Új privát üzeneted érkezett!

Andi: Köszönöm a leírást. Nagyon kíváncsi voltam,hogy mit mondanak egy szülőin :-)

Veronikusz: Nem estem nagyot, de nagyon rossz volt. Annyira megijedtem,hogy percekig szólni sem tudtam. Férjem rohant a dürdőbe, hogy mi ez a síkítás-sírás. Még jó, hogy itthon volt, mert nem tudom hogy álltam volna fel (hasizmaim most nem nagyon engedelmeskednek).

Tigrincs: Mikor indultok?? Kívánom,hogy jól érezzétek magatokat és jó utatok legyen!
Köszönöm, megnyugtattál! Lehet,hogy most ő is azért mocorog kevesebbet, mert kicsit megijedt ő is. Mostmár emlékszem,hogy írtad decemberben az esést.
Petya nagyon megijedt, utána még órákig mutogatta és mondta a saját kis nyelvén az apjának, hogy mi történt.
Valószínű félreértettük az írásodat, a másik topikkal kapcsolatban. Az a topik csak információ-cserére vonatkozik, nem olyan személyes,mint ez.

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok!

Mi is kicsit....habár sokat nem vagyunk,de azért mégis idetartozunk :wink:

VERONIKUSZ-csajaid fantasztikusan néznek ki :lol: :lol: van hasónlóság az tuti,és Szofi bogárnélküli szeme valami elképesztő!-míndíg bírtam a sötétszemű-hajú,pasikat :lol: mondom én Miki szőke,kékszemű :lol: :wink: :wink: szóval akkor szeptembertől két ovisod lesz???? :lol: :lol: :lol: nálatok ovi-bölcsi egy helyen van?-aztán viheted Zsófit is.....és akkor te csajszi mit csinálsz?????? :lol: :lol: :lol: :lol: éééés mi az a gyökérfőzelék?????? :shock: :shock: mert finomfőzelékről tudok de erről még nem halottam-nem vagyok nagy szakács :oops: :wink: :wink:

CBRIGI-csak óvatosan...bírd ki ezt a pár hetet :wink: nálunk is van cumi-mi pipának hívjuk+majom Mikey is csak ezekkel hajlandó elaludni,nem is tudom mikor és hogyan fogja elhagyni,de tényleg napközben nem is keresi csak ha aludni megy....Petya is nemsoká kettő????nálatok is jól időzített Bálint :wink: :lol:

TIGRINCS-én is emléxem a zuhanásodra,persze esni is tudni kell....-csajok :lol: :lol: :lol: péntek este pizza????? :lol: :lol:

ANDI-lesz nyíltnap is?-mi is így vagyunk csak mi az ovira gyúrunk....Balu hogy áll pelusügyileg??????

ORSi-mivel nem voltam,utólag is boldog boldog szülinapot.....lehet már nem férek bele??? :oops: :wink: és mi az hogy 27év? na meg 34 gatyók? :lol: :lol: nem is mondok semmit :lol: :lol: :lol: :D remélem jól vagytok

ZsÓ-kis vadóc fiad van.....és ha éhes-ne fogd vissza magad :lol: :lol: :wink:

RENÁTA-veletek minden ok? Iván megy oviba,vagy marad még???

Velünk minden ok,habár vasárnap rohantunk ügyeletre,Mikey betörte kobakját-felrepedt,vérzett-mint kiderült nagyobb volt az ijedelem mint a baj-de akkor azthittem megáll a szívem,nagyon sírt és a vér...de tök képbe volt,válaszolt és Miki is itt volt...megnézte dokinénink is,csak betadinnal kezeltük,este10ig pörgött mint mindíg úgyhogy megnyugodtam-reggelre már nem is érzékelte hogy ott van a seb....dumál ezerrel,pelus csak estialváshoz,napi két jégkrémet benyom-és folyik a kiképzés....Benedekem nagy szemekkel nézi az eseményeket,nyomatom neki is a gyümiket,fürcsizünk ezerrel-telnek a napok,mindennap valami újat adnak-szóval tök jóóóóó :lol: :lol: :wink:

lépnem kell

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Etenci
aug. 28-án lesz a nyíltnap
pelus ügyileg nagyon carul állunk, nagy ritkán akar bilizni :roll: én meg nem akarom erőltetni :oops: :roll:
szegény Mikey :cry:
hogy kezdtétek a bilizést??kicsit tanácstalan vagyok...

emano/Andi
KépKép
emano
 
 

 
 

Sziasztok!

