Sziasztok!
Tegnap voltam a tüdőgondozóba, de minek? Más gyógyszert nem nagyon tud felírni a baba miatt. Aztán felír egy tablettát, hogy ha rosszul vagyok, akkor abból vegyek be egy felet, abból csak nem lesz baj. Vagy talán egy egészet is. Kicsit később már azt mondja, hogy minden este vegyek be egy felet. Most akkor melyik?
A szteroidos gyógyszert meg emeljem duplájára. Persze. És párom kérdezett rá, hogy nem tud-e adni valamit sürgősségire, ha befulladok. Hát ott a Brycanil. Azt szedem napi 4-szer, akkor szedjek még be plusszt ha kell??? Hát csinálhatom úgy is, hogy egyszerre 2-őt. Persze, attól meg 110-120 lesz a pulzusom, biztos az is jót tesz. Akkor nehezen leesett neki miről beszél párom, akkor felír egy spray-t. De ha belegondol, akkor a másikat abba is hagyhatnám és szedjem helyette ezt. Akkor már nagyon ideges voltam és közöltem, hogy nem fogom váltogatni a gyógyszereket. És ez miatt az új kezelés miatt menjek vissza 1 hónap múlva, hogy jobb-e. Várhatja. Ott ülök 1-1,5 órát, mert a kismamákat előre veszik és beszél össze vissza. Ja és a másfél óra alatt 2 beteg, annyian voltak előttem. Mert nagyon szeret baromságokat beszélni és egy dolgot elmond vagy 3-szor, amit eleve nagyon utálok. És ha lehet ne fulladjak be, mert az nem tesz jót a babának sem. Tényleg? És azt, hogy csináljam amikor egyik pillanatról a másikra jön és azt se tudom mitől?
Ja, az elején, amikor kérdezte, hogy vagyok és beszámoltam a rohamokról, akkor megkérdezte, hogy mit csináltam? Mondtam, hogy párom masszírozta az asthma pontot a hátamon és a hörgőket a talpamon. Akkor nem is volt vészes roham, ha ki tudta masszírozni. Tényleg nem, amikor másfél órán keresztül majd meg fulladtam és csak akkor kezdett enyhülni amikor a hörgőket nyomkodta. De akkor is csak enyhült nem múlt el. Kiváncsi vagyok látott-e már közelről rohamot. Amikor te magad sem tudod mit csinálj, nemhogy egy kívűlálló, aki csak látja, hogy szenvedsz, de nem élt át hasonlót. Meg is mondtam páromnak amikor kijöttünk, hogy nem jövök ide max. a szülés előtt még egyszer.
Ezek az orvosok! Na nem dühöngök tovább...
Jobbulást a gyengélkedőknek. Mi is mindketten megfáztunk, hogy csináltuk?
Tegnap estére eltűnt mindkét bokám, de főleg a bal. Alig fértem a cipőmbe.
És holnap este megyünk uh-ra.