hahó
hát ez a lány most vhogy nem akar aludni.. sztem tul fáradt mert amugy könnyen el szokott aludni csak ilyenkor nem. elaludt 11kor de. és félórára rá arra ébredt h tüsszög:( na azóta nem tud visszaaludni csak megy a fetrengés.. este is köhécselt apával nem tudtuk eldönteni h a nyálától-e ah pbált négykézlábra állni és visszajött neki, v vmi megfázás, de nagyonr emélem h az előbbi!
anyám kiakaszt. hétfőn hazajött bnőjétől (jobban érezte magát) fel is jött hozzánk is egész jól nézett ki, kérdezem volt-e a mellkas rtg-en erre dehogy voltam. mondom ok akkor holnap menj. ok. sztetek ma elment?
kész. aszondja majd pénteken elmegy. miért halogatja? hétfőn lesz a gyomor-bél rtg-je ok az lesz a lényeg meg arra tuti elmegy de azon kivül még 3 helyre mennie kell.
kérdezem ma h van erre most jobban mint tegnap. mondom tegnap aszontad semmi bajod. erre dehogyis mondtam du. h fáj megint a hasam! (nem mondta direkt megnéztem sms-eket is nem irta). szal kész vok vele. nemtom ah örexenek egyre nehezebb velük.
ő hívő és asziszi h majd az ima meg éneklés gyógyitja meg nem az orvos. bezzeg pénteken mikor alig állt a lábán már jó volt a doki de tegnap h jobban lett már nem ment el a rtg-re.
najó nem panaszkodok többet remélem hétfőn kiderül mi baja és kap rá vmi hatásos kezelést v akármi.
két napja meggylevezünk mondom ma pürében adom neki de kis krumplival. hát nem volt nagy sikere, kb 4 kanál azt kész:) téleg xar ize volt amugy..
kérdés: sóskát adott már vki? fözve kell v párolva is lehet? védőnő aszonta annak le kell önteni az első főzőlevét mert felszabadul benne a nitrit (v nitrát)?
anyósk adták de enmtom adjak-e neki, mert amugy minden könyv mást ir van amelyik szerint csak 8-10hóstól adható meg a spenót is.
van céklám meg cukkinim is inkább azt adnék de a sóska meg hamar megromlik.
utána megpróbizzuk a barackot is üvegesből.
suzy: mi szinte csak főzit eszünk eddig még csak alma meg meggy voolt. ti is vhogy igy ugye?
ja meggy: jó sötétzöld kakink lett:)
na meek megnézem tud-e aludni
andy