Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi: hát a régi tápiban nagyon sok a laktóz, az újban kevesebb volt, ezért mondta a barátnőm, hogy szerinte ettől javult. Most egy 3.-at próbálunk, amit teljesen szója alapú és egyáltalán nincs benne laktóz. Ha viszont fehérjeallaergia, akkor lehet, hogy a szójára is érzékeny lesz.... :? Reméljük, hogy nem... Egyébként a nővérem kislánya is szójatápszert kapott, mert nála is voltak kakigondok. Nála nem derült ki, hogy laktóz vagy fehérjeérzékeny volt. Később kinőtte szerencsére és már ehet mindenféle tejterméket. De ha ez a próbálkozás sem válik be, akkor tuti, hogy elviszem gasztroenterológushoz.

Panna
pandusika

Jó reggelt!!

A babák egytől-egyig gyönyörűek :lol: és micsoda forgások,nagyon ügyik a lurkók!!!
Mi nálunk nem akarom elkiabálni,de vissza tért az álom manó :) az a pénteki rossz alvás már a múlté hálaisten :) Tegnap is nagyon sokat aludt a Hanna,képzeljétek én nagyban vasaltam ő meg játszott az ágyikójában,dumált ezerrel egyszer csak csönd,oda nézek és szunyókál a drága :D Hát megtudtam volna zabálni!!VISSZA tért az én álom jó tündérkém!!!!
És tegnap ettünk már szilvát is nagyon ízlett neki,bár azt kell,hogy mondjam a répán kívül eddig minden bejött neki :lol: És a szilva jó kis kakit is csinált :lol:

Millye:Nagyon jó pihit nektek és remélem azért nem lesz sok esőtök!!!!!

Pandiuska:Nem fárasztasz minket a Hanna dolgaival sőt szerintem mindenki mindig alig várja a fejleményeket a babákró,hisz mi is izgulunk értetek :lol: szóval nyugodtan írd csak le,ha kell még 100*!!! :lol:

Ladmon:Hát héjakkal én sem tökölnék!De azért a magokat szedd ki :lol: :lol: :lol:

Budabo,Nilabali:Sajna,hogy ennyire nem tudtok aludni megy a sok+++++++,hogy ne legyetek fáradtak!!!!

Kaandi:Megy a sok puszi a fogacskára!!! :lol:

ZÉTINEK:Boldog Szülinapot és millió puszit küldünk Hannával :lol: !!!!!

Gjéti:Megy a drukk a vizsgához!!Egy kallappal... :lol:

Elif:A baklavát én sem pfujjj!Bár elég tömény,de nem rossz!!!

Zsancy:Neked még mindig kitartás!!!És ráadásul még meg is jött??!!!Szegényem!!Veled vagyunk!

Julcsi:Fogyókúra,hát én teljesen rávagyok kattanva,de még nem ment le semmi :( :( Kezdek teljesen elkenődni,de nem adom fel!!!!! :)

Zsu:Lábadra még mindig vigyázz!!Harisnyát megkérdezted??És nem hagyhatom ki:Bencus a sapis képbe nagyon vagány,még Hanna is nevetett egyet ahogy mutattam neki meg apának :lol:

Na,most ennyi,mert így is már regényt írtam :oops: :? l

phpBB: Kép
andrea17

Szép jó reggelt!

Kaandi:
Boti csuda helyes,és a kukkucskálos kép nagyon döffi. :D Jót nevettem rajta.
Zsu83:
Bence nagyon aranyos...és a b.sapis kép isteni...
Elif:
Ízlések és pofonok,szerintem szörnyű az a süti...bár én sütinek se nevezném a réteslapba préselt diót és a töménytelen mennyiségű mézet..Hirtelen nem tudtam mért kapok a süti mellé kb 1liter vizet...mikor eljutottam a második falatig már értettem.Szinte össze ragadt tőle a szám( nagy csalodás volt számomra,mert 2hétig vágyakoztam utána....aztán meg :shock: )
Minden más nekem nagyon ízlett.
Látod Andinak is izlet :)
(de remélem ebből nincs harag?)

