Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

kezd megjönni...... :cry: :cry: a francba :evil: :evil:
Twist: megbeszéltük a párommal,hogy megvárjuk az Augusztust maradunk a Sotén.. :roll: :wink:
Nagyon ari a pocid tök sokat nőt csak így tovább :wink: :lol: vigyázz magatokra :!: :lol:
Ditke remélem minden rendben veled sikerűlt a műtét :!: :!: :?: majd írj :lol: :lol:
töbieknek is pusz :!:
megyek főzni :roll: :cry:

Kép
Adri
badró1
 
 


Szia Adri!
Sajnálom a pirit:( De ne aggódj, mert mindenképpen lesz babád, vagy így, vagy úgy. A dokik mindenképpen tudnak segíteni, aztán csak győzzétek gondozni az ikreket!:)

Akkor aug. közepén mentek a SOTE-ra, ugye? Akkor most irány a Balcsi és a lazítás, szuper lesz kicsit elfeledkezni a babás témáról:) AZtán pedig újult erővel csaphattok bele.

Ma megyek az új dokimhoz, remélem, hogy minden rendben a babával. A párom is elkísér, és úgy szeretnék kijönni majd a dokitól, hogy mindketten elégedettek leszünk. Ja és délelőtt védőnő üldözést csapunk megint, hátha ma tudunk vele találkozni.
Jó babás napom lesz, tök jó!:)
Vendég
 


Sziasztok! :D
Vendég
 

 
 

Na végre feltudtam jönni írni :D , teljesen elvagyok havazva! :(

Lakásügy:
Emlékeztek, múlthéten írtam, hogy volt 3 komoly érdeklődőnk:
1.Pszichológusnő, 2. Egy idős úr, akinek 4 lakása van és 3. egy fiatal kisbabát váró pár.

A fiatal házaspár múlthéten szerdán adott egy vételi ajánlatot, amit másnap, csütörtökön a közvetítő el is hozott nekünk, amit mi egy kis módosítással el is fogadtunk. :D Mondta, hogy az Elfogadó nyilatkozatunkat továbbítja a vevők részére és ha Ők elfogadják az általunk mondott összeget és feltételeket, akkor 8 napon belül meg is köthetjük az adásvételi szerződést. Mondanom sem kell, kissé idegesek voltunk, mert a „labda” most náluk volt, ha elfogadják a leírtakat, az egyszerűen óriási lenne, ha meg nem, akkor leültünk volna tárgyalni vagy nem nekik adtuk volna el a lakást. A közvetítőnk mondta, hogy pénteken reggel jelentkezik.
Pénteken nem reggel, hanem dél fele hívott a közvetítőnk, hogy a pár elfogadta az általunk mondott összeget és a feltételeket, tehát szerződhetünk!!! :D 8) :D 8) :D 8) De! Egy kis türelmet kérnek tőlünk, mert a kismama édesapja előző este, tehát csütörtökön este agyvérzést kapott :( , kórházba került és most amikor csak tudnak bent vannak nála. :( Mondtam, mondtuk, hogy ez természetes, egyébként is 8 nap van a szerződéskötésre, nem olyan sürgős. Jobbulást kívántam, majd megbeszéltük, hogy akkor a szerződés időpontjával kapcsolatban hív majd következő vagyis ezen héten.
Hétfőn, mivel az egyik ingatlan iroda hozott volna ki egy embert, akit szintén nagyon érdekelt a lakás, felhívtam a közvetítőnket, hogy most nem azért mert sürgetni akarjuk a párt, de kb. mikor akarják a szerződést kötni és hogy mit mondjuk az ingatlanosnak aki most kihozna valakit. (Mert ugye, úgy van, hogy hogyha most más iroda által kihozott ember is meg akarná venni, akkor 2 közvetítőnek kellene fizetnünk, az egyik iroda az, amelyik a fiatal párt hozta ki, a másik iroda, meg aki azt az embert hozta volna ki. De mi nem akarunk 2 irodának fizetni, csak az egyiknek!!!) :!: Az ingatlanosunk azt mondta, hogy hogyha nem akarjuk esetleg másnak eladni és persze 2 irodának közvetítői díjat fizetni, akkor írjuk meg, tájékoztassuk az irodákat, hogy erre a 8 napra függesszük fel a lakás hirdetését. A párral, meg mondta beszél, hogy akkor mikor lesz a szerződéskötés. Megírtam a tájékoztatókat, szétküldtem az összes irodának (9) és délután az ingatlanosunk fel is hívott, hogy a kismama férjével beszélt. A férj mondta, 2,3 nap türelmet még kérnek, mert a feleségének (kismama) az édesapja szombaton meghalt :cry:, így most a temetést és a költözést is egyszerre kell intézniük, valamint félő, hogy a feleségénél esetleg a szülés is megindul. :( :cry: Mondtam, rendben van, hiszen még csak hétfő van. Erre mondta a közvetítő, hogy csütörtökre vagy péntekre mondták, hogy akkor lesz a szerződéskötés, de előtte a szerződés tervezetet az ügyvédjük át fogja küldeni és az időpontot is egyeztetni fogjuk.
Tegnap a közvetítőnk még kért adatokat a szerződés tervezethez, amit a mai nap folyamán meg is kapunk és már azt is tudjuk, hogy holnap délután lesz a szerződéskötés, de, hogy hol és pontosan hány órakor, azt még nem tudjuk. Ma délután konkrétan rákérdezek, mert azért nem mindegy, hogy délután 1-kor vagy késő délután 5 órakor.
Ja és a költözés ideje, július 4-ke vagy 6-ka…….eddig legalábbis!
:roll:
Lányok én találkoztam a kismama édesapjával, amikor másodszorra megnézték a lakást, nagyon szimpatikus volt és nagy szakértelemmel nézett körül a lakásunkba. Nagyon sajnálom és lehet, hogy furán hangzik, de amikor a közvetítő közölte, hogy meghalt a kismama édesapja, könnyek gyűltek a szemembe és aznap teljesen a hatása alatt is voltam. :( :cry:
Vendég
 


