. Bármi gond van egyébként is 10km a kórház, a forgalom meg általában nulla. Szültem már 4 gyereket kórházban, és 4-et intézeten kívül. Tudom, mit csinálok, és nem fogom fölöslegesen kockáztatni a gyerekem életét, ez az eddigiekből is kiderülhetett. Nem tudom, hogy a gyerekek itthon lesznek-e. Azt már most tudom, hogy nem tudom, hogy mikor fogok szülni, mert mindig máskor szültem, mint amikorra vártam.

Tegnap dél óta csak normális vércukoreredményeket mértem :) , de hát tartom is rendesen a diétát :wink:

Itt is pocsék idő van, sőt lehet, hogy egész héten az lesz...?
A férjem meg csak szombaton jön haza (már ettől a gondolattól rám tör a pánik! mi lesz velem estére?)
Hát jó kedvet kívánok a rossz idő ellenére is!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Rita! Gratula Andrisnak!!

Anna, annak ellenére, hogy én nem vagyok otthon szülő párti, de biztos vagyok benne, hogy helyesen döntesz majd a szüléssel kapcsolatban, akár otthon, akár kórházban!!
Kitartást szombatig! Én jövő héten leszek szalma, előre utálom.

floranan
 
 


Anna!

De jó, hogy jók a cukraid, nagyon ügyes vagy! És tesztcsíkot is kaptál hozzá?
Én olyan mérges vagyok, mert ha rendesen mérem, a tesztcsík havonta 5-6 ezerbe kerül.Ezt miért nem támogatja állam bácsi?

Biztos vagyok benne, hogy felelősségteljesen döntesz otthonszülés ügyben, remélem nem sértődtél meg :wink:

Ha kéznél a segítség(esetleg egy defibrillátor),akkor nincs gond. Az, hogy 10 km a kórház, nem garancia egy esetleges újraélesztés esetén.
Bocs, ha negatív vagyik, csak az aggódás beszél belőlem, amúgy tiszteletben tartom az ötletedet!

Kép
arvaerika
 
 


Kép

Most sült ki a megges-mákos muffinom...(csak elfordult a kép)

Kép
arvaerika
 
 


megges=meggyes

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a tüdőgondozóba, de minek? Más gyógyszert nem nagyon tud felírni a baba miatt. Aztán felír egy tablettát, hogy ha rosszul vagyok, akkor abból vegyek be egy felet, abból csak nem lesz baj. Vagy talán egy egészet is. Kicsit később már azt mondja, hogy minden este vegyek be egy felet. Most akkor melyik?
A szteroidos gyógyszert meg emeljem duplájára. Persze. És párom kérdezett rá, hogy nem tud-e adni valamit sürgősségire, ha befulladok. Hát ott a Brycanil. Azt szedem napi 4-szer, akkor szedjek még be plusszt ha kell??? Hát csinálhatom úgy is, hogy egyszerre 2-őt. Persze, attól meg 110-120 lesz a pulzusom, biztos az is jót tesz. Akkor nehezen leesett neki miről beszél párom, akkor felír egy spray-t. De ha belegondol, akkor a másikat abba is hagyhatnám és szedjem helyette ezt. Akkor már nagyon ideges voltam és közöltem, hogy nem fogom váltogatni a gyógyszereket. És ez miatt az új kezelés miatt menjek vissza 1 hónap múlva, hogy jobb-e. Várhatja. Ott ülök 1-1,5 órát, mert a kismamákat előre veszik és beszél össze vissza. Ja és a másfél óra alatt 2 beteg, annyian voltak előttem. Mert nagyon szeret baromságokat beszélni és egy dolgot elmond vagy 3-szor, amit eleve nagyon utálok. És ha lehet ne fulladjak be, mert az nem tesz jót a babának sem. Tényleg? És azt, hogy csináljam amikor egyik pillanatról a másikra jön és azt se tudom mitől? :evil: :evil: :evil: Ja, az elején, amikor kérdezte, hogy vagyok és beszámoltam a rohamokról, akkor megkérdezte, hogy mit csináltam? Mondtam, hogy párom masszírozta az asthma pontot a hátamon és a hörgőket a talpamon. Akkor nem is volt vészes roham, ha ki tudta masszírozni. Tényleg nem, amikor másfél órán keresztül majd meg fulladtam és csak akkor kezdett enyhülni amikor a hörgőket nyomkodta. De akkor is csak enyhült nem múlt el. Kiváncsi vagyok látott-e már közelről rohamot. Amikor te magad sem tudod mit csinálj, nemhogy egy kívűlálló, aki csak látja, hogy szenvedsz, de nem élt át hasonlót. Meg is mondtam páromnak amikor kijöttünk, hogy nem jövök ide max. a szülés előtt még egyszer.
Ezek az orvosok! Na nem dühöngök tovább...
Jobbulást a gyengélkedőknek. Mi is mindketten megfáztunk, hogy csináltuk?
Tegnap estére eltűnt mindkét bokám, de főleg a bal. Alig fértem a cipőmbe.
És holnap este megyünk uh-ra. :D :D
bex13
 
