Új privát üzeneted érkezett!

Mivelhogy hétvégén nem voltam, utólag kivánok Arnoldnak, Noelnek, Kincsőnek, és mára pedig Gergőnek NAGYON SOK BOLDOG FÉLÉVES ÉVFORDULÓT!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galzsuzsa 2009.06.22 12:06-kor.

Kép
galzsuzsa

úh mi volt a pelusban....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Solya! Mindig így alszik, ha nem akad a kezébe elalvásnál, akkor a lepedőt markolássza.

Esztrke! Én múltkor piacon vettem tök jóbő szárú zoknikat. Gergő nem egy husis baba, de neki is bevágnak a zoknik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Zsuzsa: nagyon-nagy gratula mindkét eseményhez!!!!!

Solya: ti lagzitok mikor lesz? Alakul a szervezés???

Eszterke: te is adjál már enni ennek a Dani gyereknek!!!! :lol: :lol: El van poszkulva szegénykém!!!! :lol: :lol: :lol:

Vera: mi akartunk Izának udvarolni de a bókok lepörögtek róla is, úgy mint Andy Regijéről!!!! :cry: :cry: :cry:

Andy: akartam már neked írni, csak hát eléggé szelektív a memóriám, hogy az a csaj akivel együtt szültem, ugyanebben a betegségben szenved. Mégis két gyönyörű gyermeke van és minden rendben vele. A kislányt (ő született Mártonnal egy napon) 3 hónapos koráig tudta szoptatni, de akkor már el kellett kezdenie újra a gyógyszere szedését. Viszont terhesség előtt, alatt és hát utána egy kicsivel nem szedte, kb. 1,5 évig. Azt mondta, hogy nagyon jól kezelhető ez a betegség!!!! Tehát ne parázzál!!!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi: ez nekem is be van állítva a Firefoxnál, de hát így is vétek hibákat!!!!! :wink: :wink: :wink: Mondjuk hasonló mint a Wordnél, néha akkora baromságokat ír ki!!!!! :lol: :lol:

Barátnő nembarátnő: sajnos ilyenkor derül ki hogy ki az igazi barát, és ki nem!! Én is elvesztettem az egyik legjobbat!!!!! De ha belegondolok már nem is fáj annyira, hiszen kiderült mi az igazság vele/velünk kapcsolatban!!! Ilyen nem is kell!!!

Ja egy valamit elfelejtettem mesélni nektek. A múltkor említettem itt nektek, hogy kiakadtam azért mert felelőtlen szülőknek neveztek minket, mivel mindenhová visszük magunkkal a gyereket és hogy ősz elején irány Itália. Tehát mikor voltunk státuszon megkérdeztem a dokit meg a védőnőt hogy mit szólnak hozzá. Jót nevettek a dolgon, és közölték egy gyereknek ilyenkor az a fontos, hogy a két szülője vele legyen, meg nagyjából tartsuk be a napi rutint. Így a doktorbácsi és a védőnéni is "megadta az engedélyt" a hosszabb útra. Persze az illető aki ezt a bélyeget ragasztotta ránk, pont kint várakozott a rendelőben (bár ezt én már csak akkor vettem észre mikor kijöttünk)!! :lol:
Vendég

Zsuzsa! Gratulálok!
Hú reggel 7-ig, biztos jó buli volt! :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: nagyon szép gyerek a kis félévesed!!!! :lol: :lol: Milyen torta készül/készült??? Márton is így alszik, valami kell a kezébe!! Zokni: nálunk is bevágnak, bár amit a közeli zoknigyár boltjában vettem azok nagyon tutik. Ha arra járok megint veszek egy pár darabot!!!!
Vendég

Eszterke:sziiaaaaa!De jó,hogy újra itt vagy!Dani nagyon formás :lol:

Andy:nekünk a dki mondta amikor vizsgálta Arnit,hogy mekkora a kutacs.de nem mondta hogy baj lenne,csak nekem para kicsit.

zsuzsa:gratulálok az esküvőhöz és a keresztelőhöz!Izgatottan várjuk a képeket!

Boci:kisbarátunk,hogy van?látom szép számmal akad neki kiscsaj :wink:
szerintem,Marci jól fogja érezni magát Olaszban :wink:

Gergőnek Boldog Fél Évet!Nagyon szép szemei vannak,és sokat változott mostanában.

