Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és üdv mindenkinek! Akella várom az uh-os beszámolót, bár már mi is ott tartanénk! :wink: Anyci, pszihológusnak kéne menned!!! :wink:
melike30
Győr

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amint ígértem jöttem, megy itthon is a net, a vendégek most indultak el párom kivitte őket a város széléig így van 1 órám írogatni, meg olvasni nektek/rólatok. Dióhéjban rólam nagyon klassz volt ez a 2 nap bár szörnyen fárasztó mindig 1 órakor feküdtünk le. Pénteken csak este voltunk kint mert valami tűzbemutató volt (csajok tűzzel akrobatáztak klassz volt) addig öcséméknél meg nálunk traccsoltunk. Szombaton 3 óra után csak csajok kimenő volt :arrow: a plázába. Na az nagyon szupi volt mindenki azt próbált fel amit akart és a végén csak anyukám kezdte, hogy mennyünk haza mert fáj a lába. (persze a fiúk is hívtak, hogy éhesek ők otthon maradtak kertben tettek vettek, ittak és a grillezés volt az ő dolguk), aztán csak 7 óra volt rászántuk magunk és hazamentünk, majdnem semmit nem vettünk, én semmit, túl drága a pláza :cry: pedig voltak szép cipők ám :oops: Mikor hazaértünk a fiúk majdnem készen voltak a grillel, megterítettek és minden oda volt készítve csak asztalhoz kellett ülnünk 8) aztán traccsolás meg esti sétát tartottak a faluba (én nem mentem de ők mind elindultak még Mayáért is visszafordultak, szegény olyan fáradtan ért haza). Ma pihenés és döglés lesz hiszen hosszú fárasztó hét áll előttem :cry:

Sajnos Lujzici nekem nem jön a baba, lassan piri közeleg de fogalmam sincs mikor, a következő napban bármikor. Sajnálom pirit, már megint gonoszkodik. Az érzésed ismerős azt hiszem én is szomorú leszek a jövő héten, bár nem tettem nagy reményeket ebbe a hónapban.

Kismamik engem nem zavar ha "dicsekedtek" a mindennapi gondotokkal, sőt lehet tanulunk mi is belőle, hiszen olyan apróságok lehetnek a terhességek alatt amire nem számít az ember és megijed de ha tudjuk másnak is volt tünete inkább megnyugszunk mint feleslegesen aggódunk, ja és a rosszat is hamarabb felismerjük így tőletek csak tanulni lehet, nem pedig kinézni innen benneteket.

Recon ne már, nem lehetsz ennyire magad alatt igenis vannak előnyeid jó tulajdonságaid és itt még senki nem rohangál és síkit, hogy bányarémet látott felétek, akkor nem lehetsz csúnya :lol: Én ilyenkor próbálok valami csinosat vásárolni mindjárt szebbnek érzem magam, vagy elmenni kozmetikára, mert nekem bajom van a pattanásokkal amik nagyon rontják az önbizalmamat ilyenkor, vagy frizurát váltok, próbálj ki valami újat és minden reggel néz a tükörbe és mondogasd magadnak "milyen szép vagyok, igen szép vagyok". Nem tudom mivel vigasztaljalak, tudod mindenkinek megvan a maga keresztje és ahogy Melike is írta vannak nagyon rossz idők és vannak jók is, nekünk meg helyt kell állnunk mert mindkettő erősít bennünket.

Na nem huzzom tovább mindenki másnak nagy ölelés. Anyci amit Melike irt rólad én is megfigyeltem már, hogy jó tanácsokat tudsz adni az embernek :wink:

Kép
Kép
melisch

Köszi Anyci! 8) :lol:

Lujzedli,
nekem van törpemikim, igaz, nem PG53, de az is páfrányos menszi előtt.
Szerintem ezek különben sz@rt sem érnek(bocs).
Én legalábbis már jó régóta nem használom, mert nem megbízható.

