Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Ágotának megy a drukk, reméljük, Villő még nem siet a világra és minden rendben lesz velük!

Adri, remélem, Nálatok is minden rendben lesz, pihenj sokat!

Nekem ma védőnő volt a program, vérnyomás, babaszívhang rendben, köv. héten megyek az utolsó vérvételre (vérkép+ellenanyagszint). Szerdán érsebészet a program -remélem, megnyugtat majd a doki és nem ijesztget komplikációkkal a szülésnél, nem szeretnék császárt.

Ha a héten melegebb lesz, én is elrendezem majd babácska ruháit, legalább annyival legyünk előrébb. A kórházas csomagom összekészítése és a babaszoba berendezése viszont július elejére marad.

Tündi, Linácska, jó nyaralást Nektek! Reméljük, jobbra fordul az idő!

Kép
angelita

Vashiány: én is Neo-ferro-folgammát szedek, már a 12. héttől napi 2-t, eddig szerencsére nem is volt gond a vasszintemmel. Kíváncsi leszek a köv. heti leletemre.

A kórház nekünk kb. 30 perc kocsival -jó lenne, ha tényleg a 'finisben' kerülnék be és hamar meglenne baba :).

Kép
angelita

Nem is írtam: voltam a kórházban az anyakönyvvezetőnél. Semmit nem tudott. Hogy neki még nem volt ilyen esete... és menjek be a hivatalba, és majd kitalálják. Kérdeztem, hogy és időpontot tudok kérni??? Hát azt nem. Érkezési sorrend van. Mondtam, hogy az tök jó, mert már voltam ott, terhesen még csak leülni sem tudtam a sok öregasszonytól, nemhogy bejutni a hivatalba. A tököm teli van komolyan. A sógorom holnap megkérdezi egy ismerős anyakönyvvezetőtől, hogy másnál el lehet-e intézni, vagy muszáj ezzel a töketlen bandával. Bocs, csak kicsit kiakadtam.

Szerintem amúgy is nekem valami szülés előtti depresszióm van, mindenki idegesít, és úgy érzem, hogy egyedül vagyok mindennel, és összecsapnak a fejem felett a hullámok. A férjemtől is csak annyit kértem, hogy amíg nem vagyok itthon, vigye már el a kocsimat, hogy a haverunk kicserélje a kipufogóját. De hát mikor... hogyan..., még ezt is intézhetem, ha hazajöttem. A nyaralásra se pakoltam még össze, kutyusnak sincs meg semmi, anyakönyvezés se halad, babaruhák mosása sehol. Na mindegy, nem panaszkodom, csak kicsit most sok ez az egész.

Irdab,
köszönöm szépen a köszöntést!!! Húúú de öreg leszek holnap :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beus,köszike az sms-t! Jázmin hogy van?

Linácska,az egyik szállóban van net,ha pont abban leszünk,akkor igyekszem felnézni legalább 2naponta!
Ha nem akkor is megpróbálok jelentkezni,de telón mi értekezhetünk,és esetleg közvetíthetnél is,hogy mi van Ágiékkal+itt a többiekkel ha te ugyis netezel majd :wink: Meg gondolom összefutunk majd azért :D

Angelita,köszike! :)

Bim-bam,hát Luca mellett nemigen lehet lazítani,de majd eljön az én időm is :)

Jó éjt mindenkinek! puszi,vigyázzatok magatokra,és jövök ahogy tudok!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok,

Én is nagyon drukkolok Ágotának és Villőnek !!!

Hihetetlen ez az időjárás, szinte egész nap keményedik a hasam :roll:

Nehéz lehet Sissinek, jó hogy van új hír róla

szép estét
Andi

Kép
danidaniel

Mabe - köszönjük az infót !!!!

Ágota és Villő nagy drukk !!! Reméljük, hogy minden rendben lesz. Így vagy úgy, de rendben.
Nem olyan nagyon kicsi már ő sem. 34 hetet kezdte el épp ma, ha jól értem.
Drukk !!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++

Sissi- eddig úgy gondoltam rá, hogy tök jó, hogy minden ok és ő is nyugodt meg minden, de most belegondoltam, hogy azért elég fárasztó és feszült lehet odabent, várni, hogy mikor viheti haza Atikát.

Nálam minden ok volt az UH-n, minden rendben, 2700grammos.
Annyi, hogy megrövidült a méhnyak és kinyílt a külső méhszáj, de ez ilyenkor már normális haladási irány szerintem. Meg is fogom nézni, de úgy emlékszem, hogy Mátéval is valahogy ilyenkor már ez volt és mégis túlhordtam 3 nappal.

Irdab - szurkolok neked is, hogy minden rendben legyen. ++++ Majd írj, hogy mi volt.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Ági, nagyon drukkolunk!

Sissi, kitartás!

Kép
bikmakk

Agota én is kívánom hogy semmi gond ne legyen.