Dietetikus
Hétfőn reggel elmentünk a dietetikushoz, aki nagyon aranyos és kedves kis nő volt :!: :!: :!: :D 8) :wink:
De, hogy elejétől vegyem a dolgokat. Képzeljétek el, hogy amikor odaértünk a dietetikus ajtajához, egy idős hölgy állt ott, aki tudjátok nem az a hárpia fajta, hanem azaz igazi kedves kisnyugdíjas fazon volt. Köszöntünk, mondta, hogy neki is reggel 8 órára, 8:30-ra kellett jönnie. Mondtuk nekünk is. :wink: Vártunk, vártunk. Egyszer csak pár ajtóval arrébb, ahol nekem pár héttel ezelőtt levették a vért az insulin végett, kijött az a nő, aki a vért vette tőlem. Valakinek szólt, hogy egy pár percre kiugrik és felénk, vagyis a dietetikus felé vette az útját. A dietetikus ajtajához érve, a velünk várakozó idős hölgy odament hozzá és tök normálisan, kulturáltan érdeklődve megkérdezte tőle, hogy: elnézést a xy doktornő rendel……? :D :?: Szegényke végig se tudta mondani a kérdését, mert ez a vérszívó nő, egyből ingerülten a szavába vágva közölte vele, hogy Ő nem ide tartozik :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: Erre az idős hölgy mondta neki, hogy de ne haragudjon, én csak azt szeretném megkérdezni ……… És ismét ingerülten, mérgesen a nénike szavába vágva odavágta a néninek, hogy Ő nem ide tartozik :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Majd gyorsan benyitott a szobába és a nénike előtt becsukta az ajtót! :shock: Csak álltunk ott, úgy meglepődtünk, hogyhogy lehet valaki ilyen pofátlan! :shock: :evil: Mi az, hogy nem ide tartozik :?: :?: :?: Nem tudta volna azt mondani, hogy a xy doktornő nem tudom mikor rendel, mikor lesz itt, talán ha a közeli porta részen megkérdezi, megtudják mondani. De nem! Ő nem ide tartozik!!! :evil: (Ha nem ide tartozik, akkor hova? Kórházi alkalmazott!!! Csak a négy falat ismeri és senkit, semmit nem ismer azon a folyóson vagy 2, 3 szobával arrébb?) :?:
Szegény nénike is azt monda, hogy miért kellett vele így beszélni, Ő csak meg akart volna valamit kérdezni. A néni végül elment a portához érdeklődni. :(
Fél 9-ig 2 újonnan jövő emberrel vártunk, majd fél 9 után nem sokkal, kijött egy viszonylag kedves kis doktornő, aki a 2 újonnan jövőt el is küldte, mondván, hogy nincs időpontjuk és az orvos, akihez jöttek sincs bent. Mi hozzánk is úgy közelített, hogy elküld vagy várnunk kell még. :? A férjem viszont egyből lépett és mondta, hogy az Alföldi dr. Úrral beszéltünk és Ő mondta, hogy 8, fél 9 re jöjjünk ide dietetikus tanácsadásra. :D :) :) :) :) A dokinő beszólt a rendelőbe a dietetikus kis nőnek, hogy meg volt-e beszélve, be vagyunk-e írva :?: A dietetikus mondta, hogy igen és egyből be is mehettünk hozzá. :D :)
Nagyon aranyos, kedves volt velem is és a férjemmel is :!: :D 8) Először megnézte a számítógépben az értékeimet, de én is elvittem a leleteimet. Megkérdezte mikortól tornászok, vigyázok az étrendemre, hogyan kellett szednem a Merckformint és mennyi idő alatt mennyit sikerült lefogynom. Elmondtam mindent, majd adott egy táblázatot, ahol egy csomó kaja fel van sorolva és melléjük oda van írva a kalória, a fehérje, a zsír és a szénhidrát. Elmondta, hogy egy nap a kalóriából 1200, szénhidrátból pedig 160 lehet a bevitel :!: :!: :!: És, hogy ezt tartani is tudjam, táblázatba kell vezetnem, hogy miből mennyit ettem. Kaptam egy étrend leírást is, amiben le van írva mi az, amit ehetek és mi az, amit nem és mikor mit szabad enni. Ja és a kajálási időpontoknál az is oda van írva, hogy a gyógyszert melyik kaja időnél kell bevenni. :? Továbbá kaptam egy, két kis könyvecskét tartalmazó kis tokot, amibe a könyvecskéken kívül van egy kis betegkártya az adataimmal, a másik felén pedig táblázat, amit majd vezethetek.
A két kis könyv közül pedig az egyik egy tájékoztató füzetecske az inzulinról, a másik pedig egy leporellós kinyitható táblázat, amibe minden kaja fel van sorolva. Ezt pl-ul mindig magammal hordom, mert ebből meg tudom nézni, hogy mit szabad ennem.
A dietetikussal megbeszéltük, hogy most a táblázat, tájékoztató és a megbeszéltek szerint 3 hónapig e-szerint kell majd táplálkoznom és persze mellette tornáznom, gyógyszert szednem. 3 hónap után a kontroll vérvizsgálatkor kell majd Ő hozzá is visszamennünk. :D
Vendég
 


Sziasztok! :D

Újra itthon!!!!!

Holnap vagy holnapután visszaolvasok és írok!!!!! :wink:

Jól vagyok!!!!! :D 1 petevezetőm maradt csak, a méhemnek volt egy fejlődési rendellenessége, és endot talált a hasüregben!!!! :? Minden elismerésem Murbernek hogy csak 4 luk van rajtam viszont így majdnem 3,5 órájába telt a műtét!!!!!! :? Sokat túlórázott rajtam szegény!!!!! :oops: :shock:

Legyetek jók! :D
Vendég
 


Mindenkit üdvözlök!

Szia Ditke újra közöttünk! Húúú, nagyon hosszú volt a műtéted, de szuper, hogy nem kellett teljes vágás, meg tudtak mindent laparral oldani. Sajnálom az endót, ez egy szenya nyavaja, szerencsére ugye nem rosszindulatú. Szomorú vagyok, hogy egyik petevezetődet eltávolították. Mikor derül ki, hogy milyen kezeléssel indulhattok? Volt bent nálad Murber doki a műtét után? Írj, ha kipihented magad mindenről!

Röpcsi, örülök, hogy sínen vagytok a lakással, de iszonyat miken mentek keresztül a vevők! Ez borzasztó!!!! Rem. ha aláírtátok a papírokat ügyesen rendben lezajlik minden. Olvastam, hogy jó sok tanáccsal, segédanyaggal ellátva engedett el a dietetikus. Milyen időközönként kell menni hozzá?

Twist, hogy alakult az új dokival az első találkozó? Védőnőt sikerült elcsípned?

Adri, sajnálom a pirit! Most nálam is ez a helyzet. Nem tudod, hogy meddig lesznek szabin Murber dokiék, ill. a nyári szabadságolás hogyan van az ARO-n?

