Új privát üzeneted érkezett!

Dy!

Látom, hogy fent vagy, gyere, mesélj magadról, ha nem írsz, akkor sms-ekkel foglak zaklatni. :lol:

Mi van veled, galambocskám? Már olyan régen írtál. :wink:

Puszillak és simi a pocakodra. Képet is dobj!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok!

miden ok velünk,pont most próbáltam visszaolvasni,és észben tartani a dolgokat,kivel mi újság,de azt hiszem,hogy ez nem sikerült...

amire emlékszem: :oops: :oops:
Nellikéék
nagyon szépek a gyerkőcök,és drukk,hogy minden rendben legyen!

Timejka
pedig már azt hittem,hogy szombaton megvolt az inszem. Mikor lesz így?

Yadine
hidd el,úgy el fog repülni az idő augusztusig!! :wink:

Bikfy
köszi a hiányolást.. :lol:

Ma megvolt a nagy genetikám,és minden rendben van! Reggel megbeszéltem Manócskával,hogy mutizza meg szépen magát az uh-n,hát meg is mutatta,úgyhogy már tuti,hogy kislány!

képek (nem túl jó minőségűek,mert mellső fali a lepényem)

Kép Kép Kép Képkeresztbetett lábakkal,bizonyíték,hogy kiscsaj :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Gratula a puncishoz! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Egyébként nem is olyan rosszak ezek a képek! Szép babó!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Dy nagyon jó, hogy jöttél, igazán örülök annak, hogy minden rendben veletek. Tiszta boldog vagyok, hogy kislányod lesz. Gratulálok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Mi lesz Manócska neve?

KépKépKép
bikfy
 
 


igazából még nem döntöttünk,de eddig úgy néz ki,hogy Enikő.... :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
nagyon szép nevet választottatok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


köszönöm a név dícséretet,és a gratulációkat is!

A név az még annyira nem fix,de más befutó sincs.... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


YADINE
Hát a BMC-s csajok is mindig panaszkodtak az ilyen uhu miatt, nekem szerencsére egyszer sem volt részem benne, de biztos simán kibírtam volna mert nekem mindig is gyenge volt a vérzésem. Volt hogy inszemeknél csak két napig tartott és elég volt 2 óránként cserélni a tisztasági betétet. Amikor elkezdtem szúrni a decát akkor meg úgy megjött egy hétre (akkor volt hogy már két hónapja semmi) azt hittem elvérzek. De mire mennem kellett uhura szerencsére addigra elmúlt!

Bizony a BMC-ben is az 5 óra várakozás a minimum. Főleg ha hormont néznek, ha csak ultrahang volt elég hamar végeztem.

SUSKA
Hát nem igen járunk Kika felé. Itt a környékünkön sajna nincsen.
Talán anyával majd benézek egyszer ha hoz hazafelé kocsival.
TAlán szerdán rá is veszem!

VIUS
Most is mocizik Bogyi egy kicsit, de én még nem érzek rúgásokat csak olyan kis enyhe ficergést odabentről.

Jó kis programjaitok vannak, de azért a rossz időben öltözz fel melegen nehogy megfázz!

DY
Sztem haláli jó képek, annyira édes és nagyon irigymirigy vagyok ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Örülök hogy jól vagytok!

Nekem vagy 10 lánynevem van, fiú kb. csak 3
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Minden oké volt az uh-n. Az üres petezsák is meg van még, de még mindig üres. :( Mindegy, állítólag majd felszívódik. A baba már 8mm-es és én már látni véltem a kezecskéit. :) Már nem is kell a dokihoz visszamenni, minden leletemet kiadta.

dy: Gratulálok a pici lányhoz. Csodaszép, már amennyi látszik belőle. :)

dita: Akkor 13 gyerekre elég a név :)



vicky79
 
 


Vicky
gratula a jó hírekhez! A másik babó miatt pedig ne aggódj,az a lényeg,hogy a meglévő egészséges legyen! :wink:

