Új privát üzeneted érkezett!

Az egy éves Jázmin:

Kép Kép Kép Kép

Atina! Üdv itthon! Meddig maradtok?

Kép
szly27
 
 


Nagyon boldog szülinapot Jázminnak!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Loptam magamnak egy kis időt ide, de asszem nem sokáig... :oops: :(

Tegnap teljesen elfelejtettem Ártemiszt meggratulálni, úgyhogy ma megteszem:

Ártemisznek nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!

Adri!
Magyarországról jött a barátnőd a kislányával? Jó kikapcsolódást nektek!

Atina!
Én erről lemaradtam, h. jöttök, üdv itthon! :)

Képzeljétek, ma beletolattam egy álló kismotorba! :oops: Ráadásul francia rendszámú, most várom, h. visszahívjon, mennyibe kerülne a javítása, és meg tudunk-e egyezni, vagy biztosítón keresztül intézzük. Nem lett nagy baja, csak karcolások, meg a hátsó lökhárító vált le kicsit, remélem nem horror összeg! :?

Annyira kiborultam, mert a mellettünk lévő utcában történt, most mindenhol a környékünkön nagy építkezések vannak, társasházakat építenek a családi házas övezetben, kis utcák vannak, mindenkinek min. 2 kocsija van, utcán állnak, most is az volt, hogy jöttek szembe, de parkoltak a sávomban, így tolattam, és nem vettem észre a kismotort! :x :evil:
Mégsem bővítjük a házunkat, mert nem akarunk itt lakni, ez egy csendes környék volt, és most teljesen megváltozott. Talán jövőre eladjuk, és keresünk nyugodtabb helyet! :? Nagyon sokan fel vannak háborodva, aláírásokat is gíűjtöttünk, mégis tehetetlenek vagyunk! :(

Bocsi az offért, de ez kijött!

Na, lépek, mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

 
 

Sziasztok!

Berni, örülök, hogy magadra találtál! :) Viszont most mellé, ilyesmit Máté, amiket felsoroltál, még nem evett és sokáig nem is fog. Viszont rendületlenül eszi, amit mi, csak most már lassan én kezdem unni a bababarát kajákat :)
Viszont a genetika nélkül nehéz allergizálni valakit, de lehet. Viszont egyrészt HLA típus, másrészt sok-sok gén változatai felelnek ezekért a dolgokért. Többek között annak a génnek a sok-sok változata, amiből nekem kellene azt a -minősítést inkább nem írok- dolgozatot írnom. Hülye voltam, hogy tavaly ilyenkor nem voltam rámenősebb, de féltettem Mátét, nem akartam koraszülni, mert mindig felhúztam magam a témán. Mostr meg van jobb dolgom is.

Jázminnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

TEgnap estére sajna sikerült kikészülnöm, Máté tegnapelőtt betaknyosodott, én tegnapra, csak én be is lázasodtam. Ennek örömére ma anyósom átjött babázni, és így el tudtam tenni a frigóban dekkoló meggyet. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Csak kicsit vagyok idióta, nem?

Most ennyi, nincs egerem és nem tudok visszanézni, hogy reagáljak.
Pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Hali!

Csak félreértések elkerülése végett írom, hogy Ancsáék szerintem Angliába érkeztek haza Hollandiából :roll: . De majd jön megvilágosítani minket 8) .

Tegnap éjszaka Bogi kelt 1 körül, de apa nem hagyta, hogy bemenjek :? , így negyedóra múlva elaludt reggelig.

Bogi ma túrós tésztát evett szalonnával. Így ma evett először tejfölt, no meg szalonnát, nesze neked lista :oops: .

Évi, hátha nem lesz olyan drága a javíttatás :? .
És hogy van Vince, már régen láttuk azt a cuki kis fülcimpáit :D .

Réka, jobbulást. Kicsit az vagy :wink: .

Szly, nagyon tündéri Jázmin! Roli, hogy áll a pelussal? Már olyan távolinak tűnik, amikor még Toncsó pelusos volt (pedig egyáltalán nem volt még régen :? :oops: )

Pat, nem is mondtad, hogy már éjszakára nem pelusoztok (vagy csak én voltam felületes). Pikk-pakk elhagyjátok Ti is.

Szintus, voltál már dokinál?

Gabuska, nagyon el vagy foglalva mostanság?

Hol az éjszakai műszak???

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Jázmin, sok boldog szülinapot kívánok!

Réka, jó kifogás! :wink: Nekem nincs ilyen :( Jó na, csak vicc volt! Gyors gyógyulást kívánok, már nagyon készülünk egy sétára veletek!

Évi, nem is tudom, van-e olyan hely, ahol minden ideális a lakhatáshoz! Én is tudnék mesélni a házunkról és környékéről :twisted: A szomszéd kutyája pl. mindig a kijárati ajtónkhoz pisil :roll: Kellemes fürdőzést kívánok!

Berni, köszi a listát, szerintem minden logikus, amit tiltanak. Csak hát nem mindent tudunk betartani. Pl. az én gyerekem a virslit nagyon szereti. Tegnap meg kikövetelte a kezemből a jó házikolbászt, gondoltam jó fokhagymás, úgysem fog ízleni, de csalódnom kellett. persze igyekezni fogok, hogy ne kerüljön máskor a szeme elé. Uborkáról nem szól a fáma, úgy tudom az is nehezen emészthető, azt is mindig kunyerálja.

Ancsa, amíg itthon vagytok, nem jöttök Budapestre? Szívesen megismernénk személyesen Rebust! És persze téged is :)

Pat, remélem elmúlt e fejfájásod-biztos a melegfront miatt fájt- és ma tudsz képeket is feltölteni! Látom te mindig fennmaradsz éjfél utánig, ha szülinapos van, hogy elsőnek köszönthesd :lol: Én Csanádnak cumisüvegből adom a tápszert. Mira hogy van?