Nekem sosincs szerencsém Murber dr-ral, mikor engem behívott, közölte siessek, mert mennie kell megbeszélésre. Szóval semmit nem tudtunk normálisan megkonzultálni. Volt egy gyors uhu, minden oké, szépen rendben vagyok, eltűnt a ciszta, mondtam mi most nem tudunk kezelést elindítani, szóval akkor mondta, hogy ő átmegy konzultációra, én meg öltözhetek és elmehetek haza. Ennyi volt, nagyon unom már ezt!!!!!!!!!!!!!!
Ha készen lesz a lakás és nyugi lesz és eljutunk pihenni (kb. július második felében), rem. természetesen összejön a baba. Megállapítottuk a pszichológussal is, hogy erre minden esély megvan, mert minden téren (testileg) mindketten rendben vagyunk (na, jó én félpetefészkes vagyok), de akkor is sikerülhet. Majd megpróbálok ellazulni, kikapcsolódni, pihenni sokat, lazítani, nem stresszelni, no meg nem görcsölni.

Na, most jó sokat írtam, de volt mit bepótolnom! :oops:
Vendég
 


Rena
Nagyon jók a kakasok! Jól tudják rázni!:D :lol: :lol:

Twist
Jajjj, nagyon megijesztettél a csökkentett utró szedésének következményével! :( :( :( :shock: Örülök, hogy nem történt komolyabb baj és a gyógyszer adag visszaemelésével rendeződtek a dolgok! :D :wink: Jobban lettél és nincs pirike! :D
Igazad van Twist, a meddőségi centrumokban tényleg jobban értenek az utró és más gyógyszerek szedéséhez. Kevés az olyan meddőségi centrumon kívül rendelő orvos, aki olyan jól tudja a gyógyszerszedések idejét és adagját.
Twist, nagyon szép kis pocakod van! :D :wink: Milyen sokat nőtt már a 6. héttől a 10. hétig!!! :shock:
Olvastam a nem elérhető védőnőről! :evil: Nahát ez felháborító, hogy megvan beszélve és akkor nincs ott a rendelésen! :evil:
Remélem sikerül elcsípned! :D
Milyen volt az új orvosnál tett látogatásod, hogy hívják, Ő is SOTE-s? Remélem ez a doki jó lesz és érteni fogja a dolgát! :D

Ditke
Sokat gondoltam rád az elmúlt napokban és nagyon szorítottam, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a műtéten! :D Sajnálom, be akartam volna menni hozzád a klinikára meglátogatni, de úgy feltorlódtak nálunk lakásügyben a dolgok, hogy egy perc időm se volt. :(
Örülök, hogy már otthon vagy és hogy jól vagy!!! :D Kár, hogy 1 petevezetőd maradt csak meg, de ennek az 1 is örülni kell! De jóóó! :D Sajnálom, hogy a méhednek volt, tényleg, hogy érted azt, hogy volt fejlődési rendellenessége?! :shock: Az endokat eltávolította? Ezen a héten és a jövő héten is otthon leszel?

Mmzsó
Kellemes utat, jó pihizést, kikapcsolódást a szüleidnél! :D Vigyázzatok magatokra az úton :!: :!: :!: Drukkolok, hogy ne jöjjön meg a hétvégén a mikike! :D :wink:

Kedi
Olvasom, hogy jó nagy munkába vagytok, készül a hálóba a gardrób és a konyhaszekrény is!!! :D De jóóó! :D :D :D A konyhaszekrény milyen lesz?
Mi 95-ben mikor megvettük az VIII. ker. lakást, totál le volt pukkanva, így szét kellett mindent veretni. Mi mondjuk egy szomszédunknál laktunk, aminek nem nagyon örültünk, de mindennap átmentünk megnézni, hogy hogyan újítják fel a lakásunkat. Nagyon jó volt látni és beköltözni, hát az csodálatos volt!!! :D

Adri
Sajnálom, hogy kezd megjönni, kezet foghatunk mert nekem is! :( Mi még nem tudjuk, hogy július vagy augusztusba jelentkezünk be, persze attól is függ, hogy mikor lesznek bent!
Vendég
 


Sziasztok!

Ditke, jaj, de jó, hogy jól vagy! Örülök, hogy a műtét után ilyen jól vagy és hogy Murber doki ilyen jó munkát végzett, hurrá!!:))) Most már spontán is jöhet a baba?

Röpcsike, köszönöm az aggódást, már minden okés. :-) Ma még a doki is megnézte a babót, jól van. Jó napom volt!!!!
Szóval, a védőnőt ma megtaláltam.) Hurrá, vagy kiskönyvem! Máshol rendelt hétfőn, csak ez nem volt kiírva, én meg nem tudtam.
Az új doki nagyon tecc!!! Nagyon alaposan megvizsgált, komolyan vett, pont erre vágytam! Láttam babót, jól van:))))))))
Mozgott keze-lába, forgott, csodálatos volt! És már 4,5 cm-es! A páromat is behívták, láthatta, hogy milyen nagy babónk van.)))

Kép

Elhatároztam, hogy most már nem aggódom tovább és élvezem a kismamiságot, minden nagyon szépen halad:) Tényleg nem kell minden nap minden percét végigszoronganom:)

Ja és ma először átadták nekem a helyet, többen is.) Most már látszik a poci és a kismamis felsők nagyon kiemelik.

Kedi, nézd a jó oldalát: szuper, hogy nincs ciszta, juhéj!!!!!!!!!!:))))
Murber doki azt mondta nekem mindig, hogy "lépni kéne", tehát ha szerettétek volna indítani az inszemit, akkor talán jobban örült volna. Nem tudom.... Ez csak egy gondolat, ami beugrott. Lehet, hogy nincs igazam. Akkor július végén mentek vissza hozzá? Az mindjárt ittvan:) Jobb is lesz úgy nyugiban, felújítás és nehéz munka után.)
Vendég
 


Sziasztok!

