Új privát üzeneted érkezett!

Erika:nagyon ügyi Gergőd!!!Jaj nekem annyira tetszenek a szemei :lol:

solya051020
Káld

solya. nem is! en 78 leszek, te meg 79! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

mush akkor van némi reményem :wink: :lol:

solya051020
Káld

erika. nagyon ugyes Gergo!

galzsuzsa. gratulalok az eskuvohoz es a keresztelohoz! kerunk majd kepeket!

itt vegre esik az eso!!!

mar egy ideje akarom kerdezni, de mindig elfelejtem, hogy es mi van ha parolni szeretnem a zoldsegeket erre valo masinaban fozes helyett? akkor mivel higitom?

KépKép
KépKép
mush589

Eszterke! Örülök, hogy visszataláltál hozzánk!!!!

Ha Iza szabad én befoglalom Dominak!!! :D

Kép
mannababoca

Erika: Gergődnek gyönyörű szeme van!!!!

Barátnő-nembarátnő: Engem lehívott egy régi barátnőm a hétvégére egy buliba. Mondtam, hogy persze lemegyünk, de nem alszunk ott, közel van, majd este hazajövünk kocsival. Erre külön felhívott, hogy ő most volt valahol a barátaival ahol egy 4 hónapos csecsemőt hoztak magukkal és az is ott aludt velük, így nem akarom-e mégis meggondolni... :shock: :shock: :shock:

Bakker, már háromszor voltam Domival miniszabizni több napot, de szerintem nem tartozom elszámolással senkinek, hogy miért nem alszom ott, egy helyen ahonnan fél óra alatt otthon vagyunk.. :shock:

Mondta is, hogy mennyi kötöttség ez a gyerek. :shock: IMÁÁÁÁÁÁÁÁDOM A KÖTÖTTSÉGEM!!!!!

Kép
mannababoca

talaltam egy regebbi kepett bebimrol. szerintem nagyon vicces(verzso, azt hiszem o titokban eljutott a palinka fesztivalra! :wink: ): Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.22 20:26-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Erika: nagyon ügyi Gergő!!! Nálunk is már alakul a dolog, de a pocakja még erősebb!!!! :lol: :lol:

Kubu: nekem nagyon hiányoztál, de tudtam a programjaidról ezért nem is kerestelek!!!! :wink: :wink: :wink: Marcid cukorfalat! Magaddal meg mi a bajod? Szerintem csinos anyuka vagy!!!!!!

Én 98 évesen fogok meghalni, amikor lezuhanok egy felhőkarcoló ablakmosása közben, amit 500Ft-os órabérért csináltam!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mush: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika!
Köszi! Gergö is jó kis pasi!!! :lol: :lol: És azok a szemek!

A céklát megföztem,de külön a krumplitól,mert az tovább fö. Utánna turmixoltam egybe, és tettem hozzá egy fél répát is.Barátnöm miatt,mert azt mondta a cékla olyan föld ízü.De nem igaz,mert megkóstoltam és fini volt!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Vera!

Igen, 81 de Kende 61cm-vel született. :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

Musi,
Sok alvás: valószínűleg az idő miatt de ma még a szenvedést is annyira bírtam (vagy éppenséggel annyira ki voltam fáradva, de mitől is ?) a kozmetikusnál hogy szinte végigdurmoltam az arctisztítást.

Lyndee,
Drága vagy. Marcinak tényleg tetszett a medence, mondjuk folyamatosan be akarta kapni a vizet meg a kacsákat meg az úszógumis kacsákat.
Kutacs: nálunk 1x1 cm körül van, pici, anyósvédőnő szerint ez a jó, mondjuk kezdetektől ezt mondja, csak tudnám mire is alapozza ?

Eszterke,
Welcome back.

