Sziasztok!
Z-nek boldog szülinapot!
vera:örülök,hogy már otthon vagytok és próbálj meg ne kutakodni neten,mert csak idegesebb leszel.Minden rendben lesz,csak erre szabad gondolni!
amy:ladmon ötlete,mint mindig,most is tuti,de lehet,hogy csak meg kellene mondani nekik a véleményed,mert elfajulhatnak a dolgok,ha nem vagy határozott-láttam ilyet a környezetemben-és kompromisszum például,hogy feladod rá,ők megnézik,lefényképezik és a gyerek kényelme érdekében ráadod a saját ruciját.akkor talán a jövőben nem hoznak kellemetlen helyzetbe és tisztelni fogják a véleményedet.én legalábbis ezt tenném.
bogi:muti a hajad!annyira hullik az enyém,hogy most filózom a centis sérón!
zümis:klassz a videó!én is alkottam a hétvégén,csak még zene nincs hozzá!
elif:Efe csúcs a képeken,nekem támadós a kedvencem!jó,hogy tudsz többet jönni!
julcsi:húúúúúúú,és még a humorérzéked sem hagyott el!gondoltam rád szombat éjjel,mert fél3-kor Bazsalikom sikítva ébredt és fél óra ringatás és nyugtatás után is csak hüppögött a karomban,nagyon nehezen nyugodott meg.fogalmam sincs mi történhetett vele....aztán elaludt nagy nehezen,de én sokáig nem tudtam még elaludni,mert nem tudtam,hogy mi történhetett vele.
panna:Bazsa is tápot eszik elejétől fogva,de neki nem kemény a széklete.az első pár hétben az volt,amíg megszokta a szervezete,de azóta ő krémes állagút produkál,ami a doki szerint nem gáz,mert hasmenéses széklet az ami nyálkás és vizes állagú, pelenka is beszívja és sokszor van egy nap.Bazsa mostanában kezdett el naponta 2xkaksizni.
mi is fesztiválon voltunk szombaton hármasban,mi kenyérlángost kajáltunk.
zsu:lábad?
Bencus milyen nagylegény már,és milyen komolyan olvasgat!nagyon cuki!
gjéti:drukkolok!
ladmon:elromlott Esztike?ha egy kicsit megvigasztal akkor elmondom,hogy Bazsa is nagy nyűglődések közepette alszik el napközben,csak nyöszörög a kezemben és nem hajlandó becsukni a szemét,és fél óra múlva már sírdogál,vagy úgy beájul,hogy muszály vagyok én felkelteni,mert nem férne bele a napba az 5kaja.
Mióta Bazsi megfordult,azóta állandóan rohangálok a lakásban,mert lerakom őt játszani elindulok a konyhába,ő átfordul és nem mindig sikerül kivenni a kezét maga alól és akkor reklamál,én akkor vissza megigazítom és újra irány a konyha,két perc múlva újra hív,mert fordult mégegyet és nem tetszik neki,hogy nincs a közelében egy játék sem.tök jól elszórakoztat,de a főzés elég nehézkes így.
vasárnap szülinapoztunk anyóséknál,hozok majd képeket!de most egy fordulós sorozattal készültem nektek,aztán fel kell ébresztenem az uraságot!
a többivel majd jövök később!