Ki jön kávézni?Készítek a gép elé apró sütit...vegyetek nyugodtan :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Jaj a tejcsi:
Képzeljétek semmi mástól nem lett több tejem csak a pizza és a Carte D'or fagyi.Igy tegnap megint fagyiztunk apával :wink:
Azt mondta ezentúl fagyin és pizzán élek...igaz eddig csak reggelente van nagy változás,napközbe semmi...kiapad a tartály.Igy mindig kap szegénykém pótlást is.
Szilvát meg úgy adok neki hogy a két etetés közt.Igy nem fogja a kis gyomrát zavarni,ha a tej és a szilva reakcióba lépnének,nem fog erjedni a beleibe.
Na megyek készülődök....megyünk vérvételre Petrácskával....
Ja és tegnap 25fok volt nálunk..remélem igy is marad...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy: KÁVÉT IDE!

2 napja nem nagyon alszom, Berni 3x kel, Barbi legalább 1x, plusz férj, akinek tüdőgyuszija van, ezért még őt is ápolom :cry:

ennnyire futotta, már szólítanak is :?

Ja! A babák gyönyörűek, Gjétinek megy a drukk, és imádom a baklavát! :D

Kép

Kép
hel29

Na vagyok, csak tegnap Sanyi ránőtt a számítógépre :evil:
Voltunk tegnap dokinál, pont 4 hósan sikerült a 3 hós oltást is beszerezni, nagyon ügyes volt, mire felvettem, már nem is sírt.

éééééééééééééééés, Ladmon, Léna súlya elérte az álomhatárt, 5030 volt tegnap, és 60.5 cm :shock: . Ami azt jelenti, hogy a szerdai mérlegelés óta, azaz 6 nap alatt hízott 160-at, azé az nem semmi! Ti mennyik vagytok?
Tápira nincs szükség, pedig mindig bekeverem neki, de vacsi után még van lefejt tej, és abból sem eszi meg mindet, szóval megy a csapba a táp. Olyan édesen issza pohárból a tejecskét, hogy dumál bele a pohárba, fogja a kezeivel, és a szopizós ujját mindig belevarázsolja a szájába a pohár mellé. :D
És a finnországi vendéglátónk kislánya szombatra bárányhimlős lett, szóval javában lappangott benne, amikor ott voltunk, persze Léna nyalta-falta az ujját neki, szóval most kiváncsi vok, elkapja-e. De védőnéni azt mondta, az lenne a csoda, ha elkapná, mert az én ellenanyagaimat megkapja ő is anyatejjel.

És én úgy csináltam a meggyet, hogy kimagozva héjastul leturmix, aztán szűrőn kinyomtam a levét, és 50, és 100 milis adagokban fagyasztottam le levet is, meg a gyümihúst is, külön. A pépet úgyis később kapja majd. Ladmon, meggyeid állapota?

Zümis, nagyon jó lett a vidi, ügyes vagy! Sajnos nekem sem volt rajta hang. De Muki ezer arca nagyon aranyos!

Zsancy, jobb a tejciügy a fagyitól? Most mennyi van?

Zsu, Bencusod álomszép, nagy hódító lesz belőle. 8)

Bazsa nagyon ügyes a fordulással, és a fotós pedig ügyes a megörökítéssel.
:wink: :D
Stelly, képzeld, elkezdtem a pelusnélkülizést. Sajnos a 4 hós kor már kicsit késői, így a tanulási folyamat is hosszabb lesz, hát majd meglátjuk hogy bírom. Tegnap 2x is eredményesek voltunk :lol: . Nagyon furi érzés, hogy szopi közben nincs pelus rajta, és mégis megússzuk szárazon, és érdekes megfigyelni az ürítési rendszerét is. Meg kell szoknom, hogy belelátok a folyamatba 8) . Persze tegnap 3x öltöztünk át, mert én 30 percenkénti pisilést olvastam a szakirodalomban, de Léna rendszeresen csak 20 percet bírt. :roll: Na majd ma! Állítólag 2-3 hét alatt rájön, hogy mit akarok tőle, mikor a mosdó fölé tartom :lol: (Ne kövezzetek meg, többiek, én már csak ilyen kattant alternatív vagyok!)

Na, Millye biztosan nem ég le a Balcsin!

Gjéti, akkor ma kívánok egy hatalmas kalappal!