Andy,
Sírásra nálunk (átmeneti megoldás) ráfujtunk, lefényképeztük – ekkor mondjuk a következő történt: cumit kiköpte, elkezdett kalimpalizni ezerrel és somolygott, huh a falra tudtam volna mászni. Ha ilyen lesz legközelebb és az előbbi praktikák nem használnak akkor megrázom hogy térjen észre mert levegőt kell vennie….. ÖÖÖ emlékszem régen ilyenkor anyám leöntött egy adag vízzel, persze lehettem vagy 3-4 éves.
Megkérdeztem Marcit és hát ööö ízé aszonta hogy na nemá ennyire nyíltan azért ne !!! Teccik a csajszi a combjai is, ha már ennyire megmutatta őket és várja az augi találkozót…

Trombi,
Férj unokatesó lakik ott, hallod jó messzire költöztél Te is.

Erika,
A Jókai Mór és a Petőfi Sándor utca között van, most néztem meg térképen, a vasútállomás nagyon közel, ez egy zsákutca kb. 5 ház van most ott.
Gergő hódítani fog ám, ennek a nézésnek a csajok tutira nem fognak tudni ellenállni…

Zsuzsa,
Hatalmas gratula nektek, várjuk ám a képeket.

Nos én 86 éves koromban fogok meghalni, amikor is belefulladok a hitelekbe (5 tonna számla fog a fejemre hullani). A sok hitelezőmet meg eheti majd a fene…

Boci,
Hát igen minden rendben lenne, ha az a +15 kg eltűnne….de nem akar ! ragaszkodik a szentem

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Voltunk munkahely, Marci megdögönyözin, ingyen tortaevésen majd délután apával hármasban dokibánál. 7900 gr és 72 cm a legény, rötyögött ezerrel amíg dokibá megvizsgálta.
Esti kozmi, mit mondjak jól esett...
ja és vettünk ülést, .... kettőt.... tudom mi sem leszünk már hülyébbek, de mivel két autónk van, ugyan gyerek csak egy, de szerintem az állandó ülés ki-be-át-visszapakolás mindenkit kikészítene....
bele sem merek gondolni h mi lett volna ha ikreink születnek, akkor most 4 ülés virítana itthon ???

kubuspace

Köszi a gratulációkat
A buli "árnyoldalai": izomlázam van mindenhol (gondolom a tánctól), a lábamon vizhólyagok, és azóta sem aludtam ki magam...De irtó jó volt

Verzso: 88 évesen megfulladok a pattogatott kukoricától, miközben egy vigjátékot nézek :lol: :lol:

Suzy: mintha ki lenne rúzsozva, nagyon édi

Mush: jót vigadtam Kincső képén

Vera: nem tudd meg, párom hogy örül, mikor marad meg egy kicsi reszelt alma neki :wink:

Kép
galzsuzsa

boci:én sem idén gondoltam,hanem jövőre...pl balcsira több család.
a cumi nálunk régebben bevált de már az sem segít.
vettem neki viburcol-t,fürdés után kapott egyet....majd meglátjuk :?

suzy:nem tudom miért ébred éjszaka,de csak cici nyugtatja meg.Édes Vini,tényleg olyan mintha rúzsos lenne :lol:

én 96éves koromban vodka ivó versenyen fogok kipurcanni :lol:

KépKép
lyndee

ez az ítélet napja nagyon jó:)

én 8:25, vasárnap 6. szeptember 2076-ban
amikor összekeversz egy vitamin és a hashajtó dobozát. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Bernuska: boldog szülinapot neked holnapra!

És Irisznek boldog hetedik hónapot!