Melisch
Biztos jó volt akkor ez a pár nap neked, ha ilyen jól éreztétek magatokat. A lényeg, hogy egy kicsit legalább kikapcsolódtál. :)

Bridget
Ennyire pakolsz, vagy mi van, hogy nem jössz :?: :!:
Naon ki fogsz kapni meglátod :!: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok.
melisch: annyira én sem vagyok csalódott, mert nem számítottam annyira arra, hogy baba lesz, csak annyi jó dolog történt velem ebben a hónapban, hogy bíztam benne, talán ez is sikerül. De mivel most már mindenben sikerem volt, munka, magánélet, pénz....stb.... talán ez is hamarosan sikeredik. Malisch: nagyon szorítok neked, meg persze az összes kismaminak, és leendő kismaminak is.

Betty: hát most már én sem nagyon hiszek a pg53-nak... :(
lujzedli

Sziasztok!

Milyen ment a privi :lol:

melike gyorsabban mennek a hetek mint gondolnád :lol: , már te is a 9. hétben jársz!

melisch de jó, hogy itt vagy! Gyere gyakrabban!

Bridget merre jársz? Nagyon itt hagytál minket :!: :?:

Betty, Anyci, Lujzedli és persze mindenki másnak nagyon drukkolok!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

lujzedli köszi, hogy te is szorítasz nekem :wink:

Kép
Kép
melisch

melisch: ez természetes, remélem neked nem jön meg, én barázok már. tegnap picit vérezgettem, ma átváltott barnába. :?
lujzedli

Lehet azért barna mert nem olyan sok és megbarnul mire kiér, tipp :roll:

Kép
Kép
melisch

hát lehet,melisch,nem tudom:-) De úgy tudom a barnázás a progeszteron probléma miatt is lehet. No mindegy, majd kiderül.
lujzedli

Nem szabad mindig csak a rosszra gondolni, légy optimista és ne aggódj

Kép
Kép
melisch

csak tudod a rosszra az ember előbb gondol,mint a jóra. De pozítiv leszek, ígérem. Még Bő két óra és úgyis happy leszek,mert kezdődik a forma 1. Mániákus vagyok, már 18 éve.
lujzedli

Csajok egyszeruen nincs most semmi...nem tok mirol irni :roll: offolni meg nem akarok :? 24-en megyek vissza kontrollra es meglatjuk mit mondanak kezdhetunk-e kovi honapban vgy sem... :roll: De olvaslak am titeket 8)

Betty
Nem pakolok majd a koltozteto brigad pakol :wink:

Melisch
Jo sokaig teis elvoltal tunve :shock:

Csillag
Hat igen az ember neha mennyi mindent odaadna egy gyerekert cserebe :roll: Kar,hogy ez nem igy mukodik :? Van aki meg a hata kozepere sem kivanja es van neki min2 :?

Anyci
Ari hogy mindig irsz nekem valamit :wink:

Milyen n.m.
Na hat akkor most csak azt kell kifigyelni mikor melyik oldalon van pe :wink: Azert 1is job ,mint 0 nem igaz?Fajt...meselj mar igaz egy fogfiras rosszabb :wink:

Recon
Jaj draga ismerem en is ezt az erzest....de ez elfog mulni :wink: gyere gyakrabban es itt a csajok tuti gatyaba raznak ripsz ropsz :)
((((oleles))))

Tobbieknek is mindenkinek pusza es hajra pozi tesztek 8)
Kismamiknak pocakcimi :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Mindenki!

Örülök a rég láttottaknak :)

Bridget

Semmiféle fájdalmat nem éreztem!!!Meg is lepődtem magamon :lol:

Katéter fel (ezt egyáltalán észre sem vettem!!) aztán szólt a doki,h mindjárt felfújják a ballont az feszíthet kissé-ezt éreztem 1mp-ig,de nem fájt.Majd mondta,h figyeljem a monitort mindjárt jön a fehér csík,a kontrasztanyag.Így is lett,jobb oldalon végigszaladt,a bal oldalon nem...és kész is volt! :)
Szerintem max 3 perc lehetett az egész.

Utána fájt,görcsölt a hasam,ahogy kijutott a hasüregbe,de aludtam 5 órát és így el is múlt!!