Zétinek meg boldog szülinapocskát!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsancy:Hajrá-hajrá tejcsi ügyben!!!! :lol: Carte D'or Tiramisus a kedvencem nyami-nyami!!!!!
Ja és köszike a sütit a kávém mellé :lol: :lol: :lol:

andrea17

gerendai zsuzsi:szép nagyot nőttetek,gratula Lénának meg persze anyukájának :lol:

andrea17

gerendai zsuzsi:Pelenka nélkül???????????????????Hát ez szupi,kiváncsi vagyok a fejleményekre mindenképp helyzetjelentést kérünk :lol: :lol: :lol:

andrea17

hel29:Szegénykém!!!!Megy a sok+++++++++++++++++++ :) :)

andrea17

Sziasztok na megint probälkozom de nem nagyon vägom ezt az oldalt
gunglbea

azt szeretnem kerdezni hogy 5 ho an ha meg ejjel 2-3 szor eszik täpot szerintetek ällitsam le rola?
gunglbea

szia pandusika honnet vagy?
gunglbea

sziasztok!!!!!!!!
időm alig, csak gyors bekukk....majd ha alszik talán Vinnyókám.
tegnap kiváltottam a hipp csomagot a rossmannban, volt benne uditő, meg főzi, meg kiskanál, meg helyes kis hipp póló....:)
voltam megin spionningelni, egyre jobban megy, már csak egyszer álltam le, és csak picike időre, csak még néha lassabban tekerek mint kéne, mer nem bírja a lábam, de nagyonjó érzés, hogy edződök, és nem vagyok tunya :) de rámtőörttegnap a tombolhatnék valami jó koncerten.....annyira jó buli zenék voltak :)
ma lesz DP koncert....én vigyázok még két gyerekre, mer anyukák mennek...hát jövőre én megyek+!!!!!!!!!!! na de lesz kapcsolat koncert, arra talén el tok menni :)
fogyni még nem sikerült :(
na megyek hamiztatni....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jó reggelt!

Mindenekelőtt: NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT ZÉTINEK!!!!

Bogi, Nila: Álmában sírásra két tippem van: fog és front. Ha front van (mi ugye abban szakértők vagyunk :wink: , akkor Marci is szokta ezt csinálni, főleg mondjuk nappal) és állítólag a foguknál is szokott ilyen lenni...

Ilyen nagy lány Hanna, hogy már szilvát eszik? :shock: Nem fájt tőle a hasa?

Csak panaszkodni kell... :) Ilyen éjszakánk még nem volt. :) Egyszer ugyan felsírt egykor, nagyon fájdalmasan, nyugtatgattam, nem akart megnyugodni, azt hittem, meg kell etetnem, mikor hirtelen abbahagyta és továbbaludt. Aztán arra keltem, hogy hajnal van. :shock: :lol: Negyed hat volt! A cicik folytak, szóval kimentem lefejni egy kicsit, fel is ébredt félkor, hammolt és 8-ig aludtunk tovább! :D Hipphipphurrá! :lol: Négy órát aludtam egyben és kilencet három részletben, hihetetlen kipihent vagyok! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Végre itthon! Tegnap este értünk haza anyósoméktól, láttunk egy tömeges koccanást az úton, szerencsére mi nem voltunk benne!
Szombaton babaúszás után indultunk el, aztán autóval irány Sukoró. Ott vendégség, a nagyszülők ismerősei jöttek át. Szegény gyerekem nem tudott pihenni, így délutánra jó nyűgös lett, és hat után bealudt. Viszont másnap nagyon jó baba volt, remekül bírta az aznapi vendégséget, és a sok embert. Hétfőn rengeteget aludt, és este itthon megint beájult. Már észreveszem, hogy próbálkozik a hason mászással, persze még nem sok sikerrel :wink:

Zsu: Végre láthattuk Bencust! Kár ilyen szép gyermek fotóit eltitkolni! :wink:

Lkverus: Gratulálunk Andris szép bizonyítványához és az oklevélhez. Jó spinningelést a továbbiakban!

Zsufi: A macskanyávogás nálunk is játszik néhány napja, előtte a berregve köpködés ment.

Zsancy: Éljen a fagylalt! Szoptass minél gyakrabban, és visszajön a délutáni-esti tejci is!