KépKép
lyndee

Bocika! Még semilyen, mert Gergő nagyon nyonyó ma is. :evil:
Gyümi torta lesz nálunk is, ha leraktam aludni nyonyókát gyorsan neki állok.

Köszi mindenkinek Gergő dícséretet és köszöntést!

Kép
Kép
Kép
erika26

Lyndee: köszi jól vagyunk. Arni? Remélem jobb lesz az éjszakátok!!! Nem semmi 4-szer kelni!!! Igaz pontban éjfélkor Márton is felsírt. Apa ment be hozzá, de 5 perc után aludt is!!!! Ja és Marci kutacs 2x2cm!!! Bár nálunk a doki csak az az asztalmögöttrőlokoskodos fajta, így a védőnő nézte meg. Nem mondták azt sem hogy jó, azt sem hogy rossz. Igaz gondolom ha gáz lenne, akkor szóltak volna. Amúgy én is úgy tudom, hogy jobb ha szépen lassan forr neki össze!!!!
Vendég

boci:kimerítő az éjszakai kelés.lassan az az érzésem,hogy nem mindig van baja csak jó ha érzi anya a közelében van.hucutok ezek a kismanók!
Mindig rászonom magam hogy cici helyett vízet adok neki,de eddig nem volt még szívem becsapni :oops:
Igazából abban reménykedem,hogy egyszer csak hipp-hopp magától visszaszokik az alvásra,ugy mint régebben.
hová mentek olaszban?barátokkal mentek vagy csak háromasban?

barát-nem barát:nekem is vannak barátnőim,de nekik sincs még babájuk.így aztán nem olyan már semmi sem.nem csak részükről,részemről sem.nekem már másdolgok a fontosak,nekik pedig még az éjszaka,bulizás,pasik....stb.
Arra gondoltam,olyan jó lenne elmenni nyaralni együtt így pár család,mert mi már ismerjük egymást,vannak közös témák...stb.

KépKép
lyndee

rászánom :oops:

KépKép
lyndee

Jaj de sokat írtatok megint!!!! :x :x

Eszterke!
Üdv újra itt! Jó súlyban van a kisember! :wink: Mi is Beba 2-öt használunk már.

Vera, Orsimorsi!
Annyira jók a fotók, gyönyörüek a csajok!

Na meg a többi baba is zabálnivaló!

Zsuzsa!
Gratulálok az esküvöhöz és keresztelöhöz!!! Várom a fotókat én is!!! :P

Enikö!
Gyözött FP!!! Apával megvitattuk a hiányosságokat és azt mondta legyen akkor ez. Az ABC Design inkább a színe miatt volt nála nyerö!!

Fogzás: tudjátok írtam, hogy Vininek jön a foga kb egy hete. Ès nagyon taknyos, köhögés, láz nélkül! Szerintetek van összefüggés??? Tapasztalta már esetleg valaki, hogy fogzás alatt folyt a baba orra.?? :?: :?: Találkoztam ma a városban egy ismerös csajjal és panaszkodtam neki, hogy nem múlik a takonykór, a doki meg csak orrcseppet adott. Ès ö mondta, hogy lehet jön a foga. Hát telibetalált! Lehet tényleg attól van?? :roll: :roll:
susy75

Kép
eszterke24

eszterke húúúú mekkora ez a pasas!:)nagyon édes kis gombóc:)és h nevet mindig!
nagyon jó a link köszi.

Kép
andy30

Andy!
Jobbulást anyukádnak!!

Lyndee!
Miért van megint ilyen sok éjszakai kelés? olyankor mindig szopi van? Mióta fogzunk Vini is felkel gyakran reggel hat körül, pedig nem szokott! :? :shock:

Erika!
Boldog fél évet Gergönek!!!!! :P :P :P
susy75

Eszterke, de jó, hogy újra vagy!!! Szerintem nektek Reginek kellene udvarolni, a combi méretek hasonlóak! :wink: :lol: :lol:

Susy, nálunk Máté volt taknyos amikor jöttek a fogai, de persze Tibcsike is az lett utána,:cry: de foga még nincs

verzso

Lyndee: a barátnőmékhez megyünk. Ott laknak a Garda tó mellett!!! Tavaly vettek egy házat (addig lakásban laktak) és felújították. Tök szép lett. Hát nélkülük nem futná ottani nyaralásra. Így kaja meg a szállás ingyé van, csak az utat kell fizetni, az meg nem vészes annyira.
Amúgy ebben a közös nyaralásban benne vagyok, de mondjuk jövőre!!!???!!!! Idén máshová nem tudunk menni!!!! :cry:
Ja és a cumit nem próbáltad ki??? Nálunk az vált be az éjszakai sőt a nappali keléseknél is! Lehet nem a legjobb módszer, de azóta nincs gond. Az első pár éjszaka nehéz volt, de azóta működik a dolog!!!!

