Sziasztok!
Ildi!
Marekékhoz megpróbálunk elmenni, aranyos vagy, h gondoltál ránk Tatán, jól esett!
Sztem ha a pudingban babatej van, az tápszer.
Gratula az 5 fogacskához!
Én dm-es naptejet vettem, de a Balcsira majd lehet beszerzek vm márkásabbat, már nem tudom, h van-e értelme..
Szerintem már nem emlékeztek, de én is írtam még szülés előtt, h a dvd-n, amit a dúlám hozott, az egyik nő egy kerti medencében vajúdott, és egyfolytában orgazmusa volt. Hát jó lehetett neki…:D:D
Miért nem mered beindítani a légkondit egyébként? A miénk baktériumszűrős, és azért ésszel használjuk, csak hogy elviselhető legyen a hőmérséklet. Amerikai faszerkezetes a házunk, és nyáron bent ragad a meleg, így lenne 32 fok is bent, azt már nem lehet elviselni.
Sajnos az eséseket nem tudod kivédeni, így fogja megtanulni, hogy irányítsa magát.
Én pedipedet fogok venni Lillának, ha majd feláll és lépeget, bár a mamamin most van egy topik erről, és állítólag nem is minden esetben jó a puhatalpú cipő, pl lakásban, utcán nem, csak természetes talajon, pl kertben, parkban, stb. Olvasom tovább a topikot, és majd leírom, ha kiokosodtam. Már van egyébként egy pedipedünk, de én sem akartam neki venni ennyi pénzért még, csak megláttam egyet használtan (tiszta új egyébként) 2300ft-ért és ennyiért lecsaptam rá. Ha aktuális lesz, akkor viszont újat kap majd, mert kitaposott cipőt nem fog kapni soha, a mostaniban pl sem az előző tulaj, sem ő nem áll még, úh mind1.
Bettyna!
A dobálást csak „így” értettem.
Én sehogy sem merem hátra tenni, Lilla sajtkukac, a karom pedig abszolút nem laza, mert én régebben úsztam versenyszerűen, és totál kötött lettem. Így sztem nem is tudnám odakötözni.
Ezért lesz nekünk is beconk…majd ha már spóroltam eleget őszre vagy ha vk nagyon venni akar nekünk egy olyat ajándékba..
Na hátha nem fogja Szabi ilyen sokáig emészteni ezt a mászást!
Ancsa!
Hány kg-ig jó az autósülésetek? Addig lehet használni… Én akkor fogok Lillának újat venni, ha már ülni fog magától. Mondjuk hosszra már elég necces, ő elég hosszú leányzó. Viszont még 1kg-t hízhat a határig. Én concord trimaxot fogok venni Németo.-ból, ott sokkal olcsóbb.
LKata!
Hogy álltok a fogzással? Jobb már?
Sztem sem kell még cipő a babának, ha nem lépked még. Nekünk is csak azért van, mert csak tetszettek, és kint fillérekért tudtam venni, meg itthon a használt pedipedet. Szal nekünk van rengeteg, de tényleg semmi értelme…ha újar kezdhetném nem vennék, max egyet…na meg még rengeteg mindent nem vennék, amit megvettem.
Aranyos lehet Norbika Popey-fejjel!
Aranyosak a képek! Sajnos a videot én megint nem hallom.
Zsuzsu!
Milyen eu-s szabvány nem engedi a babahintát? Ez hülyeség! Londonban minden játszótéren van….és ők aztán betartanak minden szabályt (nem csak a játszótereken) A kedvenc játszómon olyan hinta is van, ami kb olyan, mint egy autós ülés, ugyanúgy lehet becsatolni is a babát, szal újszülött kortól használható.
Nagyon ügyesen fejlődik Konsti! Gratula!
Lillának szűk egy hónapja jöttek ki az alsó fogai, és még nincs jele a felsőknek. Aranyos a bábitaxis kép! Dokinál mi volt?
Nymalac!
Beco 3…. Hahaha
Hűha, nem semmi, h képes voltál éjjel taxizni, h hazahozd Lilit!
Timi!
Ha Pesten lesz egyszer tali, oda el tudtok még jönni? Jó lenne ha egyszer sikerülne valahol veletek is találkozni…
Marek!
Veletek alszik még Bori? Csak nehogy rászokjon, mi lesz akkor a tesóprojecttel?
Na jó, pont én írtam múltkor, h nem csak a hálóban, ágyban lehet…
:D
Hogy lehet nem szabályosan kúszni?
Vagyis hogy kell szabályosan? Lilla páros kézzel fókázik előre, néha behajlítja a lábát is, és tol egyet magán.
A barátnőd elég gáz, ha megsértődik azon, h segíteni szerettél volna…
Drukkolok a tesóhoz én is, örülök, h így döntöttetek!
Jó munkát neked!
Tücsök!
Gratula Áron produkciójához! Képzeld, Londonban az egyik babaklubban volt egy kislány, aki kb ebben a pózban mászott, tök vicces volt!
Borkaby!
Na és miért is nem jár és beszél még Tomi? Na meg tök ciki, h még nem is ír, meg olvas…
:D:D
Háát, én csónakban csak kis ideig vinném a gyerkőcöt, de egyébként simán…a parton is simán. Viszont csak 4 után és fehér pólóban, esetleg kisgatyában is, napkrémmel…én így csinálnám.
Mi is megyünk a Balcsira, lesz több forduló is, tengerre idén nem. Bár asszem csak pénzügyi kérdés most, egyébként én simán vinném. Balcsin hol van nyaralótok? Nekünk Révfülöpön.
Clau!
Gratula a fogacskához, látod neked sem kell gyűjteni protkóra mostmár!
Cukik a képek, a hintás csúúúcs!
Macianyu!
Örülök, h jól vagytok, és mindjárt vége a kezdeti nehézségeknek! Jaj olyan kiváncsi vagyok, h kisfiú vagy kislány lakik a pocakban!
A tesónak is ilyen különleges neve lesz, mint a nővérének?
Aranyosak a keresztelős képek, tök édi Zengő baba, ahogy alszik a keresztapu kezében!
Na Lilla ilyet nem tud…
Éva!
Jaj, nagyon jók a képek!!! Olyan édesek a gyerkőcök így együtt!!! Áron már megint tök sokat változott!
Ők Lorával hasonlítanak egymásra, igaz?
Veronika!
Nagyon cuki Pálmi!
Majd írok magunkról is később, de éppen felébredt Lilla, meg nemsokára vendégek is érkeznek, majd jövök….