sziasztok
nagyon-nagyon régen irtam, de mindig olvaslak benneteket, csak már a második gyereket várva vhogy nekem nincs annyi közölnivalóm
meg Máté is havonta egy hétig beteg itthon (most hörghurutja volt, természetesen este odabújtam mellé alváskor és arconköhögött, na ő már jól van, én meg még mindig alig kapok levegőt a takonytól, persze semmit nem szedek a baba miatt...)
Sissi: nagyon sajnálom, hogy Attila baba már megszületett, de nagyon jó érzés, hogy 'rendesen' eszik és jól vagytok
Áginál meg Villő is igyekszik... pont az jutott eszembe, hogy az ő vonalzóján az van, hogy nagyon várunk, kicsi Villő - szófogadó kislány
keményedésekre: igen, ebben az időben nekem is állandóan vannak+elég kellemetlen, mert már elég csontos a baba és feszít rendesen.
pont azt néztem, hogy a 20. héten +2 kg volt még, most meg már +10, ami azért 3 hónap alatt elég megterhelő lehet a szervezetnek...
aki tudja, hogy már befordult, mit tapogat ki? mert én jobb oldalt egy nagy kereket (gondolom a feje), bal oldalt meg egy hurkaformát (lehet, hogy a popsija vagy a combja?) szóval hogy lehet rájönni, hogy éppen mit fogok? múltkor a lábfeje volt, de kb csak 3 cm hosszan, igy egyértelmű volt
málnalevéltea: én úgy tudom, hogy a 36. héten kell váltani, magnézium egyáltalán nem mehet, és a tea pedig igen. én is ittam, bár volt gátmetszésem, de a feje sem illeszkedett be rendesen...
earhart: ne viccelj, hogy bálna vagy, szerintem mindannyiunk így néz ki a gyönyörű gömbölyű hasával
kenderike: lányok várják már a hugit? annyira jó lehet, hogy egy csapat kis/nagylányod van
nyaralás: mi is hétfőtől lettünk volna balatonon, inkább lemondtuk és igy csak a foglalót buktuk... aztén ha hétvégére mégis kiderül, akkor leugrunk 2 napra... máté még nem is látta a balcsit és szegény úgy várta/ja
nikó: nekünk is gréti lett volna, ha kislány (még lehet a következő
) előző terhességnél én is kaptam injekcióba vasat, heti 2*, összesen 10 dbot, de a 24. heti vérvételtől, mert a hemoglobinom 100 volt - neked mennyi?
kovisziszka: kérdezni szeretném, hogy hogy tapasztaltad, jó a nagy korkülönbség? mert látom, hogy 4 évek vannak nálatok, nálunk is majd 3,5 lesz... megértőbb a nagyobb vagy jobban megviseli, hogy már nem ő a főnök?
v.piroska: maltofer fol fincsi neked? jaj, én alig tudtam elrágni, annyira nem jött be
bim-bam: miért váltottál kórházat? én most is az Istvánba készülök, de te később szültél, vmi nem volt kerek?
madaran: popsitörlőből nálunk a johnson vált be, mert azt találtam elég nedvesnek, de lehet, hogy neked meg a nivea illata jön be, szóval tök mindegy
pelusnál én is hallottam, hogy fiúkra libero, lányokra pampers - nálunk is bejött, de a barátnőmnek vékonydongájú a fia és pamperses volt, most meg ducibb a kislány és ő meg liberos. szóval alkat kérdése
eleinte nekünk még a dmes is nagyon jó volt (és a legolcsóbb a három közül)