Eszterke: jó az oldal!

Verzso: szép az új vonalzód! Pálinkafesztivál kipihenve??? :wink: :wink:

Suzy: én úgy tudom, hogy ezek lehetnek a fogzás tünetei!!!!
Vendég

Töltsd ki a kérdőívet, klikkelj a "NÉZD MEG AZ ÍTÉLETED" gombra és megtudhatod, mikor fogsz meghalni! :lol: :lol: :lol:

http://josda.hu/halal/index.htm

Én 86 évesen egy korsó sörrel a kezemben sokkot kapok(lehet sex közben :wink: :lol: )

verzso

Barátnő-nem barátnő: Életem legjobb barátnőjének is van egy 5 hónapos kislánya (pedig nem beszéltünk össze)! :D Így maradt közös téma! ;) Másik jó barátnőmmel pedig sokszor találkozom azóta is, hogy Noli megszületett, imádja a kicsit! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Boci, köszi! Pénteken voltunk, de a hétvégén már nagyon car idő volt :cry: , így nem jutottunk ki. Sajnáltam nagyon :lol: :lol:

Erika boldog felediket Gergődnek!

verzso

Verzso én 101 éves koromban megbotlok az új szőnyegemben és kiesek a szoba ablakból... :D :D

Kép

Kép
dcili81

[quote="verzso"]T írta:verzsoöltsd ki a kérdőívet, klikkelj a "NÉZD MEG AZ ÍTÉLETED" gombra és megtudhatod, mikor fogsz meghalni! :lol: :lol: :lol:

http://josda.hu/halal/index.htm

Én 86 évesen egy korsó sörrel a kezemben sokkot kapok(lehet sex közben :wink: :lol: )

Én meg 86 évesen, mikor délután 3-kor DVD-vel fejbelő a számítógépem! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

én meg: mi különleges és tévedhetetlen Halálóránk ítélete szerint te ekkor távozol az élõk sorából:
17:09, szombat 2. február 2069,
ez azt jelenti, hogy
1.881.370.463
másodperc,
van hátra 93 éves korodig,

amikor az esküvõd után mindig hûséges voltál hozzá.

hehehee

harivera
Budapest XXI. kerület

Hmm, nem értem Vera most akkor miért fogsz eltávozni? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ez jóó

2083. júli. 12.
100 évesen egy barátom poénból kicseréli a sörömet valami mérgező löttyre..
hehe nem is szeretem a sört.. :wink: :lol:

Kép
eszterke24

Rámjött a süthetnék... 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Verzso, Bocika!
Köcike! :lol: Remélem nálunk is tényleg emiatt van!

Dobok két képet én is.
Kép

Egy kanál cékla-krumpli püré után:
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.06.22 21:04-kor.
susy75

Eszterke addig még megszeretheted....

Kép

Kép
dcili81

Cili, sütnél nekem is??? Mert rám meg az ehetnék jött rám....

Susy, nagyon szép a rúzsos kép!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan mint a régi képeken, azokon festették át mindig ajkakat :lol:

verzso

Verzso pakold össez a fiúkat és gyere, két süti már bent van a hűtőben..., mi eszünk a srácok meg szétszedhetik addig a házat... :wink: :D

Kép

Kép
dcili81

Suzy mit szólt a cékla-kumplihoz?

Kép

Kép
dcili81

Megnézem merre is laktok.... 1óra 22 perc múlva ott vagyunk, csak 96,6 km-re laktok ..... :lol: :lol:

verzso

Szeretettel várlak... :D

Kép

Kép
dcili81

Rám is rám jött a süthetnék!!! Tegnap pizzát sütöttem, most szerintem egy adag pogácsát fogok kicsit később! :lol: Most nem tudok, mert apum épp szétszedte a konyhát! :shock: Rengeteg a hangya, tenni kell ellenük. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili!
ìzlett neki!
Szerencsére eddig amit kapott mindent megevett! :wink: :wink: De a kedvenc a sütötök, és a krumpli-cukkini!!! :D
susy75

Sziasztok!