Adri, Artemisznek gyógyulást kívánok, ugye holnap már újra fürödhet a tengerben??

Csilla, Bogi már jobban van? Pat is írta, hogy Mira is olyan tüneteket produkál, hát mi is ugyanezt húztuk el május végén Csanáddal!

Szly, gratula Jázminnak az új produkcióhoz :)

Szinti, Mariann, merre vagytok?

Gabuska most nyaral, vagy el vagyok tájolódva?!

Nekem tegnap este bedurrant a térdem egy rossz mozdulattól, ma sántikálva közlekedtem. Természetesen háziorvos nincs, amikor sürgősséggel megyek hozzá. Helyettes adott beutalót az ortopédiára, de ott elküldtek, hogy az egyetlen ortopédus betegszabadságon van. Maradt a házipatika, homeopátiás szereket szedek, kenegetem mindennel, ami krémes :) , borogatom vizes ruhával, de szó ami szó, javulást nem tapasztalok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára el..né 2009.06.20 09:06-kor.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jaj, most látom, hogy elírtam Jázmin nevét :oops: :oops: :oops: Szly, bocsi! Már korábban meg kellett volna kérdeznem, hogyan tudom szerkeszteni a hsz-emet, akkor most nem égnék!

Csilla, köszi a felhomályosítást Ancsával kapcsolatban, már megint akkor jött a hsz-ed, amíg én írtam az enyémet. Gratulálok Boginak, na meg nektek, hogy ilyen jól sikerült megoldani az éjszakai keléseket! Csanád teát inni is kétszer kel, de alszik is vissza rögtön. Ma reggel viszont ébredt 6-7-8-kor :shock: Aztán fél tízig aludt.

Az előbb lemaradt: Évi, sajnálom a koccanást, jó, hogy nem lett komolyabb baj!

Pat, most már te jössz! :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Drága Ártemisz és Jázmin Isten éltessen sokáig titeket az 1. Születésnapotokon!!!!!!!

Sziasztok!

Éjszakai műszakba nyomom bocsi, hogy eltűntem, de már 3 napja megint fáj a torkom és szerintem arcüregem is van és nem volt kedvem netezni. Napközben nincs időm este meg inkább a tévé előtt gubbasztottam Még vissza sem olvastam majd holnap bepótolom, mert akkor már az írással megint lemaradnék.
Röviden, tömören az elmúlt napok eseményei:
Áminka már nagyon ügyesen közlekedik egyedül úgyhogy van egy újabb tipegő. Jön az 5-6 fogacska, de szerencsére ez sem olyan vészes csak éjszaka kicsit nyöszörög és kicsit nyugtalanabb.
Tegnap az apja levágta géppel a haját, azt hittük biztos sírni fog a zúgástól, de nem zavarta. Az ölemben ült és szépen hagyta magát, így most olyan, mint egy kis Shaolin szerzetes. Majd hozok képet.
Errefelé is dög meleg van mostanában úgyhogy csak estefelé merészkedünk le, bár hétvégére megint jön a hideg front állítólag.
A Bt-nket ma végérvényesen lezártuk :lol: :lol: :lol:
Soha többet vállalkozást!!!!
Holnap jönnek rokonok látogatóba, így lesz társaságunk.
Hounak befejeződött ez a hosszabb megbízatása úgyhogy megint itthon fogja tölteni ideje nagy részét, hát annyira nem örülök neki :evil:


Csilla!
Tegnap jutott eszembe, hogy réges régen kérdezted, hogy mi van a habilitációs kontrollal, hát bevallom márciusban volt időpontunk, de elfelejtkeztem róla. Remélem nem baj, majd rákérdezek a dokitól (persze ha nem felejtem el).

Évi sajnálom a koccanást és szorítok, hogy kevésből megúszd!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Kép
havacska
 
 


Valaki mondja meg nekem legyen szíves, hogy mit csinálok rosszul?
Miért nem sikerül szép színes nagy betűkkel kiírnom a köszöntőket?
Megírom, kijelölöm, átformázom és csak a vastagsága változik. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
havacska
 
 


Még szerencse, hogy visszapuskáztam a 100. oldalra:


Csanádnak Nagyon boldog 1. Születésnapot kívánok erőben, egészségben!!!!

Kép
havacska
 
 


Jó reggelt!

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!

Joli! Én most nem látom, mit írtál el. Az utolsó szerintem a homokozós volt! De amúgy mindegy. Szerkeszteni úgy tudsz, hogy belépsz a neveddel és amikor bejelentkezve nézed vissza a megírt hszeidet, a jobb felső sarkukban az idézet gomb mellett lesz egy szerkeszt gomb.

Csilla! Teljes a pelustalanság! Este pisil, aztán reggel szépen magától. Éjszaka szerencsére nem kelünk emiatt. Eddig még egyszer sem volt baleset.

Mariann! Jobbulást kívánok neked! Áminnak gratula a járáshoz! Várom róla a képet az új frizurával! Erről jut eszembe! Tegnap levágta a fodrász a hajamat, mert ma esküvőre megyünk. Mondtam neki, nehogy nagyon kicsi legyen, pláne ne legyen akkora, mint múltkor, mert alig vártam, hogy megnőjön. Erre még kisebbre vágta! :twisted:
Majd hozok én is képet, este biztos készül!

Jól félreértettem! Atina! Bocsi!

Réka! Nektek is jobbulást!