Na, Levi ma úgy döntött, felkel fél6kor. Ilyet utoljára olyan 3-4 hósan követett el ellenem, de most sem esett túl jól....és persze hisztis, mert álmos, de neeem aludna vissza, csakazértse. :oops:

Tegnap medencéztünk, a nagyobb mediben pocakig és a víz Levinek, ha négykézlábazik, akkor nyakig. IMÁDTA. Annyira fröcskölt, hogy az egész arca vizes volt, meg néha bele is esett teljesen a vízbe, de nem zavartatta magát. Fel alá rongyolt, felállt a medence falában kapaszkodva és magyarázott kifelé. Zabálnivaló egy fazon. Kb. 1 órát bírta, de persze utána sem volt hajlandó alcsizni, kibírta estig, de olyan fáradt volt, majd leesett a feje. :-)
Szóval nem kellett sokat altatni a kis drágámat.

Andi, nagyon izgi ez az ovis dolog. Én már előre tartok tőle, milyen lesz megválni a tökitől. Bár amilyen társasági, lehet, észre sem veszi, hogy nem vagyok ott. :roll:

Gablaty, ez a lovarda szuper lehet, és tényleg olcsó. Én 10 évvel ezelőtt lovagoltam ennyiért. Kár, hogy nagyon messze van tőlünk.

Tenci, már gyümiztek Benével?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sziasztok,

Na mi is jól eltűntünk, de többnyire mi is odakint...

Zsó,
nulláson nincs ám messze az a lovarda ;)
Azért Levi nem semmi, amiket művel :shocked: De édes lehetett pancsolás közben :D Fotó nincs az ifiúrról? Anna egyenlőre idegenkedik a pancsitól, meg a homokozástól is. De neki mindent szokni kell, elsőre a nagy kádat se szerette, most meg már imádja ;)

Tenci,
szegény Mikey... Még jó, hogy nem lett komolyabb baj...

Tigrincs,
jó lesz az az 1hét Németország. Fotókat csinálj ám! (a verdákról is ;) )
Mi vasárnap vettünk medencét, hétfő délutánra töltődött fel, tegnap tudtam bemenni először. De nagyon jó volt!!! Csak most meg állítólag jön a hidegfront :?

Andi,
fura lehet az első szülői... De Balu biztos jól érzi magát majd.

Brigi,
jujj, ezt olvasni is rossz!!! Vigyázz magadra nagyon!!

Hugom nemsokára szül :D Legkésőbb 2 hét múlva... (ha nem indul be előbb, akkor a 40. hét végén megindítják neki, ugyanúgy mint nálam - diabetes miatt...)

Na megyek, szalad a lakás, és még a kertbe is ki kéne mennem. És az elmúlt napok alapján nem hiszem, hogy 20 percnél többet aludna őfelsége...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Vasárnapra egy program: a jól-lét alapítvány rendez apák napját!

http://www.jol-let.com

10-től 14-ig a feneketlen tónál. Szerintem tök jó lehet, csak nem tudunk elmenni, keresztelőri megbeszélésre kell mennünk.

Gabi, megyünk mi is lovagolni! asszem heti rendszerességgel!

mtunde
 
 


Aprózsó
boldog Levente napot!!!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Tényleg, tényleg...Levinek boldog névnapot!!!!!!
snooopy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm csajok, aranyosak vagytok, mi 28-án üljük, mert 27 László, édesapám, 29 meg Péter, apája, szóval hármasbuli lesz jövő héten. :wink:

Judy, azért hosszú az az MO. Mostanában mi is carul alszunk napközben.....meg az evés is nyögvenyelős sajna. Na, de csak lesz jobb is majd.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Judy!

Annának sok boldog 1. szülinapot!
Bocsi, hogy így egy nappal előtte, csak holnap tuti nem tudok jönni! :oops: :roll:
És igenis Asszonyom!!! Csinálom a soksokrengeteg képet!!! :wink: :lol:
Időjárás: 35 fok lesz ma és hétvégére is jó időt mondott, úgy hogy használjátok ki a medencét!!!! :lol: Helyettem is!!!! (itt vannak a vörösök nálam!) :?

