Új privát üzeneted érkezett!

Budabo mi 12000,Ft-ért béreljük a házat... mikor szeretnétek menni? :roll:

Zsu83 :? hát.. volt vele egy kis beszélgetésem mert miután végeztem azért még átküldött két tervet úgy nyaralás előtt... na ekkor betelt a pohár... amúgy is el volt már az egész napom rontva... :evil: inkább egy vastag borítékot küldött volna... :evil:

ladmon nosssss nézzük a pozitív oldalát... esőben jobban harapnak a halak... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: szóval azt nem tom, augusztusban leginkább. És úgy mennénk hogy egy házaspár, mi Fügivel és a két keresztlányom. Tehát két szoba és nappali elég lenne, nekik jó a felfújható ágy, már csak azért is mert képlékeny hogy ők jönnek-e vagy sem. Naaaaaa jól megmondtam?? Elértük a 30 fokot a tetőtérben, megyek buvizni. Nyugis joccakát mindenkinek.

Kép
budabo
 
 


ZVera,deeejóóó,h hazamehettetek,és szépen gyógyul Zéti sebe!!! :) végre együtt újra a család :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 

 
 

Budabo esetleg ha jó neketekahol mi nyaralunk akkor megkérdezem, hogy van e szabad hetük augusztusban... hány nap lenne? Milyen árban? Nem irigyellek a meleg miatt... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zvera: szuper, h hazamehettetek. De jó, h nem kell a szülinapját a KH-ban töltenie. Milyen édesen alszik, tündéri és Oli is milyen drága, h jól viselkedik!
Ladmon: egyik kedvenc filmem a Holló, imádom a zenéjét is!
Pulykanyak leves, imádom akár anyu, akár anyós csinálja, mindkettőé finom.
Bogi: boldog hófordulót tegnapra! A védőnőt jól lerendezted, jól tetted :D ! Tükrös sztori csúcs :lol: !
Nilabali: grat a forgáshoz!
Helga: grat a duplázáshoz!
BCG: Alexnek halvány folt látszik, nem érezni göböt. Nagyon úgy néz ki, h nem fog megeredni :( . Annak idején engem is újraoltottak mert negatív volt a Mantoux próbám.
Zsancy: sajnálom a vesegondokat és a tejcit is. Esetleg próbáld ki ezeket a homeós szereket: Lac caninum 9 CH napi 2 x 5 golyó adagban serkenti az anyatej termelődését. Az Agnus castus 5 CH napi 2 x 5 golyó adagban szintén. Ezeket lehet kombinálni, együtt szedni. Fejjél minden szopi után, hátha sikerül még visszahozni a tejcit. De ha esetleg mégsem, ne csüggedj!
Ezeken a védőnőkön és dokikon kiigazodni mission impossible.
Én nem mertem epret meg málnát enni, pedig a teraszajtóval szemben van egy málnabokor, rengeteg van rajta az idén és a szemek úgy 1,5-2 cm nagyok :( .
Julcsi: a jegesmacis sorozat 2. képén mintha az én fiam lenne. Kis csibész Bogyesz :lol: .
Millye: drukkolok, h jó időtök legyen!
Nálunk a menü tegnap és ma meggyszósz meggyszósszal :lol:
kreiszi
 
 


Köszi lányok a biztatást!Nagyon el vagyok kenődve,mindig csőstül jön a baj.Komolyan mondom egész életem egy nagy szenvedés,mindig fáj valamim.Ennyi fájdalmat kibirni...és hol van még a megöregedés....
Egyre rosszaban vagyok.. :cry: nagyon sokat fáj a vesém szinte egész nap,ég és nyillal.De már a bal oldalt is érzem,gondolom átsugároz.Rengeteget iszom,de közbe meg úgy néz ki a szám mint aki eltévedt a sivatagba.Kivan cserepesedve,sebesedve.Én ezt is a vesém számlájára irom mert nem tudok más okot amiért ez történe,velem.Kis manóm szinte ma is kapott babatejet,meg persze cicit is...de nincs benne semmi.Kajákat ki probáltam...tészta,kukorica,de nem hozott semmi változást. :cry: Jó gondolom nem 1nap mire helyre jön a cickó.
Kedden megyek vérvétel és vizelet vizsgálatra...júl.3-án a specialistához,remélem addig nem lesz semmi komoly...(ennél is komolyabb baj)Nagyon szerencsétlenek érzem magam.