Dita
akkor készülhettek a foci csapatra is akár! :lol: :lol:
te mikor mész uh-ra?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


dy: Inkább csak azért aggódom, hogy ne okozzon a másik babánál gondot, amikor ő távozik végleg.



vicky79
 
 


Bikfy,
neked is ilyen kiskutyusod van??? Én annyira tartok tőle, hogy valamit elrontok a nevelésében. Akár priviben is, de megírnád, hogy mik a legfontosabbak, amit mindenképpen szerezzünk be neki. Odáig jutottam, hogy babakutya-nyakörv+póráz, alvóhely, játékok, és persze kajcsi, meg tálak kajcsinak és víznek.
Na meg a másik: A tenyésztő azt mondta, hogy 1-2 hétig éjszakázzon bent. Pedig ez az egy, amit nem szeretnénk, hogy bejárkáljon a lakásba. Nekünk olyan a lakás, hogy rögtön a nappali+konyhába lépünk be, szóval nem lenne jó. Meg szerinted fog gondot okozni, hogy van egy 12 éves skót juhászunk? Annyira bízom benne, hogy a gondoskodásába veszi a kicsit. Valahogy nem félek tőle, hogy bántaná, de a tenyésztő annyira azt mondta, hogy válasszuk szét őket, pedig én pont nem szeretném.

Dy,
gratula a kiscsajhoz. Annyira mondjuk nem veszem ki a képből, de nem is ez a lényeg.

Vicky,
de jó, hogy minden ok. A barnára mondtak valamit?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Nem sokat, csak hogy valószínűleg a másik petezsák lehetett a ludas, de még mindig meg van és szerintem nőtt is. Én kb. egyformának láttam a kettőt. A sógornőmék is ilyen kutyust vettek és az első éjszakákat náluk is bent töltötte a kutyus, de mióta kint van kenelje, azóta nem jön be a házba.



vicky79
 
 


Lányok!

Részemről csodás hírekkel jöttem, van egy 22mm-es tüszőm és szép vastag a nyálkahártyám, ami már 5 napja is 8mm-es volt. Azt mondta a doki, hogy most legtöbbet azzal tudok segíteni, hogy nyugodt és türelmes maradok.
Szerinte minden rendben lesz, úgy állapodtunk meg, hogy ha 3 hét múlva nem mensizek, akkor teszt és vissza hozzá, mert sikerült. Ha mensizek, akkor annak elmúltával kontroll, és küzdünk tovább. Úgy tűnik a sok meló, a Meforal, a diéta, a mozgás, a lúgosítás, a cickafark, az Aviva és az ásványi anyagok lassikán hatnak. Nyugodt vagyok, nálam már ez is csodás eredmény, decemberben még műteni akartak.
Rendületlenül hiszek Istenben, hiszek magamban és csak pozitív gondolatokat hallgatok. Pihenek és remélek. :D :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska!

Hát mit írjak neked a kutyanevelésről? Baby-t legfőképpen nem neveltük sehogy. Csak szerettük és imádtuk. És olyan jó kutya lett, jajj, imádom. Egy cseppet sem agresszív, mindenkit szeret, meg sem fordul soha a fejében, hogy harapjon, vagy az se, hogy kikaphat. Mert azt az érzést ő sohasem ismerte. Pár napja szeretetből ráugrott a férjemre az meg ráordított. A kutya leült elé és értetlenül nézte. Vele nem szoktunk kiabálni, így hát nem tudott mit kezdeni a szituval.
A kutya szerintem azt sem tudja magáról, hogy ő kutya. Szerintem azt hiszi, hogy ember. Azt akarja enni mindig, amit mi. Ha mi meggyet eszünk, akkor ő is, ha sárgabarackot, ha fagyit, répát...
És olyan érdekes, soha nem vitte el egy cipőnket, egy ruhánkat sem, pedig erre sem tanítottuk. De ha kint hagyunk egy tál kaját a teraszon, ahhoz sem nyúl hozzá. Ha azt mondod neki, hogy jó étvágyat, egyél, ez a tiéd, akkor megeszi, de lopni sohasem lop.
Pisilni, kakilni csak egy helyre jár, pici korában pl. sokat volt a teraszon, ahonnan lépcsők vezettek le. Egyszer sem pisilt oda, pedig a lépcvsőn lemenni még nem tudott, akkor szaladt a sziklakerten, de akkor sem pisilt oda. Szóval ő egy csoda kutya. Biztos, hogy ti is nagyon fogjátok szeretni. Jó szándékú, nyugodt.
A lakásba hozzánk soha nem jöhetett be, pici dobozkában, egy pulóveren aludt a teraszon pár hetes kora óta.

