Sziasztok!
Mi is kicsit....habár sokat nem vagyunk,de azért mégis idetartozunk
VERONIKUSZ-csajaid fantasztikusan néznek ki
van hasónlóság az tuti,és Szofi bogárnélküli szeme valami elképesztő!-míndíg bírtam a sötétszemű-hajú,pasikat
mondom én Miki szőke,kékszemű
szóval akkor szeptembertől két ovisod lesz????
nálatok ovi-bölcsi egy helyen van?-aztán viheted Zsófit is.....és akkor te csajszi mit csinálsz??????
éééés mi az a gyökérfőzelék??????
mert finomfőzelékről tudok de erről még nem halottam-nem vagyok nagy szakács
CBRIGI-csak óvatosan...bírd ki ezt a pár hetet
nálunk is van cumi-mi pipának hívjuk+majom Mikey is csak ezekkel hajlandó elaludni,nem is tudom mikor és hogyan fogja elhagyni,de tényleg napközben nem is keresi csak ha aludni megy....Petya is nemsoká kettő????nálatok is jól időzített Bálint
TIGRINCS-én is emléxem a zuhanásodra,persze esni is tudni kell....-csajok
péntek este pizza?????
ANDI-lesz nyíltnap is?-mi is így vagyunk csak mi az ovira gyúrunk....Balu hogy áll pelusügyileg??????
ORSi-mivel nem voltam,utólag is boldog boldog szülinapot.....lehet már nem férek bele???
és mi az hogy 27év? na meg 34 gatyók?
nem is mondok semmit
remélem jól vagytok
ZsÓ-kis vadóc fiad van.....és ha éhes-ne fogd vissza magad
RENÁTA-veletek minden ok? Iván megy oviba,vagy marad még???
Velünk minden ok,habár vasárnap rohantunk ügyeletre,Mikey betörte kobakját-felrepedt,vérzett-mint kiderült nagyobb volt az ijedelem mint a baj-de akkor azthittem megáll a szívem,nagyon sírt és a vér...de tök képbe volt,válaszolt és Miki is itt volt...megnézte dokinénink is,csak betadinnal kezeltük,este10ig pörgött mint mindíg úgyhogy megnyugodtam-reggelre már nem is érzékelte hogy ott van a seb....dumál ezerrel,pelus csak estialváshoz,napi két jégkrémet benyom-és folyik a kiképzés....Benedekem nagy szemekkel nézi az eseményeket,nyomatom neki is a gyümiket,fürcsizünk ezerrel-telnek a napok,mindennap valami újat adnak-szóval tök jóóóóó
lépnem kell