Kenderike
Kép
kenderike

Látom, még semmi hír Ágotáékról, akkor Villő még biztosan anya pocakjában van. :)

Én most megyek a HepaB vérvételre ill. az utcsó teljes vérkép és ellenanyagra.
Nektek mennyi idő alatt küldték ki a HebaB-t? Én emlékszem, hogy tavaly is fel kellett hívni az ÁNTSZ-t, hogy ugyan küldjék már el nekem is, mert nem tudni, hogy merre kószál már két hónapja, de milyen számon is kell őket hívni és kb.mikor próbálkozzak, nem tudjátok?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

ÁGOTA, VILLŐ DRUKKOLOK NEKTEK EZERREL!!!
bener

Jó reggelt, szebb napot mindenkinek!

Ágota, kitartás, minden rendben lesz, nagyon drukkolunk Nektek!

Anettoo: a legszebb nevet választottátok a picinek (u.i a férjemet is így hívják)! :wink:
Nekem a HepaB-t még februárban megnézték, azóta lifeg az eredmény a kiskönyvemben, mert beletűzte a doki asszisztense. Úgyhogy nekem hamar elintézték, nem emlékszem, mennyi idő volt - két dokilátogatás között intéződött, de akkor még nem ilyen sűrűn kellett hozzá járni.

Linácska: sajnálom, hogy nem sikerült az ügyben előrelépni, pedig nagyon drukkoltam! :( És nyugodj meg, csak a hormonok (meg lehet, hogy az időjárás) miatt van ilyen rossz kedved. Gondolj inkább arra, hogy milyen jó lesz nektek a Balcsinál, ott majd regenerálódni tudsz egy kicsit, kizökkensz a megszokott kerékvágásból! Szóval inkább a pozitív dolgokra koncentrálj!
(Ha megnyugtat: nálunk sincs még se a kiságy összeállítva, se a babaholmik nincsenek kimosva, babakocsink sincs még, a kórházi pakk sincs összeállítva - szóval végülis majdnem a kiindulási állapotban vagyunk. :( )
Viszont tegnap beszereztem 1-2 hasznosnak vélt dolgot: a Tena hálós bugyit + 1 csomag 4 cseppes betétet, málnalevelet (csodálkozom, mert nincs ráírva, hogy terhességben is hasznos, csak gyomorbántalmakra ajánlják) és eldobható melltartóbetétet.
Majd vissza fogok keresni, mert emlékszem, hogy volt már szó a pelenkákról, hogy kinek melyik jött be a legjobban, az alapján megveszem a pelust is.

:!: Ja, és figyeljetek csajok, hogy jövő szerdától magasabb lesz csomó mindennek az ÁFÁ-ja, még előtte érdemes szerintem bevásárolni! :!:

Kép

Kép
hmbori

Linácska: nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! És jó utat!

Tündi: Nektek is jó utat!
(irígy-irígy)

Irdab, köszi a híreket Sissiékről!

Előtejem nekem sincs.
A hasam tegnap este 108 cm volt... Szerintem +11 kilónál tarthatok...
A kórházba átlag 40 perc alatt érünk. Dugóban sztem lehet 1 óra is, kihaltságban meg lehet 25 perc alatt is tenni az utat. De ha időben elindulunk, akkor rossz esetben is "csak" 4-5 fájást kell az autóban elviselni. Talán ott könnyebb is, nézelődik az ember jobbra-balra, nem annyira az összehúzódásra figyel (gondolom, nem tudom).

Kép

Kép
hmbori

Jó reggelt mindenkinek!

Itt esik és sötét van szinte. már jöhetne a jó idő és maradhatna is végre.

Ágota

Továbbra is mennek a drukkok neked és kicsi Villőnek is.
Linácska

Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Akkor hétvégén mi is megvesszük ami még hátra van. Végre nem keltem hajnalba mint tegnap erre 7 órakor már nyírják az utcán a füvet . Na hurrá. Próbálok én is pozitív lenni mondtam Grétinek még nem szabad kibújni majd anya szól mikor.
Főzök sült csirke mellet , rizzsel és megy szószt. De milyen leves legyen mellé? Na azt nem tudom.
nikó

Sziasztok csajok!

Adri :lol: Minden rendben lesz! Amennyit tudsz,feküdj és lazíts!!! Az sms-t várom, bármi van!!!

Agi :lol: Szorítok Nektek én is, de ahogy asszem Anettoo írta, már nem lehet gond, elég nagy Villő. Persze a drukk azér megy, hogy még bent maradjon néhány hétig :wink:

Hú, beparáztam....én is sokat keményedek, és még mindig ez a fránya suli :twisted: :twisted: kibiromkibiromkibiromkibirom... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Linácska :lol: :lol: Boldog szülinapot!!!!!!! :lol: :lol:

madaran

Sziasztok Kismamik!

Linácska: Bolsog Szülinapot és jó nyaralást.

Tündi Nektek is Jó nyaralást kivánunk.

Lányok: eszméletlen mi ürül Jázmin orrából, 10 percenként szívom mert különben fuldoklik, nem tudja kifújni olyan az állaga. Láza már nincs végre.

Ágiról még nincs hírem írtam neki sms-t de még nem válaszolt.