Gjéti: Délután 5-kor mennek a drukkok! Akkor az utolsók között mész be :( , addigra legalább elfáradnak a kérdező tanárok :wink:

Gerendai Zsuzsi: Gratulálunk a bűvös ötös eléréséhez! :)

Crocus
Kép

Kép
crocus

Panna, nem fárasztasz senkit, írd le, hogy mi van Hannáddal, róluk szól ez a topik! (plusz engem személy szerint érdekel is)
[quote="pandusika"]N írta:pandusikaa megyek és tekerek egyet dühömben.... ha manóka is engedi.... :roll:

:lol: :lol: :lol: kicsit meglepődtem, elsőre nem pont a szobabicaj ugrott be :lol: :lol: :lol:

Gjéti, akkor továbbra is repülnek feléd a drukkok, főleg délután!

Julcsi, nekem is csak kb kétszer sikerült a kacagtatás, apa a fő mókamester, meg ezek szerint Geri barátunk, majd néha kölcsönkérem a barátnőjétől :wink:
Éljenéljen a szinte egész éjjel alvó ügyes, aranyos Marcibogyesz! :D cupp a kis buksijára!

Éjszaka nálunk is volt buli, kettőkor kelt Adri, betojt, tisztába tettem, aztán remekül érezte magát: dumált, vigyorgott, forgott, tornázott egy órán keresztül... :roll: háromkor sikerült annyira lenyugtatni, hogy vissza tudtam tenni az ágyba, és aludt is...

Zsancy, áhá akkor ti nyúltátok le a jóidőnket :wink: itt 15 fok, eső, sötét. Tomi reggel megállapította, hogy "szép novemberünk van" :lol:
Hajrá fagyi!!! :D

Zsuzsi, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog menni ez a pelusnélküli dolog! Olyan különlegesek ezek a csöpp kis emberek, rengeteg dolgot képesek nagyon rövid idő alatt feldolgozni, és megtanulni! Mindig csodálom Adrit, hogy milyen látványosan áll össze a fejében a kép mindenről :) Biztos ügyik lesztek Lénával, és hamar összehangoljátok a dolgot, hogy minél kevesebb átöltözés legyen :) (mondjuk tegnap nekünk pelussal együtt is sikerült egy átöltözés, még a játszószőnyeget is be kellett vágnom a mosógépbe :D)
Gratula az öt kilóhoz szépséges Lénának! (akiről, megjegyzem, ezer éve nem láttunk képet, utazósat meg még egyáltalán! ejnyebejnye!)

Szia Bea, gyere csak :)

Csajok, lehet az, hogy Adri mászni próbál ilyen hamar? Sokszor csinálja azt, hogy hason addig erőlködik, míg a kis fenekét hátranyomja a lábaira, és felnyomja magát négykézlábra :shock: aztán rendszerint persze visszapottyan a kis pocakjára, és "ejtőernyőzik", de már elég sokszor csinálja, és egyre tovább tud úgy maradni :shock: lassan gondolkozzak az ajtórács beszerzésén???
Most nézem, Crocus, hogy nálatok is ez a helyzet, ezek szerint lehet, hoyg tényleg ezen dolgozik Adri. Azért én még nagyon korainak gondolom. Előbb forogni kéne minden irányba, meg ülni, nem? Mintha azt olvastam volna, hogy lényeges a sorrend. Többet kéne háton fektetnem vajon? Mit gondoltok?

KépKép

KépKép
stelly

Stellyhez csatlakozom, kérünk Lénácskáról képet!
És dehogy kövezünk meg, Zsuzsi! :) Majd mesélj a tapasztalatokról!

Szerintem Adri rá fog jönni, hogy először kúszni könnyebb... :) De azért gratula neki, jó erős! Mondjuk lehet, hogy érdemes háton fektetni, hátha akkor a hasra fordulást gyakorolja majd.
Nálunk egéz álló nap az megy most... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

stelly:panna idézetéhez,rögtön mást kapcsoltam én is,de te bátor voltál és le is írtad :lol: :lol: :lol:
egyébként Bazsa is próbál kúszni,elég furán csinálja,kisfejét leteszi a földre,a fenekét büdösbogár-pózba felemeli,majd rúg egyet magán és így halad centiket előre,de le tud ezzel a módszerrel kúszni a szőnyegéről.
többet kellene háton fektetni?mióta Bazsa megtanult átfordulni,azóta nincs háton,csak akkor ha visszafordítom,de rögvest fordul is át.....

zsuzsi:képet és beszámolót várunk nagyon!és Léna már szép nagylány,gratula a 5kilóhoz!