 


[quote="laki papné"]T írta:laki papnéünde, 7,8 a normál cukormaximum a terhelés után. Valószínű, hogy neked is szigorú szénhidrátszegény diétát rendelnek, ami elég macerás, de bele lehet jönni. Szívesen segítek, ha kell és ha tudok.

Nem volt ma ultrahang, csak szívhanghallgatás. Az rendben.

Természetesen csak akkor szülök itthon, ha addig is minden rendben lesz a babával. Addig kérek szakvéleményt, hogy a jelenlegi helyzetben mit ajánlanak, és lesz szaksegítségem is. Bármi gond van egyébként is 10km a kórház, a forgalom meg általában nulla. Szültem már 4 gyereket kórházban, és 4-et intézeten kívül. Tudom, mit csinálok, és nem fogom fölöslegesen kockáztatni a gyerekem életét, ez az eddigiekből is kiderülhetett. Nem tudom, hogy a gyerekek itthon lesznek-e. Azt már most tudom, hogy nem tudom, hogy mikor fogok szülni, mert mindig máskor szültem, mint amikorra vártam.

Tegnap dél óta csak normális vércukoreredményeket mértem :) , de hát tartom is rendesen a diétát :wink:

Itt is pocsék idő van, sőt lehet, hogy egész héten az lesz...?
A férjem meg csak szombaton jön haza (már ettől a gondolattól rám tör a pánik! mi lesz velem estére?)
Hát jó kedvet kívánok a rossz idő ellenére is!


Anna: előre is köszönöm a felajánlott segítségedet, élni szeretnék vele :) ... igen, én is láttam az eredményen, hogy jóval a határérték felett vagyok :(

Otthonszülés: nagyon sokat nyom a latban, hogy az elérhető intézményben milyen körülmények adottak ... az István kórházban olyan a szülőszoba, hogy szinte eszedbe sem jut, hogy kórházban vagy ... és tényleg nem maceráltak bennünket feleslegesen, én ezért pártolom a kórházi szülést ... engem sokkal jobban idegesítene, hogy hogy jutok be a kórházba, ha baj van, mint amennyire lazítana, hogy itthon szülhetek ... tehát nálam ez helyzet :) ... DE: ha rossz kórházi élményeim lettek volna, akkor lehetséges, hogy más véleményen lennék ...

Felhívtam az orvosomat a rossz cukoreredmény miatt: holnap délután kell újra hívnom, intéz valami szakembert a kórházban, oda kell majd mennem, megadott időpontra, ami reggel lesz ... férjem megint vehet ki szabadságot arra a napra ...

Más: a férjecském ma ünnepli a 35. szülinapját ... most hoztam el a meglepitortát, Lilla elaludt az autóban, most megyek, én is ledőlök egy kicsit, a rakottkel meg addig ellesz a sütőben :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Erika, nagyon csábító a muffin, hmmmmmm

Bex, tüdőgondozó... :evil: nem tudsz máshova is elmenni, akár vmi magánba? Ez a hely nem volt túl meggyőző :evil:

floranan
 
 


Brumi, boldog szülinapot a férjednek!!