Vero!

Úgy látom Te vagy az (eddig), aki pontosan le tudja venni, hogy mit is írtam pontosan! :oops: :wink: 8)
És igen, Csajok nálunk kék szemmel nyomják!!! :lol: Ezt Apájuknak köszönhetik!!! :wink: :lol:

Orsi!

Remélem jól vagy! Ma ne nagyon menj ki a 35 fokba! :oops: :roll:

Bocsi, de most csak ennyi! Rohanásban vagyok!!!

Rencsibébi!!! :lol: :twisted: 8)

Merre vagy???

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


CukorBrigi!

Neked még akartam csak most vettem észre.... :oops: Szóval jövő hét szombaton megyünk és köv. csütörtökön vagy pénteken jövünk haza. Szóval majdnem 1 hétre megyünk! :wink:

Andi!

Köszi! Akkor jó munkát Neked! :wink:

Most már tényleg mentem!!! Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tigrincs,
Köszi a kisasszony nevében :) Most voltam Baumaxban, mert homokozót kap őfelsége, legyen hol összekenni magát nyakig ;)
És természetesen pancsolok helyetted is ;)
Ja, és én is értem ám, mit és miért írtál, csak ebben a témában már megszólalni sincs kedvem :oops:

Zsó,
hát tényleg nem rövid. Úgy 40 perc lehet, ha nincs semmi a régi szakaszon (Érdig általában 1 óra). Én általában úgy időzítek ha Érdre megyünk, hogy akkor induljak, mikor már fáradt, akkor végigalussza az utat, és pihent lesz mire odaérünk ;)

Tenci, és aki még előfordulhat arra... :oops:
júl 6-tól van párom szabin 2 hétig, akkor valószínűleg lemegyünk egy hétre Ráckeve felé. Jár arra akkoriban valaki? (Zsó, tudom, hogy ti arra laktok ;) )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
Mi lehet, hogy leszünk arrafelé. (Somlyó-sziget)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Judy,
Előre is boldog szülinapot Annának!!!!!!!!!!
Mi most szombaton is ott leszünk :D mármint Ráckevén. Az egész család, apraja nagyja ott lakik. (anyu családja, szinte ott nevelkedtem :lol: :lol: )

Kriszta,
Somlyó sziget, de jó is ott!!!! :lol:

Mi jól, csak Lili egyre hajmeresztőbb dolgokat művel. :lol: Az hogy mindenhol feláll és végig megy a lakáson kapaszkodva az semmi... (most már próbálkozik kapaszkodás nélkül is) de már felmászik az emeletre, ha leveszem a lépcsőről akkor csak azért is nyomul vissza. Etetőszékbe be van kötve és valami folytán, tegnap abban is sikerült felállnia, szintúgy a bekötött babakocsiban. szóval nem unatkozom, most épp azt gyakorolja, hogy a csúzda csúszkás részén hogy kell felmenni. Integet, tapsol mondja hogy pá-pá.... és ehhez hasonló dolgokat tud már! Amúgy nagyon cukorfalat. Szerencsére eszik rendesen, de egyre jobban lemozogja! Nálunk elég nehezen kezdődőtt ez a mozgás féleség, (Levi, Petya már rég tepert négykézláb amikor mi még csak probálkoztunk) és akkor megvoltam nyugodva,hogy nem lesz olyan mint Réka. nem fog 11 hónaposan menni lesz egy kis nyugtom. Erre 3 hét alatt mindent behoz Lili, sőt Rékán is túltesz. :D No, ennyit arról hogy a második gyerek nyugisabb! :lol:

no, ennyit engedet most is épp az internet zsinort rángatja.

szép hétvégét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10
 
 


Sziasztok!

Judy, mi júl. 7-ig eltűnünk jövő héten, de utána vagyunk és nagyon szuper lenne összefutni. Szóval majd keressük egymást.
Annát meg Isten éltesse, holnap nagy családi focinap van, szóval nem tudom, hogy leszek-e.