Csak azt tudom mondani, mint amit nekünk mondtak annak idején, hogy rengeteg boldog pillanatot hoz majd az életünkbe. Kívánom én is ezt Nektek. Szeressétek és babusgassátok őt nagyon, ez a legjobb nevelés. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
én sem nagy nevelésre gondoltam, csak olyan alapvető dolgokra, amit jó, ha egy kutya tud. Pl. normálisan pórázon menni, kocsiban utazni, egy helyben maradni, ha mondjuk vendégek vannak, ne ugráljon rájuk, szóval tényleg alapvető dolgokat. Na meg jó lenne, ha egy helyre kakilna-pisilne.
Tök jó, hogy hat nálad is a met. Én is olyan boldog voltam, hogy 2,5 hónap alatt hatott, és már 3,5 éves az eredménye :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vius, a vérnyomásomra nem szedek semmit, még azt mondták, hogy az életmód váltás elég. Most úgy alakult a vérnyomásom, hogy a védőnőnél 135/80 volt, ma pedig a körzetinél 127/76 volt. Tehát egész normális mostanában. (le is kopogom gyorsan!). Otthon, teljes nyugiban 101/68 volt:) De én mondtam a dokinak, hogy nekem magas szokott lenni, fel is írta a kartonomra, szóval figyeljük az értékeket sasszemmel!

Bikfy, de ari vagy, igen, mindjárt betöltöm a 12. hetet és akkor jön a második trimeszter!:))) Úgy örülök én is!:))) Istenem, bárcsak már semmi baj sem történne! Hú, van egy golden kutyusod? De jó neked! Nagyon nyugis, szépséges kutyus, igazi gyönyörű vízi vadász!:))

Dituli, mikor tudod meg bogyóka nemét? Már engem is nagyon érdekel!!!

Vicky, hál Istennek, hogy nagyon jól vagy és minden okés. Jobb is, hogy megnézetted magad a barnázás után.

Linácska, gratula a komód kiürítéséhez, végre megvan a hely Levi cuccainak!

Bumi, neked jó peteérésed szokott lenni? Tehát magától van-e peteérés? Tudod, a spontánkodáshoz. Drukk nektek!

Yadine, akkor aug-ban drukkoljunk nektek? Hú, azt nem tudtam, hogy változóak a párod eredményei, úgy tényleg nem jó. Hát a 12. hétig hüvelyi UH van, elég hülye érzés. Talán már hétfőn nekem végre hasi lesz.....(de jó lenne).

Dy, gyönyörű a kislányod, de helyes pisze orrocskája van! SZép kishölgy lesz! Gratula a jó genetikához, most már semmi gond sem lehet!:!:)))
Vendég
 


Hi!

Twist!
Tényleg mindjárt itt a 2. trimeszter!
Nekem tökéletesek a ciklusaim, van spontán peteérésem, ráadásul időben. De ez eddig is így volt, így azért sok reményt nem fűzök a spontánhoz, de legalább nem zárom ki teljesen.