Boboka, nem is reagáltam, köszi, hogy érdeklődtél, sajnos a páromat igencsak megviseli az idő :( :( :( néha már aggódom, elég rosszul szokott lenni. Elviszem szemészetre is, mert mondja, h nem lát távolra jól, könnyen lehet, h ezért vannak fejgörcsei.

floranan
 
 


Bex!

Felháborító, amit műveltek veled. Ha ő nem ért hozzá, akkor ki?
Meg, hogy ne fulladj be, ha lehet....jópofa.Tudsz keresni valami másik orvost? Hátha okosabb dolgokat mond. Azért egy asztmás roham szülés alatt nem megnyugtató. És a nődokid mit mond? Ő sem tud senkit ajánlani?

Kép
arvaerika
 
 


Brumi!

Boldog "férjecskeszülinapozást"!

Kép
arvaerika
 
 


Floranan, Erika nem tudok mást keresni és nem is akarok. Az sztk-sok még rosszabbak. És tudom szülésznőtől, terhesgondozótól, más dokiktól is, hogy nem szedhetek mást. Ez van sajnos. Nagyon remélem, ha magszületik picúrom akkor az asthma is visszavonul megint és tüntetmentes leszek. Csak az bosszant nagyon, hogy egyik pillanatban ezt mondja, a másikban meg azt, meg hogy sokat kell várni, hiába az időpont.... Ezért is nem akarok menni egy darabig, mert csak felhúz agyilag.
Brumi bldog szülinapot a férjednek! :D
Csajok, itt kezd sütni kicsit a nap!!!!
bex13
 
 


Sziasztok!

Brumi: Jobbulást! Ha nem gond arról a hordozóról tudsz nekem írni, hogy milyen stb.? Mert idáig én a hordozókendőket nézegettem, ez jobb? Nem ismerem egyiket sem. De muszáj lesz beszerezni valamit, mert a lányomat a suliba babakocsival nem tudom kísérni, két busszal is megyünk. Egyedül meg ne engedem el még. Szóval ha ez jobb, meg árban is megfizethető, lehet, hogy én is kérek tőled segítséget. Előre is köszi!

Kata: ma eljutottam két hónap után a védőnénihez, de nem nagyon hiányolt, kérdeztem mikor menjek legközelebb, azt mondta, ha úgy érzem még 1x menjek valamikor, ha nem akkor majd ő érdeklődik mikor itt az idő, hogy mi a helyzet.

Amúgy +5,5 kg-nál tartok. Ez egész jó. Marci meg rengeteget mozog, ezt a rossz időt nem bírja.

Már csak három napot dolgozom!!! :lol: :lol: :lol:

Jövő héten meg nyaralunk, megyünk Füredre 5 napot. De jó lesz!

Zsófiék hogy vannak? Lehet, hogy nem olvastam végig mindent, írtátok, csak átsiklottam felette, akkor bocsika!

Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Floranan, köszönöm a bátorítást!

Erika, sajnos tesztcsík nem volt hozzá, azt nekem kellett venni, de még így is jóval kevesebb, mintha a gépet is.
Ha jön szaksegítség, hoz mindent, ami kell ahhoz, hogy a tíz perc bőven elég legyen :wink:
Szép a sütid!
Bex, ez tényleg nagyon rossz lehet!
Taranee, reméljük jövő héten már jó idő lesz!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Süti, a tortából nagyon keveset egyél!!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Én is csak most úgy gyorsan tudtam átfutni a hozzászólásokat, de nagyon termékenyek voltatok. :)

Bex: ez tényleg felháborító, de gondolom az sem tesz jót, ha felhúzod magad. Marad a pozitív gondolatok ereje.