Szia Vica, örülök, hogy jöttél. Éljen Lili. Igen, van aki később kezdi, egyik itteni anyuka kislánya is még 3 hete csak kúszott, most meg már szaladna. Levi meg most lassult le. Úgy értem, hogy még magától nem lépked, pedig már vagy 2 hónapja megyeget. Na, nem akarom siettetni, vagy ilyesmi, csak annyira változó a dolog.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!
Petya is lelassult, már négy hónapja ácsorog, két-három hónapja teper négykézláb, de egyedül felállásra vagy menésre semmi ingerenciája nincs. A bútorok mellett megy, viszont ha megfogom a kezét, inkább letérdel. Viszont amitől megőrülök, veri magát hátra az etetőszékben, és nem hiszem el, hogy nem fáj neki. Meg majd jól felborul egyszer. Ha meg kivesszük, akkor állandó matatás van, úgyhogy az sem jó. Csúszda felfelémenés az nálunk is megvan, hálistennek.

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Judy!
Annának boldog boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Tenci!
hogy van Mikey bibis feje??? :oops: puszi a kis kobakjára! :oops:
igen! két ovisom lesz. :lol: A bölcsi viszont 1 perc sétára van tőle. Szóval tök jó. Hogy mit fogok csinálni? :lol: még nem tudom, de már vannak ötleteim :lol: :wink:
Gyökérfőzelék meg fehérrépa főzelék!!! :shock: :shock: a gondozónők szerinte isteni finoman főzik nálunk :shock: hát! ilyet én is ott hallottam először :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Judy
Annának nagyon boldog születésnapot
Kép

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


sziasztok,

Köszönjük!!! :D

Én egész délelőtt a konyhában :? De már majdnem kész az ebéd, csak ez a nyomorult marhahús nem akar megpuhulni... Lehet hogy már nem is fog :?
Majd jövök tortás fotóval, ajándékos most valószínűleg nem lesz, mert az ajándék homokozó még szárad... De ami késik nem múlik ;)

Zsó, Kriszta
küldök majd priviben telószámot, aztán egyeztetünk!!

Anna is néha lelassul, aztán megint kezd valami újat... Most már járkál egyedül, de még csak rövid távokon. Ha valami messzebb van, akkor nyújtja a kezét, hogy fogjam meg, vagy megy négykézláb. De majd belejön :)

Na futok tovább... Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!

Annának nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri
 
 


Anna: Isten Éltessen sokáig!!!!!!


Ki vagyok purcanva, anyuval teljesen kitakarítottuk a lakást. Most fő az ebéd, már nagyon éhes vagyok, mert reggel csak reggeliztem, aztán 3 körül 2 barackot ettem. Szóval itt az ideje a kajának...

Most ennyi voltam, majd még jövök....

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:38-kor.
Vendég
 


Lilluska!
nem értem, hogy mire gondolsz :oops: de tudod mit!!! nem is akarom már érteni!!! elegem van a ... kavarásból!!! én csak szeretném visszakapni azt a kedves kis topikot ami régen itt volt!!!! de azt hiszem annak már végérvényesn vége. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


SZiasztok! mi is itt....

Veronikusz! igen én is a régi topicot sírom vissza.....


Ma kirándulni voltunk Szalajkavölgyben,ill Szilvásváradon. ahol 2 éve voltunk, igaz akkor száraz volt a fátyol vízesés.,de most nagyon szép volt!!!! szerencsére az eső már csak itthon esett :lol:
Enci pedig a tegnapi napot a sz.endrei oviban töltötte, Apja vitte át reggel én meg mentem érte meló után.
Felhívott az ovónéni h szülinapi zsúr lesz az egyik kislánynak és lesz bóhoc,vattacukor miegymás, ugyhogy ezt nem hagyhattuk ki..élvezte is nagyon :D ha kapok képeket akkor felrakom.
a mai napról viszont tudok rakni,,,



Kép


Kép


Kép

Kép

Kép

Kép
gablaty
 
 


Veronikusz és akinek ovis a gyerkőce,milyen az ovis zsák? illetve mekkora??mert azt majd varrnom kell(ene) csak nem tudom hogy néz ki ...gondolom vmi zipzáras lehet, és nem olyan mint a tornazsák vagy igen??


Boldog Születésnapot kívánok az Egy éves ANNÁNAK!!!
[size=18]
[/size]

Kép

Kép
gablaty
 
 



emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Jó reggelt!