Képek: csak holnap este kapom meg. Már én is nagyon kiváncsi vagyok rájuk

Kép
galzsuzsa

Vera,ne aggódj,Írisz se mászik,nem is ül,de még csak hasra is csak egyik irányba fordul és vissza meg nem!Én ezen nem aggódok. :wink:

És mivel 5emberke kérte a mászókás képeket ezért a többiektől előre is elnézést kérve ,felteszem ide:
Kép hintaágy
Kép
Kép
Kép csúszda+homokozó
Kép
Egyébként a kút,a kocsibeálló,asztal két paddal,és a bográcsozó-hely is ugyanilyen rönkfából lett csinálva.És egyforma színnel lekenve.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

galzsuzsa:
[quote] írta:s Irisznek boldog hetedik hónapot

úristen,el is felejtettem! :oops:
El se hiszem,hogy megy az idő,ma hívott fel egy réfi osztálytársam,és kérdi,mennyi idős a baba,én meg mondom 6 hónapos,aztán közben már 7! :oops: De ciki...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

réfi=régi
Bocs manna...bár ez nem helyesírási hiba,egyszerűen csak későn man már!
:wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Én egy kicsit kezdek aggódni,mintha nem lenne elég Írisznek a szopi.Napközben már majdnem ott tartunk ,hogy óránként szopik,éjjel 2 óránként,és nagyon hamar véget ér nála az aktív nyelés,szóval utána mikor már nem jön semmi,vagy nem annyira,bemérged ,harap,csíp,nyöszörög,és ha kiveszem a szájából behisztizik.
Vagy csak a fogzás?jajj,nem tudom.Még nem akarom,hogy abbahagyja a szopit! :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sehol senki,majd holnap jövök,jóéjt! :arrow:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

9-kor beajult a kiscsaj, de 10:55-kor mar fel is ebredt. nem sikerult cumival visszaaltatni, cici kellett neki. 20 perc alatt be is aludt. remelem most mar huzza majd 2-ig.
azota a gepunket rugdosom, olyan tetu lassu! :evil: :evil: :evil:

sarmon. te nem vagy hulla faradt? mi kb 3 orankent kelunk, de en mar ettol is kivagyok. meg attol is, hogy nem tudok egy jot aludni,mert ott van velem a bebi kb hajnali 1-tol. o nem szol, ha bufiznie kell. o nem bufizik olyankor. meg abban az atkozott hintaszekben is mindig bealszom.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Mush: Köszi a választ!
Galzsuzsa: Gratula az esküvőhöz és a keresztelőhöz! Emlékszem én a lagzi után egy hétig olyan voltam, mint aki kicsit becsípett, fáradt, boldog és folyamatosan vigyorogtam :)
Erika: Gergő nagyon ügyes és nagyon hasonlít rád! A szemei egészen különlegesek..
Vera. HAHA....Nálunk is szereti Apa a maradékot (bár inkább csak a gyümölcsöseket)

Írisznek boldog hófordulót, Bernuskának pedig boldog szülinapot kívánok!

Nálunk egész jól telt az éjszaka, már ami Petit illeti. Viszont Beriasztott a légzésfigyelő 3×. Kétszer csak csippant egyet, viszont egyszer teljesen végigjátszotta. Persze rohantam, Peti pedig békésen aludt, mikor hozzáértem moccant. Kb egy hete is ugyanez történt.
Azt remélem, hogy a hálózsák a bűnös, amit most újra ráadtam, és így plusz réteg került az érzékelő és Peti közé, de ez nem biztos, mert a zsákkal sem minden éjjel riaszt. Nagyon félek emiatt, főleg amikor egyedül vagyok vele. Szerintetek próbáljak érzékenységet állítani, vagy tényleg gond lehet Petivel? Vigyem orvoshoz, vagy túlreagálom?

Kép
iokka

Mush én éjjel is fekve az ágyon szoptatok,rendesen bebújok és középre kettőnk közé fektetem a babát,úgy szopizik,van,mikor bealszunk,van mikor nem...álltalában be. :lol: A kiságya ott van tőlem 2 lépésre,ha már kényelmetlennek érzem átrakom a helyére.
Én ezért nem tudnám kivitelezni,hogy külön szobában legyen a baba tőlünk,éstúl lusta lennék éjjel átmászkáni hozzá,ott aludni meg nem szeretnék,apától külön.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Azt el is felejtettem írni, hogy 101 évesen halok meg egy 20 eurós rablásban, a Vidámpark kapujában :D

Kép
iokka

Sarmi: Éjjel két óránként? Hét hónaposan? Én már kikészültem volna. Nem próbálod meg leszoktatni az éjjeli kelésről? Én is szeretem ha szopizik, de leszoktattam, mert attól féltem, hogy 2-3 éves koráig kelni fog úgy megszokja, hogy nem alszik egyhuzamban 6-8 órát.