Erika: ez a meggyes muffin ... nyami-nyami ... nagyon jól néz ki, ügyes vagy. :)

Hgrita: nagy simi Andrisnak, ügyes fiú. :)

Bibi: remélem jobban vagy, de tényleg ne görcsölj a pénteken, ha nem most, akkor máskor összehozzuk. Akár nálunk is lehet, csak a héten még itt dolgoznak az iparosok, már két hete kész kellene lenniük. :evil:
Apának boldog születésnapot és Nektek szép estét! :wink:

Otthonszülés: itt is a legfontosabbnak a megalapozott, felelősségteljes döntést érzem. Én mindkét oldal véleményét el tudom fogadni, meg tudom érteni ... ez az, amit tényleg mindenki maga kell, hogy eldöntsön, és nem lehet és nem is kell valamelyik oldal mellett voksolni, és itélkezni sem. Anna sorait olvasva biztos vagyok benne, hogy jó döntést fog hozni. :)

Biztosan sok mindenre nem reagáltam, ne haragudjatok, de két rohanás között ültem a géphez és szaladok tovább. Majd holnap jövök újra.

Sziasztok.
madar

KépKép
KépKép
madar
 
 


Csunyeszka
Brendon :evil:
Virtuális fenekelés neked! Nem lenne jobb, ha más tologatná a szekrényt? A 27. hét még nem a legideálisabb az ikrecskéid megszületésére!

Madar
Ilyenkor nem is lehet a pihengetésen kívül mást csinálni :cry:

V.Andi
Remélem, azért az legalább 70 nap lesz :wink:
Aug. 10-re kiírt barátnőm tegnap óta a szülőszobán van. Próbálják a fájásait leállítani :cry:
Hason alvás jó lenne :wink:

Peppino
Hajrá lustálkodás!

Móka
:lol: :lol: :lol:
Mi az a hamarosan? Itt szinte egész nap esett :evil:

Boboka
Köszönjük!

Bibi
Jobbulást!
Cukor :cry:
Boldog szülinapot a párodnak!

Cukorbetegség
Mindig hormonális eredetű. Az inzulin abszolút vagy relatív hiánya okozza!

Rita
Andris ügyes nagytesó! :lol:

Taranee
Akkor közel a pihenés!

Anna
A cukor-anyacsere nagyon fel tud borulni a szülés körüli időben! Még egyébként egészségesnél is, olyannál meg főleg, akinek gondja van ezzel. Babáknál gyakori az alacsony vércukorszint ilyenkor.
A másik, ami miatt még aggódok értetek, a pánikrohamaid.
Gondold meg ezt az otthonszülést nagyon!
A 10 km sok, ha baj van!

Erika
Muffin jól néz ki! :wink:

Bex
Nem tudsz valami normális tüdőgyógyászhoz menni?
Bricanylhoz hozzá lehet szokni---néhány napi szedés után már nem hajtja meg annyira a szivet. Diaphyllint nem javasolta?
A sprayk még a jók!
Atrovent, Berodual mindig van nekünk a műtőben is!
Vendég
 


Ja, és itt is süt már a nap, igaz Bibi?
:)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Én elvonszoltam magam a doktorhoz.
Panaszkodtam, hogy sokat keményedik a pocakom. Csináltak NST-t, volt UH. Megkukkoltuk Imolát. A nagysága megint megmutatta a fenekét :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt áramlásvizsgálat is. Jó a lepényi keringés.
Szednem kell most folyamatosan a magnéziumot, 3x1 Diaphyllint és pihenés van.
És ha bármi van, menjek be!
Vendég
 


Mabe86: vigyázz magadra és sok-sok és még több pihenés!!!

KépKép
KépKép
madar
 
 


[quote="madar"][ írta:madarb]Mabe86: vigyázz magadra és sok-sok és még több pihenés!!!


Nem is csinálok semmit!