Én kivagyok ettől az időtől. Nem sokat használ a gyógyszer sem, és még remegek is tőle, úgyhogy fel kell hívnom a dokim, hogy mi legyen.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Áginak nagyon nagy drukk megy! Remélem Villő baba még bent marad egy kicsit!
Látom sokan megérezzük ezt a hülye időt! Nem szeretnék tök kánikulát, de ez sem jó!
Holnap megyek védőnénihez, jó lesz hallani a kicsi szívhangocskáját! Jön velem a két rosszcsontom, biztosan fog nekik tetszeni! Július 1-jén megyünk uh-ra és a nőgyógyihoz, remélem mindent rendben talál! Olyan fájdalmasakat rúg a bébi, hogy szerintem ettől is keményedik úgy a pocim!

linacska Boldog Szülinapot! :D

Köszönjük az infokat Ágiékról és Sissiékről!

anetto: szupi, hogy minden renden van veletek!

Kata: köszi a linket! :wink:

jimbone. én úgy tudom, hogy a 36. héttől már nem szabad szedni magnéziumot! Te már közel vagy hozzá!

madaran: ha úgy érzed, hogy nem bírsz már bent lenni, beszélj inkább a fönököddel! Mikor mész a dokinénihez? Én

kovisziszka

adri.: majd írj, hogy mi volt nst-n, szurkolunk, hogy ne kelljen bent maradnod! :wink:

linacsak, tündi: jól kifogtátok ezt az időt! De azért érezzétek nagyon jól magatokat! Kellemes nyaralást! irigy-irigy

kovisziszka

Sziasztok

Most olvasom h Ágota is bent van nagyon nagy druk neki és reméljük a kis Villő nem siet.

Linácska boldog szülinapot és jó nyaralást Tündi nektek is :wink:

Adri várjuk a hireket remélem nem kell bentmaradnod.

Anettoo szép nevet választotattok apukámat is igy hivják
nekünk is sokáig ugy volt h Mátyás lesz a második neve de mivel aposom megsértődne h miért nem Géza igy lebeszéltem apát rola ugyhogy most már biztos Botond Attila lesz .
Kata majd ird be a tábliba

Sissinek kitartás

Margit
Vendég

Bori,
szerintem úgy vegyél pelust, hogy mondjuk Pampers, Libero, Huggies, vagy mondjuk a DM-es Babylove (nekem mondjuk nagyon keménynek tűnt, de van akinek bevált), és mindegyikből csak egy pici csomagot. És akkor ki tudod tapasztalni, hogy melyik a jó. Lányoknál jobban bejön a Pampers, fiúknál a Libero, de ez sem örökérvényű. Én végig Pamperst használtam, most is vettünk egy pici csomagot, hogy ha nem jön be, tudjunk váltani. Nálunk az is lényeg volt, hogy mivel Lilinek nagyon laza volt a csípője, a legvékonyabb pelus kellett, hogy ne nyomja még az is szét, na ez volt a Pampers.

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!!! Hú de öreg lettem :oops:

Csajok,
én a keményedéssel nem igazán foglalkozom. Nem fekszem le, nem veszek be magnéziumot, és elmúlik pár másodperc után. Lehet, hogy kellene? Elvileg napi kb. 1000-szer keményedik a pocak, és töredékét vesszük észre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

elvileg nem terhes állapotában is keményedik a méh, csak amúgy nagyon pici, és nincs benne senki, akkor azért nem érezzük!

érdekes ez az 1000-szer keményedés, és csak töredékét érezzük!

azt hiszem neki állok főzikézni, közbe még írok! Remélem Ágiékrók pozítív infokat kapunk!

kovisziszka

Sziasztok, megjöttem az nstről, és TÖKÉLETES LETT :lol:
Csütörtökön újra megyek, remélem akkor is jó lesz, akkor dokim is bennt lesz.
De a hétfői reggeli utánni vércokrom labor szerint 6,8 lett. Tudom, ez még a határ alatt van, de épp hogy, és ahogy ismerem a diabetológián a doktornőt kapásból elküld egy 3 pontos vérvételre, amihez már SEMMI ERŐM NINCS!!!!! Úgyhogy most azon vívódom, hogy menjek vagy ne menjek holnap Tatabányára diabetológiára.

Sógornőmről írtam már, hogy a cukra miatt befektették a kórházba (másik kórház, másik orvos, hogy beállítják a diétáját, és 6 pontos vérvételt csinálnak neki), de még kontroll vérvételre sem kell járnia, majd 1 hónap múlva újra be kell feküdnie és újra vesznek tőle 6 pontoson vért, és diétáznia kell és ennyi, még diétás naplót sem kell vezetnie, és a reggeli utánni 60 percese 6,9 volt. :roll: :shock: Én már komolyan mondom nem értem ezt. Ahova meg én járok ott meg 6,9 felett már nyomatják az inzulint :shock:

Nagyon izgulok Ágiék miatt, remélem egyben tudják tartani még őket legalább egy pár napig.

