Új privát üzeneted érkezett!

ja márti! boldog névnapot anettnek utólag aznap születtem :wink:

és regi meg most volt 7 hós hihetetlen h megy az idő! :roll:

Kép
andy30

és jelentem azok a combok még mindig csak anyatejből állnak!:) csak napi 60at kap fözigyümit még..

andy

Kép
andy30

na jó ezt a fürdőrucisat nem hagyhatom ki:)
Kép

andy

Kép
andy30

Andy:Regi combjai: :shock: :shock: :shock: Nagyon aranyos!!!Te meg mindíg azon izgulsz,eleget eszik-e?!
Vélek némi hasonlóságot felfedezni a dédiben és Regiben!!!

Vera,tudom mennyire bosszantó ezen a k.va pénzen izgulni folyton,elveszi a kis maradék örömét az embernek.Mi is folyton osztunk -szorzunk,mint hogy kéne,hogy jusson mindenre...

Mush épp kérdezted hogy állunk a házzal...hónapok óta nem csináltunk jelentősebb munkát rajta,pedig bőven lenne még mit!Apa a négynapos munkarendjének köszönhetően annyira kevés pénzt kap,hogy éppen hogy megélhetésre futja,semmi egyéb!
Ennyi örömöm van abban hogy csak a kismamaruháim jönnek rám,mert venni magamnak nem is tudnék... :roll: Csak a gyerekekre költünk egyedül.
De nem akarok panaszkodni,mert én alapból elég optimista nőszemély vagyok,és midíg annak örülök ami van.Meglátom az apró örömöket.
Az egészségünket,a saját házunkat,a boldog életünket.Mi kell több?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon igazad van és jó neked h ilyen pozitiv tudsz lenni. néha nagyon nehéz:(

igazából nem izgulok azon h eleget eszik-e csak azon h nem baj-e ha nem adok neki hozzátápit csak ilyen keveset mert látom h itt már kb mindenki többet ad és aszem mi vagyunk a legidősebbek... csak nem szeretnék ártani neki azzal h mondjuk nem jut hozzá vmihez emiatt.
mondjuk tegnap beszéltem egy nővel aki azt mondta h ő 1 éves korukig csak anyatejet adott mindkét fiának pedig az még a régi rendszerben volt és semmi bajuk nem volt szépen hitak fejlődtek és egy évesen simán elfogadták az almapürét főziket stb. ilyen messzire mondjuk nem merek menni, de amig lehet csak szoptatnám.

andy

Kép
andy30

én fürdőrucisom(ez a bugyi sztem még 2 év múlva is jó lesz...):
Kép

A kis családoma medencében(nem ma!):
Kép
Kép szomjoltó
Kép napsütötte gyermekeim Kép amikor kint esik az eső...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ja dédi: hát igen apa is rá hasonlit vsznű van benne vmi. de azért bárki meglátja mindenki mondja h rám hasonlit:)

combok: oltáskor is mindig mondja dokinéni h: "van mibe adni" :) :D

Kép
andy30

sarmi: ez milyen medence ez is a ti udvarotok?? fajáccó meg minden?
annyira szép szemei vannak irisznek!igazi őzike nézés:)
hintás: igy ül már?

Kép
andy30

Andy:remélem minden rendben lesz veletek,és ha ki tudod vhogy ezt deríteni akkor azt tedd meg mindenképp.
De szerintem neked nincs semmi bajod mint csak hogy most jön ki rajtad az idegesség,és már minden kis "jelet" ennek tudsz be.Persze meglehet érteni,én is tuti így lennék.
Regi comb,micsoda husis,azta csak jól bele kellene harapni :lol: :lol: :lol: és tényleg hasonlít a dédijére

Vera:remélem hamar megoldódik a helyzet

solya051020
Káld

solya köszi remélem én is h igy van..
comb: én bele is harapok néha ő meg olyankor röhög:)

na lassan téleg meek mert eldőlök.
azér vok még itt mer xar műsi van a tvben pedig ott akartam féligelaludni..