És képzeljétek el, a klinikán langyos volt a radiátor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Imola, a legkisebb fiam tulajdonképpen azért született végül kórházban, mert rámtört a pánik... (benne van a pakliban, sajnos), de akkor is én voltam az, aki azt mondta, hogy menjünk be a kórházba.
A diétának, meg ha jól értettem, pont az a lényege, hogy ne menjen fel a cukor, elsősorban azért, hogy amikor megszületik a baba, ne essen le neki.
ÉS pihenj sokat (neked még nem kell folyton felkelni, mert valaki azt akarja, hogy pont te vágj neki egy szelet kenyeret :wink: )

Már nem tudom, ki írta a hason fekvést. Jó sok párnával, paplannal lehet olyan fészket csinálni, amivel hasra lehet egy kicsit feküdni (megfelelő méretű gödrökkel a pocaknak és a melleknek), de sajnos az érzés nem tökéletesen ugyanaz. Amikor Samukát vártam, akkor voltunk a tengeren, ott ástam egy gödröt a hasamnak a homokba, az nagyon jó volt. Sajnos az idén nem megyünk (pedig tavaly se voltunk), a férjem nem meri velem így vállalni az utat :cry: :cry: - remélem legalább a Balatonon jó idő lesz, amikor megyünk.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Sziasztok kismamik!!!!

Brendon:én az árakon akasztom ki magam. Hülyék voltunk ,és tegnap bementünk ,és vettünk babakocsira szúnyoghálót( mert itt a szúnyog is sok ,és a légy is.utóbbiak eléggé irritálnak,de hát ez van :x ) Szóval 1500 Ft volt.
Ezután be kellett ugrani a Müller drogériába, és szúnyogháló babakocsira 700 Ft.
És én nem csak az apró dolgokon látom a különbségeket, de szerintem minden bazi drága.
Én is azt hallottam ki,hogy igazán csak az akciós termékeket érdemes megvenni ott.


Süti
tündéri a pocakod!!! Nekem is sokszor el szokott ferdülni bogyópajtás!!És ez olyan jóóóóóóóó!!! :D

Mabe[b] jót nevettem az örömtündéreden!! Még Kornélnak is felolvastam!! :D

Anna:Nekem nem lenne bátorságom hozzá,de neked nagyon drukkolok az otthon szüléshez!!!!Mivel rutinos anyuka vagy, szerintem te is érezni fogod,ha esetleg szülés közben valami gond adódna.
A youTube-on néztem pár otthonszüléses felvételt, és nagyon megható volt.

Bibi:jobbulás neked!!! a diétához meg kitartást, ha lesz!!!
Ja, és jó szülinapozást!! ja..és ezek a rakott főztjeid mindig olyan izgalmasan hangzanak. Nálunk Kornél sajnos nem eszik zöldséget, és így nehéz dolgom van, pedig imádom a zöldséges finomságokat. De külön magamnak ritkán állok neki főzni.


floranan: a barátnőmnek is fájt sokat a feje, és kiderült ,hogy kell neki valami lájtos szemüveg, azóta semmi gondja.

Bex: elég felháborító,amiket írtál

:shock:

Móka,Manó: irigyellek benneteket a nyaralás miatt!!!nálunk ez remélhetőleg a következő évi költségvetésbe belefér majd.
Móka: szállást nem tudok,csak lent Délen, ahol mi tavaly voltunk:
http://brajkovic.net/hu/apartmani/ (mi is spontán találtunk rá erre a kis helyre, de imádtam!!! és a háziakat is!! )
Kornél beszél Horvátul ,szóval ,ha segítség kell ,akkor szóljatok.

KépKép
csikipetra
 
 


Mabe, ennyit keményedtél h már diaphyllint is kaptál? Vigyázz magatokra!

Taranee, én többet nem is megyek védőnőhöz, engem nem érdekel, 2x láttam azt jól van. Majd jön ha megszültem. Múltkor a vizelethez beírta h negatív és nem is csinált semmit! :evil: Jó pihenést, és ügyi vagy a kilókkal. Nem felejtettem el a talit, de még mindig nem lakom otthon (már 5 hete) és még 3 hét tuti hátra van.

Erika, muffin nagyon jól néz ki, gondolom az íze is csodás. Hú kezdek megéhezni.