Hát Kedi nem tudom,hogy vannak szabin.. :roll:
nekem csak a rögenes nő mondta,hogy szabin van és Augusztus elején hívjam akkor kérjek időpontot a HSG-re... :roll:
tök jó,hogy minden rendben ciszta elment :lol: akkor drukk Júlira. :lol:
Twist: nagyon cuki a pocaklakód... :lol: :lol: :lol: és jó,hogy minden rendben vele :lol: :lol: tényleg élvezd a kismamiságot :!: :lol: :lol:
Ditke: tényleg jó hosszú volt a műtéted :roll: de egy petevezetékkel is lehet még öt terhességed.... :lol: csak győzz szülni járni :lol: :lol: :oops:
Mmzso: jó pihit nektek :lol: :lol: 8)
Rena : jól vagy :?:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Röpcsike, most tudtam elolvasni, amiket írtál. Akkor te is 160 g-os diétát kaptál, az nagyon kényelmes, nem fogod kellemetlennek érezni, szuper lesz! Elég nehezen jutottatok be a rendelőbe, milyen fura elutasítóak ott! Szegény nénikének jól beszóltak. Hogy lehetnek ilyen ingerültek már kora reggel?!
Melyik étkezéseknél kell bevenned a gyógyszereket? És végül is az 1000 mg-osat próbálod meg szedni? Már szeded is?

Adri, de szép képet tettél fel, misztikus:) Nekem is aug-ban volt a HSG pont egy éve, szerencsét fog hozni ez az időpont neked is!:))+++

Tegnap vettünk dinnyét idén először. Nagyon jó dinnyék vannak, frissek, ropogósak. Még nincsenek megbuggyanva. Tudom ajánlani őket!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm hogy gondoltatok rám, nagyon jól esett!!!!! :wink:

Olvasok-olvasok, de szita az agyam, nem biztos hogy mindenre fogok emlékezni!!!!!! :oops:

Először is az ARO júl. 20-tól megy szabira, hogy meddig azt nem tudom. :wink: :?

Rena

3 nap múlva szülinap!!!! :D :D :D De jó!!!!
Hogy vagytok????? A helyzet változatlan? Melóhely???

Mmzsó

Neked is köszi hogy gondoltál rám, jó utazgatást neked!!!! :wink:

Kedi

Lakásfelújítás hogy áll? Bírjátok még idegekkel?????
Sajnálom hogy nem volt jó tapasztalatod Murberral, de kedden műtét után bejött hozzám, elmondott mindent, de elég kótyagos voltam még, így szerdán még "futottam" egy kört utána, meg a pénzt sem fogadta el előre, és már nagyon zavart hogy még nem adtam neki oda. De rengeteg betege van, és sok műtétje ezt most már tudom a nővérektől, amiből az is látszik hogy jó szakember. Én is a műtétről kifelé jövet kaptam el, ültem a padon és vártam mikor jön ki, de pont az ellenkező irányba ment, így "futhattam" utána!!!!! :?

Adri

Nemsoká mentek nyaralni!!!! :wink: Kikapcsolódsz egy kicsit, hidd el jót fog tenni. :wink: :D Bár én ebben a ha majd nem gondolsz rá terhes leszel, ebben nem hiszek, legalábbis nekem nem jött be!!!! :?

Röpcsi

Sajnálom szegény nénit, hogy így bántak vele. :shock:
Viszont jó hír hogy kellemes tapasztalatok volt a dietetikussal. :wink: Most már bizti hogy még lejjeb megy az inzulinod. :wink: :D Lombiknál pedig tuti nagy előnyt fog jelenteni. :wink:
Sajnálom a kismama édesapját ismeretlenül is, olyan kegyetlen az élet. :( :( :( Nálunk egy 37 éves srác halt meg, a felesége most várja a második babát, most építkeztek fel, szörnyű!!!!! :( :( :( Hirtelen halt meg, agyi aneurysma.
Semmi baj hogy nem jöttél be!!!!! :wink: De remélem ha szülni megyek meglátogatsz????? :lol: :lol: :lol:

Twist

Mennyit nőtt a pocid,hihetetlen!!!! :D
Elhiszem hogy megrendült a bizalmad az orvosodban. :( :? Sokan ajánlják az ő orvosukat hogy ilyen jó olyan jó, de addig míg citológiát kell levenni és receptet írni nincs is semmi gond, de ha van valami bibi meg nem tud mit kezdeni!!!! :? :(
Nyugisabb most már a munkahelyed, nem keményedik a pocid??????
Ki az új dokid????? :wink: Ő is SOTE I????? :wink: Vagy magánba jársz hozzá????? :wink:
Vendég
 


Akkor most rólam!

Szóval hétfőn 1 órára kellett mennem, nem engedtem hogy a párom felvigyen, és hogy meglátogasson, ezért vonattal mentem.

Szóval 1/2 1 után ott is voltam, nyugisan leültem, nekem nem sürgős befeküdni!!!!! :lol: Majd egyszercsak ki jött valaki is kérdezte hogy betegfelvételre vár e valaki, akkor álltam fel csak. Elvitték a papírjaimat a felv. irodába és üljek le nyugodtan, majd amikor kész lettek a papírok mondták hogy a 2. emeleten keressem a nővérszobát. Itt míg vártam hogy bejelentkezhessek a főnővérnél olvasgattam a papírjaimat, amit a bemutatás után írtak, amin a állt Silhavy aláírásával hogy a beteget felvilágosították hogy esetlegesen mkét petevezetéket eltávolítják. Na itt megtorpantam, hiszen tudtam, felfogtam, elmondta Murber is, de így papíron leírva borzasztó volt látni, akkor majdnem megfutamodtam. :oops: :oops: :oops:
Megkaptam a szobácskámat, egy fiatal 23 éves lánnyal és egy 45-50 év körüli ügyvédnővel kerültem egy szobába, nagyon aranyosak voltak. :wink:
A főnővér szólt hogy kell saját hőmérő és egy pár fásli, elmentem a gyógyszertárba venni, majd jött a nővérke hogy nem öltöznénk e át, mert lassan itt a beöntés ideje!!!! :? Na jó, essünk túl rajta.

Délután megkeresett Murber, elmondta szóban is hogy mi fog zajlani, odaakartam adni neki a pénzt(titkon remélve hogy így talán minden tőle telhetőt megtesz), és közölte hogy előre nem fogad el pénzt, és hogy benéz majd műtét után hozzám, bár nem tudja mennyire leszek magamnál, de 3 műtétje lesz!!!Kaptam éjszakára olyan nyugtató tablettát hogy úgy kiütött hogy csak na, másnap reggel szintén be kellett venni egyet. A nővérkéktől kiharcoltuk hogy akkor mondják már meg ki hányadik lesz a műtéti sorrendben. Én voltam az első 9 óra, 1/2 8 kor be is vettem a kis bogyómat, így nagy volt a meglepi amikor is jön a nővér 1/2 9 előtt 5 perccel hogy mehetek pisilni és irány a műtő!!!! :shock: Nem volt időm izgulni.
A műtőben már olyan kába voltam hogy a dokim hangját hallottam, mondták az anesztesek hogy addig nem altatnak el, míg mindkét doki nincs jelen. Nagyon fáztam és szóltam, rendesek voltak mert kaptam langyos valamit amit rámterítettek, nagyon kedvesek és figyelmesek voltak mindannyian!!!!!! :wink: Szerintem mire altatásra került a sor, én bealudtam, nem emlékszem semmire.