De úgy látom ez az idő mindenkit kikészít. Én nekem is feszül a pocakom, de nagyon,mintha Zora folyamatosan feszítené ki magát, szóval nem vagyok valami jól, és keményedek is.

Jimboine mikortól hagyod abba a magnéziumot? Ha első babőód 37 hetesen megszületett, akkor lehet 2 hét múlva neked meglesz a második is?

Hmbori, te mikortól kezded el inni a málnalevél teát inni? És hogyan, mennyit?

Anettoo de jó, hogy minden rendben van veletek, remélem csütörtökön és nis láthatom uh a babát.

Beus, ha remegsz a gyógyszertől, minnél hamarabb hívd fel a dokidat :!:

Niko, én tegnap tojáslevest csináltam.
Itt 2 napja folyamatosan esik az eső, már a csatornák sem bírják elnyelni :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

Linácska!Boldog szülinapot!

Pocak keményedés.Az ilyenkor már teljesen normális és kell is,hisz készül a szervezetünk a szülésre..Én azért kezdtem el magnéziumot szedni,mert a vádlim is görcsöl néha..De a doki a lelkemre kötötte,hogy a 36. hétig szedjem csak a magnéziumot,utána már ne.

Sissinek kitartást!!Szerintem ha ilyen ügyes Ati,akkor 2-3hét és haza mehetnek együtt.

Ágotával vajon mi lehet???

mimi12

Csajok!

Írnátok nekem erről a málnalevélteáról? Jókat hallottam róla, de én nem ismerem!

kovisziszka

Szilvi!
Ne szórakozz már,minek nekünk málnalevél tea??? :lol: :lol:
Szerintem te kipottyantod a babát így 3. nekifutásra :lol:
Amúgy a tágulást segíti.
Mennyi idő alatt született a fiad meg?

mimi12

Sziasztok,
még egy úton lévő édesanya?! Huhh, azért ez sűrű! Nézegetem is a vonalzókon (már ahol mutatja, sajna az enyém nem), kinek hány napja maradt. Nagyon fogy, nagyon fogy, innentől tényleg bármi lehet, és most nem akarok én is az időjárásra hivatkozni, de ezek a durva 15-20 fok ingadozások is sokat jelenthetnek - szerintem.

Linácska - bocs, bocs! Nem tudtam, hogy kecskeméti vagy, ráadásul vasárnap reggel bökte ki a párom, hogy ő mennyire szeretne végre elmenni egy borfesztiválra úgy, hogy nem dolgozik, hanem csak kóstol. Mivel előző este egy szó nélkül tűrte a depresszióba hajló hisztimet (vö. Múzeumok Éjszakája-esetem a dagadt lábakkal), egy tündérként furikázott velem a városban, és nekem is maradt egy kis hiányérzetem kikapcsolódás terén +! ígéretet kaptam egy babaholmi nézegetős délutánra is, hát beleugrottam, és jól tettem, az a nap remekül sikerült. :lol:
Remélem, ma jobb a hangulatod!
Köszi szépen részemről is a pelus-infókat, én is egy kis csomag Liberóval indítottam, de megfogadom a tanácsod, és egy-két különböző márkát még beszerzek, hogy a legjobbat válasszuk.

Pocikeményedés: én sem foglalkozom vele, valahogy úgy gondolom, egy bizonyos pontig ez természetes, tekintve a bennünk zajló hihetetlen folyamatokat. B6-ot sem szedek, este szoktam inni hébe-hóba egy kis magnéziumot láb- és kézgörcsre, és ennyi.

Nikó - Annyira irigyellek a napodért! Én is, én is vágyom rá, hogy otthon főzzek ilyen finomat! A párom első számú kedvence a meggyszósz, szóval imádná... Milyen leves mellett döntöttél?

Én megint bejöttem a munkahelyemre :oops: , mert tegnap nem tudtam mindent összepakolni, ill. nem fértünk be a kocsiba holmi borszállítmány miatt :evil: , de becsszó, ez az uccsó nap! Pénteken lesz az elköszönős buli, addig nem látják bent a pocakomat, és utána sem egyhamar!

Ágota - Hogy vagy? Drukkolunk nagyon!

Sissi - Tarts ki, eddig hős voltál, és nemsokára mehettek haza. Egy kis idő, és egy szép nyári napon újra itt leszel, és mesélsz nekünk, miközben a makkegészséges kisfiad szundikál édesdeden!

Koviszsiszka - A málnalevél mindig is megosztotta az embereket: van, akinek abszolút bevált, van aki elutasítja. Az biztos, hogy hogy fertőtlenítő lazító hatású, ellazítja pl. a méhfal izomzatát is. Enyhe hatású szer, kockázat nélkül fogyasztható. Sokan úgy tartják, hogy előkészíti a méhet a szülésre, valamint segíti a vérzés megszűnését és a méh szülés utáni helyreállását. Ezenkívül ellazítja a kismedence tájékának izomzatát, aminek következtében az szüléskor tágulékonyabb lesz!
Többnyire csak a 36. héttől ajánlják napi 1-2 csésze nem agyonáztatott!! tea formájában. Klinikai kísérleteket még állítólag nem végeztek (ezt azért furcsállom), de olyan sokan élnek vele, és többnyire jó emlékekkel beszélnek róla, hogy sokan kedvelik és hisznek benne.
A magam részéről a 36. hétnél hamarabb nem kezdeném el, de ezt mindenki maga dönti el. Utána viszont valószínűleg én is fogom inni, mert kedvelem, és a teherbeesés előtt is ittam; szerintem kellemes volt, és éreztem, hogy jó, nyugtató, lazító hatású.