Bex, ez a magyar eü.

Brumi, férjednek Nagyon Boldogat és még sokat kívánok!!

Utolért megint a keményedés (vagy ideért hozzám a front). Nem vészes, bár babácskám 2 napja mint a ringlispil. Képzeljétek tesókám 2 hét múlva szül, már be vagyok sózva nagyon!

Kép
kata05
 
 


Köszi a sok köszöntést csajszik !!! :) ... a páromat sikerült jól meglepni :) ... az ajtóban vártam a felgyertyázott tortával ... imádja az itteni cukiból a mákos zserbót: na, ilyenből lett a tortája :) ... én csak egy egész vékony szeletet ettem belőle :(

Tali: nekem nem teher, nem vagyok már olyan rosszul, mint reggel, köhögésem még elég erős, de a homeos szereknek kell 1 nap, mire hatnak, ás átmenetileg rosszabb az állapot: ez lehetett délelőtt velem ... szerintem holnapra jobban leszek !!! ... és a köhögésen kívül nincs más tünetem :)

Szóval: holnap meglátjuk, de nagyon remélem, nem kell elhalasztanunk a talit, mert nagyon készülünk már rá ... Lilla, Lottibaba és én is nagyon várunk benneteket !!!!!!!!!!!!!!! (na meg persze a férjecském is :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Mabe a Diaphyllint nem javasolta, de nem is baj. Az nem használt régen se.
Anna, nem olyan vészes alapban, csak a rohamnál, de szerencsére ritkán van. De amit te csinálsz.... Én nem hiszem, hogy bírnám. Akaraterőm megvan, de a sok macera. :evil: Volt, hogy végigcsináltam a lébőjt kúrát, azt a fajtát, ami juharszirup, friss citromlé, cayen bors és víz. Ez volt 7 napig a kajám. :) Soha többet juharszirup, már a szagától rosszul vagyok. 10 naposat terveztem, de a gyomrom nem bírta. De így se ment le egy deka sem, pedig a cél az volt.
bex13
 
 


Arvaerika a muffin istenien néz ki!!!!!!

Kata, én is keményedek pár napja elég sűrűn.

KépKép
csikipetra
 
 


Tara:

http://www.premaxx.com/en/products/baby ... ation.aspx

az ablak felső részében az első kép balról egy ilyet ábrázol (baby bag :)

itthon is van a teszveszen, vagy a vaterán, a kikiáltási ára 8000,- ft ... az új ára 14000 ft körül van ... amit most tudtam szerezni, az 6300 ft volt, kb olyan 6500 ft körül jön ki az ára a postaköltséggel együtt Angliából, és ezek használt holmik, de ez is tökéletes :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Anna!

A babák vércukorszintje akkor is tud alacsony lenni, ha diétázol. Nekem Fanni születés után is behipózott(leesett a cukra), pedig semmi gondom nem volt.Ilyenkor külön figyelnek a cukros babákra, mert nekik még alkalmazkodni kell az új (pocakon kívüli) körülményekre.

Brendon: én csak nézelődni, ötleteket kerseni járok oda, bár néha ki lehet fogni akciós dolgokat.

Kép
arvaerika
 
 


Hát ami azt illeti én se csinálnám, ha nem kellene :wink: (sajttal nassolok)
Én se pánikolok állandóan, de az nagyon rossz, ha roham van :wink: , gondolom éppen elég lehet a rohamokat kibírni

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Hát akkor lehet, hogy nem kockáztatunk, úgyis úgy megszoktam már a kórházat, szinte második otthonom :roll: :roll: :roll:

A keményedésről: napi 10-ig rendben van, ha annál több, akkor kell a Magnézium, pihenés, stb..
Nekem nagyon fura. Gyakran érzem úgy mintha kezdődne egy görcs, megtapogatom a hasam, itt-ott kemény, itt-ott puha - vagyis ez nem az. Akkor megnyugszom és el is múlik. :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Lehet elkiabáltam, hogy jól bírom ezt a mostani hideg frontot. Egész délután keményedik a pocim. Napi 2 magnézium-citricit szedek, de ma délután még így is, pedig feküdtem. Azt hiszem be is bújok az ágyba, hátha jobb lesz.