julcsi:örülök a jó éjszakátoknak!szóval az álmában sírás fogtól is lehet?bár a dokink mondta,hogy a rengeteg nyál is annak a jele és estefelé szokott olyat csinálni,hogy egyik percben még nevet a következőben pedig keservesen sír,erre a doki határozottan a fogat mondta.szegénykém,olyan kicsi még,ő legkisebb baba és ilyen hamar kezdene szenvedni fogával?

borzasztó idő van,esik és sötét van.Bazsalikom ma már másodszor alszik.én i megye és rendbevágom a fürdőszobát!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Bencus ma fél6-kor ébresztett egy megakakival, negyed 7-kor visszaaludt, egészen 3/4 9-ig aludt! :)

Köszönjük lányok a dícséreteket! :lol:

Gjéti,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Botika is nagyon helyes pasi, nagyon jó a babakocsis kép! :lol:

Bogi, Nilabali, nálunk is mindig van egy-egy felsírás éjszaka, de bemegyek hozzá és alszik, szerintem valami rosszat álmodhatnak olyankor! :roll:

Andrea, örülök, hogy visszatért Hanna jó alvókája, és az külön öröm, hogy bejön Bencus Hannának! :wink: :lol:
Bencének mondtam, itt nevet mellettem a pihiszékbe! :D
Holnap megyek a gyógyászati segédeszköz boltba!
Apának jobbulást!

Zsancy, továbbra is hajrá fagyi!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gerendai Zsu, nagyon ügyesek vagytok, szépen fejlődik Léna! :)

Julcsi, örülök, hogy ilyen jó éjszakátok volt!
zsu83

Eszter, mi is a mászásnál tartunk már, nagyon szeretne Bencus mászni! :D

Nálunk is megy a hirtelen hangulatváltozás, úgy mint Bazsánál, és mi is fogzunk!
zsu83

Lányok! Ismeritek azt a mondást, hogy rossz az aki a rosszra gondol??? :lol: :lol: :lol: A viccet félretéve, eszembe se jutott, hogy ez mást is jelenthet. Egy percig gondolkoznom kellett, hogy mire gondol Stelly, aztán leesett. :lol: Remélem azért senki nem gondolta, hogy tényleg tekerek... Pedig tekertem és elég hosszúra sikerült... :lol: :lol:

Panna
pandusika

Julcsi: gratula a jó éjszakához és csak így tovább!!! Nálunk is így kezdődött. Egyszer csak felébredtem, hogy úristen, már 5 óra és rohantam át a másik szobába, manóka meg békésen alukált. :)

Gunglbea: sztem éjszaka 2-3 szor tápszer az nagyon sok. Persze attól is függ, hogy mekkora mennyiségeket eszik. Hanna kb. 4szer eszik egy nap 200 ml-ert. Éjszaka már egyáltalán nem, este fél 8-tól reggel 6-ig alszik. Menni tápszert eszik egy nap a kisbabád?
Mi egyébként Regensburg közelében lakunk egyelőre, de lehet hogy hamarosan továbbállunk innen.
Tudok valamiben segíteni? Mit nem értesz az oldallal kapcsolatban?

Panna
pandusika

panna:akkor nagyon vidám voltál utána???? :lol: :lol: :lol:

Kép
nilabali

nilabali: igen, de a legjobb az volt, hogy bizsergést éreztem mindenhol, ami még most is tart... :lol:

Panna
pandusika

Pontosan én leszek az utolsó... :?

Köszi a drukkokat, sokat számít ám. :)

El kell mesélnem, h Eliffel és Efével álmodtam. :D Meglátogattak minket, és Elif nagyon aranyos volt (mint mindig) Efe meg imádnivaló! :lol:

Kép

Kép
gjéti

Panna: én meg úgy olvastam, hogy megyek, teregetek ... :)
És természetes, hogy érdekel minket, hogy megtalálják végre Hannácskának, hogy mi okozza a bajt !!!

Julcsi: grat a jó éjszakához!! (mi 1/2 1, 1/2 4 7) :?

Ma próbálok fejni minden kajcsi után, hú, már ezer éve nem csináltam ilyet 8) Mondjuk sokminden nem akar jönni, kb. 20ml minden kaja után, de megpróbálom este odaadni manókának, hátha akkor egy kicsit többet alszunk. Meg mondjuk a fagyasztóba is van jócskán, ha ma elfogadja még alvás előtt, akkor nekiállok a tartalékoknak.