Jázminnak most a betegség alatt megint csipásodni kezdett a szeme! Remélem nem az jön vissza, ami 8 hónapos koráig tartott.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Magamról csak annyit,hogy a fogam változatlanul fáj,de mint az állat!! :evil: :evil: Tegnap 6 gyógyszer vettem be,ma eddig 4-et,remélem hétfőn el tudok menni egy dokihoz,mert megőrülök!!! :(

Sly!
Jázmin nagyon csinos egyéves!!! De beengedtek a homokba ebben a szép ruciban??(bár én is mindig megbeszélem magammal,h csinibb ruhákban még a földre sem teszem le,mégis hót retek mindig minden rajta :? ) A héten én is levágattam a haja,de ma megmostam és be kell látnom,változatlanul nem tudom beszárítani,még így rövidebben sem! :evil:

Ma leruccantunk a Balcsira,a férjem fia ott nyaralt,érte mentünk,és közben megettünk egy pizzát Zamárdiban! 8) Mikor indultunk (10 után) még pisilt Márk,de mivel úgy gondoltam úgysem tudunk megállni útközben adtam rá pelust,és mikor hazaértünk 5-kor még mindig száraz volt! Itthon visszakapta a kisgatyáját! :wink:

Csilla!
Egy ideje nem adok rá pelust éjjelre sem,mert úgyis száraz marad,mostanság meg nappalra sem!Azért még nem akarom elkiabálni! :D

Évi!
Hogy te azért milyen becsületes vagy!!!!! Ott sem volt a tulaj és hagytál betétlapot? Az előző autónknál történt,hogy a gyerekorvosi rendelő előtt belénk tolatott valaki,kiszállt,megnézte van-e valami a saját autójával,és visszaült!!! :evil: Még jó,hogy mi ezt 2 méterről néztük végig,mert épp tartottunk vissza az autó felé,és szóltunk neki,hogy ugyan már nem-e gondolt arra,hogy adjon betétlapot vagy valami???!!! :evil:

Réka!
Jobbulást!!! Anyukáddal szent a béke???
Jázminnak is jobbulást,reméljük nem lesz gond a szemével!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Halló!!!!!!!!

Kép

Márk és a csajszija! 8) 8) :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hűűűűűűűűűűűűű! Mira jó nagy lett!!! :shock: :shock: :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Pat, dehogy nagy, nagyon édes! :) Márk átkarolja a kislányt? :o :P Részvétem a fogfájás miatt, tudom, milyen rossz!

Szly, köszi szépen az útbaigazítást, ha r égi bakikat nem is, de a legfrissebbet legalább kijavítottam! Sicc a csipának!

Marian, a köszöntés mindig jól jön, köszi! :) Mész orvoshoz az arcüregeddel, vagy szedsz rá valamit? Mindenesetre gyógyulást kívánok! Az én férjem is nemrég adta el a céget, nem volt egyszerű menet!Kérünk képet az ügyes golyófejű Áminról :)

Nekem ma végre nyugis napunk volt, csak piacra jártunk délelőtt, délután vásárolni, estefelé barátnőztem egy kicsit(egyedül!) este meg a ház előcsarnokában lépcsőztem Csanáddal, mert nem tudtunk kimenni a szabadba az eső miatt. Közben persze reggeli és ebédkészítés, Csanádozás, mosás-teregetés-pakolás...Ja, és ez egy nyugis nap volt :lol: Talán azért érzem úgy, mert már világosban lezuhanyoztam és tudtam dumcsizni Skypen egy kicsit. Apró örömök az életben :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

A beígért képet hozom, ma kapott az apjától egy kis szintetizátort, így az esti program megvolt (nekem is). Lehet, hogy én jobban élveztem? :lol: Kép Kép

Patr! Fogfájás? Szegénykém, az a legrosszabb. Kívánom, hogy mielőbb elmúljon.

Kép
havacska
 
 


Köszi lányok az együttérzést!!! Szerintem is ez a legrosszabb!! Persze a vajúdás után!!!
Tényleg Szinti kismamánk merre kóbászol??? :lol:

Mariann!!!
Kis szintetizátor??????????
És mit írtál volna,ha egy játék szintetizátort kap a fiad? :lol: :lol: amúgy nagyon bejön a sérója a kis buddhának! :wink:

Joli!
tényleg,tök nyugis volt a napod! Remélem az éjjeled azért cseppet nyugisabb lesz! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jo reggelt!

Bocsi valoban nem voltam egyertelmu. :oops: Angliaba ertunk vissza. Jo lett volna Magyarorszagra is menni, de szerintem ezen a nyaron keves ra az esely. :(
Joli! De ha megyunk szolok, ha Budapesten jarunk. :D

Amugy szupi volt Hollandiaban. En meg maradtam volna, de a ferjemnek jonni kellett haza. Rebus tok jol elvolt az unokatesokkal. En meg elveztem a semmittevest. A hosszu autoutat is jol birta Rebus, nem volt gond vele.

Ja, amugy nekem regi tipusu szemelyim van. Ezt nem fogadjak el a hataron, mint megtudtam hazafele jovet. Kifele senki nem ellenorzott, visszafele a no meg az utlevelmasolatomat fogadta el. Meg jo, hogy ilyen rendes volt. Biztos gondolta, hogy szegeny bena magyar, atengedem mar a kis csaladjaval.

Pat! Te szegeny! Remelem hamarosan jobban leszel. Szornyuuuu a fogfajas. Mira edi azzal a telefonnan. Mark meg a noje kep… :D :D :D

Sly! Hogy milyen csinos Jazmin abban a miniben! :D

Mariann! Amin nagyon cuki lett. :D

Futok kavezni.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Kicsit álmosan jelentkezem!