Julcsi azt hiszem te kérdezted...édesanyámat 7éves koromba veszitetem el,apukámal és tesómmal nőttem fel.Igy nagyon össze kovácsolodtunk..apu nagyon jó fej,haverok vagyunk :D Büszke vagyok rá nagyon ,hogy a nagy fájdalomba erős volt és tisztességel felnevelt minket,nem ivót nem hozott új nőt a házhoz.Sőt mai napig anyukámba szerelmes...senki se pótolhatja számára.Tesóm ekkor még csak 14éves volt.Igy apu nyakába szakadt hirtelen minden,mosás főzés...stb..
Mindenki nagyon vigyázzon magára,és a pici babókra...
Jó éjt!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


millye: ti hova is mentek?

kreiszi: köszi! Stelly írta hogy ő evett epret és nem lett baj. Meggyszósz! imádom! Van egy baráti pár akik sűrűr meggylevest csinálnak és azt eszik rántott hússal, na de ezen nem is lehet csodálkozni, mert pl a pacalt tartár mártással

zsancy: nagyon sajnálom amin keresztül mész, de hátha vége lesz ennek a rossz periódusnak és jobb jön. Vígasztaljon, hogy Petra szép és egészséges baba.

Kép
budabo
 
 


Ladmon ahogy hazajöttünk vissza is kaptam a majdnem hiperaktív kétévesemet és a nemalvó négyhónaposomat :lol: :lol: :lol: Hú micsoda éjszakánk volt! Dehát úgy szép az élet ha zajlik :D

Epret én is ettem, nem volt gond.

Koszmóval hogy álltok? Van még aki harcol vele? Nálunk tökre bejött a fürcsi előtt vastagon olaj,majd fürcsi közben vastagon hidrofiles krém, majd öblítés és finom dörzsölés törcsivel. Tök szépen lejön így, csak meg kell csinálni egy héten kétszer hogy ne jöjjön vissza.

Zsancy sajnálom a rossz szériát, nem egyszerű neked :roll: igazán átérzem a helyzeted. Veled vagyunk mind egy szálig, szurkolunk hogy rendbe gyere gyorsan!

Pandus lehet már tudni mi van a tenyésztéssel? Lehet hogy írtad csak átsuhantam felette :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetivera: Nem gondoltad volna, mi? Hogy lesz olyan, amikor örülni fogsz a pörgős éjszakának? :D

kreiszi:Hoppá!! Pedig biztos voltam benne, hogy senki nem ismeri fel az elhíresült mondatot, de azért bepróbáltam... :D

Zsancy: ne keseredj neki, kérlek!! Ez mindig így van: amikor gond van, akkor minden összejön. De innen már csak jó dolgok jöhetnek!!
Fejjél, egyél (figyu, én túró tippet kaptam, mint tejserkentő, meg nekem frankón a tejbegríz használ), és tedd mellre gyakran-gyakran!! Nagyon drukkolok!!

[quote]a írta:kik sűrűr meggylevest csinálnak és azt eszik rántott hússal

Bogi: Te nem emlékszel a tipikus menzakajára? Meggyszósz és főtt hús... :)

ladmon
 
 


Sziasztok!

Zsancy: nagyon sajnálom.... Remélem, hogy minden rendben lesz a veséiddel, és, hogy sikerül a cicit is újra televarázsolni.... Tényleg tiszteletre méltó Apukád, hogy így helyt állt!! Büszke lehetsz rá!

Csak gyorsan bekukkantok, nagyon jól sikerült a tegnapi délután, sztem fincsiket alkottam. Hoztam Nektek képeket!

Ha esetleg kellene recept, csak szóljatok!