Szerintem a férjem jobban izgult,végig simogatta a fejem,meg fogta a kezem,olyan édes volt (pedig reggel jött haza éjszakás volt,elmentünk a mekibe reggelizni fél 7-kor,és fél 8-kor már a vizsgálóasztalon voltam )
Vendég

Sziasztok!
Melike,látod ezért mondtam csak írjatok továbbra is mert ezek tartják bennünk a lelket :D Hát neked se volt egyszerű az biztos de akkor is megmutattad igenis lehet jobb is ennyi rossz után :wink:
Remélem nekünk is sikerül mert kísértetiesen hasonlít a mi sorsunk a tietekével.A párom februárban lett munkanélküli nem tudtuk fizetni az albit csak a rezsit tudtuk odaadni(azért nem raktak ki),utána jött a pici betegsége,mi is sokat veszekedtünk,meg még néha most is,most meg pánikbeteg lettem.A párommal épp azt mondtuk hogy ennyi rossz után valami nagyon jónak kell jönnie mert már elég volt.
Ja és ne hozz zavarba :oops: :D Másnak milyen könnyen tudok segíteni,de magamon nem :?
Szia melisch :D Na most jól kitomboltad magad a hétvégén :lol: Már úgyis rád fért nem igaz? :wink: Egy másik topikba átkukkoltam és kit látok ott?Hát téged azta milyen jó csaj vagy basszus(még mindig a fiúkat szeretem)nem panaszkodhatsz :lol: :lol:

Hello lujzi :D A párommal össze kéne kötni titeket ő is Forma1 imádó :D Azért nézem ám én is csak nem úgy ahogy ő :wink:

Akella aztán holnap gyere beszámolóval,várjuk :D

Betty,ez tetszett"törpemiki" :lol: Először nézem az mi a csoda de aztán leesett és jót röhögtem :lol: :lol: :lol:

Hát szia bridget!!!Írhatsz bármiről csak gyere,offolj kérlek légyszilégysziléééééééééégyszíííííííííííííííííííííííííííííííííííí :D

Milyen és most mikor kell menned újra majd dokihoz?...vagy már lehet próbálkozni egyből?Persze piri után :roll:

Recon,ha olvasol minket akkor egy naaaaaaaaaaagy puszi és naaaaaaaaaaaaaaaaaagy ölelés neked :D :D

Csillag,Csibuc és akit még kihagytam puszi és ölelés :D :D

Kép
anyci

Anyci 8) :lol:
A mikroszkóp szó túl hosszúnak tűnt... :lol:

Esthajnal, átutaltam neten a pííízt, szerintem holnap-holnapután odaér. És kösszentyűűke!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Anyci

Várni kellett vóna??!!

Há' nem mondták,h várjunk....ha érted :D
Most abba egyeztünk meg,hogy pár hónapig hanyagoljuk egymást-mármint a dokival:)-és majd csak a pozitív teszttel jelentkezem nála! :wink:
Vendég

Milyen há' nem kö' várni :D Akkor drukkolok hogy mihamarabb pozi teszttel menj a dokihoz :lol: :lol: :!: :!:

Betty én is szoktam néha rövidíteni és tök jó szavak jönnek ki :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci

Viccet félretéve:nem kell várni semmit!!!Ennek szellemében nem is várunk!! :lol:

Neked most parkolópálya van??Meddig? (persze csak ha akarsz beszélni róla...)
Vendég

Anyci kösz a bókot :oops:

A pihenés ránk fért meg a kikapcsolódás de ez a csúnya vége nem, képzeljétek mire lefeküdtem elkezdett fájni a hasam, mensisen. Na gondoltam ok ennek annyi 2 nap és elindul, erre most voltam pisilni és a wc papír véres lett. Na szóval ennek is lőttek, mint Berlinek :cry: :cry: pirianyó beállított kicsit előbb, mint gondoltam. Fáj a hasam is.

Hát ez van nem érdemeltük ki ebben a hónapban sem a babát.

Milyen nektek mások leírása szerinte nem kell pihizni hanem mindent bele nyugodtan, a doki is azért adott esélyt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.06.21 15:06-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch

Nem mondj ilyet,h nem érdemeltétek ki!!! Nem szabad!!!
A sors tudja,h miért nem ebben a hónapban jött el a baba!