Intenzív: arra eszmélek hogy a szemben lévő ágyra meghozzák a kis szobatársamat, akinek azt mondta a dokija hogy kb. 1/2 2-kor kerül rá a sor, hát mondom akkor nekem meg már ideje lenni felébredni tiszta szégyen hogy végigalszom a napot!!!!! :lol: :oops:
Jöttek a nővérek, kiszedték az oxigént, kérdezték hogy oké minden? Mondtam igen, visszaaludtam majd mikor megint eszméltem jött Murbi és elmondta mi volt a műtéten. Utána megint alvás.
Később akkor már tényleg jobban magamnál voltam szóltak is hogy ihatok ha akarok, két kortyot ittam, majd matattam a táskában mert éreztem hogy sok a gyomorsavam, leborítottam a poharam, eltört a füle, ki a víz. Kérdik hogy mit akartam a táskámból? Mondtam hogy gyomorsav lekötőt, hoztak vénásan, de akkor már éreztem hogy itt kifelé kívánkozik valami, kértem vesetálat, hárommal sikerült is kiüríteni a gyomrom!!!!! :oops: :? Volt egy csomó bajuk velem a nővéreknek!!! :oops: Később felkeltünk elmentünk mosakodni, kivették a katétert és visszasétáltunk a szobánka és alvás 3/4 7-ig, akkor eszméltem igazán, de akkor már azt sem tudtam reggel van vagy este????? :oops: :shock:
Majd a szobatársam és a szülei mondták hogy már ők is kérdezték a nővéreket hogy mi van még mindig bent vagyok a műtőben, tőlük tudom hogy 3 és egy negyed órás volt a műtét!!!! :shock: :?

Szerda lábadozással telt, és Murbi üldözésével!!!!! :lol:

Csütörtökön pedig felöltöztem fél 8-kor civil rucimba, Murbi mondta hogy mielőtt elmegyek az ARO-n keressem meg, megbeszélünk mindent, így is volt!!!! :wink: Kérdezte hogy mikor várható a köv. menzi, mondtam hogy júl 4-e körül, azt mondta az nagyon jó mert júl.20-tól mennek szabira és pont belefér egy inszemi!!!! :wink: :D Nagyon örültem neki!!!!!
Annak viszont már nem annyira hogy 1/4 3-kor úgy jöttem el a klinikáról hogy a főnővér azt mondta hogy 2,5 óráig még biztos hogy nem kapunk zárójelentést!!!!!!! Hazafelé dugó, dugó hátán, útfelújítás, zsinórban piros lámpa, a pályán már jól haladtunk, de ott is volt egy félpályás útlezárás, torlódás!!!! Káosz volt!!!!! Így csak 1/2 6-ra értem haza, de legalább itthon vagyok!!!!! Most mindjárt megyek a háziorvosomhoz tp-re vetetni magam, a múltor azt mondza elég ha betelefonálok, most meg hallottam reggel a hangján hogy két bal lábbal ébredt, és ragaszkodik hogy menjek be!!!!! :evil:

Majd még jövök és mesélek!!!! :lol:
Vendég
 


Ditke, gratula a hősies műtéthez és nagyon jó, hogy az egyik petevezetéked meg tudták menteni!!!!:)))
A műtéted nagyon szépen rendben zajlott, mégha hosszú is volt, nagyon szépen viselted. Szuper bátor csaj vagy!!!!
Jaj, de örülök, hogy még egy inszemi belefér! Kedves Murber dokitól, hogy ennyire szeretné, ha haladnátok!

Ditke, a dokiváltás nagyon jó volt, most már biztonságban érzem magam emellett a doki mellett. Priviben megírom, hogy kihez mentem át. Szépen, gondosan megvizsgált, beutalókat írt, tényleg komolyan foglalkozott velem. Én végig bólogattam és mosolyogtam, fülig ért a szám, annyira elégedett voltam. Teljesen megnyugodott a lelkem, hihetetlen jó érzés jó kezekben lenni!!!:)
Vendég
 


Jó napot!

Ditke, örülök, hogy jól vagy. Olvastam a beszámolódat, nálam is minden ilyen szépen ment, olyan érzésem volt, hogy nem annyira rossz a tapasztalatod, sőt! Jól gondolom?
Nagyon klassz, hopgy még júliusban belefér az inszemi! Nálam sajna nem, azt mondta Murber doki, szeptemberben jelentkezzem! Hát ez lesz. Addig idehaza próbálkozunk, hátha, próbálom magam lelkileg is így hangolni és arra gondolni, amit ezzel kapcsolatban Emma mondott.

Twist, olyan szép nagy már Manócskád! Igazi baba formája van és hatalmasat nőtt!!!!! Gratulálok nagyon! Örömködöm veled, hogy megvan az "igazi" doki, akivel egy hullámhosszon vagytok! Alaposnak, korrektnek tűnik, szóval, most már megnyugodhatsz, ez már nem nyomaszt!

Röpcsi, Ditke, hát fogytán a türelmünk és a pénzünk, de az hajt minket, hogy gyönyörű szép lesz minden és új! Tudom, ahogy Twist is írta, hogy haladni kellene, meg eddig is ezzel nyomasztott Murber doki, de amióta Emmával erről is beszéltünk, már nem aggódom. Rájöttem, csakis tőlem függ a dolog, hiába a doki, ha én nem vagyok kész és nem vagyok befogadó úgysem sikerül a baba. Szerintem most a legjobb, ha szünetelünk és helyére rakok pár dolgot magamban, aztán indulunk valamerre.

Szóval Adrival az ősz lesz a mi időszakunk!!!! (Egyik ismerősöm szerint októberben leszek terhes-megjósolta, megérezte, vagy álmodta, vagy mi!)

Addig szorítunk Ditkének az inszemihez és mindenki másnak meg a hagyományos babázódáshoz!
Vendég
 


Twist, este írok privit, most megyek vissza csempét takarítani!
Vendég
 


Sziasztok!


Most csak beugrottam, hogy elmondjam a jó hírt!!! :D :D :D

MA ELADTUK A LAKÁST, ALÁÍRTUK AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉST!!!