Mindenkinek szép (és egyenlőre szülésmentes :wink: ) napot!

Kép
goldplast

Linácska : Boldog Születésnapot !!!!

Beus - Gyógyulást Jázminnak, szegénykém, elég car lehet ez az állandó szívás, de még jó, hogy már van ilyen, mert mi korunkba még csak azzal a kis szipkával szenvedtek.

Málnalevéltea: (nekem ez volt meg elmentve róla tavalyról)
A málnalevéltea (3dl víz és 1 teáskanál szárított málnalevél) a szülés természetes előkészítésére használatos módszerek között annak ellenére az egyik legismertebb, hogy hatásmechanizmusát még nem tisztázta a tudomány. Mégis széles körben alkalmazzák, hiszen a gyakorlott bábák tapasztalatai szerint erőteljesen fellazítja a kismedence izomzatát, és így megkönnyíti a tágulást.

A málnalevéltea méregtelenítő és salaktalanító hatással is rendelkezik;az anyagcsere folyamatát a beleken keresztül serkenti, és salaktalanítással hozzájárul ahoz, hogy a szervezet egészséges maradjon. Hatásának titka valószínűleg az, hogy az intenzív bélmozgások ingerlik a méhet , s ez fokozza a méh izomtónusát. A várandósság 34. hetének végétől érdemes rendszeresen fogyasztani (napi 2 csésze tea elegendő). Szülés után is kortyolgathatjuk, hiszen a korai gyermekágyban esetlegesen lomhább bélműködést hatékonyan serkenti.

Én tapasztalatom:

36. héttől kezdtem el inni és most is fogom, nekem olyan furcsa menszis érzéseket csalt elő, ill. tényleg jó volt székrekedésre. Nem tudom, hogy segített-e a szülésnél, de ezt soha nem is fogjuk megtudni, hogy jó volt-e, hogy ittuk, de mivel ártani nem árt.....legalább valamit teszek annak érdekében, hogy könnyebb legyen.
Tavaly homeo-ztam is, de most nincs kedvem azzal vacakolni meg akkor nem lehet fogat mosni csak a semmit nem érő nem mentolosokkal....meg ugyebár a homeoban hinni kell én pedig Istenben hiszek....szóval marad a málnalevél tea.

anettoo

Goldplast

Ejnye ejnye, mostmár tényleg otthon kéne maradni, bár én meg arra vagyok picit irigy, hogy ilyen sokáig dolgoztál. Én már kezdek türelmetlen lenni, tavaly november óta itthon vagyok a lombik miatt és már unom magam egyre többet. Mivel nem csinálhatok semmi extrát így lassan telnak a napok.
A poci keményedésre nekem is azt mondta dokibácsi normális.

Irdab

Tojás leves nem is rossz ötlet azt hiszem az jó is lesz.

Besumi

Hu a remegés nem valami jó, remélem mond dokibácsi valami okosat.

Gréti megint csuklik, minden nap legalább 2-szer vagy 3-szor. Nektek is ennyit csuklik babucitok?
nikó

Pelus - a kórházban is a Liberot adják, eddig legalábbis akárkit kérdeztem mindenhol, Flórba tuti. Szóval kórházba vigyél esetleg másat, hogy tudj próbázni, de nekünk bejött a liberó pl. és azóta is azt használjuk.
Nővérem kisfiának vékonyabb volt a lábacskája, neki annyira nem jött be a liberó.

Adri - én fogom magam és nem járok mindig diabéteszre, ennyi, diétázok és kész. Nem szúrogatom magamat, eddig kétszer voltam, mind a kétszer jó volt, hát jár a fene. Mátéval nem nagyon tudom megoldani, hogy ott szenvedjek egész délelőtt.
kIrály, hogy jó lett az NST-d, gondolom ha csütörtökön is jó lesz, akkor már csak hetente kell menned, nem?

anettoo

noémi: a próféta szóljon belőled! :lol: Remélem nem lesz olyan hosszú a vajúdás, mint a fiamnál! Nála 13.15-kor folyt el a magzatvíz, és nagyon lassan jöttek a fájások, este kilenc után megvizsgált a doki és azt mondta, kell egy kis oxitocin, mert rég elfolyt a víz és nem enged tovább így vajúdni! Szerintem még picit várt volna megy magától is! mert azért jöttek a fájások rendesen! Megkaptam az oxitocint 22 körül és 23-kor azt hitte ebből az nap már nem lesz baba, rá kb két percre tolófájások, és 23.20 körül mondtam a dokinak, hogy a lányom ennyi idő után már kint volt, ez a kis fickó nem akar kijönni onnét! Azt mondta türelem már nem sok! Szerinte! Még jó negyedóra volt, 23,45-kor megszületett pont ma 4 éve Dániel!
Sokan azt mondják, hogy mivel ennyire edz a méhem, meg a 3. baba hamar kint van! Azért a kórházba szeretnék beérni! :lol:

Hű jimbone te lehet, hogy nemsokára szülsz?!