andy

Kép
andy30

Sarmi:hogy hasonlít egymásra a három gyerkőc :D
csúcsszruper az udvarotok.a hintát meg az egészet ti csináltátok vagy úgy csináltattátok?
megkérdezhetem h mennyi az ára?

solya051020
Káld

Andy:azt elhiszem h beleharapsz,ilyennek nem lehet ellen állni.
juj most látom h ti már elmúltatok 7hósok.utólag is boldog 7.hónapot nektek :oops: :lol:

solya051020
Káld

jo estet! hu de hetvege van!

megrendeltuk az uj autosulest.
ilyet akartunk, de sajna ezt nem lehetett 100%osan jol bekotni a kocsinkba:
http://www.mothercare.com/Maxi-Cosi-Tob ... 1&mcb=core
:cry: :cry: :cry:

ugyhogy ilyet vettunk vegul:

http://www.mothercare.com/Maxi-Cosi-Pri ... 1&mcb=core

eniko. mit gondolsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.20 21:59-kor.

KépKép
KépKép
mush589

solya köszi!

musi ez elforgatható? mikortól akarjátok használni? mi még hordozózunk.. sőt még etetőszékünk sincs. hintában etetem :roll:

Kép
andy30

már régebben kérdezni akartam,de lehet volt is róla szó.ha igen bocsi
szóval inni ki mit ad a babának?úgy értem szükséges gyümi/főzi után ittani vagy elég neki csak a cici?
mit gondoltok a bébiitalokról?

solya051020
Káld

Andy:mi is még hordozózunk,de egyre többet agyalok azon hogy itt lenne az ideje hogy vegyek ülést.
ja és etetőszékünk sincs még nekünk sem,én a hordozóban etetem,én arra gondoltam akkor ráérek venni ha már egyedül megül

solya051020
Káld

Andy,a medence egyszerű felfújhatós,3 gyürüs,de a felsőt a kutya kiszakította.Igazából nem is baj,mert így Jázi is be tud szállni. :lol:
Hintában nem sokáig ül így ,és ha jól látod kispárna be van a pocijához tuszkolva,hogy a lendülettől nehogy orra vágódjon.Kb 20 percet szoktam benne hagyni,sokáig még nem erőltetem.

Solya,ez úgy kezdődött hogy apóséktól kaptuk a mászókát egy hintával,övék volt,de neki kinőtték a gyerekei.Tehát 2 elemet.
Aztán a homokozót már apa készítette,lambériából.Jázmin mikor kicsit nagyobb lett kellett bőviteni még egy hintával,aztán a csúszdát is kaptuk,annak az ára kb 20-24 ezer ft.Ja de a két tagot kötelek nélkül kaptuk,azokat megvenni nem kis pénz volt,speckó hegymászó kötelek.A rönköket minden éven le kell kenni,ennek is jó kis ára van.
Aztán apukám melózott egy szálloda játszóterét újították fel,ahonnan kidobták a hintaágyat...na ez is idekerült,de ezen is volt pótolni való.és még festeni ezt is kellene.szóval felerészt a mi művünk,fele nem.De állati drága ha újonnan veszed vagy csináltatod.Jobb igy inkább apránként mindíg pótolgatni,bőviteni az elemeket.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Én nagyon laza édeskömény teát vagy kamillát adok inni...egy nap kb 3-4 kortyot hajlandó inni,egyébként folyton cici.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ha kell ötletmerítésnek,szólj,csinálok képeket a mászókáról.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

JÓÓ ÉJT!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lányok, mi ilyen etetöszéket néztünk ki: http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =1&whid=25
Szerintetek jó lesz? Apának annyira nem tetszett a Fischer Price, úgyhogy le lettem szavazva! :cry: :lol:

Andy!
Ne semmi husi combok! :wink: :D Tényleg tuti eleget eszik Regi. A hozzátápit meg ráérsz rendesen elekezdeni,a lényeg,hogy már kap azért valamit anyatejen kívül is.