Holnap elmegyünk megnézni két ingatlant, hétfőn jövök beszámolni és mindenkinek írni! :D

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! :D
Vendég
 


Twist, Kedi bocsi :oops: , tudom, hogy még nem írtam privit, de annyira felgyorsultak nálunk a dolgok!
Amint tudok írok! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi

Gratula a lakáseladáshoz!!!!! :D
Ki lett a befutó végülis a fiatal pár???? :wink: Mert én is úgy vagyok vele, addig eladó valami míg ki nincs fizetve!!!! :wink: :lol:

Twist

Még nem kaptam privit!!!! :shock:
Az a legfontosabb hogy az ember megbízzon a dokijában!!!! :wink:

Kedi

Kitartást nektek!!!!! :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.19 20:51-kor.
Vendég
 


Kedi

Nem tudod véletlenül hogy az endo milyen lelki tényezők miatt jön létre?????? :shock: :? Jöhet priviben is a válasz!!!!
Vendég
 


GRATULÁLOK RÖPCSI A LAKÁSELADÁSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

SIKERES, HATÉKONY LAKÁSNÉZÉST KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Ditke, tudok írni erről könyvet is olvastam, meg pszichológus is mondott pár olyan dolgot, amiből magamra ismertem. Írok privit és már régóta húzódik egy privim ezügyben jujujj, azt hiszem Renának?! :oops: :?
Igyekszem, akkor ezt összehozni és elküldeni nektek!
Vendég
 


Kép

Szép jó reggelt mindenkinek.Gyorsan visszaolvasok és írok nektek.Neharagudjatok,hogy ilyen ritkán jövök!

Kép
rena85
 
 


Ismét sziasztok!

Ditke!Sajnálom,hogy csak 1 petevezetőd maradt és az endót is sajnálom!De a lényeg,hogy ezektől még lehet babád!gyógyulj meg mihamarabb és pihenj sokat!Jó hosszú volt a műtéted!De jó akkor nemsokára inszem!Drukkolok ezerrel!


Kedi!Hogy álltok a lakással?Hó végén te már pihensz?Szabin leszel?Hát nekem erre még várnom kell augusztusig csak akkor leszek szabin.Köszönöm,hogy együtt érzel velem a meló miatt!Menni nem tudunk sehová csak 1 napokra mert a párom teljesen más időpontban kapott szabit.Nagyon szerettünk volna Görög országba kimenni,de erről legnagyobb bánatunkra lecsúsztunk ezért most ezt a pénzt a lakásra költjük festünk,padlót cserélünk az allergiám miatt, és az én nagy örömömre veszünk egy ágyat.Úgyhogy nemsokára mi is felfordulást csinálunk itthon!Ti mentek valahová pihenni?

Twist drága hogy vagytok?Nagyon cuki az új sztárfotód a piciről!Baba ügyben még semmi változás nincs itthon,csak annyit mondott a párom,hogy feltűnt neki,hogy nem beszélek a babáról.Hát most erre mit mondjak neki?Azt nem akartam mondani,hogy azért nem beszélek róla,hogy nehogy veszekedjünk.Na mindegy inkább csak megvontam a vállam.Képzeld a főnököm a héten szabin volt,úgyhogy viszonylag nyugis hetem volt annyira jó volt így!Igen nemsokára szülinapom lesz,de nekem ez soknak tűnik mert most gondolkoztam el,hogy te nemrég voltam még csak 18 most meg már 24.Hová lettek az évek a kettő között?Tudom ez hülyén hangzik de tényleg így van,hogy most fogtam csak fel,hogy már elég gyorsan mennek az éveim.Megszeretnélek kérni rá,hogy légyszives javítsd át nekem a táblázatban a mensis dátumom jún.18.-ra.Sajnálom,hogy átvert a védőnő,nem semmi.Ha már nincs meg a bizalmad a dokidban szerintem is válts mert akkor te is nyugodtabb leszel!

Adri!Sajnálom,hogy megjött!

Röpcsi!Gratulálok a lakás eladásához!

Mmzsó!Te,hogy vagy?

Kép
rena85
 
 


Ja azt elfelejtettem írni,hogy mi ma ünnepelünk a keresztfiam szülinapját és az enyémet is,meg majd hétfőn is ünnepelünk.Úgyhogy ma Kép .
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!

Kép
rena85
 
 


Jó napot Mindenkinek!

Örülök Rena, hogy tudtál írni! Vidám szép hétvégét, jó ünneplést és boldog szüli bulikat kívánok neked! (klassz ez a kis grillezős figura!) :lol:

Hát Rena, még nagy a felfordulás, kell még egy hónap, mire minden a helyére kerül. Szóval a közelgő lakásátalakításhoz nektek sok erőt kívánok!
Igen, én már hó végén pihenek, nyári szünetem lesz, de addig így tanév végén iszonyat sok minden van és szorít a határidő, alig bírok ezzel lépést tartani.
Hú, szegénykém, sajnálom, hogy a pároddal nem sikerült egy időben szabit intézni és így nem lesz görög nyaralás. Majdnem mi is így jártunk, utolsó pillanatban tudott a férjem intézni időpontot, mire kész a lakás mehetünk pihenni pár napra. Nekünk most csak belföldi vakáció, egy hosszabb hétvége fér bele a költségvetésbe, minden pénzünk elúszik a lakásra, az üdülési csekkből fogunk majd elutazni.
De olyan szép lesz a lakás és ez az, ami hajt minket! Majd ti is erre gondoljatok, ha készen lesz milyen jó lesz benne létezni!

Többiek merre vannak? Mi lesz a hétvégi program?
Vendég
 


Rena, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!!!!!!!