Bikfy, Linácska!
Én i úgy szeretnék kutyát, meg cicát, de sajna panelban lakunk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, igen, ezek azok a misztikus dolgok, miket mi, földi halandók nem érthetünk. Hogyha minden rendben, akkor miért nem jön magától a baba. Megmagyarázhatatlan....
Nekünk a panelban volt cica, de unatkozott napközben és elég undi dolgot talált ki: a kakiját szétkente az előszoba falán, addig, amíg felért. Azt hittük, elájulunk, mikor megláttuk!

Csajok, láttam, hogy a Femibion vitaminban nincs Ca. Ezt még meg sem kérdeztem a dokimtól, most jutott csak eszembe, hogyha a tejre is allergiás vagyok, akkor nem kéne külön Ca-ot szednem? A patikában most vettem pezsgőtablettát. A patikusnő megnézte az Elevitet és napi 125 g CA az adag. Tehát akkor negyed pezsgőtabletta elég lesz nekem is naponta?
Vendég
 


Hopp, visszaszívom, tartalmaz kálciumot a vitamin, csak nem így hívják, hanem:

Femibion: Folsavat, metafolin-t (kalcium-L-metilfolát), vitaminokat és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Visszaszívtam az előző beírásomat!:)
Vendég
 


Linácska!

Ja, ha erre gondoltál, nem szolgálhatok jó hírrel. Az én kutyám nem tud pórázon menni, nem tud autóban utazni, és ráugrik a vendégekre. Eleinte bántott, de most már nem is érdekel. Elfogadtam, hogy neki is van saját akarata és nem tudom rákényszeríteni az enyémet. Így ha vendég jön, becsukjuk inkább a kuckójába, hogy ne ugorjon rá. Aki meg szólás nélkül bejön, arra ugorjon is. Ha látnád, hogy meg szoktak lepődni a népek... :lol: :lol: :lol:

Ezért mondtam neked, hogy mikor hozzánk került, kb. 4-5 hetesen, mi azt sem tudtuk, mit kell vele csinálni. De hálás voltam, mert ez a kis szaros egyszer sem sírt az anyukája után, ezzel lelki furdit okozott volna, helyette nagyon szépen beilleszkedett. Előtte soha nem volt kutyánk, de én semmit nem bántam meg vele és a nem nevelésével kapcsolatban. Valahogy mégis olyan jó kis kiforrott kutya lett. Csupa szív. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, amikor a vendégre ugrik a kutyus, akkor mit csinál pontosan? Szóval, le akarja dönteni a vendéget, vagy csak felugrik, ad egy puszit és annyi?
Az én elkényeztetett kutyijaim is ugrálnak, simogattatják magukat:)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, h zavarlak titeket, csak Twist miatt jöttem, h szóljak neki, h a januáriak hiányolják ám, szóval bekukkanthatna hozzánk is ;)

Bocsi még egyszer a zavargásért, további szép napot!
Hédi

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Sziasztok!
Nekem ma nagyon nyügi napom van. Az élő fába is belekötnék. Pedig nem is menzizek. :)

Twist!
Az bizti az a Kálcium , ami neked kell?

Ditus!
ma vagy holnap mész uhura?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


szasztok
Bocsika mostanában már nem unatkozom, sőt!
Tegnap anyuéknál voltam, csak ma du jöttem meg.
Vettem édi játszószőnyeget Bogyinak!

Holnap 11 előtt bemegyek már de nem tom mikor kerülök sorra.
Majd a babásba nézzetek esetleg be dél körül és után ha van időtök mert Vikinek vagy Monicnak megüzenem ha Bogyó is úgy akarja hogy lássuk a lábaközét.

TWIST
Jesszus az én cicám is elég rossz, mert felugrik az asztalra meg mindenhová méga szekrény tetejére is, de azért ilyet soha nem csinálna. Jól seggbe is rúgnám! A kutya is kapott amikor mindig arra mentem haza hogy szétrágott valamit, nem kímélte a tízezres papucsot sem a kis dög. El is ajándékoztam. :roll: De jobb helye lett ott mint nálunk!

