Na vagyok, csak tegnap Sanyi ránőtt a számítógépre
Voltunk tegnap dokinál, pont 4 hósan sikerült a 3 hós oltást is beszerezni, nagyon ügyes volt, mire felvettem, már nem is sírt.
éééééééééééééééés, Ladmon, Léna súlya elérte az álomhatárt, 5030 volt tegnap, és 60.5 cm
. Ami azt jelenti, hogy a szerdai mérlegelés óta, azaz 6 nap alatt hízott 160-at, azé az nem semmi! Ti mennyik vagytok?
Tápira nincs szükség, pedig mindig bekeverem neki, de vacsi után még van lefejt tej, és abból sem eszi meg mindet, szóval megy a csapba a táp. Olyan édesen issza pohárból a tejecskét, hogy dumál bele a pohárba, fogja a kezeivel, és a szopizós ujját mindig belevarázsolja a szájába a pohár mellé.
És a finnországi vendéglátónk kislánya szombatra bárányhimlős lett, szóval javában lappangott benne, amikor ott voltunk, persze Léna nyalta-falta az ujját neki, szóval most kiváncsi vok, elkapja-e. De védőnéni azt mondta, az lenne a csoda, ha elkapná, mert az én ellenanyagaimat megkapja ő is anyatejjel.
És én úgy csináltam a meggyet, hogy kimagozva héjastul leturmix, aztán szűrőn kinyomtam a levét, és 50, és 100 milis adagokban fagyasztottam le levet is, meg a gyümihúst is, külön. A pépet úgyis később kapja majd. Ladmon, meggyeid állapota?
Zümis, nagyon jó lett a vidi, ügyes vagy! Sajnos nekem sem volt rajta hang. De Muki ezer arca nagyon aranyos!
Zsancy, jobb a tejciügy a fagyitól? Most mennyi van?
Zsu, Bencusod álomszép, nagy hódító lesz belőle.
Bazsa nagyon ügyes a fordulással, és a fotós pedig ügyes a megörökítéssel.
Stelly, képzeld, elkezdtem a pelusnélkülizést. Sajnos a 4 hós kor már kicsit késői, így a tanulási folyamat is hosszabb lesz, hát majd meglátjuk hogy bírom. Tegnap 2x is eredményesek voltunk
. Nagyon furi érzés, hogy szopi közben nincs pelus rajta, és mégis megússzuk szárazon, és érdekes megfigyelni az ürítési rendszerét is. Meg kell szoknom, hogy belelátok a folyamatba
. Persze tegnap 3x öltöztünk át, mert én 30 percenkénti pisilést olvastam a szakirodalomban, de Léna rendszeresen csak 20 percet bírt.
Na majd ma! Állítólag 2-3 hét alatt rájön, hogy mit akarok tőle, mikor a mosdó fölé tartom
(Ne kövezzetek meg, többiek, én már csak ilyen kattant alternatív vagyok!)
Na, Millye biztosan nem ég le a Balcsin!
Gjéti, akkor ma kívánok egy hatalmas kalappal!
Zétinek meg boldog szülinapocskát!