Gyümölcsös kosárkák:
Kép

Diótorta:
Kép

Verus sajtos sütije:
Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


ladmon: ténleg!! én is szerettem, de azért a pacal tartárral kicsit ütös :lol:

Kép
budabo
 
 


amy: igennnnnn kell a recept!!! Nagyon guszta.

Kép
budabo
 
 


Kreiszi ahogy elnézem a mai időjárást... :evil: na akkor nem csak én parázok az epertől :D

Zsancy remélem hamar rendbe jössz... nagyon sajnálom! :roll: Szorítok tejci ügyben! :roll:

Budabo Balatonöszödre... ahol a "drága" GYF mondta a beszédet majd megírom, hogy milyen hely... :roll:

Zetibebi nálunk egyszer volt koszmó azóta nincs kopp kopp kopp :roll: Zéinek előre is Boldog születésnapot! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hát lányok tegnap nekünk extra nyügi napunk volt :cry: Hanna talán nagy túlzással aludt 2*fél órát :cry: :? De éjszaka jól aludt a drága bár nem csodálom fürcsi után már szinte enni is alig volt ereje!!!
Vissza nem nagyon olvastam,de BUDABO töltöttpadlizsánján meg akadt a szemem,még sose csináltam leírnád,hogy kell? :)
A húslevessel kapcsolatban szerintem a világ legegyszerűbb levese :wink: Csak nem kell parázni!Ahány húsleves szerintem annyi íz,de mindegyik finom valamiért :)

Zsancy:Nagyon sajnálom,hogy ennyire nem vagy jól megy a sok+++++++!

Na majd még jövök és tüzetesen végig olvasom :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


millye: déli part, tuti hely, majd várom hogy milyen, és képeket is.

andrea: sima darálthúsos alap - mint a pöri -,rizzsel vagy anélkül, padlizsán husát kikanalazod én azt is beleszoktam kockázni és vissza töltöd a padliba, tetejére tejföl sajt, megsüt. Röviden. ááááááá főzés ezerrel most éppen, apa a zölddségestől hívott hogy ő nem kelkáposztát akar hanem rakott karfiolt :evil: végül mindegy.

Kép
budabo
 
 


budabo rendben! Most pedig vár rám a takarítás és a főzés... zöldbableves és pörkölt tésztával... úgy hogy most húzok, hogy végezzek... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


[quote]l írta:admon: ténleg!! én is szerettem, de azért a pacal tartárral kicsit ütös Laughing


Na és apósom.... paradicsomleves tejföllel...?? :lol:

ladmon
 
 


Kaja nálunk ma: paradicsomos húsgombóc és meggyszósz :D
Bogi: a töltött padlizsán jól hangzik.
Millye: nálunk egész jó idő van, a nap épphogy süt, 25 fok van, de kicsit fúj a szél, szal, remélem ennél rosszabb időtök nem lesz! Hétfőn mentek?
kreiszi
 
 


Boldog Hófordulót az érintetteknek! Mindig lemaradok róla, hogy időben köszöntsek... :(
Na de nem lesz ez mindig így, lehet most hétvégétől újra lesz számítógépem :D, hippihurrá, most ment apjuk alaplapot venni. :) Jövő héten indul Törökországba egy hétre és nem akar gép nélkül itthagyni minket.

Nagyon szívmelengetőek a képek, néhányat muszáj kiemelnem, de a többiek se sértődjenek meg, csak épp a memóriám nem a régi! Fügcsi napszemüvegben Istenkirálylány! Medveölő Marcibogyeszt össze-vissza kéne puszilgatni olyan édes a képeken! Mandarin csodahelyes alapból is, de hát ebben a szerkóban meg aztán párját ritkítja! Vince egyre csak édesebb lesz minden nappal, és ahogy a gyerekekkel játszik, hát ez meghozta a kedvem a tesóra! Hannababa maszatosan cukipofa! :D Vendiről tényleg rég érkezett kép, pedig sokkal többet kéne mutogatni a kis cukorpofiját! :)

folyt köv...

Kép
Kép
elif
 
 


kreiszi: jól hangzik a te menüd is :lol:

ladmon:van ízlés ott is

elif: köszönjük!