Én már pár hete nem a femibiont szedem de így is napi 3 kalcium pezsitabit megiszok! Sőt holnaptól már magne B6-ot is fogok mert éjszaka anyuéknál először az egyik majd am ásik vádlim görcsölt úgy be hogy azt hittem besz...rok!

bocsi mára ennyi ........... elfáradtam!

dita75
 
 


Dita!

Nagyon szorítok, hogy kiderüljön ma a kisbabád neme. Gyere mihamarabb a jó hírekkel! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Dita!
Én is drukkolok, hogy megmutassa magát!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Bogyó még mindig nem mutatta meg a lábaközét.
20150601134430
 
 


Akkor ez a gyerek lány lesz, tuti. Ha nincs mit lássanak, vagyis nincs semmi dudor, akkor az punci. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szerintem is lány lesz, ha már ilyen szégyenlős.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Úgy legyen! :wink: :lol:

----------------------------------------------------------------------

Azért egy kicsit el voltam megint kenődve és sztem a dokker direkt nem is nagyon akarja nézni a lábaközét, ha nem szólok neki hogy nézzünk oda akkor esze ágában sem lett volna.
Aztán kb. fél percig húzogatta a műszert a lába közénél majd megszólalt hogy a lényeg hogy egészséges, nem??????
Én meg: Há de, na de azééééééééééééééééé!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Na mindegy! Vigasztalásul vettem egy micimacis ágyneműt.
Tegnap meg ezzel a játszószőnyeggel állítottam haza:

Kép

Kép

Pedig a tescoban nagyon édi lánykás cuccok voltak, abban reménykedtem hogy ma jogosan megvehetem! :? :? :?

dita75
 
 


Dita,
őszintén sajnállak, én nem tudom, mit csináltam volna, ha Levi nem mutatja meg magát még ekkor sem. Ok, hogy végül nem kislány, de tudom. Bogyi a végén még tényleg csak a szülőszobán mutatja meg magát, mint a barátnőmék kisfia. Jó, tudom, ne idegesítselek :lol:

Na a délutáni alvásomnak lőttek. Itt őrzöm Lilit a szobában, gondoltam, hogy alszok én is egy kicsit, de úgy felhúztam magam, hogy csak na. Az albérlő megint nem fizetett, vagyis nem a teljes díjat, a férjem felhívta, hogy mégis hogy gondolta, nem volt elég, hogy alig egy hónapja beszéltük meg, hogy vagy működik a rendes fizetés, vagy repül, erre közölte, hogy hát igen, volt pénze, de aztán hazament, és elköltötte másra, amit fontosabbnak gondolt. Meg még neki állt feljebb, hogy a földön alszik, mert kényelmetlen az ágy. Persze egy éve még nem volt az, csak azóta a 130 kilójával alszik rajta, gondolom szétfeküdte. De most álljak neki 34. hetes terhesen 70 kilóméterről új bérlőt keresni???? Ha megszületik Levi ez lesz az első. Mondjuk most a férjem közölte vele, hogy keddig fizet, vagy zárcsere, de ha ez utóbbi, attól nekem még jövő hónapban nem lesz pénzem, így babaszületés előtt nem esne túl jól...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm még 1* a gratulációkat!

Bikfy
gratula a jó a hírekhez! Hajrá spontánkodás!!! :lol: :lol: :lol:

Twist
Nemsokára itt a 12. hét!!!! :D

Dita
sajnálom,hogy miss bogyó ilyen szégyenlős.... De,el is felejtettem neked mondani,hogy nekem is anya mondta,hogy uh előtt beszéljem meg még reggel Manócskával,hogy mutogassa meg jól magát! Megbeszéltük,és ő meg is tette amit kértem. Először csinált a barátném egy 4D-t,hogy lássuk minden rendben van-e,és Manócska már ekkor mutogatta a lába közét. Aztán megjött a doki. Mondja:"Na,akkor nézzük ezt a kis manót! Mekkora nagylány!!!! ":D :D :D :D Szóval,ha legközelebb mész uh-ra,tessék előtte Bogyóval szépen elbeszélgetni!!!! :wink:
ja,és amúgy tök jó cuccokat vettél! Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezném,hogy a játszószőnyeget hol vetted,és mennyiért,mert sztem tök jó!!!