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kedikém, majd várom a privit!:) Szóval, még egy hónap és kész lesztek. Jaj, de szép lesz, mekkora élmény lesz a szinte új lakás!!!!
Képzeld, nálunk is lesz felújítás, a padlószőnyeg helyett parketta lesz a kis szobákban (ez már a babó miatt) és végre beszinezzük a házat. Nagyon csini lesz a ház, alig várom!:) Lakásfelújítás után, nyugiban és békében biztos sikeres lesz az inszemitek!:))

Rena, végre egy nyugodt hét a főnököd nélkül:) Nem tudod másik osztályra átkérni magad, vagy ilyesmi? Én is sajnálom, hogy nem lesz közös görög nyaralásotok a pároddal:( Hát, nekünk is volt ilyen. A párom foglalkozása miatt elég nehéz szabit elintéznie. Sőt ha szabin van, akkor közben is folyamatosan hívogatják bentről.
Az jó jel, hogy a párod érdeklődött nálad a kisbaba dolog felől. Ez már a pozitív változás jele :wink:

Röpcsi, hatalmas gratula a lakás eladáshoz!!!!!!!!!!! Hurrá!!! Végre! És most két lakást is megnéztetek? Melyik tetszett? De jó, új lakásotok lesz!
Hogy tetszik a 160 g-os diéta? Ugye, milyen egyszerű és betartható? Én is megyek terheléses cukor vérvételre, remélem, hogy most nem lesz gond. De ha mégis, akkor nekem is vissza kell térnem a diétára. Akkor kezet rázhatunk: )

Ditke, lőttem a privit:) Jól vagy, amúgy? A hasad nem fáj a műtét után? Pár napig fájhat, ne ijedj meg. Sőt, nekem 1 hétig fájt utána aszem. Még mindig úgy örülök, hogy sikerült egy petevezetékedet megmenteni, ügyes volt Murber doki!!!
Vendég
 


Rena drága

Nagyon boldog szülinapot!!!!!!! :D
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Twist

Tegnap este írtam privit!!!!!! :wink: Hogy vagy ma????? :wink:
Ja, a táblicskuban kikéne javítani a korom 35-re!!!! :wink: :lol: Bár nem érzem magam annyinak!!!! :lol: Köszi!!!!

Kedi

Megköszönném ha küldenél ezzel kapcsolatban privit nekem!!!!! :wink:
Hipp-hopp és elrepül az idő, és hamarosan beköltözhettek a kis fészketekbe!!!!! :wink: :D Addig is kitartás!!!!!!!!!!!!!

Röpcsi

Nektek meg jó lakásnézegetést!!!!! :wink: :D

Rena

Nektek is jó lakásszépítgetést!!!! :wink: :D

Mmzsó, Adri????????????

Tisztára kedvet kapok tőletek a lakásfelújításhoz, csak éppen pénzünk nincs rá!!! A haver sikeresen kiütötte a kocsink bal első üvegét is pénteken fűkaszázás közben!!!! :? Mindig csak a baj van ezzel a sráccal!!!! :x Még mondta is a párom hogy eláll onnan, nehogy kivigye az üveget egy kavics, nem kell, nem kell, majd vigyáz!!!! Az első méteren megis történt a baj!!!! Most elég sok kiadásunk volt amúgy is!!!!!
Hazahozott a párom kocsival a kórházból 15 ezerből, mert a havernak még elmentek puskát venni Mórra, aztán jöttek értem 3-an, a SOTE büféjében szendvics, ücsi megint belekerült 4 ezerbe!!!!! Mondtam a páromnak vonattal olcsóbban megúsztam volna(közalkalmazotti igazolvány van mindkettőnknek), ill. csak 2 órás az út, és nem 3!!!!!! Na jó az útfelújítás, és dugókat nem lehet belekalkulálni!!! :evil:
Most anyagilag padló!!!! :cry:
Vendég
 


Sziasztok,annyit írtatok :shock:

Röpcsi,
gratula a lakáseladáshoz!

Rena,
Isten éltessen sokáig!

Ditke,
hős voltál,és drukk az inszemhez!

Hát nekem megjött este 11-kor :cry: .
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!Aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rám!Nagyon aranyosak a képeslapok!! :D Kép

Kép
rena85
 
 


Ismét sziasztok!

Kedi!Remélem tényleg lesz erőnk végigcsinálni a felújítást.Ti már mindjárt végeztek,de jó!Biztosan nagyon szép lesz!De jó,hogy mentek pihizni biztosan jó lesz!

Twist!Köszönöm,hogy átírtad a táblázatot!Sajna nem tudok máshová átmenni mert nem engednek át,így jártam.Tényleg jó jel,hogy feltünt a páromnak,hogy nem beszélek a babáról,remélem szép fokozatosan akarni fogja ő is!Még a nyaralásotok alatt is hívogattak titeket,ez nagyon rossz lehetett.

Ditke!Hogy vagy?Jó kis kiadásokat csinált nektek a barátotok!Odafigyelhetett volna az autótokra!

Többiek,merre vagytok?

Kép
rena85
 
 


Ismét sziasztok!

Kedi!Remélem tényleg lesz erőnk végigcsinálni a felújítást.Ti már mindjárt végeztek,de jó!Biztosan nagyon szép lesz!De jó,hogy mentek pihizni biztosan jó lesz!

Twist!Köszönöm,hogy átírtad a táblázatot!Sajna nem tudok máshová átmenni mert nem engednek át,így jártam.Tényleg jó jel,hogy feltünt a páromnak,hogy nem beszélek a babáról,remélem szép fokozatosan akarni fogja ő is!Még a nyaralásotok alatt is hívogattak titeket,ez nagyon rossz lehetett.

Ditke!Hogy vagy?Jó kis kiadásokat csinált nektek a barátotok!Odafigyelhetett volna az autótokra!

Többiek,merre vagytok?

Kép
rena85
 
 


Bocsi ez 2-szer elküldtem.

Kép
rena85
 
 


SZiasztok!
Ditke, átírtam a korodat. Jaj, akkor Renáét is át kell, mindjárt megteszem!
És MMzsó, neked úgy írtam, hogy ma jött meg, mert ha tegnap éjjel 11-kor, akkor ma van az első nap.

Kép
Vendég
 


Ditke, na, nektek is elég gondot okoz a férjed haverja! Kezet rázhatunk! A ti haverotoknak sincs barátnője, magányos farkas?
Ilyenkor lehet, hogy neki kéne kifizetnie a kárt, mert ő okozta. Persze, ezt a párod dönti el, hogy rendezi le a haverral. Biztos ő is nagylelkű, mint az én párom:))))
Sajnálom, az anyagi padlót!:( Nálunk is hasonló a helyzet, várunk a számlák befizetésével, mert kötelező genetikai UH-ra menni és nem ingyenes. És mindent még a 12. héten kell megcsináltatni, ami pont fizetés előtti hétre esik (jellemző). Már alig várom a fizetést!!!