Bocs,ha olyat kérdezek,ami esetleg másoknak már nyílt titok---
Nálatok vizsgálták,h miért jön nehezen vagy még konkrét kivizsgálás nem volt?
Vendég

Milyen nálunk is katonagondok vannak a számuk is határ alatt van de a progresszív mozgású csak 1% és így nagyon kicsi az esélye a spontánnak, hacsak a sors nem úgy akarja. A megérdemeltséget én is talán inkább a sorsra értettem vagyis hogy tuti még nem jött el a pillanat.

Kép
Kép
melisch

Melisch: nagyon sajnálom a pirit. :cry: :cry:
Hogyan sikerült párdoat rávenni a katonavizsgálatra? Enyémet sajna nem lehet, az Istennek sem akarja.
lujzedli

Milyen: hogyan kezdtétek el a viszgálatokra járást? Gondolok itt arra, hogy mondjuk először a párodnek kellett-e mennie, vagy mehettél te is? Én jártam sokáig, de a doki félrekezelt,párom meg nem ment el andrológushoz,mert gyáva, így rohadt erős gyógyszeres kezeléstől sem sikerült teherbe esnem. Ha meg a dokinál voltam, és kérdeztem tőle, mikor van pém, a naptárra nézett, és onnan mondta meg, nem pedig az ultrahanggal térképezett fel. Na mindegy.
Még mindig barna van,de már a leszakadás körüli érzés kerüldözi a derekamat, úgyhogy meg fog jönni,max holnap, v :( agy kedden.
lujzedli

Lujzedli nekem most indul de fáj a hasam de volt rosszabb is.
Hát a vizsgálatra ő ment el mert már 3 doki is mondta, hogy nála is kéne széjjelnézni, mert sok manapság a férfi meddőség is. Aztán elment magától mikor úgy gondolta, aztán a rossz eredmény miatt csak 1-szer ment akkor is csak tenyésztést végeztek meg elment andrólógushoz kérésemre a rossz eredmény után 1 hónapra. Az a doki küldte tenyésztésre+vv. Adott neki kezelést egy injekciót azt beszedte de már letelt a 3 hónap hatása és azóta már nem akart menni sehova pedig minden hónapban kellett volna menjen újabb vizsgálatra meg dokihoz de már nem ment, így én sem megyek sehova.

Kép
Kép
melisch

Lujzi

Most kissé kiakadtam:anélkül kezdtek el Téged gyógyszerezni,h a párodat megvizsgálták volna?? Te jó ég.... :shock:
Hiszen ez az alap-a pasinál egyetlen vizsgálattal minden kiderül!!!
Sürgősen menjen el....Te pedig tényleg válts dokit,mert ez felelőtlenség a részéről!!!

Nálunk párhuzamosan zajlott,férjem ment andrológushoz és vérvételre,mindenkinél rendben volt minden,és jött az átjárhatósági (mert a doki már sejtette,h kelleni fog) ennek az eredményét már olvashattad.
Innen már az inszemináció következik...ha következik...

Melisch

És nem javasoltak inszemet vagy lombikot?
Vendég

Melisch: hát így valóban semmi értelme. Mi ebszéltünk párommal, mivel gyáva,mint a nyúl,vagy talán még annál is gyávább, hogy ha lesz egy kis pénzünk megrendeljük Csillagtól az a spermatesztet, egy bizonyos részére azzal is fény derül.... Addig én sem akarok belevágni,amíg nála nincs eredmény.....Tavaly is csak kikészültem a gyógyszerektől, de használni nem hazsnált.....
lujzedli

Melisch

Ne csüggedj,hisz olyan fiatal vagy még....lesz még babád...hidd el! :!:
Vendég

lujzedli én is így látom, nem is érdemes nekem orvoshoz mennem míg ő nincs kész :twisted:

Milyen köszi én is ugy érzem lesz még baba csak türelmesen át kell élni piri napját hiszen lelki testi fájdalommal jár (lelki, hogy nem sikerült megint, a testinél a hasfájásra gondoltam).