Hát jó régen jártam erre én is, nem tudom, hogy emlékeztek-e még...

Enikő! Bocs, hogy nem tudtam válaszolni utolsó prividre, de elég zűrös perióduson mentünk át, nem jutottam gép közelbe, amikor meg olvasni tudtam egyáltalán már láttam, hogy nem aktuális. Gratulálok a házhoz egyébként, jó költözést.

Kende szépen növöget (8300g, 81 cm), bár inkább nyúlik mint hízik, de amennyit mozog nem csodálkozom rajta. Elkezdett mászni, bár két-három "lépés" után azért elfárad és inkább átvált kúszásra. Hozzátáplálás nem igazán megy, a kanalat kitépi a kezemből és rágja, csak a cici kell neki.

Kép

Kép

Kép
habe

Szia Habe jó hogy jeletkeztél!
Gondolom nem egyszerű azért 3 gyerkőccel...

Kép

Kép
dcili81

Kép

Kép
dcili81

lyndee. remelem jobb ejszakatok lesz. mi is 4-szer keltunk.

eszterke. szuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr, hogy visszajottel!
na igen, nembaratnorol en is tudnek meselni. Danid hatalmas, es nagy kopenak latszik a kepeken!

KépKép
KépKép
mush589

verzso. ehes diszno makkal almodik? :wink:

erika. gergo csoda szep.

suzy.vincent nagyon huncutnak nez ki!

cili. te meg szadita vagy ezzel a sok finomsaggal!

itt nagyon nyomott ido van, barmelyik pillanatban elkezdhet szakadni az eso! en meg tok alom koros vagyok. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

en 78 evesen fogok meghalni egy idegen altal, amikor megszalljak a foldet

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]e írta:mush589n 78 evesen fogok meghalni egy idegen altal, amikor megszalljak a foldet

:lol::lol::lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nagyon komolyak ezek a ki miben fog meghalni dolgok, kinek van ennyi esze, hogy ilyeneket kitaláljon! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.22 19:09-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!!!

Bocika:igazából nem álltunk neki még a szervezésnek,mert őszre tervezzük az esküvőt,lagzink nem lesz,csak szűk családi kör.

Suzy:szerintem lehet össze függés,nálunk szinte abban a pillanatban(na jó túloztam :lol: )abbamaradt a nátha mikor kibújt a fog.Engem is zavart először hogy mitől lehet.

Verzso:jó ez az oldal :lol: :lol:
én 79éves koromban halok meg,rögtön azután, hogy elmondtam a fiamnak, ő a kedvezményezettje a végrendeletemnek :lol: :lol:

Hát itt mindenki tovább fog élni mint én,ahogy olvasom :roll: :lol: nem ér!!!!!!!!!!!!!!!

Suzy:Vini nagyon huncut!a rúzsos kép haláli :lol:

Habe,szia,jó hogy jöttél :D

Úgy látszik ez a mai nap a "nagy vissza térések" napja :lol: :lol: ,de tök jó

Na nálunk megvolt a berátnőzés,vagyis inkább úgy mondom hogy Réka jót hapsizott,totál odavolt,olyan édesek együtt.De csajok komolyan tiszta jóképű a kissrác,szőke haj,kék szem,mi kell még :wink: :lol: :lol:
Én is jól kipletyiztem magam,annyira hogy holnap megint megismételjük :D

solya051020
Káld

[quote]S írta:uzy:szerintem lehet össze függés,nálunk szinte abban a pillanatban(na jó túloztam Laughing )abbamaradt a nátha mikor kibújt a fog.Engem is zavart először hogy mitől lehet.

Solya!
Mennyire bújt ki? Vininek most kb pár milliméter látszik belöle!
susy75

Ma esti furdés és utána a produkció:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Habe! Szia! Rád is gondoltam valamelyik nap! :wink:

Suzy! Vini olyan helyes pofi! Jó a rúzsos kép!
A céklát hogy csinálod, csak simán megfőzöd a krumplival?
Nem tudom elképzelni milyen íze lehet.

Kép
Kép
Kép
erika26

Suzy:kb negyed van kint a fogának,vagy kicsivel több.

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?