Köszönöm a málnalevélteával kapcsolatos infokat! Még a 36. hétig meggondolom, hogy igyam-e!

kovisziszka

sziasztok!

Gyors leszek csak benéztem mi újság....

Voltam védőnőcinél..majd mesélek...

Irdab tök jó kicsit már miattad is idegesgedtem.... :roll:

Ágóta továbbra is drukk....

Sissinek kitartás mindjárt vége...

Lina Boldog szülinapot :P

Tündi érezzétek magatokat jól :P reméljük egy kicsit összerázkodtok apával :wink:

Málnalevéltea:ittam se vágás se varrás(10 ujnyir tágultam) ettől vagy nem de inni fogom :wink:

Később jövök csak feldobom a kaját (brassói,sültkrumpli)

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Szilvi!!!!

Dánielnek Boldog szülinapot kívánunk :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Flórosok:
Lehet, hogy a szülésznőm elutazik épp amikor szülök.
Balázs Erikát ajánlotta maga helyett. Ismeri valaki?
Én Ignáthné Évikénél szültem Mátét, de annyira kedves és segítőkész volt, sokat köszönhetünk neki.

anettoo

Dánielnek boldog 4. szülinapot !
Egyébként otthon is Dánielnek szólítjátok? vagy szoktátok Danizni is? Csak hogy Dánielt írtál.

anettoo

HALLOTTÁTOK, HOGY NEM KAPUNK SZOCPOLT? Most jártunk utána, ha július1-jéig nem születik meg a baba, akkor elesünk másfél milkától, én tök kivagyok. :(

anettoo

Anettto

Igen én hallottam és ez nagy szenyaság. Mért pont a szocpolt, meg gyedet, gyest kell piszkálni. én utálok politizálni de a képviselő urak és hölgyek keresetét kéne szabályozni. Na mindegy.

Dánielnek nagyon boldog 4. szülinapot kívánok!

Bimbam

Te mindig olyan fincsiket főzöl. :D

Na megyek én is odadobni a kajcit és utána jövök. :D
nikó

Sziasztok!
na, megkérdeztem, mehetek haza, és holnapra is pihenőt kaptam... Szuper!
Keményedés: nekem is sokat van, és az az érzésem, hogy a magnézium mit sem tesz.. Most azért vettem mg cukorkát is!

Anettoo :lol: még nem köszöntem meg a gemenci tippeket, tuti, hogy el fogunk menni valamikor, mert papi is szeret vadászni és imádja az állatokat, meg hát a tiszta levegő...
ja, és mi vagyunk még, akiknek másfél órányira van a kórház :shock: :shock: emiatt is kicsit parázom, hogy fogom kibírni, egyáltalán, mikor kell elindulni??? :?: :?:
Írtad a szappan- és illatmentes tusfürdőt a szoptatás előtti mosakodásra, most voltam a dm-ben, megkérdeztem a nőcit, és egyetlen tusfürdőt ajánlott (Neutrogéna, kék színű), megvettem, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az!!

Ja, és most vettem popsitörlőt is, ebből is olyan nagy a választék.
Végül a Nivea mellett döntöttem, mert tök jó kemény műanyag doboz volt hozzá....Tippek???

Goldplast :lol: Látom, Te sem nagyon tudsz elszakadni a melőhelyről...... :roll: nekem jövő hét keddig kell kíbírni. Akkor van a záróértekezlet (felemelő lesz, már most tudom)
Nikó :lol: Babuci nekem is sokat csuklik. Viszont nem rúg olyan iszonyat nagyokat, inkább kisebbeket. Leh4et, hogy már kezd kicsi lenni neki a hely????

Málnalevél: sztem én fogok inni. De a homeos cuccokhoz nem nagoyn értek. Kimásoltam, amit ajánlottatok, majd még rákérdezek a védőnénitől.
Melyik az a tea, amelyik a tejtermelést serkenti????????????Olyat kellene még beszerezni.

Margit :lol: Szép nevet választottatok, egy ideig nálunk is a Botond tetszett, aztán Zsigmond lett a befutó valahogy... :wink:

Sziszka :lol: mi csak 6-án megyünk dokinénihez. Te akkor már javában jársz be a Kútvölgyibe nst-re, igaz?????

Beusmimi :lol: Remélem, jobban vagy!

Bori :lol: Kösz, az áfa-figyelmeztetést!!! Akkor rástartolunk az utolsó beszerzendőkre!

