Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amint ígértem jöttem, megy itthon is a net, a vendégek most indultak el párom kivitte őket a város széléig így van 1 órám írogatni, meg olvasni nektek/rólatok. Dióhéjban rólam nagyon klassz volt ez a 2 nap bár szörnyen fárasztó mindig 1 órakor feküdtünk le. Pénteken csak este voltunk kint mert valami tűzbemutató volt (csajok tűzzel akrobatáztak klassz volt) addig öcséméknél meg nálunk traccsoltunk. Szombaton 3 óra után csak csajok kimenő volt
a plázába. Na az nagyon szupi volt mindenki azt próbált fel amit akart és a végén csak anyukám kezdte, hogy mennyünk haza mert fáj a lába. (persze a fiúk is hívtak, hogy éhesek ők otthon maradtak kertben tettek vettek, ittak és a grillezés volt az ő dolguk), aztán csak 7 óra volt rászántuk magunk és hazamentünk, majdnem semmit nem vettünk, én semmit, túl drága a pláza
pedig voltak szép cipők ám
Mikor hazaértünk a fiúk majdnem készen voltak a grillel, megterítettek és minden oda volt készítve csak asztalhoz kellett ülnünk
aztán traccsolás meg esti sétát tartottak a faluba (én nem mentem de ők mind elindultak még Mayáért is visszafordultak, szegény olyan fáradtan ért haza). Ma pihenés és döglés lesz hiszen hosszú fárasztó hét áll előttem
Sajnos
Lujzici nekem nem jön a baba, lassan piri közeleg de fogalmam sincs mikor, a következő napban bármikor. Sajnálom pirit, már megint gonoszkodik. Az érzésed ismerős azt hiszem én is szomorú leszek a jövő héten, bár nem tettem nagy reményeket ebbe a hónapban.
Kismamik engem nem zavar ha "dicsekedtek" a mindennapi gondotokkal, sőt lehet tanulunk mi is belőle, hiszen olyan apróságok lehetnek a terhességek alatt amire nem számít az ember és megijed de ha tudjuk másnak is volt tünete inkább megnyugszunk mint feleslegesen aggódunk, ja és a rosszat is hamarabb felismerjük így tőletek csak tanulni lehet, nem pedig kinézni innen benneteket.
Recon ne már, nem lehetsz ennyire magad alatt igenis vannak előnyeid jó tulajdonságaid és itt még senki nem rohangál és síkit, hogy bányarémet látott felétek, akkor nem lehetsz csúnya
Én ilyenkor próbálok valami csinosat vásárolni mindjárt szebbnek érzem magam, vagy elmenni kozmetikára, mert nekem bajom van a pattanásokkal amik nagyon rontják az önbizalmamat ilyenkor, vagy frizurát váltok, próbálj ki valami újat és minden reggel néz a tükörbe és mondogasd magadnak "milyen szép vagyok, igen szép vagyok". Nem tudom mivel vigasztaljalak, tudod mindenkinek megvan a maga keresztje és ahogy Melike is írta vannak nagyon rossz idők és vannak jók is, nekünk meg helyt kell állnunk mert mindkettő erősít bennünket.
Na nem huzzom tovább mindenki másnak nagy ölelés.
Anyci amit Melike irt rólad én is megfigyeltem már, hogy jó tanácsokat tudsz adni az embernek