Lilluska!
bocsi! tegnap pontatlanul fogalmaztam! én nem akarom a sz@rt kavarni!!!! ÍGY A PONTOS!!! :oops: Feltételezem, hogy nem bántásból említetél! :oops:

Gabi!
én itt vettem Katának. IGaz én lementem Szfehérvárra és kifizettem, megmondtam még mit alakítsanak rajta és varrattam hozzá egy úgyanolyan anyagú tornazsákot. :) (+ vettem hímzett EPER jeleket és azt varrtam fel a zsákra, tornazsákra és a ágyneműre :lol: azt hiszem ezt ők is felvarrják ha kéred :wink: )
itt a link:

http://oltozekbt.hu/index.php?pg=menu_57

Pesten is van egy jó hely, ahol lehet ovihoz + BÖLCSIHEZ dolgokat venni: lepedő (vastag = kényelmesebb, ovis zsák ha jól tudom stb)

http://www.horzrt.hu/

mivel a "remek" hangulatom még tart! így csak akkor jövök ha valakinek tudok segíteni! :oops:

szép napot mindenkinek!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Gabi!
képek szuperek!!! örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Szentendre-i ovi meg nagyon tuti, hogy még mindig hívnak titeket!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:38-kor.
Vendég
 


ANdi,Veronikuszköszönöm az ovis zsák infokat :lol: :lol:
tök szuperek vannak! Mondjuk Anyu mondta hogy megvarrja, de lehet h egyszerűbb lesz megrendelnem valahol...
mert lehet h így sem jönnék ki olcsóbban :anyagot venni+hímezni stbstb... :lol: Bár a tudat, hogy ÉN készítettem.... :lol:
Olyan car idő van ma.....
egész nap vasalom a heti mosást.Enci még alszik...

Lilluska
szép termés :lol: de milyen rendes a párod h besegít, én sose tudtam rávenni :?

Kép
gablaty
 
 


Sziasztok,

orvosokkal nem sokkal jutottam előre, de érdeklődnék, hogy Király Kata szülésznő a kórházban van-e még?

Ha tudjátok, írjátok meg légyszi.

Köszi:
Ami
amuletta
 
 


sziasztok, vagyok én is csak sűrű volt a hétvége plusz tanulnom is kell keményen holnaptól, szerdán vizsga...de majd jövök utána.

addig is legyetek jók, és szép napot mindenkinek! :lol:
snooopy
 
 


Amuletta
Király Kati szerintem otthon babázik :lol: :lol: (én vele szültem 2007. májusában)

Snoppy
drukkolok
pocak jól van???És Kolos???

én holnap megyek dolgozni :lol:
azért próbálok jönni, de ha nem tudok, akkor is sokat fogok rátok gondolni, remélem fogok tudni bentről is írni :oops:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


sziasztok,

köszi a további köszöntéseket a kisasszony nevében! :D

tudom, lógok még a fotókkal, de nézzétek el nekem... meg azt is hogy most nem reagálok :oops:
egyszem hugicám már 14 órája vajúdik, én meg jobban izgulok, mint mikor én szültem.... :oops: :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy veled együtt izgulunk hugodért!!!!gyere majd a hírekkel!!

Amuletta Király Kati sztem gyesen van még, kb.2 éves lehet a kislánya talán. De hívd fel,ill, ha van iwiwed keresd meg, rajta van, és vedd fel vele a kapcsolatot. ha kell a mobilja megadom...

Kép
gablaty
 
 


ANdi! holnapi melóhoz hajrá!!!!neked is kell majd egy kis idő hogy újra beleszokj a mókuskerékbe :lol:

Kép
gablaty
 
 


Jó reggelt! Este én zártam a sort, most meg én nyitom...de ciki

Steffi?Linocs? Gyuzso?Borsa? Ancsa? Dorka? és mindenki merre vagytok???

Andi! hajrá, majd gyere és mesélj....milyen volt az első nap?

Tünde??

Na megyek kávézni.... :D szép napot mindenkinek.

Kép
gablaty
 
 


Judy!! hugod????

Kép
gablaty
 
 


Jó reggelt!

Judy?????

Orsi, milyen vizsga? drukkkkkkkkk

Mi nem a toppon, nagyon nem.... :cry: de most mennem kell, majd jövök még.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok,
na mágis benéztem Judy húga miatt, vannak hírek???