Bea: mit nem vágsz az oldallal kapcsolatban?? Hátha tudunk segíteni. Tápihoz nem tudok hozzászólni, de azt hiszem, hogy a tápis babócák nagyrészt átalusszák az éjszakát.

Zsuzsi: igen, képek!!! Meg beszámoló!! Az utazásról is, meg a pelusmentességről is!

Zsu: Bencus igazi nagylegény!! Jók a képek!!

Kaandi: Botika is igazi kis vasgyúró!! Nagyon tetszik a tesós kép!!

Andus??? Kangu?? Bjuti?? Yve?? Meg még biztos kifelejtettem valakit !!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Gjéti: hajrá, mindent bele!!! +++++++++++++++++++++++

Panna
pandusika

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam... Kicsit elborítottak a dolgok, de lassan egyre könnyebb lesz minden. (remélem)

Velünk minden ok, Vilmó mégcsak szopik, napi 6-7 alkalommal. Az éjszakai evésről leállítottam kb 2 hete, mióta elérte a 8kg-t, gondoltam, hogy ilyen súlynál nem létezik, hogy éhes legyen, és nem is volt az. Szóval most úgy áll a dolog, hogy este 9 és reggel 5 között nem eszik. Nekem már ez is nagy szó, bár aludhatna hatig, de az már tényleg havaj lenne. Napközben 2x alszik 2-3 órát. Egyébként no fog, no forgás, no mászás, dehát neméppen pehelysúlyú őkelme. A vigyorgás meg a duma megy ezerrel, de csak ha nem fáradt, és persze az öklét is folyton tömi. Én is kezdek gondolkodni a gyümölcs elkezdésén, mert múlt héten 50 gr-mal kevesebbet mutatott a mérleg, de ez betudható az előző két napi 4 kakinak, ami nála már extra sok. Holnap fogom mérni, és ha megint kevesebb lesz, akkor szerintem kezdjük az almát, barackot kóstolni.

Úgy néz ki júliusban anyukámnál leszünk 3 hétig, már nagyon várom, főként Ricsi szempontjából, mert ő nagyon fogja élvezni az egésznapi kinn létet. Egy dolog nagyon nehéz most, hogy délelőtt nem tudok játszóterezni Ricsivel, mert Vilmó akkor alszik a legtöbbet, és babakocsiban nem tud jól aludni, csak a kiságyában. De még pár hónap, és talán már ez sem lesz probléma.

Minden baba csodaszép és csodaügyes!

Puszi nektek!
yve

képek Kép Kép Kép
yve

Mi még mindig csak folyamatosan úszunk forgás helyett:
Kép
na meg bámulunk nagy szemekkel, és szövegelünk egyfolytában:
Kép
és gyúrunk nyakra, meg mellkasra :)
Kép
És megesszük a nagykockát
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Yve! Iszonyat hasonlítanak a fiúk, és nagyon helyesek!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Köszönöm, hogy hiányoltatok!

Még egy kép...

Kép
yve

Vinci bandzsit nem? vagy csak én látom ilyen furának a fényképeken?????????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus! Köszönöm, tényleg hasonlítnak? Én nem látom, biztos mert nap mint nap látom őket...
yve

Yve, épp ezt akartam írni én is, hogy helyesek a fiúk, és le se tagadhatják, hogy tesók :D a hasonfekvős kép és Ricsi képe annyira hasonlít, hogy simán mondhatnád, hogy az Ricsi kiskorában :)

Verus, ne is mondd ezt a bandzsítás dolgot, én vagy két hétig ezen pörögtem, mert Adrinak is ugyanígy állnak a szemecskéi (neki is pont a jobb mintha kicsit beljebb lenne), és a gyerekorvos el is küldött, hogy menjünk szemészetre. De a szemész meg azt mondta, hogy ne menjünk, majd csak hat hósan, mert addig nem nagyon tud vele mit kezdeni, hat hósan meg meg tudja nézni valami géppel, ami tuti eredményt mond, meg akkor egyébként is szoktak szűrni. Úgyhogy szerintem egyelőre te se parázz, de azért majd kérj beutalót szemészetre biztos ami tuti. Én a Madarászos szemészdoktornővel beszéltem, azt mondta, hogy öt hós kora körül kérjünk időpontot, mert kb egy hónap, míg bejutunk, olyan sokan szoktak lenni.