Az esküvő jó volt. A gyerekek is jól bírták! A lagzi szép helyen volt, egy hotelben. Szerencsére nem teraszon, teremben, így nem fáztunk. Jázmin sokat vacsizott, ízlett neki nagyon a húsleves. Volt még rántott hús, rántott sajt, lecsós hús, rántott gomba, meg mindenféle köretek. (nem volt birkapörkölt, de nem is baj, jövő héten birkafőző verseny lesz itt Karcagon, akkor lehet megint enni. Jázmin kb fél 11-kor aludt el a babakocsiban.

Folyt köv!

Kép
szly27
 
 


Szóval kb fél 11-kor aludt el a babakocsiban a zenekar mellett. Később arrébb kellett tolni, mert ott szolgálták fel a svédasztalt. Messzebb került a zenekartól, fél óra múlva fel is ébredt. Ez volt kb 2-kor! Mivel nem tudtam visszaaltatni, 3-kor mentünk aludni a nyaralóba. Táncolni nem nagyon tudtunk, mert amikor Jázmin aludt, addigra Roli fáradt lett és nem ment játszani, rajtunk lógott. Mikor Jázmin felkelt, Roli elaludt Jázmin babakocsijában.
A nyralóban kis nyűglődés után elaludt Jázmin az utazóágyban és utána mi is. Reggel 8:15-kor pedig már kelt Jázmin! Azóta mi fent vagyunk, ő meg két órája alszik!

A nyaraló egy tó partján van, a tó kb 30 mre van a háztól. Domi(keresztfiunk 7 év) és Roli a tóparton volt, mi a házban. Egyszer csak kiabált Domi. Rohantam ki, hát Roli beleesett a tóba. A két kézfeje volt kint a vízből, meg éppen az arca és nagyon nagyon megijedt! Hát még én! Ugrottam a tóba a gátról ruhástól cipőstöl! Szerencsére sikerült rögtön kihúzni, de ha kicsit később érek oda, tuti megfullad. Nyelt vizet is! Marhára megijedtünk. Fullra eláztunk, Roli pizsiben jött haza, én meg az esküvős ruhámban cipő nélkül a 16 fokban! Remélem nem fázunk meg! Nagyon nagyon megijedtünk! Úgy remegtem utána. Roli mondjuk nem fogta fel, átöltöztettük és már mintha mi sem történt volna!

Kép
szly27
 
 


Sikerült végre visszaolvasnom.
Ámin este, éjszaka és reggel követeli a tápszert cumisüvegből. Humana Baby-fit enyhén banános ízű, finom.
Napközben is csak cumisüvegből iszik pedig próbálkozom néha a pohárral, de sajna még csak megpróbálni sem hajlandó.
Kb 2 hete az apja hozott neki kecske tejet, mert az ugye nagyon egészséges, de amint megkóstolta repült az üveg ezerrel. A tehén tejet 1 x adtam neki egy kis nesquik pehellyel és szépen megette, de mivel bespájzoltam a tápszer recepteket (mert ugye 1 éves korig írják csak fel), így még kb 5 hónapig azt adom neki. Egyébként tejtermékeket már régóta kapja, nekem a védőnő már régen mondta, hogy adhatok neki sajtot, túrót és közben kapott joghurtot, túrókrémet, rudit. Szereti mindet, gyümölcs téren viszont kissé válogatós sajna.
Ebéd téren már csak a miénkből eszik és darabosan csak a húst csipkedem szét neki.

Csilla4
Bogicán már rajtamarad az erdei manó jelző?
Látom Toncsi átadta neki az etetőszéket? Nagyon édesek!!!!
Én is ilyen típust akarok venni amihez asztal van.
Ami volt neki már eladtam, mert nem nagyon szerette és most csak egy kis széke van amit pont a szobai asztalhoz tudok tenni viszont ez nem lehet végleges megoldás.

A torkom jobban fáj, mint eddig bár nem szedek gyógyszert csak teákkal kúrálom magamat.

Kép
havacska
 
 


Szly! Most olvasom mi történ, hát el bírom képzelni mit érezhettél :cry:
Szerencsére Isten vigyázott Rolira amíg odaértél.

Kép
havacska
 
 


Jajj Sly!
Ez nagyon durva,még olvasni is szörnyű volt!!!! Isteni szerencse,hogy ott volt a keresztfiatok!!!!!!!!!!! Remélem nem fog rá emlékezni Roli mi történt,de azért egyszer kérdezzétek meg,hogy esett bele! Lehet játszottak,és megcsúszott? Szegénykém!!! Emlékezetes legzi lesz ez nektek az biztos!!!!
Remélem nem fáztok meg egyiken sem,bár ezek után azt mondom,az is belefér...

Talán nem is mondtam,hogy tegnap feljöttek anyuék,így nem tudok mit kezdeni a hirtelen jött szabadidőmmel! :D A férjem elvitte a fiúkat Sopronba bobozni!

Mariann!
Jobbulást a torkodhoz! Nekem is fáj még a fogam! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Nagyon tündérek a gyerekek! A képek meg minél nagyobbak, annál jobbak!

Én még a fehér, rózsaszín miniszoknya összeállításban is beengedem a homokba Jázmint! A homokot könnyű kimosni!

Megkérdeztem Rolitól. Azt nem tudtam kihámozni, mi miatt esett bele. De megkérdeztem, hogy félt-e! Azt mondta igen! Mit gondoltok mitől? Hát nem attól, hogy megfullad, hanem félt, hogy megharapja a halacska! Volt egy döglött hal, én is láttam, lebegett a vízen. Meg a kacsától is félt, hogy megharapja.
A fulladás nem jutott el a tudatáig!

Mariann4 milyen kis helyes fickó Ámin4 Jól áll neki az új frizura!

PAtri! Jobbulást a fogadnak, bár ha ennyire fáj, tuti csak a doki segíthet rajta!

