Zetivera: örülök, hogy újra itthon és kezd minden visszatérni a régi kerékvágásba. Meglátod hamar túllesztek ezen az egészen és jól alakul minden!
A tenyésztés negatív lett, úgyhogy most 2,5 napja egy speckó tápszerrel próbálkozunk, de úgy néz ki, hogy ez sem válik be. Következő kísérlet a protexin....
Tényleg, megcsináltad a csokitortát???
Zsancy: sajnálom én is rossz híreket! Egy kicsit átérzem, hogy min mész keresztül, én is hasonló helyzetben voltam, amikor a mellemet műtötték. De hidd el, hogy ha esetleg úgy alakul, hogy nem tudsz tovább szoptatni, az sem olyan nagy baj. Az a fontos, hogy egészségesek legyetek mindannyian. A baba a tápszertől is szépen fejlődik.
És próbálj ne a legrosszabbra gondolni! Biztos hamar rendbejössz és a tejcid is visszajön. Próbálj pozitívan hozzáállni, az nagyon sokat számít! Kitartást! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az orvosnál mintát kaptunk ebből a speckó tápszerből, de nem sokat. Ezért ma felkerekedtem, hogy szerzek még és az egész városban nem lehet kapni.
Se Müllerbe, se DM-be, se egyik gyógyszertárba sem. A gyószertárosok rendesek voltak, mert körbetelefonáltak a többibe, hogy van-e, de nincs. Az egyik még a beszállítót is felhívta, de annak sem volt raktáron.
És rendelni is csak hétfőn tudnak, itt ugyanis péntek délután megáll az élet. A minta viszont már csak mára elég, ezért holnaptól megint régi tápszert kap. De lehet, hogy nem is baj, mert a széklete nem lett jobb, sőt....
2,5 nap után meg valami változásnak csak kellene már lennie. Remélem a Protexin használni fog.
Közben városi fesztivál van és tele van a város, szól az igazi bajor zene, mindenki népviseletbe és vedelik sört, meg eszik a kolbászt...
Jó kis hangulat van. Kár, hogy apa ma megint dolgozik..
Ladmon: és a bundás kenyér porcukorral???
Elif: mi is ugyanígy vagyunk sajna...
Hanna arcán tegnap óta egy elég nagy karmolás éktelenkedik, pedig én is elég sűrűn vágom neki a körmét.