Amúgy mi még nem vettünk semmit sem Manócskának.... :shock: :shock: :shock: Babonából,vagy csak úgy.....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


SZiasztok LÁnyok! Remélem, hogy jól vagytok!:))
Dituli, ejnye-bejnye, milyen szégyenlős babód van!:) De különben a kukaca szerintem más pózban is látszott volna, tehát véleményem szerint lány!!!
Ez az esős idő a kertes házban kész sárözön. A kutyáim borzalmasan néznek ki, sárosak, nem akarnak bemenni a kutyaházba csak azért sem. Így aztán a feketét sárgák lettek, a sárga meg fekete a sok sártól:)
Rohanok! Puszi nektek!
Vendég
 


LINACSKA
Hát jól kifogtátok ezt az albit. Tesómék az elsővel nagyon jól jártak. Alig voltak otthon, és nagyon rendesen fizettek.
A mostaniak elég furák. A csaj egész nap otthon kukul a tévét nézi és nem szellőztet, a redőny le van folyton engedve. Elromlott a csap vagy valami vízvezeték mert elég komoly vízszámla jött ki és mondták is hogy valami náluk lehet. De még azóta nem csináltatták meg és nővéremék többször szóltak, hogy megcsináltatják csak akkor adják oda a kulcsot vagy legyen valaki otthon. Azóta a csaj azt mondja hogy már megjavult a cső, hát magától nem javul meg...... :roll:

DY
Hát én nem bírom ki hogy ne vegyek ezt-azt, meg ami azt illeti én elég sok mindent használtan veszek, meg kapok, úgyhogy gyakorlatilag nekem így felel meg hogy apránként szerzem be a holmikat. Már elég sok minden megvan szerencsére de épp ma számoltam, hogy az a sok kis apróság is mint pl. kiskád, állvány, cumi, stb. lesz vagy még egy százas.
Nem olcsó dolog. Ha nem kaptunk volna egy csomó mindent nem is tudom miből vettük volna meg. A játszószőnyeget is teszveszeltem.

Én is próbáltam Bogyóval beszélni de szófogadatlan és makacs.
:roll:

TWIST
NE is mond egész nap jó idő volt ahogy elmentünk a fuvarossal a két fotelágyért leszakadt az ég. Szerencsére nem lett baja mert azért letakartuk, meg végülis bőr, úgyhogy nem ártott neki az a kis víz, de marha idegesítő volt, hogy most meg megint süt a nap.
Csak amig a tranzakció történt addig esett ez a rohadék.

dita75
 
 


Dita
akkor olyan makacs Bogyó mint az apja?? :lol: :lol: :lol:
(remélem,hogy nem sértettelek meg ezzel...)

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!!!!

Csak gyorsan adok magamról életjelet.Jól vagyunk csak nagyon sokat alszok napközben mert éjjel a férjem nem hagy annyira horkol.Hétvégén elutazunk Tatára hétfőn meg megyek Pécsre.
Ha hazajöttünk, jövök visszaolvasok és reagálok mindenre.
Szép hétvégét mindenkinek!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


DY
Nem dehogy!

Amúgy apja, testvére, nagyapja és sajnos be kell valljam én is elég makacs vagyok, de azért előbb szoktam engedni a fiúknál.
Mondjuk attól függ miről van szó!

most például nem engedek senkinek abban hogy megint rámpasszolják a gyereket. Már próbálkoztak hogy én itthon vagyok táppénzen! Na és???? Oldják meg! Nekem még az is sok hogy minden hétvégén itt van nemhogy egész nyáron.
Eleve 10-11-ig alszik. Az anyja már 2-kor otthon van, 3 órát csak kibír egyedül is egy 12 éves gyerek. Arról nem beszélve hogy ott a gyesen lévő keresztanyja meg a nyugdíjas nagyanyja, és idepasszolná a volt férjének az idegen terhes élettársának! HÁT EZ KURVA JÓ!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


hát Dita az a nő mindig meg tud lepni téged valamivel.... :roll: :roll:
Igazából már nem is anniyra egy "gyerekről" van szó.....