Kép
szly27
 
 


Képek az esküvőről

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Patri! Még Rolinak is kényelmes a babakocsi!

Kép
szly27
 
 


Isten éltessen sokáig Jázmin!!!!!
Most olvastam vissza, pár napig nem voltam, tegnap utazott el a barátnőm, most 1 hét "nyugi" van. De olyan jó volt, hogy itt volt, a picik is olyan jól elvoltak együtt ( a lánya 3 hónappal idősebb Ártemisznél), olyan jó volt látni, ezt jó jelnek veszem kistesó ügyben :)
Szly!!!! Ami Rolival történt azt még olvasni is horror..........Hála Istennek, hogy nem lett semmi baja, és nem is ilyedt meg annyira!!!!Drága kicsi Roli!!!

Tegnap amikor a barátnőmet vittem ki a reptérre (Ártemisz otthon aludt) belémjött egy pasi hátulról :twisted: :twisted: :twisted: Nem tudtam rendőrt hivni, mert lekéstük volna repülőt, igy most csak reménykedem, hogy később is elismeri majd, hogy ő volt a hibás, és kifizeti a törött lökháritómat....(itt nem elég betétlapot adni, muszáj rendőrt hivni ha a biztositót akarjuk, hogy fizessen...). Nagyon megijedtem a barátnőm kislánya miatt meg persze az én hasam miatt, de hála Istennek nem történt semmi. (csak az, hogy a férjem megint elkezdte mint tavaly Ártemisszel, hogy terhesen már csak akkor üljek autóba ha nagyon muszáj....ezen kicsit össze is kaptunk. Valahol igaza van, de másrészt még 3 hónap van hátra!!!!)

Ma pedig sikerült felelőtlen anyát játszanom...Toltam le a tricikliben a lejtőn, és ki akartam venni valamit még az autóból, ezért keresztbeforditva otthagytam 2 másodpercre, persze felborult triciklistől, és jól lehorzsolta a homlokát..........................
Amúgy most 2 napja köhög, adok neki tegnap óta köptetőt is, ma már kicsit jobb volt...Még mindig nem fürdünk, de már csak azt várom, hogy megint teljesen jól legyen!!!

Ja és Berni! Biztos, hogy idén már nem tudunk hazamenni...Tudod nyáron lehetetlen is mert a férjem dolgozik szabadág nincs ilyenkor, ősszel meg szülni fogok :) Talán jövő tavasszal...már négyesben :) Anyu jön 2 hét múlva és marad 6 hétig, aztán majd visszajön megint a szülésre!

most ennyi velünk, bocs ha nem reagáltam mindenre![/url]

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok
pat!
[quote]H írta:űűűűűűűűűűűűű! Mira jó nagy lett!!!

na ja,ő is megnő!mi ebben a furcsa? :lol: :lol: :lol: (értettem,h mire írtad,csak rossz poén a részemről)

szly!
úúúúúúúúúúúúúúúúristen!!nagyon kirázott a hideg,ez a vítbeesős story durva!és én még attól aggódom,h mi van,ha elvesztem vhol a gyereket....tényleg nagy szerencse,most már megnyugodhattok :)

hoztam az elmaradt szülinapos,tortás képeket,ami a múltkor lemaradt:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

végül felszeletelés közben rárohant,beletenyerelt és csak markolta-markolta.ez maradt:
Kép

Kép
berni1
 
 


sly!
nagyon csinik voltatok az esküvőn,még te is :lol: te szárítottad be a hajad?tetszik.persze a gyerekek is édesek,az öltönyszerkó még mindíg viszi a prímet :lol:

pat!
iszonyatosan hasonlít egymásra a 2 gyerek!!!amikor hirtelen ránéztem,azt hittem mindkettő Márkról készült :oops: :oops: nagyon remélem,h nem értesz félre,nem azért gondoltam,mert fiús lenne a csajszi(szerintem nem az),csak tényleg nagy a hasonlóság.

na,csak most látom,h elmúlt 11....jó éjt! :lol:

Kép
berni1
 
 


Nahát, észre se vettem! Pedig tényleg elmúlt, úgyhogy igyekszem rövid lenni.
A baleseteket olvasva-Roli főleg, de Ártemisz is, ja és Adri koccanása- az jön le, hogy mennyi minden történhet! Ja, és Évi is koccant a napokban! Csak adhatom a hálát naponta, hogy egy-egy kis pirossággal megússzuk az eséseket. Csanád sokat esik, koppan, de csak ritkán sír, akkor viszont pár perc múlva látszik a nyoma.
Lakodalmi képeken mindenki nagyon csinos :):P Roli nem kímélte az öltönyt, biciklivel ment lagziba? :shock: :)
Dorkónak direkt szülinapjára volt készítve a punkos frizura? :lol: Az első képnél még csodáltam, hogy ül olyan szépen a két torta előtt? de aztán előbújt a gyerek belőle :D Látom nagyon szereti az anyukáját!
Mariann, nagyon jól áll Áminnak a kopasz fej :) Továbbra is gyógyulást kívánok neked!
Pat, a te fogadnak is, nem írtad, hogy viselkedik a rádszakadt semmittevésben?
Ancsa, te úgy jössz-mész a országok között papírok nélkül! :o Bátorság kellett hozzá, lehet én nem indultam volna el.
Szintia! Továbbra sem írsz, hiába szólítgatunk? Jól vagytok?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Megismertek még? :oops:

Nagyon szégyellem magam, hogy ennyire megkésve, de

boldog szülinapot Artemisznek, Jázminnak, Vincének!!!


Nem, nem nyaralunk, sajnos.