Sarmon!
Nagyon szép kis családod van! Ìrisz tüneményes a fürdönaciban!

Gabi!
nem is kívántam nektek jó nyaralást! Szóval érezzétek jól magatokat!!!! :P :P

Cili!
Danid nagyon ügyi ám!!! :wink: :wink: Alig várom, hgy én is ilyeneket örökíthessek meg! :D
susy75

suzy milyen volt itthon és az utazás?

sarmi ügyesek vagytok h igy összehoztátok a jáccót:)ez egy éden a gyerekeidnek!

itatás: már akartam irni h azután a 60-max 100 főzigyümi után cicit kinálok és simán bevág egy adagot pedig én két szopi közt adom a főzigyümit:) :roll: :D lnyeg h én nem adok neki mást pl viz v tea. igy legalább tuti nem szokik le a ciciről

Kép
andy30

andy. nem forgathato. meg jo darabig nem hasznaljuk, most is csak megrendeltuk, meg nem hoztuk haza.
ez az elforgathato verzio (ez se lett volna jo a mi kocsinkba plussz joval dragabb)
http://www.mothercare.com/Maxi-Cosi-Axi ... 1&mcb=core

sarmi. mi az amiben Irisz ul a medenceben? kerhetek meg kepet? hol lehet kapni? es kb mennyibe kerul? koszike! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Andy!
ìrtam is talán tegnap, hogy nagyon jó volt otthon. Jó volt a családdal lenni és persze mindenki imádta Vinit. Annyira sajnálom, hogy ilyen ritkán láthatják... :cry: :cry: De találkoztam barinövel, hugicámmal is csavarogtunk, szóval tényleg klassz volt!

Az utazás szerencsére rendben volt, Vinzent angyalian viselkedett, nem sírt, a repülön szopizott és játszott. Kicsit nehéz volt az autósülésben cipelni, olyan dög nehéz,de kibírtam! :wink:

Nem értem, mi az hogy elforgathatós az ülés??? :roll: :oops: :roll:
susy75

suzy:
http://www.maxicosiaxiss.co.uk/demonstration-video.html

sarmi. nagyon gyonyoruek a gyerekek.

andy. eszmeletlen milyen zabalni valo sonaki vannak reginek.

KépKép
KépKép
mush589

hu Suzy jo draga az a szek. szerintem ezeket a fisher priceok is tudjak, es ha jol remlek azt csak huszon egypar ezerert vettek itt a csajok.

KépKép
KépKép
mush589

elsőőőőőőőőő

Mush: Megnéztem frankó a szék. Ebben a kategóriában már nem lehet isofixes rögzítést használni? Mikortól rakod bele a bébit? 9-10 hónapostól?

Solya: Mi csak babavizet iszunk napközben. Többször megkínálom, általában 10 ml-el iszik alkalmanként. 80-100 ml fogy el egy nap.

Baromi szar délutánom-estém volt. Nem akarok róla írni, de ma szerintem megetetem Domit és elmegyek programozni pár órára.

Kép
mannababoca

még mindig nem tudok aludni... :( dobok pár képet...

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
mannababoca

és egy utolsót az én kis balettművészemről... Kép

Kép
mannababoca

Jó reggelt!Kész a kávé! :wink:
Tegnap még hozzá akartam szólni a helyesírásos témához,de épp a minap olvastam pont erről egy szöveget,és gondoltam meg is keresem előbb,mielőtt pofáznék:

TUDNIVALÓK A FÓRUMOZÁSRÓL (Netikett)

- A fórumozásra is az általában, az emberekkel való társalgás normál illemszabályai az érvényesek, csak ez az interneten még fontosabb, mert hiányzik többek között a személyes kontaktus a testbeszéd és a hangszín.

- Akárcsak az élet más területein, itt is bölcs dolog először csak figyelni és a fórumozók kultúrájához szokni.

- Érdemes szem előtt tartani, hogy a fórumozó is ember, méghozzá olyan, akinek korosztálya, személyisége, szokásai, nyelvezete teljesen eltérő lehet.

