Zsuzsa: nagyon-nagy gratula mindkét eseményhez!!!!!
Solya: ti lagzitok mikor lesz? Alakul a szervezés???
Eszterke: te is adjál már enni ennek a Dani gyereknek!!!!
El van poszkulva szegénykém!!!!
Vera: mi akartunk Izának udvarolni de a bókok lepörögtek róla is, úgy mint Andy Regijéről!!!!
Andy: akartam már neked írni, csak hát eléggé szelektív a memóriám, hogy az a csaj akivel együtt szültem, ugyanebben a betegségben szenved. Mégis két gyönyörű gyermeke van és minden rendben vele. A kislányt (ő született Mártonnal egy napon) 3 hónapos koráig tudta szoptatni, de akkor már el kellett kezdenie újra a gyógyszere szedését. Viszont terhesség előtt, alatt és hát utána egy kicsivel nem szedte, kb. 1,5 évig. Azt mondta, hogy nagyon jól kezelhető ez a betegség!!!! Tehát ne parázzál!!!!!
Orsi: ez nekem is be van állítva a Firefoxnál, de hát így is vétek hibákat!!!!!
Mondjuk hasonló mint a Wordnél, néha akkora baromságokat ír ki!!!!!
Barátnő nembarátnő: sajnos ilyenkor derül ki hogy ki az igazi barát, és ki nem!! Én is elvesztettem az egyik legjobbat!!!!! De ha belegondolok már nem is fáj annyira, hiszen kiderült mi az igazság vele/velünk kapcsolatban!!! Ilyen nem is kell!!!
Ja egy valamit elfelejtettem mesélni nektek. A múltkor említettem itt nektek, hogy kiakadtam azért mert felelőtlen szülőknek neveztek minket, mivel mindenhová visszük magunkkal a gyereket és hogy ősz elején irány Itália. Tehát mikor voltunk státuszon megkérdeztem a dokit meg a védőnőt hogy mit szólnak hozzá. Jót nevettek a dolgon, és közölték egy gyereknek ilyenkor az a fontos, hogy a két szülője vele legyen, meg nagyjából tartsuk be a napi rutint. Így a doktorbácsi és a védőnéni is "megadta az engedélyt" a hosszabb útra. Persze az illető aki ezt a bélyeget ragasztotta ránk, pont kint várakozott a rendelőben (bár ezt én már csak akkor vettem észre mikor kijöttünk)!!