Jól meg kellett szerveznem, hogy mikor milyen dokihoz megyek, beindultak az események. Hétfőre megint szabira kell mennem, mert három dokit is intéznem kell. Szerdán köztisztviselői nap lesz, nem kell dolgozni, az nekem pont jó a teljes vérkép elkészítésére és a terheléses cukorra. Aztán még a körzeti doki van hátra, azt valamelyik délután lerendezem. De legalább történik valami:)))
Vendég
 


Twist,
igazad van,én is így gondolom,de ma 22.van :lol:
Vendég
 


RENA! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! :D :D :D Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Rena: Kép

Itt vagyok végre egész hétvégén a nagyimnál voltunk lambériáztuk a konyhályát....és meló meló :twisted: :twisted:
bocsi,hogy keveset tudok most jönni :cry: :cry: de olvasó modban vagyok...
Twist: hogy vagytok :lol: beírod a táblába 22.-ét,hogy piri megjött :!: :?: köszi :lol:
a többieknek is puszika :lol: :lol: :lol:
megyek mert hulla vagyok..... :cry: :cry:
Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Drága Rena!

Torták, rózsák, égő gyertyák,
s néhány szívből jövő kívánság -
Ha elmúltál már ennyi meg ennyi,
nem kell azt úgy a szívedre venni.

Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot!
Vendég
 


Bocsi Twist Szombatot írd be 20-a.... :lol:
köszike

Kép
Adri
badró1
 
 


Lányok én is kész vagyok mára! :(

Nekem ha jól emlékszem pontosan szombaton jött meg vagy pénteken :?: :!: :?: :roll: Már nem is tudom pontosan mikor, annyira kész vagyok!

Twist
Nagyon aranyos a pici manócskátok!!! :D
A két ingatlan közül csak 1-et néztünk meg. Csepel és Szigetszentmiklós határában egy új építésű ház alsó része volt eladó. Szépnek szép volt, de olyan messze van a belvárostól, a közértről nem is beszélve!:( Nagyon messze volt a legközelebbi, így le is tettünk róla.
A diétát tartom valamelyest, de azaz igazság, hogy most valahogy nagyon össze-vissza csinálom, mert tök szét vagyok a lakás, meló miatt.:( Ma rossz kislány voltam és délelőtt fél 10-kor ettem 5 abonetett vajjal megkenve, rajta egy kis sonkival és azóta semmit se ettem. Most eszek egy kicsit mert érzem, hogy egy kicsit rosszul vagyok!

Kedi
Már csak 1 hónap! :D De jóóó, nagyon jól haladtok!!! 8) További kitartást és sok-sok erőt hozzá! :wink:

Ditke
Igen, a fiatal pár lett a befutó! :D Fizettek már, de még pont pénteken lesz a hitelünk fizetése és utána még egy összeg júli 5-kén! Akkor kell kiköltöznünk is! :( Érdekes lesz! :)
Hogy vagy? Begyógyult már a sebed?

Rena
Szerintem a párod is hamarosan akar majd picurkát, lassan felébred benne az apai ösztön! :D

Adri
Ti is lakásfelújításba vagytok, a nagymaminál?

Mmzsó
Milyen volt a szülőknél?
Vendég
 


Üdv Mindenkinek!
Rövid leszek, mert ki vagyok purcanva! Elaludtam a Monk-on is! :oops:

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK RENÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ditke, sajnálom az anyagi dolgokat, ez nagyon ismerős, már mi is totál padlón vagyunk ilyen téren is! Basszus, a kocsitok, rémes! Rem azért sikerül hamar megjavíttatni!

Twist hogy vagy? Rem. sikerül megszervezni és ügyesen elvégeztetni a vizsgálatokat! Megkérnélek javíts ki a táblázatban a menzi időpontom: június 14.

Sajnálom Mmzsó, Adri a pirit!

Röpcsi, sikeres lakásnézegetést, keresést kívánok!
Vendég
 


Sziasztok!
Annyira gáz éjszakánk volt! Nem aludtunk szinte semmit, mert az egyik kutyánk tüzel. Nagyon nem akarunk kiskutyákat, ezért szét kellett csukni őket. Csakhogy mindegyik vonyított és ugatott fejhangon egész éjjel, szerintem az egész környék nem tudott pihenni. Éjjel 2.20-kor végül felöltöztem és kimentem a sötétbe és behoztam a tüzelő szukát, mert ő szobakutya és ha kint van, akkor képes egy hétig üvölteni kint. El van kényeztetve.
És amint behoztam, csönd lett, elaludt. A kinti kutyák is bekussoltak és végre aludhatott a környék. Ezért ma este már eleve behozom a csajt, hogy aludni tudjunk.
2.20-tól aludtunk 4.30-ig, aztán kelés volt. Én most többször majdnem elájultam, kiesik alólam a lábam, meg ilyenek. Gondolom, a férjem is rosszul lehet. SZörnyű a tüzelés, nem kívánom senkinek!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Adri,
a te piridet is sajnálom :cry:

Jó volt a szüleimnél nagyon.Egyedül voltam csak sajnos,a férjem dolgozott.
Már nagyon készülök a klinikai konzultációra.3 hét múlva hétfőn lesz.Úgy gondoltam,írok egy vázlatos összefoglalót az előzményeinkkel,a leleteinkkel mellékelve,úgy a dom a dokinak(nem tom,ki fog velünk foglalkozni kettejük közül).Szóval talán áttekinthetőbb,mintha mesélni kezdek.Az alapján meg kikérdezhet,ahogy akar.Nagyon kíváncsi vagyok,mit javasolnak.
Vendég
 


Adri,van már konkrét időpontod HSG-re?(ugye arra készülsz? :oops: )
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Köszönöm a szép képeslapot és a verset!! :D

Adri!Neked is köszönöm a szép képeslapot!! :D

Kedi!Neked is köszönöm a köszöntést!! :D
Nagyon aranyosak vagytok mindannyian,hogy gondoltatok rám!Nagyon jól esett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
rena85
 
 


Szasztok!
Mmzsó, az összefoglaló jó ötlet. Olyanra gondolsz, hogy felsorolás dátumokkal, vizsgálatokkal, eredményekkel? Szerintem örülni fog neki a doki.
Aszem a leleteket lemásolják ott, de én azt csináltam, hogy a melóhelyen lemásoltam őket és mindenből tudtam adni egy példányt nekik.

Rena, mit kaptál szülinapodra?

Röpcsike, most hallottam a rádióban, hogy lementek a lakásárak, most érdemes venni! Hol szeretnétek kb. lakást?

Láttam tegnap az X-Man: A farkas c. filmet, klassz volt!:) Megmagyaráz mindent, teljes a kép.
És örömmel jelentem, hogy nagyot aludtam ma éjjel, a tüzelő kutyus bent lehetett a lakásban, így boldogan aludt, totál csönd volt.:)

Többiek, mi újság?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?