KépKép

KépKép
stelly

Ági ugyanígy benézett, voltunk is vele annakidején szemészeten, azt mondták, csak álkancsiság, majd kinövi, egy évesen újra kontroll, ki is nőtte, erre most 6 évesen megin látom, hogy bandzsít.....ezek után Vincit is látom most...hát szép. megyünk együtt szemészhez....
apa szemüveges amúgy, csak kontaklencsézik :) de ő nem volt kiskorában bandzsis.És amúgy meg messzire nem lát jól.
Nemszeretnék szemüveget a kölköknek, remélem nem kell!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus, én se szeretnék :( mondjuk én is kontaktlencsés vagyok, messzire nem látok jól (nagyon nem.....), de kancsalság nem volt se az én, se Tomi családjában, és a szemészdokinéni azt mondta, hogy az öröklődő, és a kisbabák ki szokták nőni. Hát ajánlom is :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Zsufi, sajnálom a rossz éjszakát! :?

Yve, végre előkerültél! Nagyon szépek a fiaid, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra! :D

Vinci is csudipofi! :D Szerintem nem bandzsit! :roll:
zsu83

Yve: de jó, hogy jöttél, gondolunk ám rátok többgyerekesekre, mikor az eggyel is megszenvedünk néha :D Ricsi milyen nagyfiú már :D

Zsu: köszi, de sajnos nálunk ez egy normál éjszaka, általában mind így telik, nagy ritkán van csak, hogy egyszer kell kelni :cry:

Verus: én nem tudom eldönteni, hogy bandzsít-e :? Élőben azért te jobban látod, nem?

Azt akartam még kérdezni, hogy aki már próbálkozott a hozzátáplálással, senkinél nem volt olyan, hogy lökte ki a kaját a gyerkőci és utálkozott meg öklendezett hozzá??

Zsufi

KépKép
zsufi74

Tegnap este elkezdtem be szkennelni a könyvet ,de amint írtam segítség kellene....Ha jól emlékszem nagyon ügyes Stelly....ha elküldöm emailben akkor feltennéd a közösbe?
Délután nem leszek mert apát dokihoz kell vinnem...én és a Mukin kívül mindenkinek hasmenése, van...benyaltak vmi vírust....
Este megint lelkesen szkennelni fogok....

Kép
zümis

naaa senki sem dicsérte meg a vonalzómat :cry: :cry: :cry:

Kép
zümis

zümis:tuti a vonalzód! :wink: -csak halkan teszem hozzá,hogy az enyémet sem dicsérte meg senki-pedig nagyon jó!igaz?

Kép
nilabali

Zümis, persze, de szerintem az a legegyszerűbb, ha a 2009februaribabak@gmail.com emailcímre küldöd, és akkor egyből mind le tudjuk tölteni :) ha olyan méretű a fájl, hogy engedi elküldeni. Ha nagyobb, akkor meg mondok mást :) (ja és köszi, hogy ügyesnek mondasz, jólesik :wink:) dee igen, édi az új vonalzód :) megváltál végül a várandóstól? pedig vicces volt, milyen lelkesen számolta a heteket még mindig :D

KépKép

KépKép
stelly

Zümis! Szuper a vonalzód!!!!!!!!!!!! :D :D

Zsufi! Élőben nem csinál ilyen összenézéseket Vinci, legalábbis eddig nem tünt fel, csak ahogy most néztem a képeken, amiket felpakoltam :)

Stelly! Én si ajánlom, hogy kinőjék...de akkor Áginak miért jött most vissza?????? Na, majd bejelentkezek szemészetre, és többet tudok. Lehet most is csak álkancsiság, bár sajna az oviban nemigen figyeltek rá, kinek lóg a szemébe a haj, és kinek nem, áGI FOLYTON KIVETTE A HAJPÁNTOT, MEG GUMIKAT, ÉS ÚGY RAJZOLT, MONDHATNÁM ORRÁVAL SZÁNTOTT A APAPIRT, NEMCSODA, HA ROMLOTT A SZEME.
Na most véeltelnül naggyal írtam...már nem törlöm ki, hogy átcsináljam. Vinci felébredt, fő a tejberizsem...éhes vagyok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

andrea: remélem éjszaka nem lesz ilyen

helga: együttérzek veled!!

gerendai zsu: ügyik vagytok

julcsi: hurrá jó éjszaka!! majd elválik hogy mitől
van, fog vagy front

stelly: ezen jót nevettem!! "tekerés"...