Eléggé le vagyok lakva, mindkét gyerekecske rajtam csüng egész nap, folyton jövünk-megyünk, háztartás stb., este meg azuramZoli beköltözik a géphez, 10nél előbb ritkán jutok ide, de akkor meg már gyufaszállal támasztom ki a szemhéjamat. :?
Na meg a másik, ami miatt nem tudom tartani a régi ritmust, az az, hogy Livi kezdi kicsit túlzottan szeretni a számítógépezést, így nem megy már egész nap a háttérben bekapcsolva, hanem kikapcsolom, mert már unom a vitázást. Így viszont lőttek annak, hogy több apró részletben olvasok-írok napközben, meg elsétálva a gép mellett fél perc alatt megnézem a leveleimet stb., minden összegyűlik, aztán győzzem behozni magam.

A "ki lesz allergiás, mitől és mikor" dologhoz annyit tudok hozzátenni, hogy mivel én tudatlan vagyok ebben (is), ezért a nekem államilag kirendelt szakértő :lol:, azaz a gy.orvos és a védőnő útmutatása szerint cselekszem. Ez összefoglalva annyi, hogy az általatok már felsorolt allergizáló ételek kerülendők 1 éves korig, vagy némelyik tovább is, és az, hogy abban a szent pillanatban, mikor eszi nem lesz tőle kiütéses, az nem jelent semmit, mert lehet, hogy 4 éves korában fog rajta kijönni teszem azt a citrusfélékre, mert a kelleténél korábban találkozott vele a szervezete. Csak a halál biztos, de valami mellett le kell tennie az embernek a voksát, és én úgy döntöttem, rajtam ne múljon, úgy csinálom, ahogy a szagemberek :lol: javasolják. Nnna. Ufffff.
(Bár nekem könnyű szelektálni a kaját, mert Nóri mindent megeszik, nem vagyok rákényszerülve, hogy mindegy mit, csak egyen, még ha az tatárbeafsteak is. Igaz, mi majd csak 2-án leszünk 1 évesek, de a napokban velünk ebédelt, rendes, felnőtt néniknek és bácsiknak készített :lol: töltött paprikát, turmixolva. Végülis húst, hagymát, rizst, paradicsomot ehet, így egy húsgombócot és valamennyit a szószból összemixeltem neki, plusz egy kis főttkrumplit. Hát úgy ette, mintha az élete függne tőle. :lol: Szintén a napokban kapott pár falat sonkás, sajtos, tejfölös makarónit, igaz, sonka nélkül. Ja, és palacsintát is evett, kábé 3 falatot, üresen. 1-2 hónappal ezelőtt még nem adtam volna neki semmi ilyesmit, de már olyan közel a szülinapja, 10 napon nem múlik. Remélem.)

Fotók egytől egyig szuperek! :D

Én nem teszek most, semmi erőm már, le sem merem írni meddig gyártottam ezt a hsz-t, 3 gombnyomásonként 5 perc pihenés. :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Megkerült Gabuska üdv újra itt!

Berni! Nem én csináltam a hajam, pénteken művelte a fodrász. Direkt megkértem, hogy ne sokat vágjon, csak igazítsa meg, erre rövidebbre vágta, mint eddig valaha. Nagyon édi a képeken Dorkó, jó a haja! A tortának jól ellátta a baját!

Adri! Még jó, hogy nem lett semmi bajod! TErhesen én is mindig féltem, hogy az autóban történik velünk valami! Rolinál sokkal intenzívebb volt ez az érzés, városon kívülre nem is szívesen mentem. Fura módon városon belül nem tartottam ilyesmitől, pedig akárhol történhet valami. Ártemisznek simi a pofijára!

Joli! A járgány ott volt a háznál. Azt próbálta ki Roli! Eleinte én is rohangáltam utána, hogy jaj a ruhádra vigyázz. Aztán rájöttem, hogy felesleges, mert úgysem lehetek a sarkában, főleg Jázmin miatt. Egyébként az öltönye egész simán megúszta! :lol: Vasárnap újra bevetésre kerül, tesóm diplomaosztóján!

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!
Jó, hogy Gabus is megvagy! Megértjük, mindenhol vannak sűrűbb napok, lényeg, hogy minden ok.
Berni! Nagyon édes Dorkó!!! A torta meg :lol: :lol: :lol:
Én is teszek majd fel szülinapos képeket, de még én sem láttam őket, mert várom, hogy a barátnőm küldje, mert ő fotózott.
Köszi a simiket, Ártemisz szerencsére teljesen jól van, csak a folt a fején, de ő már el is felejtette a tegnap esést (én nem... :oops: )
Amúgy még mindig nem jár...Viszont már bújik a második fogacska alul!!
most megyek kávézni, pihizni, (Ártemisz már az ágyában, remélem hamarosan elalszik) mert éjszaka a kedves férjem elfelejtette lehúzni a szúnyoghálót, és hajnalban szétettek minket a szúnyogok, és nem birtam aludni :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hahó!
Örülök, hogy szép lassan megkerülnek a hiányzók :)
Berni, szenzációs Dorkó a képeken!
Szly, nem semmi szitu lehetett szegény kis Roli vízbepotyogása! De nagyon bátor kislegény, hogy csak a harapós halacskától ijedt meg! Neked meg küldöm a virtuális hajfestéket, a hirtelen keletkezett ősz szálak leplezésére! (Én valahogy intenzíven elkezdtem őszülni januárban) Viszont nagyon csinik vagytok!
Gabi, örülök, hogy veletek minden oké, a számítógépező nagylány bőven elég igazolni a hiányzást!
Adri, hogy van a pinduri? A nagynak meg nagy puszi a búbjára! (Mátéval én az utolsó hetekben autóztam sokat, amikor tanítottam a tanfolyamon, mert jobb volt mint két átszállással tömegközlekedni hajnalban a tömegben... lett is miatta egy lovagom :wink: a portás bácsi személyében, mert valaha autós oktató volt és szerinte aki szülés előtt két héttel bevállalja a Belvárost, az csak szuper vezető lehet némi autófüggéssel :P-nem világosítottam fel kocasofőri mivoltomról) Van övterelőd?
Évi, remélem, nem lett semmi gond a koccanás miatt!
Joli, remélem most lesz egy-két pihisebb napotok! Nekünk nem :(
Bár inkább :)
Jobban vagyok, már alt lett a tenoromból, holnap pedig bejárjuk Bicskét, Al és Felcsútot hangszerért, holnapután meg Simontornya kiállításmegnyitó.
Pat, anyukámmal minden rendben, csak azóta a hóna alatt hordja a fejét :lol: Igazából csak az a gond vele, hogy nem esik le neki, hogy akit ő megszült, lassan 30 éve szintén anya és a kezében olykor néha néha tartott (Jó ha hetente összefutunk, pedig egy házban lakunk) manó nem a fia, hanem az unokája... Ez van. :roll:
Ja, Szintust lenyomoztam (A másik topicban) és ma megy dokihoz! Drukk! Remélem, nem hagy el minket, mint Titi! Ugye, Szintus?
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2009.06.22 13:37-kor.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Hali!