t-pk
 
 


Beszéltetek az beszerzésekről. Én még nem vettem semmit. Még nem is tervezem, majd csak július végén és augusztusban. A babkocsit nagyjából kiválasztottam, babaágyat a fenyő macis végűt szeretném és hozzá pelenkázót. Ebben nagyban befolyásol, hogy egyenlőre egy szobánk van, ami nappali és háló és ide kerül ő is. És nem szeretném, ha egy szobában minden más színű lenne. Más lenne a helyzet, ha már kész lenne a gyerekszoba, vagy csak a háló, mert akkor valami színeset vennék neki. De sajna az még kilátásban sincs. :( Babaholmit meg közölte a barátnőm, hogy ne merjek venni, mert mindene van, sőt, sokminden még csak nem is volt a kisfián. Holnap megyek hozzájuk még csak képen láttam az apróságot!
Kis dolgok meg ráérnek cumisüveg, törölköző ilyenek. De már várom, hogy válogathassak. :) :)
bex13
 
 


Brumi,jobbulást!!!Remélem péntekre meggyógyulsz!!!Én ellenálló vagyok,max nem csókolodzunk :lol: .
Cukor :( ,remélem megismétlik és akkor jobb lesz.Cukros löttyin voltál végül??

Manó,tévhitbe élsz,már nem kettecsként mentek!!!!Hisz Öcsi ott lesz,nem is kis mivoltában.

Floranan,vili :evil:

Rita ,de édes Andris hogy így várja a kistesót.Gratula a szobatisztasághoz.

Anna gratulálok a cukoreredményekhez,nagy dolog ám hogy így tudod tartani.nekem mostanában folyamatos gyomorégésem van,de nem bírom ki nasi nélkül,utána meg persze szenvedek.

Erika jól néz ki a muffin!!!!!

Brumi,boldogszülinapot a párodnak!!!

Bex,sztem is keress fel valaki mást.a szteroidot még felnőtt s eszedheti sokáig,én úgy tudom,mert sejtpusztító hatású,de a kisbabának főleg nem kéne kapni belőle!!

sutimano76
 
 


Bibi! Sajnálom a cukrot, remélem rendbejössz hamar!! És jobbulást kívánok Neked!! Nekem, amikor köhögtem az Oscilococcinum vált be, 3 napig szedtem és meggyógyultam.
Férjednek Boldog Szülinapot!

Most nem örülök a Brendon áremelésnek! Van kuponunk, és terveztük, hogy megyünk, de akkor ezek szerint nem kell rohannunk júniusban... :( Ez azé disznóság, hogy már most emelik az árakat!!

Bex! Kiakadtam a dokidon, hogy ennyire hogy lehet minden percben mást mondani, hüle kissé!! A helyedben én sem mennék oda, ha nem muszály!

Ma én is 45 percet vártam a körzetire, 16-tól rendelt, és 16:40-kor kezdték el igazából a rendelést, mert csevegtek... Szóval brutál!

Rita! Tényleg tündéri Andris, hogy ilyen aranyosan várja a tesóját! És milyen ügyes, h. már szobatiszta!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.06.23 18:36-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Anna!

Akkor most jól elijesztettünk? :cry:

Csikipetra: Köszi a sütidicséretet! Kb. 10 perces süti és isteni fini! (egyet ettem ,ez belefért a vacsim CH-jába)

Keményedés:én nem tudom, hogy milyen,mert nekem alapból kőkemény a hasam (bár elmondhatnám ezt nem pocisan is!-mármint, hogy hasizmom lenne)
És akkor húzódik is, vagy milyen érzés?
Ne nevessetek ki, a 4. gyerkőcöt várom, és ilyeneket nem tudok....

Kép
arvaerika
 
 



Kép
arvaerika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?