Kép
budabo
 
 


Zsancy: szegény, nagyon rád jár a rúd, sajnálom a vesefájdalmat és a tejcsi dolgot is... Anyumnak 2-3 hónapos voltam, amikor lumbágója lett és a fájdalomtól elment a teje. :( Remélem megoldódik ez a helyzet! Szerencsére Petrácska szép fejlett baba, miatta nem kell aggódnod, csak te gyógyulj meg!

Babanyul: merre jársz? Hogy vagytok?????? Szoni?????

kaandi: Boti fürdőzést én is megnéztem volna, biztos extraédes volt! :D

Főzésileg én hatalmas előnnyel indulok anyóshoz képest magyar kajákban, törökben meg épp fordítva... :roll: Szóval húslevesben apának én vagyok a király, de manti-ben (töltött tészta) pl. az esélytelenek nyugalmával indulok... :D

Zsuzsi: ilyen cukkinis lepányt én is szoktam, törökben is van, csak mi teszünk bele fetasajtot is, meg mentát vagy annak hiányában kaprot. Müdzsvernek hívják ezt a fajtáját... :) Naon fincsi, de szülés óta még nem volt türelmem hozzá...

Megőrülök, Efe ha elálmosodik egy kicsit rögtön dörgöli a szemét, és most is arra megyek be a másik szobába hogy megkarmolta közben az orrát :(. Pedig tegnap vágtam le a körmeit...
Tegnap kapunk oltásokat, nem lázasodtunk be mi sem, viszont az sem igaz ránk hogy másnap többet aludna a baba, olyan energikus a kis törökmézem, mint még soha... :? Első szuri után csak egy kis sírás volt, a másodiknál viszont már akkor kezdte mikor meglátta a tűt és csak akkor hagyta abba, amikor a doki elment. :( A szívem szakadt meg érte. :(

Kép
Kép
elif
 
 


Amy: húúú, nagyon guszták azok a sütik, gyümölcstortát akartam sütni, de ezeken a kosárkákon most megakadt a szemem! :)

Millye: epertől, málnától én is parázok! :roll:
Erről jut eszembe, apóca megnyalatta a sárgadinnyét Efével, hát hogy az a gyerek hogy cuppogott :shock: , imádta. Na én ezt tutti nem próbáltam volna ki magamtól. Ezzel kezdődött nálunk a hozzátáplálás :lol: , és be is fejeződött még egy ideig, ja nem igaz almanyalatás is volt :D, az is bejött neki.

Zetibebi: Örülök, hogy hazaértetek a legényekkel, és túl vagytok a megpróbáltatásokon! :) Szépségesek a fiúk mint mindig, Zéti pilledt pofijára megy a gyógypuszi! :)

Hajnski: igen, én is látok hasonlóságot, de mondjuk én már eszemet vesztettem és mindig találok valamit mindenkivel... a legújabb, hogy annyi a hajunk pont mint Vincinek :D...

Kép
Kép
elif
 
 


elif: ügyes Efe hogy nem volt láz. Mi sem szoktunk többet aludni oktás után, volt hogy másnapra jött ki a nyüszi.
Rakott karfiol, töltött padlizsán, Ikverus féle gesztenyés muffin kész.

Kép
budabo
 
 


Hát ez a gyümikosár... c ajj... :lol:

Zéti kapott egy hatalmas vasútpályát fából, alig várom hogy felébredjen és meglássa :D Anyukám hozta, mert a kórházban ilyennel játszott Z, és mikor anya bement a játékboltba szétnézni pont egy ilyen volt a pultra kirakva az orra elé, mintha csak őrá várna :D Hát ez a vasút olyan lesz nekem mint egy jó bébiszitter, Zéti fél délelőttöket ült felette a kórházban :D

Főzés: az én menüm baromi rövid, igazából csak mostanában kezdek kedvet kapni új dolgokhoz, egy fél éve még eszembe nem jutott volna tortát sütni, most meg állandóan a csupacsokicsodatorta jár a fejemben :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetivera: örülök, hogy újra itthon és kezd minden visszatérni a régi kerékvágásba. Meglátod hamar túllesztek ezen az egészen és jól alakul minden! :D
A tenyésztés negatív lett, úgyhogy most 2,5 napja egy speckó tápszerrel próbálkozunk, de úgy néz ki, hogy ez sem válik be. Következő kísérlet a protexin....
Tényleg, megcsináltad a csokitortát???

