Hello lányok!!!
Na beköszöntött a rossz idő, én meg jöttem amig hagyja a lányom!
A visszaolvasás kicsit problémás, úgyhogy előre is bocsi, de képtelen vagyok mindenre reagálni!
A képek nagyon édesek!!! Én sem emelek ki senkit, mert félek, hogy a pár oldalallal előrébb megcsodált babák közül kihagynék valakit!
Honey: De jó ez a sok nyaralás!! Biztos szuper nyaratok lesz! Balcsin apa is lennt lesz, vagy csak FLórával mentek? Tejci fronton ügyes vagy, hogy eddig bírtátok! Az új iwiwes képetek Flórával meg egyszerűen gyönyörű!! De irígy vagyok a vállaidért!!
Harapás mellett nálunk ütés, csípés is van és kőkeményen főldhöz vágja magát, ha valami nem teszik! A hajamat meg állandóan tépi!! Hová lett az én jókislányom????
Gabolino: Miért éppen Montenegroba mentek? Voltatok már máskor is? Tök jó, hogy Ti is családdal mentek, mi is Görögországba tesómékkal (2 felnőtt+2 gyerek) és anyuékkal megyünk.. már alig várom!
Kaja: "Azt add, amit ti esztek"... ezt úgy értsd, hogy abból de nem úgy elkészítve! Pl. Nálunk múltkor spenót volt, Bius tápszerrel, krumplival kapta a spenótot és a fokhagyma ki lett véve belőle. Próbáltad már az üveges bébiételt? Pl. Bius tök odavan a tésztás kajákért. 1 próbát megér! Minden esetre ne idegesítsd magad a sok "okoson"!
Tigrincs: Borzasztó ez a bankos cécó! Nem tud valamelyikőtök odacsapni az asztalra, hogy Enyje-bejnye?
Rékaorsi: Hát lehet, hogy Soma átáll az 1 alvásra? Azért szerintem ez még korai lenne! Bia 2X alszik, délelőtt 1-1,5 órát, délután 2-2,5 órát! Ez nekem így tökéletes... remélem még így is marad egy darabig!
Márti: Remélem az új védőnőd innentől már normális lesz!!! Az enyém nagyon jó, nem zaklat, de bármi bajom van, hívhatom a mobilján!
Én személy szerint köszönöm ezeket a hsz-kat, amitől okosabb leszek!
A.m: Habtapit szerintem már nyugodtan eltehetitek! Főleg, hogy Gyuszikát ilyen kis védőruházattal szerelted fel!
Bius is rágja, cincálja a habtapit, úgyhogy mi már száműztük! Grat Mininek a 10 hónaphoz!
Winona: Én reggel-este tápit adok, csak délben kap főzit Bius. Viszot olyat szoktam csinálni, hogy a főzeléket tápszerrel csinálom. Uzsonnára mit szoktál adni Pannának?
SZeder: AZ én véleményemet ismered a témában! Totálisan átérzem, amit írtál az elválasztásról, az érzéseidről! Tudom, hogy a legjobbat akarod adni Adélnak, de azt, hogy a szopit választod, vagy elválasztod a kislányt CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE DÖNTHETED EL!!! Ebben ne hallgass senkire, csak magadra!!!
Amúgy nekem nem kellett tejet apasztanom, elapadt magától, fejés nélkül is!
Starlark: Nem semmi, miket eszik már Doncek!! Tiszta pasi!!! Bár Bianka is jó evő, de azért mi még nem tartunk a bablevesnél!
Csibe: Este én 210 ml tápit csinálok Biusnak, de majdnem mindig otthagyja! Tegnap pl. csak 120 millit evett este, szóval változó. Szerintem a babák is, mint mi is, egyszer éhesebbek, máskor kevésbé.
Blúmi: Semmi "bótit" nem kapott még Bálint??? Húú, de jó dolga van a fiatalúrnak!! Ügyes vagy! Én délután almapépet adok Biankának, a tápszer pedig a BEBA HA start aktív... de látom itt már sokmindenki 2-es tápit ad...
Ági: Csini Dávidról tehetnél képet!
Nálunk sincs meg az 500 ml tejalapú cucc! De én egy percig sem idegesítettem magam emiatt!
Biust pőrén szoktam öltöztetni, vagy napozó, vagy csak 1 body. Na jó, ma van rajta zokni, meg gatya is, de ma hideg van!
Anyooka: Grat az ücsörgéshez! Édes a pici fiad ahogy bealszik a nagy játék közepette!
Lanta: Sajnálom ezt a kaja-dolgot! Bízom benne, hogy hamar megoldódik a dolog! Nálunk tesóm kislánya volt olyan, mint Rami, nem akart semmit megenni amíg szopizott, aztán egyszercsak rákapott!
Rólunk: Mi még mindig Balcsin, most itt van apa is.
A nagy hír tegnapról: BIUST FELVETTÉK A BÖLCSIBE!!!!
Amúgy semmi "érdekes" nem történik, Bius imádja az unokatesóit, dumál ezerrel, álldogál, kapaszkodva lépeget. Nagyon jó itt neki! Majd teszek fel képet, ha apja felteszi a gépre!