Mi ma egyszer keltünk, háromkor: :shock: . Pedig Domi 5-6ig húzza már egyben. Akkor volt egy hosszú visszaaltatásos szeánsz, utána még húzta háromnegyed kilencig.... :D

Kép
mannababoca

Musi, nagyon jó a kép! (szerintem is eljutott :wink: :lol: )

Annyira jókat nevettem ezeken a halálsztorikon! Eddig, ha jól emlékszem Iokka él majd a legtovább!

Erika, gratulálok Gergőnek! Tényleg gyönyörű szeme van!

Sarmi, Írisznek boldog 7 hós hófordulót!!!!

verzso

Hű, ezt az éjszakázást én sem bírnám. Nővérem járt úgy, hogy a keresztfiam már vagy 0,5-1 óránként felkelt :shock: és mindig cicizni akart(kb. 0,5 percig), ekkor volt olyan 8-9 hónapos. 1-2 éjszaka kellett hozzá, hogy leszoktassa. Első éjszaka hagyta sírni egy darabig, utána adott neki cicit, már akkor is csak egy pár alkalommal kelt fel, 2. éjszaka csak kivette az ágyból megdajkálta , visszarakta és aludt tovább, 3. éjszaka már egyáltalán nem kelt fel cicizni.

Együttalvás: húgom(késői gyerek) együtt aludt a szüleimmel,amikor 1. osztályba ment :shock: , akkor költözött át a saját szobájába, ágyába. Hamarabb nem volt hajlandó. :lol:

verzso

Sziasztok!

Tegnap egész jó napunk volt, csak estére lett kicsit nyűgösebb...
Este elég későn aludt el, aztán negyed 5-kor hasra fordult, és nekiállt pakolni a kiságyban... :shock: :shock: :shock: , gyors szopi majd aludtunk 6-ig...

Itt kisebb megszakításokkal vasárnap óta esik, kezdetk kicsit befordulni..., ma jön egy nagyon kedves kolleganőm, remélem felráz ebből az állapotból!

Sarmon nagyon szuper az egész kis játszótér!

Boldog hófordulót és félévfordulót a kis törpöknek!
Ez hihetetlen, hogy egyik másik babó már 7 hónapos!!!!!

Manna nem nézted tegnap az RTL Klub-t délután? Ott volt, hogy vannak mindenféle közösségi oldalak a gyermektelen pároknak. Sőt a riportban volt egy nő aki azt mondta, hogy ő nem áldozza fel az életét hogy éjjel felkeljen, meg pelenkázzon stb...
Szomorú, hogy ezt így fogják fel...

Jelentem én is 101 éves koromban halok meg... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Berni nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Kezd aggasztani, hogy Dani nem akar gyümölcsöt enni!
Mit csináljak? Mindenféle variációt kipróbáltam már!

Kép

Kép
dcili81

Sarmon!
Szép játszóterük van a gyerköcöknek!

Vini nem rúzsos ám! :D Majd rakok fel olyan képet is milyen volt már több cékla után!