- Válasz előtt olvassa el az összes hozzászólást, elkerülendő a felesleges ismétléseket.

Mások eltérő véleményét, vagy stílusát megértően kell fogadni.

- Mások tulajdonságait, magánügyeit, helyesírását ne észrevételezze.
- Nem szabad indulatos hozzászólásokat írni még akkor sem, ha az egyértelműen provokáció, ezekre ne válaszoljon, jelezze a moderátor felé.

- A politikai és a vallási kérdések megvitatása törvényi keretek közt valósuljon meg.

- Aludjon egyet, mielőtt érzelmektől fűtött választ küldene egy hozzászólásra.

- A hozzászólásokat, széles közönség olvassa és azok esetleg a látogatók által archiválásra kerülhetnek, ezért csak olyan hozzászólást jelentessen meg amit mások előtt is vállal akár több évvel később is.

- A megválaszolt hozzászólásból kizárólag annyi idézet kell, amennyi a válasz megértéséhez szükséges. A sok idézet elnyomja a saját mondanivalót, a kevés pedig érthetetlenné teszi a rá adott választ.

- Ne küldjön el rövid időn belül több hozzászólást ugyanabban a témában! Ha szükséges a már elküldött hozzászólást valamivel kiegészíteni, lehetőség van a hozzászólások szerkesztésére 90 másodpercig a beírás megtételétől számítva.

Szóval így ebben a formában ezzel értek egyet.Pláne ,hogy ez egy anyukák által írt kisbabás topik,akiknek közben 1-2...5( :wink: )gyerek húzza a szoknyáját.Nem hiszem,hogy egy helyesírást tanuló harmadikas kisgyerek pont a mi dolgainkat olvassa,és ebből tanulná meg a helyesírást,legalábbis remélem...Annak örülni kell hogy ilyen sokan vagyunk itt,nap ,mint nap bejelentkezünk,több gyerek,a háztartás mellett is,és megosztjuk egymással a véleményeinket bizonyos dolgokról.Én még azt se érzem bántónak ha valakinek épp kisbetűvel sikerül csak egy-egy keresztnevet leírni,betudom annak,hogy biztos egyik kézben ott a gyerek,vagy szimplán csak nagyon siet,mert a tűzhelyen ott rotyog a bableves.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush,ez egy felfújható dolog,olyan anyagú mint a medencék,úszógumik.Még tavaly a nyaraláson vettük egy strandi bazárban,de láttam már papírboltban,háztartási,vagy gazdaboltban is!Meg szerintem itt is van nálunk a butikban.Az ára 500 és 1000ft közötti.
Képek:
Kép
Kép oda csücsül a baba,a két lába lóg a vízbe
Kép két szelepe van ennek,ahol felfújható.
Kép van rajta kapaszkodó meg egy kötél ,amivel lehet húzni

Jázinak anno Zöld sárkányos volt,annak volt egy hosszú nyaka elöl,mindíg azt ölelgette.
Ha gondolod utána nézhetek van e még itt nálunk.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush! Szerintem jó az ülés, a römer king után ez az egyik legbiztonságosabb ülés! A dönthetőségét viszont nem ismerem. Kipróbáltátok?

Susy! Szerintem a szék irreálisan drága és kevesebbet tud, mint az FP.

Manna! Miért volt szar délutánod- estéd? Mi történt?
Domi nagyon vagány kispasi! Azt a piros sapit hol vetted?

