Gabi! Nagyon jó a táblázat, nekem a szülés dátuma szerinti tábla jobban bejön, így könnyebb nyomon követni ki hol tart.
Pumipumi! Nekem is van mosódióm itthon, de már nem tudom használni, mert azokat a foltokat amiket az én gyerekeim művelnek a ruháikkal, nem hozza ki.
A baba születésekor ismét előveszem és azt fogom használni. Most folyékony mosószerem van, a fehérekhez Persil, a színesekhez Tomi, mert ez az egy mosószer az, ami nem hozza ki a fiam allergiáját. A Heim Pálban ajánlották, nagyon atópiás volt a bőre babakorában, nekünk nagyon bejött.
Van a Gabinak is kifejezetten babáknak való mosópora, na, attól szinte kivörösödött babakorában a bőre, ki is dobtam.
Kérdezted a vas értéket. Az enyém 24,4 umol/l. A laborpapíron megadott normál tartomány: 9,0-30,4. Neked mennyi lett, hogy magasnak találod?
Sprite! Hastánc? Azt nagyon jól teszed, jó irigy is vagyok!
Úgy mozognék én is valamit, főleg, hogy az utóbbi 2-3 napban nagyon kívánós lettem és szó szerint felfalnám az egész hűtőt. Ennek köszönhetően megint felszedtem 1 kilót.
A férjem le is szidott, hogy ne stresszeljem már magam a kilókkal, a baba megkapjon mindent, ez a lényeg. Persze szerintem ez így nem igaz, mert semmi baj nem lenne, ha kevesebbet zabálnék. De sokszor már a falat kaparom.
A várandós csomagok régebben tényleg jobbak voltak, szerencsére a Cég(ahol dolgozom/tam) üzleteiben is ki lehet váltani és többféle csomag is volt. Tapintásra a volt kollégámmal kiválasztottuk a legtöbb ajándékosat, de ebben sincs sok minden.
Mikor a fiamnál kiváltottam 3 évvel ezelőtt, abban szinte csak újságok voltak, így ez ahhoz képest még mindig kánaán.
Kriszti! További jobbulást az unokahuginak!
ezek után, hogy ez történt Vele még jobban biztos vagyok benne, hogy én sem szedek többé fogigátlót. Marad az elköttetés. csak jól csinálják meg!
Csillag! Remélem én is, hogy most már lassan vége lesz. Borzasztó, hogy ennyire megszenvedsz!