Kép
budabo

Zümis, Nilaballi: szuper az új vonalzótok! :D

Vinci, Ricsi, Vilmos nagyon édesek, szépségesek! :)

Panna: csak ismételni tudom az előttem szólókat, nagyonis érdekel engem is, hogy mi van lánykáddal! Tessék mindenről beszámolni!

Andi: Nagyon szuperek a képek, főleg első és utolsó, Botika cuki mint mindig! Jó lenne majd valamikor összefutni a nagy magányomban (hogy apóca elutazott), csal valaki küldhetne egy kis jóidőt, mert így olyan hangulatváltásokat nyom manó, hogy 6 változó korú nő elbújhatna mögötte... :?

Zsuzsi: grat az 5 kilóhoz és hajrá a pelenkanélküliséghez, egyébként már az én fejemben is megfordult, pedig várandósan még nem hittem volna hogy így lesz.

Efe mostanában reflexszerűen pisil ahogy fürdéskor a vízhez ér a popsija, ezzel készít ki... Kipróbálom már hogy először a csap alá tartom és csak a pisi után teszem a kádba, de lehet kivárja?! :D

Stelly: ügyi Adrika hogy mászni próbál, ez már a videón is látszott, hamarosan rohangálhatsz utána. :D De mi sem akarunk sokkal lemaradni, fejlesztjük a döglöttbéka tekergéses mozgásformánkat, és ki tudja hogy, de néhány cm-t ez is képes előre vinni. Fárasztó, időigényes, de hatásos. :lol:

Julcsi: na igen, erre írtam, hogy én szívrohamot kapnék, de akkor lehet fogok is majd ha elkezdi komolyabban érdekelni a forgolódás :shock: . Már megérdemelted a jó éjszakát! :)

Kép
Kép
elif

Zümis, egyszerűűűűennnnn szuuuuuper az új vonalzód!!! Jobbulást a hasmenéseseknek !!!!!!!!! Most már majdnem mindenkinek ilyen vonalzója van??? :shock: :shock: na akkor beújítunk mi is már lassan!!

elif:ne is mond, egyszerűen borzalmas amilyen időjárás van, azt sem tudom, h mit adjak rá a gyerekre!! De amint jobb idő lesz összefuthatunk majd!! MErt gondolom Te sem mersz nagyon elindulni vele gyalog.... hová utazott apa,lemaradtam biztos írtad már... :oops: :oops:

Zsuzsi és akkor mindig viszed 20 percenként a mosdóhoz??? Éjszaka?? Gratula az 5 kg-hoz!!!!!!!!!

Zsufi, igen Botinál is van, h visszalöki a kaját, főleg elsőre, aztán nem adom fel, többször adogatom és kb a 3.-4.re már megszokta!!!
Most meg répa-krumplit főzök neki, mindjárt fejek hozzá kis tejet is...remélem ízlik neki ez is!

bandzsításhoz sem értek sajna.....

meggy? húha nem merek neki adni.....ja és most kérdeztem a zöldságestől,h van e cékla,azt mondta most nincs, ősszel és tavasszal van....Erika honnan szereztél céklát????? :lol: :lol:

Kép
kaandi

ja és csatlakozom az éjjel nem jól alvó babákhoz ma is, borzasztó volt felriadni hajnal fél 2-kor, n.3kor sikerült visszaraknom a kiságyikójába, mondjuk aludt utána fél7ig, aztán végül 9ig aludtunk....de nagyon cvíder voltam, mert én hülye megnéztem a szökést, aztán meg nem bírtam elaludni 12-ig....szóval.....és nagyon csúnyákat mondogattam, nagyon lelkifurdim van...... türelmetlen nyűgös voltam az az igazság..... :oops: :oops: :cry: :cry:

Kép
kaandi

most nézem a vonalzón, én nem cseréltem a kutyuskát le, most meg alma!!!:??? :shock: :shock: hát ez meg hogy lehet???

Kép
kaandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?