Andy? Nagyon édes Regi! Szerintem felesleges aggódnod, hogy eszik-e eleget! :lol:

Sarmi! Szép családod van! Nagyon jó tényleg az az úszó valami! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

manna. van isofixes verzio. valamivel dragabb. olyat vettunk volna, ha lett volna a kocsinkban, de sajna nincsen. pedig csak 3 eves! :cry:
a masik meg azert nem volt jo mert nem lehetett kiszedni a fejtamlat es nem illeszkedett 100%osan csak 90, es az elado nem volt boldog vele.
szeptemberre rendeltuk meg. es attol fugg, hogy mikortol hasznaljuk majd, hogy mikor novi ki a hordozot. azt mondtak, hogy azt hasznaljuk ameddig csak tudjuk, mert az a legbiztonsagosabb baleset eseten.

eniko. asszem 4 fokozatban dontheto, csak egy gombot kell megnyomni!

sarmon. igen meg koszonnem, ha neznel nekem, mert nyarra jo lenne, es itt csak sima sargat lehet kapni, meg csak nem is figuras, es tobb, mint 4000ft. :shock:

manna. tok jo a balettozos kep. cuki a kispasid.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.21 08:48-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Petinek Boldog 6.hot!

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Mush: Köszönjük szépen! Kincsőnek is boldog félévességet! Nem hihetetlen? Most születtek...
Andy: Remélem jobban vagy! Lánykád édes a dédivel :)

Ivás: Peti főzi, gyümi után szokott vizet inni, ill. nagy melegben meg szoktam kínálni két szopi között is (bár elég ritkán él a lehetőséggel). Unokatesója 11 hónapos és szinte csk gyümölcslevet iszik, közben pedig nagyon nehéz belediktálni az ételt. Ez lehet persze attól, hogy ő ilyen típus, egyszerűen "rossz evő" és később majd ez változik, de az is előfordulhat, hogy a levek telítik el. Én víz párti vagyok, ami természetesen nem jelenti azt, hogy Peti nem fog időnként mást is inni, de szomjoltónak szeretném a vízre szoktatni.

Kép
iokka

Jóreggelt!

Nagymami-nagypapi itt liheg a nyakamban :lol: , csak gyorsan lenne egy kérdésem:

Sarmi meg még nemtom, kinél láttam, talán Enikő....hol vettetek olyan szőnyeget, amin az utak, kereszteződések, stb. vannak?
(amin most Sarmi lefotózta azt a felfújható vízialkalmasságot :D )
Előre is kössziiiii!

Helyesírás: nekem a "muszáj-muszály" a vesszőparipám (meg van még pár, magyar szakos lévén.... :lol: 8) ), de igazából itt még sosem jutott eszembe, hogy bármi ilyet szóvá tegyek..... :roll: :roll:
bébic

Sziasztok!

Már jó régen voltam itt, de azért olvastam. Nálunk nem csak a gyerek volt nyonyó, hanem az anyja is, sőt az anyja még mindig.
Zsuzsa köszi a hiányolást. :wink:

Utólag is minden babónak boldog feledik szülinapot!
Dóri, Oli, Réka, Arni, Noli, Kincső és Peti!

Remélem nem hagytam ki senkit.

Bébic! Én OBI-ban láttam olyan szőnyeget egész jó áron!

Iokka! Üdv itt! Nagyon huncut Petid van! Én is SOTE II-n szültem 22-én, úgyhogy valószínűleg találkoztunk is és szomszédok is vagyunk, Herceghalom kb. 5-6 km!

Sarmi! Nagyon szépek vagytok és tök jó az udvarotok!

Kép
Kép
Kép
erika26

Mi jól vagyunk, Gergő kicsit náthás volt, most meg hallom köhög alvás közben, remélem nem lesz semmi komoly.
Lackóm szegény, a szünet első napját 39 fokos lázzal kezdte, de nem fertőzött meg senkit szerencsére. Utoljára talán ovis korában volt lázas, nehezen is viselte, mint egy tipikus férfi! :wink:
Petim ma ment táborba, hogy mit csinálok velük egész nyáron fogalmam sincs.
Apának ismét nincs munkája, pénteken volt utoljára, persze fizetés nincs. Annyira szerencsétlenül talál munkahelyeket, remélem ez után már végre lesz valami jó.