Na, szedem a sátorfám, oszt hazaaaaa!!! otthonról jelentkezem majd,
anna

madaran

Sziasztok Lányok!

Még mindíg nem válaszolt Ági remélem nincs semmi baj velük.

Szilvi: Boldog szülinapot a fiadnak.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beus nem próbáltátok Miminek ilyen tengeri sprés oldatot az orrába fújni?Nekünk bevállt azért ajánlom...ha érdekel megnézem mi a neve..köhög is?

Anetto postán küldte el a doki a leletett de ez nagyon rendes doki a nolinak a régi dokinál simán elkeveredett :?

Madaran én használtam niveát is az illata miatt imádom a nivea illatot szerintem jó de a többi is

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Anett: eltudnád küldeni a te kelengye listád és azt mi kell a szüléshez és mi utána. Csak kiváncsi vagyok az enyémből mi maradt ki.

Köszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beus -
ez a kórházba menős cucc:
1245754018.336.xls

anettoo

Aggaszt, hogy Ági nem jelentkezik, remélem minden rendben van velük.

Jimboine igen apa is jött velem reggel nst-re.
Megebédeltem, és most újra hívogat az ágy, de nagyon le kellenne vágnom a lábkörmömet, 3. napja halogatom. Remélem le tudom majd vágni.

Elöbb lefényképeztem a pocakom, mindjárt fel is rakom. Jól látszik, hogy az egyik oldalt szétszakadtam a másikon nem, és hogy Zora a bal oldalon van .
Szerintetek is lent van a pocakom? Kép Kép Kép

Remélem nem sokkoltam senkit a látvánnyal :roll:

Szilvi kisfiadnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok. Lesz nagy ünneplés?

Linácska, Tündi jó pihenést nektek. És a jó hír, itt elállt az eső.

Nekem teám és homeos bogyóm is van. Anettoo ezek szeint te tavaly mind a kettőt használtad? (Tea, homeós bogyó)

Jah és eldöntöttem, holnap nem megyek a diabetológiára. Jimboine, nekem ez a 6,8 érték 25 gch utánni 60 perces eredmény, és nem a 75 gch szölőcukros, az nekem 7,8 lett.

Tegnap megjött a légzésfigyelő is, és hozzá az ajándék kuka, remélem tényleg légmentesen zár.

Adri

Kép

Kép
irdab

bim-bam: én is használok sterimar a neve én minden szívás előtt lövök Jázminom nózijába és még így is nagyon sűrű neki. Nem csak mikor már fuldoklik a sok cicakakától akkor kezd köhögni.

Kép
Kép
beusmimi

Köszönöm a fiam nevében a köszöntéseket! :D

anetto: hívjuk Dánielnek, Daninak is, sőt az óviba Dancsi-mancsinak hívják és néha mondja, hogy én dancsi-mancsi vagyok! De van, hogy azt mondjuk neki, hogy öcsi!

Szerintem is szemétség ez a szoc.pol, gyes, gyed dolog!
Én mind a kettő után 1,5 évesen próbáltam elhelyezkedni, csak nem olyan könnyű! Nincs férőhely a bölcsikbe, a munkáltatók frászt kapnak a gyerekesektől! Kérdem én nem ezen kéne változtatni? Ott fönt halál segg emberek ülnek, akiknek semmi fogalma nincs arról, hogyan élnek az átlag emberek!

aúúúú, a manóm totál beindult, kicsit táncoltam, csak pár percet, jó zenét hallgattam, és gondoltam egy kis mozgás jót tesz a depis hangulatomnak! Erre ő meg beindult, mint a gép!

madaran: még nem voltam nst-n, azt mondta a dokinéni, jövő héten megbeszéljük, hogy hogy legyen, mert szerinte a védőnéni is tud nst-t csinálni, és akkor nem kéne állandóan bemennem a két rosszcsontommal!

kovisziszka

Viszont Adri gondolom nem haragszik, de ezt küldte ő nekem:
1245754458.8397.doc

Most néztem meg, hogy szült-e már valaki a júliusiaknál és képzeljétek, hogy még senki, holnap fekszik be az első csajszi. (ha jól láttam)

anettoo

Sziasztok!

Látom Ágotáékról még semmi hír, remélem hamarosan megtudunk valamit!

Linácska: Nagyon sok boldog szülinapot neked!
És a keményedéssel ne is foglalkozz. Én is már csak csütörtökig szedhetem a magnéziumot az orvos utasítása szerint. Azt mondta azért hogy a méhszájam elkezdjen magától kinyílni így könnyebb lesz majd a szülés. Kérdeztem hogy ebből fogok-e érezni valamit, azt mondta semmit csak keményebb lesz a hasam és bizony ekkor majd sokkal többet kell pihenni. Na ebből csak azt akartam kihozni ha idáig nem szedtél magnéziumot akkor ezután se szedj.