Iokka!
Szerintem ne aggodj. Nálunk is volt már ilyen,de ha a baba nyugodtan alszik és simán felkel ha hozzáérsz,akkor tuti téves riasztás volt. Vagy kicsit lemászott az érzékelöröl!
susy75

sarmon. mi is 2 orankent keltunk! :evil: :evil: 11,1,3,5,7. AAAAAAAAAAA

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
szegény te!!! :cry:
Vini 9 órát lehúzott egyben! :wink: Imádom!!
susy75

Sarmon: szuper a játszóteretek, nagyon irigylem a kertes házban lakókat...Mi panelban, negyediken. Én is ittt nőttem fel, és volt hol játszanom, sőt nagyon sok velem egykoru volt, 10-15-en voltunk mindig az udvaron. De szivesebben laknék egy kis családi házban, kis udvarral, kerttel.
Amúgy az Aida által létrehozott oldalról szoktam "puskázni", hogy megtudjam, kinek mikor van hófordulója :wink: 8)
Kétóránkénti szopi: lehet növekedési ugrás? vagy héthónaposan már nincs ilyen?

Iokka: köszi a gratulációkat, a fáradság, bolgogságérzet nekem is megvan.

Mennem kell, csajszim hiv...

Kép
galzsuzsa

Berni,
boldog születésnapot kívánok.

kubuspace

Cili,
és az a nő még az arcát is adta ehhez a kijelentéshez ??? hát gratula neki...

Aida,
bekerülhetnénk mi is az adatainkkal abba a táblázatba ?

Apropó most nézem a vonalzóm, kis manóbanóm ma tölti feledik évét. Hoppáré ha felébred meg is húzom a fülét. :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Helllabella!

Megvagyunk mi is (bár látom, senkinek sem hiányoztunk :( :wink: :D ), nagyszülők elmentek, jó volt, bár Apám kicsit kiakasztott, vagyis hozta a formáját.... :?

Manóci kereken 2 hét fél 6-6 órai kelés után varázsütésre vasárnap óta megint 7-fél 8ig húzza a lóbőrt. Ki érti ezt???? :shock: :shock:
Ma meg 8ig, aztán gyors szopi és fél 11ig együtt a nagyágyban.... :lol: és megint szunyál....hmmm, nem is rossz ez az időjárás.... :P :lol:

Elkezdek normálisan visszaolvasni, bár nemtom, mikor kel, de igyekszem.... :D
bébic

Trombi: Pankád csodaszép, látom, élvezte a nyaralást!

Iokka: Te annyira ismerős vagy nekem valahonnan.... :roll:
Kicsipeti nagy huncut, ahogy látom! :lol:

Lyndee: Édes vagy, hogy érdeklődsz, múlt csütörtök óta egyre javuló tendenciát mutatunk :lol: , sőt! Azt hiszem, a múlt hét elején az a 3 nap volt a mélypont, annál már csk jobb lehetett.

Susy: Szép méretek! :lol:

Szeles: Szegény Zalánlábacska, de szuper, hogy már jobban van!
Dokikról meg inkább nem mondok semmit, mert nem lenne szalonképes.... :evil:

Andy: Anyukád hogy van? Hallottam a Chron-ról már én is, bár csak felületes infókat.
Sok-sok erőt kívánok neked is és neki is!

Solya: Naaagyon jók a színek, nagyon ügyes Apa! (bár én mondjuk inkább az enyhe pasztelleket kedvelem szobaszínnek)
Gyerkőceid pedig egyre szebbek! :lol:

Manna: Hogy haladtok? Most látom a "bombatámadásos" képet... :D

Gabi: Bár már elmentetek, gondolok rátok, vigyázzatok magatokra nagyon és drukkolok, hogy ne ilyen fos időtök legyen!!!!
bébic

Kubu: boldog felediket Marcidnak!!!

Kép
galzsuzsa

Röff! Coca on.

Ha mégegyszer valaki pár napig nem jön, és azzal "lép be" hogy látomsenkisemhiányolt, ....azt MEGESZEM! :twisted:

Kép
zölddisznó

Zöldi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Coca embert is eszik???? :lol: :lol: :lol:
bébic

Aida: sztem nagyon jól csinálod, ahogy most gondolkodsz!
Ja, én nem mennék....