Kép
Kép
melisch

milyen: igen, úgy szedtem gyógyszereket, clostilt meg utrogestant, hogy ő nem ment el dokihoz. A poén az,hogy megkérdeztem anno a dokit,hogy nem kellene-e először neki elmenni,azt mondta, hogy nem. Eredetileg tavalyelőtt azért mentem el,mert nem jött meg a mensim 40 napig, és kiderült,hogy összeszedtem valami vackot,és akkor megemlítettem neki,hogy bebát szeretnék. Na már egyből fel is írta a gyóygszereket. Megkérdeztem, vérvizsgálat nem kell-e előtte, azt mondta nem, mert vett kenetet és az is elég lesz. Visszarendelt, mondta,hogy a prolaktinom nem jó, de annyira nem gáz,hogy foglalkozni kelljen vele, emelte a closti adagot,és ez így ment hosszú hónapokon át,amikor is egy nap elmentem hozzá, hogy kiírt házidoki,mert hányingerem van(nem vagyok áynós és csak azért nem hánytam) és ezért nem tudok dolgozni,nem lehet-e,hogy a clostilbegytet túl hosszú ideig szedtem. Azt mondta, hogy nem. Aztán abbahagytam a szedését, és elmút. Azóta nem voltam dokinál. Ez tavaly áprilisban volt.
lujzedli

melisch: én az az igazán görcsölös típus vagyok,mensi idején. Múlt hónapban képzeld, pont aznap jött meg,amikor vizsgáztam a továbbképzésesn a munkahelyen. Mivel már totál kivoltam a fájdalomtól,begyógyszereztem magam, vettem be, persze nem egyszerre 4-5 400 mg-os algoflexet(amitől nem múlt el,csak csillapodott a fájdalom). Szerencse a vizsga sikerült, de úgy érzetme magam, mintha berúgtam volna,szédölögtem,meg nem láttam tisztán.
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Túlestem a ponton, mostmár kicsit jobb...
Nem hittem, hogy ezt ennyire nehezen fogom feldolgozni. Azt hittem, hogy nem fog rajtam a történet semmit sem változtatni és ugyanúgy tudom folytatni tovább az életem, mint ahogyan eddig tettem. Tudom, mindahányan itt vagyunk megvan a saját bajunk, a saját szenvedésünk. Egyikünknek sem könnyű. Én addig azt hittem át tudom érezni a fájdalmatokat, de rá kellett jönnöm, hogy eddig bizony csak töredékét tudtam érezni.
Talán én azért dolgozom fel nehezebben, szenvedősebben, mert az életben minden megkaptam amire csak vágytam. Az egykeség átka, de mindaddig amíg a szüleimmel éltem körülöttem forgott a világ. Mindent megtehettem, mindent megkaphattam első szóra, nem volt akadály. Azért az élettől kaptam pofonokat akkor is, de mindig állt valaki mellettem és megfogta a kezem, hogy igenis álljak meg a lábamon. Az első nagy pofon a nagyim elvesztése volt, ő nevelt amíg anyuék dolgoztak, vele voltam egész nap, egy szobában aludtunk és ő hirtelen hagyott itt minket. Talán a mai napig nem tudtam elengedni.
Most is, ahogy a kórházba kellett feküdnöm, anyum végig, reggeltől estig ott volt velem. Jól esett, de ahogy ő is mondta, most ezt nekem kell végigcsinálnom, egyedül.
No de mondjuk ki - el voltam kényeztetve és amikor szembe kell nézni valamivel, akkor az igen fájó dolog és egyben nehéz is.

Elég a siránkozásomból....

A babások pedig nehogy azt gondolják, hogy zavarnak, engem személy szerint nem, jelentkezzetek sűrűbben, mert különben tűkön ülünk, hogy mi történik Veletek!

Mindenkinek hatalmas ölelés és millió puszi anyuci, melisch, bridget, betty meg mindenki!!!

Kép

Holnap reggel pedig kontrollvizsgálat! Lealkudom a 6 hónap pihenőmet! :lol:
recon

Melisch

A fiamra másfél évet vártunk,most 10 hónapja semmi-van gyakorlatom!! Mégegyszer kérdezem,nem javasoltak beavatkozást?