Bíróságtól kaptam egy levelet a végrehajtás ügyében, hogy igazoljam a volt férj rosszhiszeműségét és indokoljam meg, hogy miért csak most kérem a pénzt. :shock: :twisted:
Nos az utóbbi bene volt a végrehajtási kérelemben, az előzőt meg nem értem és felháborít! Ja és mindezt majdnem 3 hónapra a kérelem beadásához képest! Lehet, hogy ide is elér a kezük.

Szóval Aida szerintem ne várj túl sokáig, mert ez bizony nagyon nehézkesen megy Magyarországon!

Kép
Kép
Kép
erika26

erika: nem irigyellek, de ne félj lezajlik és megoldodik majd minden csak idő kérdése! tarts ki és ne add fel!
reméljük nem lesz gergő beteg meg a többiek sem, vigyázz rájuk nagyon!

Kép
andy30

Hú, lányok ez a helyesírás dolog... sztem kicsit már túlzásba lett itt véve! :lol: Nem kell ezt így túlcifrázni, senki nem akart megbántani, megsérteni stb. senkit. Az meg mondjuk igaz, amit akkor Manna írt, hogy van olyan szó, amit ha "rosszul" írunk mást jelent... Tehát igazából jól írtuk, csak nem azt írtuk amit akartunk! :D Ezért érdemes néha azért odafigyelni ;) de amúgy egymásra rászólni nem érdemes -amúgy én is pedig allergiás vagyok a helyesírási hibákra :D az ilyen muszáj-muszály és kell-kel meg stb. dolgokra mégsem szólok soha egy szót sem:D

Majd ha vki elolvassa, amit írtam tegnap Noli apujáról lécci írjatok már valami véleményt, hozzászólást.. Jó ötlet vagy nem jó ötlet? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikö!
Mennyivel tud kevesebbet az FP-nél?

Mush!
Nem ennyiért vesszük, és nem a Brendonban. Itt rendelnénk németben kb 22 ezerért. :wink: :wink: Szóval egy tízessel kevesebb...
Köszi a demot!!
susy75

Iokka, üdv közöttünk! Nagyon édes, ügyes kis pasid van!

Aida, Noelnek biztosan jó lenne, hisz az apukája, itt az a kérdés, hogy Te mit akarsz, hogy érzel ezzel kapcsolatosan. Ha úgy érzed, hogy feszültségek nélkül együtt tudsz Vele tölteni ennyi időt, akkor menjetek, de ha úgy érzed, hogy biztosan lenne vita, veszekedés köztetek akkor inkább ne, hisz az biztosan nem lenne jó Noelnek.

Susy, örülök hogy ilyen jól éreztétek magatokat itthon! Biztosan rossz volt ezek után haza menni. Mikor jöttök legközelebb?

Musi, jaj szegénykéim, elhiszem, hogy megijedtetek, nagyon örülök, hogy semmi baj nem lett az esésből!

Cili, nagyon ügyes Dani!!!

Manna, annyira helyes Domid!

Vera, sajnálom :cry:

Erika, bíróság :twisted:

Gabi, nagyon jó pihenést Nektek! Majd jelentkezz ám!!!

Andy, nem is igaz! Mi vagyunk a legöregebbek! És így nem is értem, hogy mégsem kellenek afiaim senkinek! Itt egy csaj sem bukik az idősebb pasikra? :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.06.21 11:46-kor.

verzso

Bébic! Én ezt a szőnyeget a Diego-ban vettem, azt hiszem 1500 Ft m2. Amúgy többféle van, van a város, mentő-rendőrállomás és a vidék, amilyen a mienk is. Szerintem ez a legszínesebb. Nézzétek meg mind a 3 félét és amelyik jobban bejön azt vegyétek!

A mienk ilyen: Kép

Aida! A közös szülői felügyelet nem tudom mit takar! :oops:
Azzal kapcsolatban, hogy odaköltözzetek-e, amig az annya külföldön van: NEEEEE! Persze ez az én véleményem! De.... te szerintem még nem vag túl ezen az egészen és újabb sebeket tépne fel benned. A másik, hogy milyen emer, hogy csak akkor mer titeket vállalni, ha az anyja nincs itthon? az anyját helyezi még a fia elé is? Én nem mennék vissza semmiképp, hogy ne kelljen mégegyszer zárat cserélniük! Ha a fiával akar lenni, menjen őhozzátok!