Vera: Forduljanak fel! Gondolom, most boldogok, hogy ezt tették pároddal! :evil: :evil: :evil:

Andy: Atyám, azok a lábacskák! :shock: :shock: :shock:
A fürdőrucis kép nagyon jó! :)

Sarmon: Nagyon jók a képek, milyen jó kis barnák a gyerkőcök! :lol:

Solya: Én szigorúan csak vizet adok inni Ákosnak.
Sütit megsütötted?

Tök örülök, hogy tetszik az az oldal nektek is, lányok! (tud azért jó dolgokat is ez az anyós.... :lol: :lol: )

Manna: Domid ééédes, hogy változik az arca, legutóbbi képeken még olyan más volt.

Lányok, nagyon köszönöm a szőnyeges infókat, akkor OBI vagy DIEGO, megnézzük majd!

Erika: Esküszöm, nem csodálkozom....Magyarország.... :evil: :evil: bürokrácia....Sajnállak nagyon és kitartást!

Verzso: Dejóóóóóó, nagyon ügyes Tibcsi! :lol:
bébic

Utólag is nagyon sok boldogságot az ünnepelteknek!!!!!
bébic

hahó

hát ez a lány most vhogy nem akar aludni.. sztem tul fáradt mert amugy könnyen el szokott aludni csak ilyenkor nem. elaludt 11kor de. és félórára rá arra ébredt h tüsszög:( na azóta nem tud visszaaludni csak megy a fetrengés.. este is köhécselt apával nem tudtuk eldönteni h a nyálától-e ah pbált négykézlábra állni és visszajött neki, v vmi megfázás, de nagyonr emélem h az előbbi!

anyám kiakaszt. hétfőn hazajött bnőjétől (jobban érezte magát) fel is jött hozzánk is egész jól nézett ki, kérdezem volt-e a mellkas rtg-en erre dehogy voltam. mondom ok akkor holnap menj. ok. sztetek ma elment? :x kész. aszondja majd pénteken elmegy. miért halogatja? hétfőn lesz a gyomor-bél rtg-je ok az lesz a lényeg meg arra tuti elmegy de azon kivül még 3 helyre mennie kell.
kérdezem ma h van erre most jobban mint tegnap. mondom tegnap aszontad semmi bajod. erre dehogyis mondtam du. h fáj megint a hasam! (nem mondta direkt megnéztem sms-eket is nem irta). szal kész vok vele. nemtom ah örexenek egyre nehezebb velük.

ő hívő és asziszi h majd az ima meg éneklés gyógyitja meg nem az orvos. bezzeg pénteken mikor alig állt a lábán már jó volt a doki de tegnap h jobban lett már nem ment el a rtg-re.

najó nem panaszkodok többet remélem hétfőn kiderül mi baja és kap rá vmi hatásos kezelést v akármi.

két napja meggylevezünk mondom ma pürében adom neki de kis krumplival. hát nem volt nagy sikere, kb 4 kanál azt kész:) téleg xar ize volt amugy..

kérdés: sóskát adott már vki? fözve kell v párolva is lehet? védőnő aszonta annak le kell önteni az első főzőlevét mert felszabadul benne a nitrit (v nitrát)?
anyósk adták de enmtom adjak-e neki, mert amugy minden könyv mást ir van amelyik szerint csak 8-10hóstól adható meg a spenót is.
van céklám meg cukkinim is inkább azt adnék de a sóska meg hamar megromlik.

utána megpróbizzuk a barackot is üvegesből.

suzy: mi szinte csak főzit eszünk eddig még csak alma meg meggy voolt. ti is vhogy igy ugye?

ja meggy: jó sötétzöld kakink lett:)

na meek megnézem tud-e aludni

andy

Kép
andy30

Mush: Éééééljen az első fogacskaaaa! :lol:

Orsi: Nagyon tündéri Réka, az apás kép nagyon édes!

Na, eddig jutottam, felébredés és reklamálás esete forog fenn.... :lol:

Majd folyt. köv.....
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?