Zsó, számvitel szigorlat. :evil: fingom sincs az egészről... :oops:

Andi, köszi mi jól. pocak is, már egyre többet érzem h mozog. :) Kolos is, de ma extra nyűgös.
és ti? majd mesélj milyen volt a munka, és hogy bírta Balu.
snooopy
 
 


sziasztok,

Persze hogy vannak :) Csak tegnap este Anna se akart elaludni, aztán mire sikerült elaltatnom úgy fél 11 körül, addigra én is kidőltem :oops:

Szóval este fél 10-kor megszületett Hanna, 48cm és 3450g :D Fotót már láttam, gyönyörű :D

Na próbálok visszaolvasni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy, hatalmas gratula tesódnak. sok sok örömöt és mindne jót a családnak.
snooopy
 
 


Orsi,
köszi!!! drukk a szigorlathoz!!! Kemény dió az biztos :?

Zsó,
mi a gond?

Andi,
hajrá első nap!!! Majd gyere mesélj!!

Köszi a drukkokat mindenkinek :) Most beszéltem hugommal, jól vannak. Anyukámék már le is értek (hajnalban indultak), úgyhogy anyu már unokázik :D

És akkor szülinapi képek:
Kép Kép Kép Kép

Akkor és most :D
Kép Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!
Én is itt :oops: :roll:

Judy!
Gratulálok a húgodnak! És Isten éltesse Annát így utólag :oops: Tök jók a képek, pont gondoltam is milyen jó lenne egy ilyen volt ilyen lett kép. Mostanában sűrűn járunk Kistarcsára, szoktam nézni vajon hol lakhattok? De most már tényleg meg kéne ejteni egy talit (megvan a jogsim :oops: :lol: :lol: :lol: )

Orsi!
Neked gatya nincs elfelejtve, végre beszereztem a megfelelő méretű borcsit a héten megy. Tök jó, hogy már érzed a mocorgást!

Gabi!
Nálatok a válás közös megegyezés volt vagy valamelyikötök adta be?

Szép napot ebben a bórus őszi időben!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steffi,
Gratulálok a jogsihoz!! :D
Mi a kórházzal szembeni "új" lakóparkban lakunk. Hát igen, már nagyon össze kéne hozni... :oops: De ebben a szép időben se a cukrászda se a játszótér nem ideális... :? Bár ha van jogsid, akkor lemehetünk akár abba a veresegyházi játszóházba is, amit írtál... Nem tudom még mikor megyek Pécsre a húgomhoz, de az csak pár nap lesz, azon kívül valamikor megoldható...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Képzeljétek nem lesz megtartva a vizsga mert nem értük el a min. létszámot. így 1 héttel később lesz, nem is bánom mert nem tudok semmit.

Judy, milyen tortája volt Annának? nagyon falja. :lol:

Steff, gratulálok a jogsihoz. tök jó. köszi a gatyókat!
snooopy
 
 


Judy!
Hát még csak elvben van meg, csüt vagy pénteken megyek az okmányirodába, mert még várok az igazolásra amit a váci közl. felügyelet ad ki (csüt volt a forgalmi 4 munkanapjuk van kiállítani, még nem történt meg...) és miután beadtam az okmányirodába onnantól még úgy számolom egy hét mire meglesz, de nem tudom, hogy is műkődik ez konkrétan... Szóval a léyneg, hogy júl elején tudok legálisan vezetni, bár már nagyon mennék...

Orsi!
Na minden rosszban van valami jó, legalább tudsz tanulni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

Annának innen is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
És Judy! Hugodnak nagy gratula!

Amuletta!
Kiráy Kati babázik, tavaly szült, úgy emlékszem. Tenci tud bővebbet, szerintem.

Ez az idő!!! Panka már itthon, megőrül. :evil: :roll:

Steffi!
Jó, hogy jöttél, gratula a jogsihoz. Mi tegnap apával vezettünk, mondanom sem kell, összeveszés lett a vége, szerinte én mindenkitől elfogadom a kritikát, csak tőle veszem b.szogatásnak. És mész egyedül? Autó?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Steffi!
Látom, közben írtál. :lol:

Kép
Kép
kriszta36
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?