Sziasztok!
Megismertek még?
Nagyon szégyellem magam, hogy ennyire megkésve, de
boldog szülinapot Artemisznek, Jázminnak, Vincének!!!
Nem, nem nyaralunk, sajnos.
Eléggé le vagyok lakva, mindkét gyerekecske rajtam csüng egész nap, folyton jövünk-megyünk, háztartás stb., este meg azuramZoli beköltözik a géphez, 10nél előbb ritkán jutok ide, de akkor meg már gyufaszállal támasztom ki a szemhéjamat.
Na meg a másik, ami miatt nem tudom tartani a régi ritmust, az az, hogy Livi kezdi kicsit túlzottan szeretni a számítógépezést, így nem megy már egész nap a háttérben bekapcsolva, hanem kikapcsolom, mert már unom a vitázást. Így viszont lőttek annak, hogy több apró részletben olvasok-írok napközben, meg elsétálva a gép mellett fél perc alatt megnézem a leveleimet stb., minden összegyűlik, aztán győzzem behozni magam.
A "ki lesz allergiás, mitől és mikor" dologhoz annyit tudok hozzátenni, hogy mivel én tudatlan vagyok ebben (is), ezért a nekem államilag kirendelt szakértő
, azaz a gy.orvos és a védőnő útmutatása szerint cselekszem. Ez összefoglalva annyi, hogy az általatok már felsorolt allergizáló ételek kerülendők 1 éves korig, vagy némelyik tovább is, és az, hogy abban a szent pillanatban, mikor eszi nem lesz tőle kiütéses, az nem jelent semmit, mert lehet, hogy 4 éves korában fog rajta kijönni teszem azt a citrusfélékre, mert a kelleténél korábban találkozott vele a szervezete. Csak a halál biztos, de valami mellett le kell tennie az embernek a voksát, és én úgy döntöttem, rajtam ne múljon, úgy csinálom, ahogy a szagemberek
javasolják. Nnna. Ufffff.
(Bár nekem könnyű szelektálni a kaját, mert Nóri mindent megeszik, nem vagyok rákényszerülve, hogy mindegy mit, csak egyen, még ha az tatárbeafsteak is. Igaz, mi majd csak 2-án leszünk 1 évesek, de a napokban velünk ebédelt, rendes, felnőtt néniknek és bácsiknak készített
töltött paprikát, turmixolva. Végülis húst, hagymát, rizst, paradicsomot ehet, így egy húsgombócot és valamennyit a szószból összemixeltem neki, plusz egy kis főttkrumplit. Hát úgy ette, mintha az élete függne tőle.
Szintén a napokban kapott pár falat sonkás, sajtos, tejfölös makarónit, igaz, sonka nélkül. Ja, és palacsintát is evett, kábé 3 falatot, üresen. 1-2 hónappal ezelőtt még nem adtam volna neki semmi ilyesmit, de már olyan közel a szülinapja, 10 napon nem múlik. Remélem.)
Fotók egytől egyig szuperek!
Én nem teszek most, semmi erőm már, le sem merem írni meddig gyártottam ezt a hsz-t, 3 gombnyomásonként 5 perc pihenés.