Zsancy: sajnálom én is rossz híreket! Egy kicsit átérzem, hogy min mész keresztül, én is hasonló helyzetben voltam, amikor a mellemet műtötték. De hidd el, hogy ha esetleg úgy alakul, hogy nem tudsz tovább szoptatni, az sem olyan nagy baj. Az a fontos, hogy egészségesek legyetek mindannyian. A baba a tápszertől is szépen fejlődik.
És próbálj ne a legrosszabbra gondolni! Biztos hamar rendbejössz és a tejcid is visszajön. Próbálj pozitívan hozzáállni, az nagyon sokat számít! Kitartást! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Az orvosnál mintát kaptunk ebből a speckó tápszerből, de nem sokat. Ezért ma felkerekedtem, hogy szerzek még és az egész városban nem lehet kapni. :shock: :x
Se Müllerbe, se DM-be, se egyik gyógyszertárba sem. A gyószertárosok rendesek voltak, mert körbetelefonáltak a többibe, hogy van-e, de nincs. Az egyik még a beszállítót is felhívta, de annak sem volt raktáron. :shock: És rendelni is csak hétfőn tudnak, itt ugyanis péntek délután megáll az élet. A minta viszont már csak mára elég, ezért holnaptól megint régi tápszert kap. De lehet, hogy nem is baj, mert a széklete nem lett jobb, sőt.... :? 2,5 nap után meg valami változásnak csak kellene már lennie. Remélem a Protexin használni fog. :roll:

Közben városi fesztivál van és tele van a város, szól az igazi bajor zene, mindenki népviseletbe és vedelik sört, meg eszik a kolbászt... :lol: Jó kis hangulat van. Kár, hogy apa ma megint dolgozik.. :(

Ladmon: és a bundás kenyér porcukorral??? :D

Elif: mi is ugyanígy vagyunk sajna... :? Hanna arcán tegnap óta egy elég nagy karmolás éktelenkedik, pedig én is elég sűrűn vágom neki a körmét.

Panna
pandusika
 
 


Oltással eddig lekopogom mindig megúsztuk, nem volt semmi, se nyűgi, se aluszékonyság (az fura is lett volna :D ), se semmi. Hétfőn megyünk mi is az utsóra, illetve még egy prevenar ismétlő lesz egy hónap múlva.

De durva, mindkét gyerek alszik, nem tudok mit kezdeni magammal :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nekem ma az olajbogyó esett bele a mézbe a reggelinél... nem is volt olyan rossz kombináció :lol: .
Kép Félálomban.
Kép "Ilyen ügyi vagyok, de azért anyu még segít egy kicsit..."
Kép "Támadáááááás!" :D
Kép "Ugye engem nem eszel meg zsiráf bácsi?"
A haja nem látszik a képeken, pedig igenis van ám :), és próbálkozik a karkinyomással ő is, kisebb nagyobb sikerrel, viszont a buksiját már gyönyörűen és kitartóan tartja.

Kép
Kép
elif
 
 


Mesés ez az Efe! :D Vadásznak készül úgy látom :D

Pandus a csokitortát csináltam már többször, függő lettem :oops: 8) délután megyünk boltba, szerintem veszek tejcsokit :wink:
Úúúgy mennék abba a bajor buliba, tökre szeretem ezeket az utcai vásáros zenés (sörözős) dolgokat :D

Paradicsomleves csemegeuborkával és neszkvik kakaóval? :wink: Asszem úgy 3 hónapos terhes lehettem Olival :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Voltam ma fodrásznál, aztán még felmentünk az unokatesómékhoz is Bencével! Lábam fájdogál, talán az időt is érzi a lábam! :?