Erika! Szerintem ügyvéd nélkül ne írj már semmit! Lehet pénzbe kerül, de olyan legyen minden, amibe nem köthetnek bele. Sajnos a magyar törvények ilyenek! :cry:

Susy!
- csak 15 kg-ig jó
- a kicsúszásgátló a tálca alján van, így amikor a tálcát teszed fel a gyerek lábára is figyelned kell (nemcsak a kezére!), hogy oda ne csípd, ráadásul, ha asztalhoz tolod és nem kötöd be semmi nem tartja.
-kagylóülés
- textil húzat
Ezek szerintem, amik miatt én nem venném meg, persze ez csak az én véleményem és mindenki olyat vesz, amilyet akar!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!!

Sarmi:igen,kérnék szépen képeket,köszi :lol:

köszönöm az italos hozzászólásokat,akkor maradok én is a cicinél.

Petinek Boldog Feledik évet!!!!!!!!!!!!!

vki megtudná mondani hogyan kell egyszerre színessel és nagy betűvel írni?nem megy.

Aida:szerintem nem jó ötlet ha elmész párodhoz.mert akkor lehet megint feltámadnak az érzések,stb...és utána megint csak neked lesz rossz,nem neki.De ez csak az én véleményem,én tuti nem mennék.

Manna:nagyon jók megint a képek,nagyon arcsi Domid

Kincsőnek Boldog 6.hónapot!!!!

Jaj Mush már kérdezni akartam hogy melyik nevén szólítjátok a babát?melyiket használjátok neki?
és milyen nyelven beszéltek hozzá?

Erika:sajnálom,remélem hamar megoldódik ez a helyzet.hihetetlen milyen ez a magyarország...máshol is vannak ilyenek?

Verzso:nagyon ügyi Tibcsid!!! :lol: :lol:

Megakarom csinálni Bébic által belinkelt bögrés sütit,sztetek azt hogyan tudom normálisan kivenni a bögréből hogy ne essen szét?mert azt írja h pudinggal "kell" enni és akkor gondolom ahhoz meg ki kell venni

solya051020
Káld

Verzsó! Nagyon édes Tibcsike! Az első mászó topikbaba! :lol:

Boldog fél évet Kincsőnek és Petinek!

Solya! Kijelölöd, majd betüszínnél kiválasztod a színt és a betüméretnél a méretet! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
Azért is linkeletem be, hogy mások véleményét is olvassam. Szóval köszi! :wink:
De most nézem és nem találom, hol van az, hogy hány kg-ig jó????? :roll:
Mire írtad, hogy nem kötök be semmit rajta? :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.06.21 12:28-kor.
susy75

bébic:városrészlet szőnyeget a Diegoban vettünk.Szőnyegpadló igazából,de vágnak le kívánt méretre és beszegik a szélét.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Verzso!
Még nem tudom, én szeretnék mégegyszer karácsonyig. Majd meglátjuk! :lol: :wink:

Enikö!
Megnéztem két német oldalt is de sehol se találom a terhelhetöséget. Az egyik oldalon az van, hogy 3éves korig.
susy75

Susy! Van a székeknek egy 5 pontos biztonsági öve, amit ha nem kötsz be és úgy tolod az asztalhoz a gyerek alul simán kicsúszik ellentétben azokkal az ülésekkel, ahol a kicsúszásgátló az ülés alján van. Ez a biztonsági öv meg kb 1 éves koráig hasznos, utána az én gyerkőcömnek már kicsi is volt, tehát anélkül használjuk a széket. Megpróbálom megmutatni:

Kép

Itt látszik, hogy az ülésbe van benne ez a kicsúszásgátló. Annál meg, amit te mutattál ez a tálcán van.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?