:?: kaptam kölcsön egy rokontól mellszívót, hogyan kell kifőzni :?:
Az interneten utána olvastam, de nem lettem okosabb.
Olyat írnak hogy citromlevet vagy a patikában kapható citromsavat is kell a vízbe tenni meg ilyenek. Nem lehet egyszerű forrásban lévő vízbe tenni valamennyi időre?
Aki tud valami okosságot a témában hozzászólhatna :lol:
Vendég

sziasztok

nagyon-nagyon régen irtam, de mindig olvaslak benneteket, csak már a második gyereket várva vhogy nekem nincs annyi közölnivalóm :oops: meg Máté is havonta egy hétig beteg itthon (most hörghurutja volt, természetesen este odabújtam mellé alváskor és arconköhögött, na ő már jól van, én meg még mindig alig kapok levegőt a takonytól, persze semmit nem szedek a baba miatt...) :(

Sissi: nagyon sajnálom, hogy Attila baba már megszületett, de nagyon jó érzés, hogy 'rendesen' eszik és jól vagytok

Áginál meg Villő is igyekszik... pont az jutott eszembe, hogy az ő vonalzóján az van, hogy nagyon várunk, kicsi Villő - szófogadó kislány :)

keményedésekre: igen, ebben az időben nekem is állandóan vannak+elég kellemetlen, mert már elég csontos a baba és feszít rendesen.
pont azt néztem, hogy a 20. héten +2 kg volt még, most meg már +10, ami azért 3 hónap alatt elég megterhelő lehet a szervezetnek...

aki tudja, hogy már befordult, mit tapogat ki? mert én jobb oldalt egy nagy kereket (gondolom a feje), bal oldalt meg egy hurkaformát (lehet, hogy a popsija vagy a combja?) szóval hogy lehet rájönni, hogy éppen mit fogok? múltkor a lábfeje volt, de kb csak 3 cm hosszan, igy egyértelmű volt :D

málnalevéltea: én úgy tudom, hogy a 36. héten kell váltani, magnézium egyáltalán nem mehet, és a tea pedig igen. én is ittam, bár volt gátmetszésem, de a feje sem illeszkedett be rendesen...

earhart: ne viccelj, hogy bálna vagy, szerintem mindannyiunk így néz ki a gyönyörű gömbölyű hasával :wink:

kenderike: lányok várják már a hugit? annyira jó lehet, hogy egy csapat kis/nagylányod van :)

nyaralás: mi is hétfőtől lettünk volna balatonon, inkább lemondtuk és igy csak a foglalót buktuk... aztén ha hétvégére mégis kiderül, akkor leugrunk 2 napra... máté még nem is látta a balcsit és szegény úgy várta/ja

nikó: nekünk is gréti lett volna, ha kislány (még lehet a következő :) ) előző terhességnél én is kaptam injekcióba vasat, heti 2*, összesen 10 dbot, de a 24. heti vérvételtől, mert a hemoglobinom 100 volt - neked mennyi?

kovisziszka: kérdezni szeretném, hogy hogy tapasztaltad, jó a nagy korkülönbség? mert látom, hogy 4 évek vannak nálatok, nálunk is majd 3,5 lesz... megértőbb a nagyobb vagy jobban megviseli, hogy már nem ő a főnök?

v.piroska: maltofer fol fincsi neked? jaj, én alig tudtam elrágni, annyira nem jött be :)

bim-bam: miért váltottál kórházat? én most is az Istvánba készülök, de te később szültél, vmi nem volt kerek? :shock:

madaran: popsitörlőből nálunk a johnson vált be, mert azt találtam elég nedvesnek, de lehet, hogy neked meg a nivea illata jön be, szóval tök mindegy

pelusnál én is hallottam, hogy fiúkra libero, lányokra pampers - nálunk is bejött, de a barátnőmnek vékonydongájú a fia és pamperses volt, most meg ducibb a kislány és ő meg liberos. szóval alkat kérdése :) eleinte nekünk még a dmes is nagyon jó volt (és a legolcsóbb a három közül) :)

Kép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Igen, használtam mind a kettőt, homeot (kétfélét-aesculus hippocastanum és arnica montana) majd szüléskor is valamit, de arra már nem emlékszem. Igaz, hogy pár óra alatt megszültem, oxitocint kaptam, hát szóval nem tudom....
Irdab - szerintem már lent van a hasid :), nekem is kb. így néz ki, bár most nem kaptam még túl sok új csíkot, de a Mátétól kapott zebraruhám csíkja gyönyörűen visszavörösödtek.

anettoo

[quote="kovisziszka"]v írta:kovisziszkaolt, 23,45-kor megszületett pont ma 4 éve Dániel!

Juj de nagyon terhes vagyok :oops:

Nagyon Boldog Születésnapot Daninak!!
:lol:

mimi12

Madaran - örülök, hogy felkeltettem egy-két ember érdeklődését Gemenccel kapcsolatban :wink:

Dm-es tüsfürdő:
http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1

Bocsi, hirtelen egy hülye német oldalt találtam, de itt a kép, és van kézmosója is, a neutrogena talán még jobb, csak sokkal drágább. :wink:

Érdekes, hogy egy DM-es nem ismeri a saját Balea-s termékeket. :roll:

anettoo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?