2órányi vasalás, majd 1óra kerti munka után úgy döntöttem pihenek egy kicsit
Pontosabban addig itt ülök amíg a gyerekeim fel nem kelnek... az mindjárt lesz
Kata, de jó hogy írtál!!!! És hogy ilyen hosszan, az mégjobb!
Örülök akkor hogy nem csak én vagyok ilyen görcsös ebben a gyerek nélkül témában
Addig a jó amíg velünk vannak. Később úgyis oda megy ahova akar...
Bár szerencsére az még jóóóó soká lesz
Bár az sem jó ám ha nagyon magunkhoz "láncoljuk" a gyereket, mert nálunk pl. most vannak emiatt (is) gondok Bencével
Annyira szorong, fél az utcán, hogy nem távolodik el tőlem egy méternél messzebb, sír ha megállok itt Szandán mondjuk egy útszéli zöldségesnél és ők a kocsiban maradnak. Pedig csak kilépek az autóból és végig látnak, de akkor is
Ő nagyon anyás, rajtam kívül az apját, a két nagymamát és a nővéreméket fogadja csak el, ennél távolabbi rokonra, vagy esetleg barátra nem is tudnám rábízni. Sehol nem marad ott, szülinapi zsúrokon én vagyok az egyetlen anyuka aki ottmarad vele, vagy csak nagy nehézségek árán jöhetek el, szóval ez sem annyira jó
Úúúúgy sajnálom amiatt hogy ilyen kis érzékeny lelkű
És részben miattam lett ilyen
Jázmin már sokkal talpraesettebb most, vagányabb, merészebb és én is sokkal lazábban kezelem.
Na mindegy, jól elkanyarodtam
Garázskapu ügyben tudsz nekem elérhetőséget adni? Vagy akkor őket nem ajánlod, ezek után?
Vicces emberek lehetnek
"Mert van benne..."
Jaaaa, most fogom fel, garázskapu. Nekünk olyan valaki kéne aki a nagykapunkat elektronizálná... Az gondolom nem ugyanaz
Hogy áll a ház előtti részetek? Lebetonoztattátok végül?
Esetleg új képek a gyerekekről?
BalwinJudit, én is arra gondoltam hogy esetleg elszámolták Hunor babát... De ha nem, akkor sincs semmi
Türelem... de tudom, az ilyenkor már baromi kevés van
A képekkel kapcsolatban, ugye nem internet explorert használsz? Mert más sem tudta megnyitni a linket, aki vmi más böngészőt használ... IE-rel megy
De ha nem, akkor majd teszek ide is. Vagy az iwiw?
Márti, te is ígértél képeket Kristóf szülinapjáról
Én is úgy voltam vele hogy ha Bence magától kéri hogy a másik mamánál (anyósomnál) is alhasson akkor megengedem neki. Úgyhogy egyszer már aludt ott
Többet egyelőre nem szeretne, mert nem tetszett neki a kádjuk
Azt mondta, majd ha kicseréltetik..
Katlina, de jó hogy végre otthon lehettek!!! Nagyon ijesztő lehetett Robi hörgése
Meg az hogy bármikor előfordulhat megint
A fiatal, kedves doktornő nevét nem tudod?
Csak kíváncsi vagyok ki lehetett. Illetve hogy kiben bízzunk ha odakerülünk egyszer. Remélem sosem!
Jaimee, a hét elején bejelentkeztünk Paxy Klárához is végre, egy hónap múlva tudott időpontot adni! Ilyen sokan vannak nála?
Mondjuk nem sürgős...
Andi olyan régen írt megint... Hahó!!!