hahoooooo! Udv mindenkinek
:) HOgy vagytok? Nalam SEMMI, mint mindig...kiveve a pocak. Vizesedesre azert en bevallalnek egy kis mozgast, ha van idod, gabicika...persze, aki 2 gyerekkel rohangal egesz nap, az eleg kaloriat eget, de ezekre a problemakra celzott mozgasformak a jok...en jogazom, meg az uszas is sokat segit, meg amikor csak lehet, a labaim felpakolva pihennek. bar igazsag szerint azt gondolom, ez is olyan tema, mint a tobbi: ha hajlamos vagy ra, ugysem kerulheted el.
Gombi, en is kerdezni akartam, hogy miert mentek magzatvizvetelre, de igy vilagos. legalabb megnyugszol te is, mert tutira nem lesz semmi gond, ha ilyen jok lettek az eredmenyeitek...aztan utana majd 3 nap egyfolytaban pihi, ovatos legy es siman megy
:)
En most kajaltam tele magam, azt hiszem, most lefekszem pihenni...ebed utani piheneskor mindig meditalni akarok, hogy kicsit kozelebb jussak a babahoz, de meg eleg bena vagyok...MINDIG elalszom
Mindenkinek gratulalok a vizsgalatok eredmenyeihez, meg a multkori pocakfotokhoz es 4d-hez is...midnen nagyon csucs, olyan jol szorakozom
:) Latom, nem csak az en elso babas pocakom no ilyen gyorsan. Szombaton a piacon megkerdeztek, mikor szulok: szeptember-oktober? Nna az azert tulzas, annyira nagy meg nincs.
Pokica! Multkor talaltam neten egy jo leirast arrol a programrol, amit MO-on hasznalnak afp ertekelesere, es abban egyertelmuen szerepel a testsuly is, en rakerdeznek. bar valoszinuleg csak akkor van jelentosege, ha nagyon elter az atlagtol, egyebkent kozepes adatot irnak be...gondolom.
Gombi! Azert a husra ugyelj, rengeteg feherjere van szukseg...nyilvan tomheted magad huvelyesekkel is, az is nagyreszt feherje, meg ha mas szerkezetu is, de az is nagyon jo...a halat sem birod? tej? erdekes...nekem abszolut semmi ilyen kivanos tunetem nincs...neha tenyleg elgondolkodom, hogy normalis terhes vagyok-e, mikor titeket olvaslak. mozgolodast en is erzek, bar allitanam hatarozottan, hogy a baba az...nem rugasokat, vagy konkret mozdulatokat, csak olyan ficankolast...olyan pillangoszeruseget
:) persze lehet, hogy ver...csak ugy keklenek a kitagult erek a pocimon meg a melleimen
:) de az tuti, hogy az en babam halal nyugodt...valoszinuleg felveszi teljsen az en allapotom.
Utolso dolog, aztan lepek. Megcsinaltam a bevasarlolistamat (elso baba, vagyis fullos a lista, bar tobb "vagy ez-vagy az" dolog van benne), megprobalom feltenni pdf-ben, ha valakinek kell, elkuldom a tablazatot is, csak szoljatok, ha windowst hasznaltok, mert akkor at kell alakitanom elobb. Nagyon szivesen veszem a hozzaszolasokat: kiegeszites/torles...ruhabol tul sok/keves, vagyis mindent. mivel ez az EN listam, nyilven mar bele sem tettem sok dolgot, amit nem akarok venni, de azert irjatok le mindent, hatha a legegyszerubb dologrol nem tudom meg azt sem, hogy mi az
nem vasarolok meg, csak elkezdem osszeirni, hogy mi, hol, mennyibe kerul.
1245673955.7638.pdf