Szly, ez iszonyú lehetett!!!

Gabuska, csak hogy végre!

Na én lépek is tanulni, aztán végre holnap este már szabad vagyok (vagy így :D vagy úgy :( ).

No, pá
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


[quote="csillala"]H írta:csillalaali!
Na én lépek is tanulni, aztán végre holnap este már szabad vagyok (vagy így :D vagy úgy :( ).

No, pá
Csilla

CSilla, drukkolunk!

Anita, jó hogy újra vagytok! Izgi lehetett a határátlépés :wink:
Na, leállok, magzatom teletömte a pociját sült hallal és főtt krumplival és az altatótejecskét várja :oops:

Igazából csak azért ültem ide, hogy lássam, írt e a mi fiatalabbik kismamánk! REmélem este még ideenged a férfinép!

Pusszancs

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Puszi lányok!!!!!!!!!!

Itt vagyok mindég is olvaslak titeket!
De dokinál még ma sem voltam(nagy hanyag vagyok!!!!),de péntekre lett meg a betegkönyv,ma meg nem tudtam,hogy mikor dolgozik a dokinéni!Majd ma megnézem és holnap elballagok,de reggel,amikor mennem kellett volna,akkor szakadt az eső(jogsim nincs)a férjem pedig most nem vihet el,hisz akkor nincs aki itthon maradna a kisFruzsival!
Hát kb.ennyi!!!
Semmi tünetem nincs(székrekedés,ami nagyon kellemetlen,aki tud adjon valami tippet,hogy ne legyen,kérlek titeket!)!
Hányinger,ilyesmi elkerül....nem tudom,hogy ez jót vagy rosszat jelent :roll:

Majd irok még,csak most takaritok estére vendégek,elötte meg megyünk bevásárolni NS-be pusszancssss

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Réka, jó, hogy előcsaltad Szintust! Most már tudjuk, hogy utána kell lesni és akkor ír :) Fő az, hogy nincs semmi gond! Kitartást a sűrű programhoz!

Csilla, széna, vagy szalma?! Mostanra már szabad vagy!

Adri, gratula Artemisznek a 2. fogacskához! Járni még ráér:)

Gabuska, ha annyira nehéz otthon lefoglalni a gyerkőcöket, akkor ideje lenni kimozdulni velük egy talira! Na???

Én ma beírattam Csanádot bölcsődébe :( Ha netán vissza kell menjek dolgozni szeptembertől...De remélem nem kerül rá sor, hogy tényleg vigyem.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sly! Borzaszto ami tortent! Szegeny Roli! Azaz szegeny ti! Tenyleg isteni szerencse, hogy idejeben odaertel es nem tortent nagyobb baj az ijedtsegnel, na meg az elazasnal.

Joli! Remelem nem kell visszamenned dolgozni, de ha netan igen, vigasztaljon, hogy lehet Csanad nagyon elvezi majd a bolcsit. Nekem baratnomnek a kislanya megy szeptembertol, de mar vittek parszor most is, es o nagyon elvezte. Igaz az anyukaja vele volt, de baratnom mondta, hogy Adri meg csak ra sem nezett, ugy eljatszott a tobbiekkel. Szoval ki tudja.

Adri! Remelhetoleg visszajelez, aki beletek ment. Azert a legtobb ember becsuletes.

Szintus, sajna nem tudok szekrekedesre mas megoldast, csak a sok gyumit. Az altalaban segit.

Kép
atina12
 
 


szintus!
én a császár után szennalevél teát ittam.gyógyszertárben kapható.

amúgy vki kérdezte,Dorkó csőrös nagy cumisüvegből issza a junior tejitalt lefekvés előtt.

Kép
berni1
 
 


Már megint későn tudtam jönni csak annyit, hogy tegnap elfelejtettem írni, hogy kb 2 hónapja ügyintézés közben mellettem egy anyuka kb 1,5 éves gyerekkel vagy még annyi sem volt és a kisfiú rágózott. Azt mondta az anyja, hogy egyszer véletlenül lenyúlta az övét (gondolom odaragasztotta valahová) és azóta minden nap rágózik a gyerek. Hát magamban megbotránkoztam, én félnék.

Székrekedésre a szilvalekvárt hallottam na és a jó öreg ricinus olaj.

Ártemisznek gyógysimi a buksira, egyszer Ámin is elborult a triciklivel pedig 3-an álltunk körülötte, de szerencsére karc nélkül megúszta.