Millye, nem is olyan drága a bérlés, eltudnád nekem küldeni pü-be az elérhetőségeket, mert mi még nem nagyon néztünk helyet, augusztus végén, szeptl elején mennénk a Balcsira! :roll:

Zsancy, annyira sajnállak, látod így vagyok én is először a vese, most a lábam! A veséből már kilábaltam, és te is ki fogsz, és hamarosan újra makkegészséges leszel!
Tejci pedig ha mégse jönne vissza, akkor se keseredj el, mert Te mindent megtettél érte, és szuper Édesanya vagy! :D

Amy, itt csurgatom a nyálam! :P :lol:

Andrea, remélem ma már jobb napotok van!? :roll:

Elif, Efének küldjük a gyógypuszikat a combikra! :)
Csudahelyes Efe, igazi kis harcos, a támadós képen! :lol: És milyen ügyesen fogja a cumisüveget! Bencus is ujjabban úgy jelzi, hogy álmos, hogy dörgöli a szemét! :)

Panna, remélem a protexin hatásos lesz Hannánál!
zsu83
 
 


elif: nagyon helyes képek!!!

zsu: én is tudnék szállást, de főszezonban min.1 hét - sajna nekünk ezért nem jó -, viszont lehet hogy aug.vége fele már lehet kevesebbre is menni. Ha érdekel szólj, Balatonföldváron van.

Kép
budabo
 
 


ladmon paradicsomleves tejföllel :D :D :D fura ízlése van apósodnak :shock:

Kreiszi nálunk hideg van és esik az eső... :? basszus jó kis nyaralás... :? Igen, hétfőn megyünk. :roll:

Elif nálunk is megy a karmolászás ezerrel... pedig már egy héten kétszer vágom a körmét... :? nálunk a piros dinnyét kóstoltattam meg a fiammal, de csak a levéből adtam 1 kiskanállal... :wink: ismét cuki kis képeket tettél fel Eféről!

Budabo diós muffint nem próbáltad? Holnap lesz a kertipartitok? :roll:

Pandusika röhej, hogy nem lehet olyan tápszert kapni.... Hannának jobbulást. :roll:

Zetibebi jó ötlet volt a vasútkészlet Zének! :D

Zsu83 biztos az időjárástól is fájdogál a lábad mert nekem is nehézkes ma minden és érzem a lábam mintha 10 tonnát cipelnék... :shock: ha hazajön a férjem akkor elkérem a telefonszámot illetve ha neked úgy jó akkor beszélünk a nővel aki kiadja a házat, hogy mennyire zsúfolt neki az augusztus.... írok privit.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: dióst még nem. Jaja holnap jönnek, de nem sokan, csak három pár és egy csepplány. Ha nem lesz jó idő akkor sincsnagy gáz, van egy kis "mellékház" buli céljából. :lol:

Kép
budabo
 
 


Bogi, köszi neked is, írhatsz róla bővebben!

Millye, ok, előre is köszi! Megkaptam a pü-t!
És pakolgatsz már? :wink:

Bencus aludt 3 órát 4-től 7-ig! :shock:
zsu83
 
 


Így alszunk: :)
Kép

Mi is nyálzunk nagyon: :D
Kép

Kép

Forgás:
Kép

Olvasás :D
Kép
zsu83
 
 


Hello,szép estét Nektek!!!

Mi ma extra nyűgösek voltunk, alig evett,aludt....biztos ez a rohadt hidegfront, most jól megjegyzem, aztán kíváncsi leszek mi lesz, ha jön a melegfront.... :roll:
Átjött tegnap egy barátnőm,elmentünk sétálni,így kimaradt a Boti pancsizás is...,de majd pótoljuk,amint meleg idő lesz megint...

Zsu: hát óra egyhuzamban nem semmi, milyen édin alukált Bencus!!
Én tócsninak ismerem a Zsuzsi féle krumplis valamit... :lol: :lol: télen sokszor csináltam régebben....