Lujzi

Az a doki egy..... :x

Már szóltam tesómnak,Ő nem járt ott nőgyógyászhoz,de körbekérdez pár barátnőt.
Vendég

Recon!!!

Ez a beszéd!!!Gratulálok!!!Így tovább!!!!
Vendég

Köszönöm,Milyen. Aranyos vagy.
lujzedli

Recon de jó hogy összeszedted magad!!!!!! Én nem vagyok egyke de valahogy engem is mindig óvtak védtek mindentől, majd jött a férjem aki aztán még jobban félt próbál mindentől megóvni. A pofonok amit az élettől kaptam nem nagyok, hamar megkaptam amire gondoltam egyetem, diploma, munkahely férjhez mentem mind sorba minden akadály nélkül. Egyedüli pofon amit kaptam egy 3 éves kapcsolat ment rá az egyetememre, ő nem tudta feldolgozni, hogy egyetemen vagyok így inkább szétváltunk amit én 4 évig nem tudtam elfelejteni. Én is sokszor gondolok arra, hogy talán ez a pofon amit az élet nekem szánt.

Lijzedi nekem nem olyan vészes a fájdalom de mégis érzem.

Kép
Kép
melisch

Csajok: forever multi macát használta valaki?
lujzedli

Szia recon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök hogy jobban vagy,mindig gondoltam rád hogy vagy mi megy most végig benned.Ehhez nem kell egykének lenni sajnos hogy az embert megviselje.Sose könnyű mert ezek olyan dolgok amit nem mi irányítunk és ha elveszítjük akkor nagyon fáj :( De az a képességünk is meg van hogy felálljunk és újra megcsináljuk mert nem adhatjuk fel akkor is menni és menni még akkor is ha már elfáradtunk.

Milyen,most először addig várunk amíg a "macskám agyvérzést nem kap",mert tudni akarom minden ok.Utána meg amíg a bogyó nem áll be,mert amíg nem szokja meg a szervezetem addig nem állunk neki,de szerdán többet tudok mivel akkor megyek genetikushoz :wink:

Melisch,piri szünjön meg :evil: Neked is eljön az időd tudod :D Próbáld ki azt hogy hancur után dugd be a likat és állj fejre :D Bocsi ha bunkó voltam csak poénkodni akartam :|

Szia lujzi :D

Kép
anyci

Bakker kövérek maradtak a betűim :shock:

Kép
anyci

Anyci

Akkor várom a híreket szerdán!!!
Vendég

Milyen mindenképp :D

Lujzi,nagyon jó a szmájlid :lol:

Kép
anyci

Kösz anyci
lujzedli

Lányok!
Hogy lehet képet ide berakni mert tök hülye vagyok hozzá :?: :shock:

Kép
anyci

Anyci lent kékkel írja Melléklet feltöltése ott a legkönnyebb képet feltenni

Kép
Kép
melisch

Köszi megpróbálom :D

Kép
anyci

Kép
Én és a párom az osztálytalálkozón.

Kép
anyci

Helló anyci! :lol:

Nagyon helyesek vagytok, és ha jól látom neked is olyan hajad van, mint nekem. Színre mindenképp, és neked is szög egyenes? :lol:
melike30
Győr

Hello melike :lol: :lol:
Köszi bár ez nem a legjobb képem :? Igen szög egyenes a hajam még a dauer se fogja be :wink: ...és mindenki azt hiszi festetem a hajam,pedig az gyári szín :lol:

Kép
Itt a csimotám(jobb oldali ő) :D

Kép
anyci

Anyci: de szeretnék szögegyenes hajat. Nekem hullámos. Helyes a leányzó is,akárcsak ti
lujzedli

Bridget!
Lógtam egy versel,tessék:
Mi a szerelem? Írta:Lucz Alexandra

Mi a szerelem?
Érzés mely boldogságot teremt?
Érzés mely ellepi szívedet?
Mely kitölti testedet?

Ha a szerelem egyoldalú,
Nincs boldogság csak bú.
Ha van valaki aki téged,szeressen,
Csodás érzés a szerelem.