Szintus hogyan bírod megállni, hogy nem mész el a dokihoz vagy legalábbis halogatod. Anno én az első adandó alkalommal rohantam.
Nekem egyik terhességnél sem volt szédülés, hányinger, émelygés se semmi. Ilyenkor azt is mondják, hogy fiú lesz.

Dorkónak már korábban is volt ilyen frizurás képe ugye?
Pedig akkor is meg akartam dicsérni csak elfelejtettem.

Csilla vége van már a vizsgádnak?

Errefelé már 3 napja megint szar idő van, esik, fúj :twisted:

Anita igazad legyen bár én a becsületes emberek arányáról teljesen más véleményen vagyok.

Jó éjt!!!!

Kép
havacska
 
 


Lányok ma kérem a drukkokat délután 2-től 5-ig :shock: 8) .

Köszi, puszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Adri!
Örülök,hogy Ártemisz már el is feljetette az esést! Nem akarlak idegesíteni,de mennyi ilyen lesz még!!!! :wink: És mizu a vétkes sofőrrel? Azóta beszéltetek???

Berni!
Amúgy szerintem (is) :wink: cseppet fiús Mira,csak sz@r ezt bevallani.Amúgy azt mondják nem a ruha teszi...de dehogynem! Van egy homályos képem de a lényeg látszik,ha ezen azt mondja valaki,hogy fiú van,azt tökönrúgom! :lol:

Kép

Szintus,jó hogy benéztél!!! Most már irány a dokinéni,mi nagyon kiváncsiak vagyunk!! :D

Sly!
Nagyon elegánsak voltatok mind a 4-en,és szerintem szuper a hajad is!!!! Végül hol szerezted be Rolinak az öltönyt? Augusztusban mi is megyünk lagziba,én a Quelle katalógusban láttam,és nem is volt drága!

Szegény Éviék meglehetősen sz@r idők fogtak ki a Balcsin!!! Ez az egyetlen baj az időjárásfüggő helyekkel!! Mert ha még "csak" hideg lenne,kirándulni még mindig alkalmas az idő,nade esőben mit lehet csinálni a Balcsin???

(tegnap egy vendég-----tanár-----be akart fűttetni,szerintetek??? :evil: :evil: :evil: )


Melyik vonalzó írja ki,hogy ...1 éves,és hogy Boldog szülinapot??? Nekem olyan kéne!! :lol: :lol:

Tegnap leelőlegeztem a babakocsit Szombathelyen,holnap megyünk érte!!! Nagyon-nagyon szép,zöld,Espiro Magic 3!! Majd teszek róla képet!! Ma pedig megsütöm Mirunak a gyümis-tejszínes tortát!
Ezt pedig elküldöm,mielőtt elszáll..

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csilla!
Drukkolunk! +++++++++++++++++++++++++++

Berni!
Szuper Dorián a képeken,nagyon vagesz a sérója! :lol: :lol: (a szeme/tekintete pedig egyértelműen a tiéd!!! :D ) És azok a torták!Nyammmmmmmmmmm!!! Egy csokisat én is veszek,de a másik saját gyártmány lesz!
És ha már szülinap,Márk 1. szülinapján is ilyen idő volt,ki sem tudtunk menni egész nap,hideg volt és szakadt az eső,pedig az augusztusban van! :evil: :evil:

Joli!
Neked mi lenne jobb? Vissza akarsz menni doglozni? Vagy szükség törvényt bont?Azért a bölcsiben is jó helyen vannak a gyerekek,ez szerintem inkább a szülőnek rossz,hogy hamarabb el kell szakadni a picitől!!!
Nagyfiúk jól vannak?

Mindenkinek szép napot,megyek dógomra! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Mira fiús?????? Sztem egyáltalán nem. :shock: Nóri már annál inkább.

Szintus! Ne nevess ki :oops: , szerintem egyél üveges szilva babakaját, nekem bejött a székrekedésre.

Joli,
talira szívesen megyünk, csak ne lenne már ilyen kaki idő...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Szerintem sem fiús Mira! Az öltönyt (nadrág+mellény, zakó nincs) itt vettem a piacon. 3500 volt+500 a nyakkendő. a nadrág szárát le kellett vágni, de anyu szépen megcsinálta.
Megnéztem a babakocsit, nagyon jó!

Csilla! Gondolok rád 2-től! Biztos sikerül!

Joli4 Könnyen be tudtad íratni Csanádot? Állandóan azt hallom, hogy Pesten már szinte születéskor fel kell íratni a gyereket, ha bölcsibe akarod adni, hogy legyen helye.

Ma értekezleten kéne ülnöm, de elfelejtettem!

:oops:

Kép
szly27
 
 


Bocsi, csak találtam egy ilyen linket:

http://bookline.hu/sortlist/sortlist!pa ... eLength=10

Ha megeszik ezeket a törpéitek, megéri...

Megyek, mert Máté utálja hogy írok :evil:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Csilla, én is drukkolok!!!

Szly,
ez kerületenként változó, van ahol összesen van 2 bölcsi, de van, ahol 4-5, ott azért könnyebb. Itt a XIX. kerületben szerencsére vannak bölcsik is, ovik is szép számmal, elég ritka, hogy várólista legyen. De pl. Óbudán katasztrófális a helyzet.

Pat,
Livi aug. 16., Márk?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!
[quote]L írta:ivi aug. 16., Márk?


Hát számold ki a kettejük vonalzója alpján! :lol: :lol:
Aug.29! :wink:

Ejnye Sly,csak nem kismama-agy? :lol: :lol:

Elkészült a torta,az ízéről majd holnap!
:D

Kép


Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Látom Nóri megtalálta a lasztit! :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos azt kereste :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?