Millye 12e per nap,per fő,per hét vagy mi???? Mi is terveztük, h néhány napra leugranánk, de el is vetettük, h mennyi mindent kellene vinnünk......alulni járóka vagy valami, babakocsi, + kicsi a kocsi is Ignis....De azért aug. jó lenne, na majd figyelem,hátha lesznek ötletek, hova és mit viszünk címmel itt.... :shock:

Elif, mi is benevezünk a majdnem kopasz mezőnybe, alig van haja,ill folyamatosan csak növöget....

ZVera, nagyon jó hír,h haza engedték ZÉtikét, sajnálom a rosszabb éjszakákat!!! De legalább otthon vagytok!!!

Képzeljétek ma este 6tól, csak részlegesen volt áram a házunkban, a ház felében volt, a másikban meg alig, baromi rossz, mert nálunk minden árammal működik, még a terasz redőny is. Mire megtudtam, h áramkimaradás van nálunk.....dolgoznak rajta, 2 óra múlva megoldódott. Elif nálatok is volt ??

Na tiszta hülye vagyok elfelejtettem egy csomó mindent!

Kép
kaandi
 
 


Bencus szinte lapoz is a képen, betojok mindjárt..... :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


zsu: milyen nagy már Bencus is!

kaandi: hülye frontok, szegény babák!

Kép
budabo
 
 


zsu: látom nyálcsorgás megy ezerrel :wink:

Kép
budabo
 
 


ja zsu fordársznál én is voltam én megigazíttattam hogy kb. 3 cm-es lett, jó kis nyári!

Kép
budabo
 
 


Kaandi, igen jól látod, már lapozni is próbált Bencus! :D
Jut eszembe, nem tudod Gabi telefonszámát, már rég jelentkezett aggódom értük! Kéne neki dobni egy sms-t! :roll:

Bogi, én is jól levágattam volna szívem szerint, de nem mertem! Nem tudom, hogy állna! :roll:
Füge alukált ma napközbe?
zsu83
 
 


zsu: most is rövid a hajad, szerintem ugyanolyan jól állna. Na majd rakok fel egy képet, hogy enyém milyen rövid lett :lol: . Gabinak írtam és sok minden összejött szegénynek azért nem jön ide. Én is wiwen írtam neki. Füge aludt kétszer is, talán kezd beérni a váltásom, kiságyban alukál, van hogy berakom és alszik van hogy altatni kell. Amikor már látom hogy ásítozik akkor megyünk alukálni.

Kép
budabo
 
 


Bogi, na majd legközelebb lehet hogy levágatom nagyon! :D
De Szoni már jól van ugye?
Nálunk is a kiságy vált be, és Bence is van amikor egyedül elalszik!
Már este se igényli a ringatást, a kiságyába szeret elaludni! :)

Olyan car idő van! :evil:
zsu83
 
 


Jó reggelt!

Össze szedtem magam addig míg apa és Petra alukál.Tiszta apja lánya...mindent tőle örökölt.
Annyira aranyosak vagytok,de tényleg,most hogy lelkileg össze estem minden kedves szó segít.
Zsu83:tőled sírtam is az előbb... :oops: "és szuper Édesanya vagy! "ezért...
Már nagyon várom a vizsgálatot legalább tudni fogom mi baja a vesémnek.Attól is félek ha a kővön kívül,valami mást is találnak akkor tényleg nem tudok szoptatni...szerintem a gyógyszerek miatt...
Panna:
Remélem mihamarabb Hanna megkapja a tápot és rendbe jön a pocikája.
Nálunk is elég fura a széklet :shock: sűrűbb lett olyan... huuu mustár állagú :? és nem tud minden nap kakilni ,eddig ment.Nem tudom mitől változott meg ,lehetséges attól hogy kapott tápot?
Képzeljétek hogy tudjon kakilni adtam neki Hippes szilva lét,annyira édes volt,ízlet neki még cuppogott is neki
:shock: igaz csak pár kanállal adtam.
Megvolt az első "nemisvagyoklustagyerek" átfordulás..totál egyedül :D igaz nem nekem, hanem apának!!!
És a lelkem hátra fele mászik...feltolja a fenekét,nem nagyon csak egy kicsit,előre fele nem tudja a kezét rakni,igy inkább tól magán egy kicsit és így csúszik hátra fele.Ezt egymás útán2-3x tudja megcsinálni utána elfárad.Anyósom mondta apa is "rák volt"először hátra fele tanult meg mászni... :lol:
Millye:
Apukád hogy van?
Én is eszek rendszeresen epret,és Petra nem pattog ki tőle.
Furcsa étkezések:
Édesapám:
Húsleves tejel(nem bele csak mellé issza) és kenyérrel :lol:
Grízes tészta savanyúsággal.
Ladmon:
Milyen érzés hogy a mérleg csak a tiéd és senki másé?És a tudat hogy nem kell vissza vinni? :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsu: szerintem igen jobban van már Szoni. Füge estére úgy elfárad, hogy kaja után könnyen bealszik, napközben macerásabb. Tegnap álltam a kiságy mellett és produkálta magát, hasra fordult, repülözött, grimaszolt, kukucskált a rácsvédő alatt, de én nyertem. :lol:

Kép
budabo
 
 


zsancy: a táp foghatja a kakiját amíg meg nem szokja és be nem áll a kis szervezete rá. Az állaga is normális, és sokkal büdibb mint a csak anyatejes babáké.

Kép
budabo
 
 


Köszi Bogi...akkor nálunk ez tök normális...huuu akkor megnyugodtam :D
Kép Mackó támadás

Kép Első pár falat a szilvából

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy: de helyes a mackóval!! Füge első héttől kap tápszert a tej mellé és kb. 1 hónapos korára állt be a kakija és most hogy kap gyümit most van neki napi többször, addig csak napi egy volt. Ha úgy látod hogy fáj a pockoja tornáztasd, masszírozd neki.

Kép
budabo
 
 


budabo na nincs ma sem valami jó idő... :shock: és holnap is ilyen lesz.... :( na mindegy... remélem a kertipartitok jól fog sikerülni! :roll:

Zsu83 ma kezdtem pakolni... majd este beteszünk mindent a kocsiba és holnap reggel irány Balaton... :shock: az időjárás nincs velünk ez a baj az előre lefoglalt szállással.. :( legfeljebb hazajövünk... bár a férjem tervez mást is a horgászaton kívül mondjuk kirándulást de esőben azt sem lehet... :roll: De édesen alszik meg olvas Bencus!!! Nagyon nagyon nőtt ő is! Helyes kis srác! :D :D :D úgy látom szőke lesz!!!

Kaandi 12 000,-Ft/nap és nem létszámfüggő ennyibe kerül a ház bérlése. :wink: én próbálom csak a legszükségesebbeket vinni... nem szeretnék túlzásba esni mert ilyenkor az ember képes felesleges motyót is betenni... :D

Zsancy de szuper, hogy Petra is átfordult! Hogy áll a tejci? Mit adsz még neki? Hippes szilvalé? Olyat nem is láttam a boltba pedig megnéztem milyen italok vannak. :roll: Apukám nincs jól.. már kapott otthonra oxigénpalackot, hogy könnyebb legyen a légzése... :( olyan lelkifúróm van a nyaralás miatt is... mondtam is anyunak hogy annyira nem szívesen megyek így el... de ő azt mondta, hogy menjünk csak nyugodtan és ha bármi van akkor felhív. :( Az a mackós kép nagyon jó lett Petráról :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsancy, biztos nincs más bajod, hamar meggyógyulsz meglátod! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon ügyes Petra az átfordulással! :lol:
Nagyon aranyos Petra a macival, milyen édes, ahogy falatozik! :lol:

Bogi, nálunk is megy altatáskor a forgás, popsikidugás cirkusz! :)

Millye, küldjük a Balcsi felé a jóidőt Bencussal, legalább az eső ne esne, hogy tudjatok kirándulni!
Köszönjük a dícséretet, a szőke felé hajlik jobban! :)
Apukádnak sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++
zsu83
 
 


Zsu83 köszi! Aranyosak vagytok! Legfeljebb levisszük a sakk-ot meg társast :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?