Makacsság: Én is az vagyok, a párom is az egy kicsit,de mindig a másikra kell fogni,hogy ő makacs nem pedig te!!!! :lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Linácska!

Tegnap voltam Mens-ben cukor terhelésen, minden okés volt, hétfőre lesz eredmény. Csak az a baj, hogy kaptam egy cukorsokkot a lötyitől, szédültem és nagyon hányingerem volt. Sőt, utána elmentünk a Westendbe bevásárolni és ott meg hypóztam egyet életemben először. Leizzadtam, kivert a víz és remegett a kezem meg vert nagyon a szívem. Gondolom még ez is a cukros lötyi hatása volt, mert nekem a Mettől kutya bajom sincs. Szerinted árthattam a gyereknek, ha most netalántán terhes vagyok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
nekem minden cukorterhelés után van ilyen, úgyhogy ahogy leveszik a 2. adag vért, én már eszem is, mert akkor nincs ilyen hatása. A babának tuti nem ártasz vele. Az én nőgyógyászom inzulinos cukorbeteg, tehát tudja mi a dörgés, ő azt mondta, mikor egy korpás zsemle után 7 hetesen 8,5 lett a cukrom, hogy higyjem el, semmi baja nem lesz a babának még ettől sem. Az idősekkel is akkor kezdenek el foglalkozni, ha az éhgyomrijuk 10 körül van. Szóval én úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy azért kicsit túl van lihegve a dolog.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


csajok,mai 20 hetes pocak: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
szép pocak!!!

Én is teszek bálnaképeket. 34. hetes. Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hol az a bálna Linácska????????????? :lol: :lol:

Nagyon csini kismami vagy! :wink: És persze Lili is tündéri! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Linácska!
Szerintem is csini vagy.

Dy!
Gratula a félidőhöz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dy, nagyon szép formás pocid van!:) És gratula a félidőhöz!

Linácska, jól nézel ki Csajé!!!:) Nagyon szép a bőröd, látom, hogy sehol sincsenek rajta terhességi csíkok, gratula!

Bikfy, drukk a jó eredményhez, legyen alacsony az inzulinod!!!!!

Csajok, ma voltam genetikai UH-on, szuper minden a babóval kapcsolatban:) A tarkóredő méret csak 1,4, tehát abszolút tök normális, úúúúúgy örülök!:) A baba 6 cm-es és mondta a doktornő, hogy a talpacskája 8 mm-es, tök cuki! 140-es a szívverése, végre meghallgathattam, szuper élmény volt! A doktornő szerint - majdnem leestem a vizsgálóasztalról - kislány gyanús a tündérkém! Jaj, de szuper lenne, főleg miután mindenki megálmodta, hogy kisfiú lesz!:) De jó lenne egy aranyos Dorka baba!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Átkuksizok ide is.

Dy
Gratula a félidőhöz, édi kis pocimoci! :)

Linacska
Sztem csúcsszuperül nézel ki, nagyon jól áll a fehér felső is.
Lili édi.

Twist
Képzeld nekem 12. héten hétfőn 1,6-ot mértek (tarkóredőt), csütörtökön a másik doki meg 1,1-et ha minden igaz. Valahogy így. :)
Összement 3 nap alatt a kölök! :lol: :lol: :lol:

Hát ezt nem hiszem el hogy én már jövő héten hétfőn félidős leszek és még mindig titokzatoskodik, te meg már most félig - meddig tudod hogy mi lehet a lábikója között.

ÉN EZT MÁR NEM BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(azért gratula ám a kislánykához, csak még ne éld bele nagyon magad)

dita75
 
 


LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!! Minnyá terhes leszek! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: