Új privát üzeneted érkezett!

Anyci
Nem is tudom kinek nehezebb: Neked a 18 évessel vagy nekem a 9 és féllel ...
MIndegyik kihívás :lol:
Vendég

Húúúúú,ez egy laptető lett!!!

Ez mit jelent???Már annyian írtátok,én meg nemtom... :oops:
Vendég

Laptetű :lol: Milyen :lol:
Hát egyik se jobb,neked most lép lassan a kamaszkorba az enyém most van benne :wink: Valóban mindegyik kihívás :lol:

Kép
anyci

Milyen, engem már felvilágosítottak!Igaz babona de ha valaki laptetős az a következő... :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci ez jelent valamit? Már másik topikban is olvastam...Szóval laptetű? Akkor félreolvastam... :oops:
Vendég

Húha..hát így legyen!!!! :wink:
Vendég

Milyen,valaki így írja valaki úgy a lényeg a lényeg :D A következő babás :!: :!: :!: :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci...fel tudom dolgozni valahogy,ha én leszek az... :wink:
Vendég

Milyen,úgy legyen :lol: Ámen :lol: :lol:

Kép
anyci

Sziasztok.

Én sem tutdam,mit jelent az a laptetű,vagy laptető. :lol:
Lassan meg fog jönni,már érzem, egy héten belül. :?
lujzedli

Sziasztok!

Gondoltam, feldobom picit a hangulatot, már ha ez lehetséges.

AKCIÓ-t
hirdetek a jövő héttől, miszerint mindenki, aki 30 db vagy annál több tesztet vásárol tesztcsíkból, 2 db tesztcsíkot, vagy 1 db vizeletsugaras ill. kazettás tesztet ajándékba kap, ez lehet LH vagy HCG, természetesen, és választhat az illető.
Aki pedig legalább 6 db vizeletsugaras vagy kazettás tesztet vesz, annak plusz 1 db teszt ajándékba jár, melyet szintén kiválaszthat bármely típusból.

Valószínűleg jövő héten lesz megint készleten pár darab Clearblue digitális teszt, amely kiírja a terhességi hetet is, és lesz Babateszt is. :)

Az akció 1 teljes hétig érvényes, úgyhogy jól figyeljetek, és rendeljetek a jövő héttől!!!

És akkor íme a tesztfajták és áraik, hogy tudjatok választani:

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Csak külön rendelésre, 1-2 hét átfutási idővel:

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam priviben!

Remélem, talán picit sikerült újra kedvet csiholnom az itt olvasókba!

Szép napot, kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok Csajok!

Hogy én ma mennyire jelentéktelennek éreztem magam. Rámtört ez az érzés. Ma semmi sem tetszik, ma tényleg lelkileg 0 vagyok. Megvan ám az oka,pár napja nagynéni lettem... És ha csúnya kimondani, ha nem féltékeny vagyok... Elég ramaty érzés. Bocsi hogy csak sírbákolok itt, csak jobb kint mint bent...
Óóó és majd elfeledtem, az én senkinek nem vagyok fontos, én egy senki vagyok, engem nem fogadnak el és természetesen a de csúnya vagyok érzések kerülgetnek. Félreértés ne essék, nem vagyok hiú típus csak csak... Önbizalmam is a 0 épphogy eléri. Csak hiányzik néha egy dicsérő szó. :roll:

Puszilok milliószor Mindenkit és ölellek Titeket!
recon

Sziasztok Lányok!

Mostanában tényleg csendesebb a topik, de én is azért nem jelentkezem gyakrabban amit Melike is írt.Senkit nem szeretnék lelkileg bántani azzal, hogy nekem sikerült, bár az elején járunk.
Tudom milyen érzés, amikor valaki már babát várva ír ide, de azt soha nem szabad senkinek elfelejteni, hogy a legtöbbünknek nem egyszerűen sikerült :!:

Szorítok Mindenkinek és átérzem mindenki helyzetét, mivel én is jártam ha nem is olyan, de hasonló cipőben.

Recon ezt nem szabad :!: :!: :!:
Nekem sincs önbizalmam, bár nem vagyok bányarém, de ezt ne csináld magaddal :!:
Tudom most nagyon nehéz, de jönnek jobb idők is.
Én is kerültem a kisbabás ismerőseimet és nem tudtam szívből örülni az ismerősöm teherbeesésének. Ez természetes reakció szerintem :!:

Puszi Mindenkinek és szép hétvégét!
Ha nem zavarok hétfőn jövök az Uh-s eredményemmel.

Kép
Kép
akella

anyci: ha a babona igaz, akkor drukkolok Neked :D

recon: én is éreztem már hasonlókat, iwiw-es ismerőseim között egyre több babás van, én meg lesegetek csak egyelőre...

És ami a legjobb, hogy mára végképp megjött :(

akella: én örömmel látnám az UH képeket :)

Mindenkinek puszi és kellemes hétvéégt!
Vendég

Sziasztok!
Drága recon,sajnos tudom mit érzel de nem szabad ennyire elkeseredned és ha nagyon nyomja a lelked a bánat akkor csak írjál nekünk itt tudod meghallgatunk és támogatunk téged :D
Én mondom aki idő közben pánikbeteg lettem és dilidokihoz kellett mennem :?
Akella és Melike meg a többiek is ide akkor is írhattok ha valami újdonság történt veletek v csak egyszerűen beszélgetni akartok egyet.Az h nektek sikerült csodálatos de ettől nem fogunk mi kinézni innét titeket.Lehet csak úgy dumcsizni is bármiről.Engem speciel érdekel veletek mi van és hogy alakultok és a baba fejlődése meg minden csak beszélgessünk ennyi.Felőlem azt is leírhatjátok h tegnap akkorát tüsszentettetek h majdnem bepisiltetek :D :shock:
Kérjük a uh-s képeket is :D :D
Bocsánat a kirohanásomért de van más topic is ahol van pocakos meg még várakozó állásban lévő nők is és tök jól eldumálnak.
Még egyszer bocsánat ha böszme lettem volna :( :oops:

Kép
anyci

Csibuc neked is jó hétvégét :D :D :!: :!:

Kép
anyci

csibuc, anyci aranyosak vagytok! Majd jelentkezem a képekkel stb.

Mi Melikével csak azt nem szeretnénk, hogy bántsunk valakit, mi is tudjuk milyen érzés a várakozás és teljes szívünkből szorítunk minden babásodni vágyónak!!!

Szerintem eddig is jól megvoltunk és ezután is így lesz! :lol: :lol:

Recon bármi bánt, gyere nyugodtan, ha mással nem egy pár jó szóval talán tudunk segíteni. :wink: Pihenj sokat és próbálj kikapcsolódni.

Szép álmokat Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Sziasztok, látom, mintha itt sem lennék :lol:

Na nem baj, azért én nyomom itt a rizsát. Szóval...

Recon, ne legyél ennyire magad alatt, bár tapasztalatból tudom, hogy vannak ilyen időszakok az ember életében, amikor még a szar is büdös. De tudod az ember lányának lehet akár 120 gyermeke is, ez az érzés akkor is bejöhet a képbe, mert nem lehet mindig boldog valaki, néha hullámvölgy következik, de csakis azért, hogy a hullámhegynek aztán örülhessünk. Sokszor viszont annyira belefeledkezünk a völgy mélységeibe, hogy amikor a hegyen vagyunk, annak szépségeit nem vesszük észre.
Ezzel azt akarom írni, hogy meg kell próbálni annak örülni, amit éppen ad a sors. Van olyan, hogy amit a legjobban szeretnénk, az mégsem adatik meg, valószínűleg megvan az oka, csak mi nem értjük, mert nem látjuk át az egészet, csak arra koncentrálunk, ami perpillanat a bajunk.

Így van? Remélem, jól látom a helyzetet!

Én annak idején, amikor nagyon szerettem volna férjhez menni a páromhoz, már annyira akartam a dolgot, mert ugye nagyon nem akart összejönni, hogy a végén felajánlottam valamit cserébe a sorsnak, vagy Istennek, ki hogy nevezi. Úgy értem, hogy pl. azt mondtam, hogy mit nem adnék, ha... és akkor gondolatban felajánlasz egy cserét, pl. a munkádat, amit szeretsz, vagy bármit, ami fontos lehet neked, egy babáért.

És mindezt háromszor megtettem, végül úgy gondoltam, már nincs mit adnom, és nem szívesen ajánlanék fel még valamit, pedig még vannak álmaim, pl. egy kislány, egy saját ház, stb.

Nos, remélem, senkit nem botránkoztattam meg, csupán vígaszt szeretnék nyújtani azoknak, akik éppen valamiért el vannak keseredve. Sajnos az élet nem mindenkinek fenékig tejfel, mint szokták mondani, nekem sem az, és ha végiggondolod, hogy az életet végig kell küzdeni, harcolni mindig valamiért, egy célért, ami neked fontos, akkor juj, elkenődhetsz, hogy most már aztán elég. De harc nélkül hidd el, nagyon uncsi lenne az életed. Gondolj a sztárokra, akiknek az ölükbe pottyan minden, de ezért szinte mindig kemény árat fizetnek. Drogoznak, alkoholba fojtják unalmukat, nem tudják feldolgozni, hogy mindig figyelik őket, hiába van sok pénzük, híresek, és látszatra boldogok, siralmasan küzdenek, csak önmagukkal.

Na mos befejezem, mielőtt kiüríteném teljesen a topicot. Bocsesz.

Csibuc, sajnálom pirit!

Akella, Melike, és minden más kismami, örömmel várom továbbra is a beszámolóitokat, képecskéket a bébikről, pocifotókat, mert hiszem, és tudom, hogy mindenkinek eljön a maga ideje, és a most nem babások épp várandósok lesznek, és lesznek olyanok, akik majd irigyek lesznek rájuk akkor, mert nekik sikerült. De ez normális, ez van, az ember mindig azt irigyli, ami neki nincs, a másiknak meg van. Tehát a "szomszéd fűje mindig zöldebb". :wink:

Pusza mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok.

Sajna meg fog jönni,pedig most nagyon bizakodó voltam ebben a hónapban. Eltaláltam az ovut, voltak jelek,amelyek eddig nem:-(
Most én is depis vagyok. Nem tudom,hogyan induljak el. Egyszer már írtam nektek,azt hiszem, hogy tavaly voltam dokinl,semmit sem használt,tele tömött gyógyszerrel,de nem volt eredméyn,annyi,hogy rosszul lettem tőlük. A párom még nem volt vizsgáalton,nem tudom,mivel kezdjem. Elegem van ár nagyon,hogy sosem fogom megtapasztalni a anyai rzést,sosem volt még pozi tesztem sem..Kész vagyok :cry: :cry: :cry: :cry:
lujzedli

Helló Mindenki!

Helyzetjelentés:

Túl vagyok az átjárhatóságin és a fél oldalam átjárható,de az pont elég nekünk :)

Szép hétvégét Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Milyen nekünk pont így sikerült :lol: :lol:
Mindent bele, nem szabad feladni! :wink:

Kép
Kép
akella

Szia csillag!!
Igazad van abban amit írtál,az élet soha sem könnyű,csak néha a sok harcba belefárad az ember és akkor kicsit összeomlik,én így jártam,aztán fel áll és megy tovább.Most a tesztelést hanyagolom majd mert a dilibogyók miatt nem tom mikor lehet egyáltalán próbálkozni :? Szerdán megyek genetikushoz aztán többet tudok majd :shock:
Akella,édes vagy h másra is gondolsz,de mindig lesznek akik irigykednek,én is az vagyok,viszont ha valakit zavar nagyon az h más babás akkor az ne olvassa el v lépjen tovább.Én örömmel olvasom a babás írásokat :D :D
Milyen akkor mostantól milliónyi drukkok mennek!!!!! :D :D :D
Lujzi,Ne legyél ennyire elkeseredve :( Most tudom mit érzel de nem adhatod fel,menni kell tovább és igenis harcolni :D Lehet most az kellene h megint dokihoz elmenni és a párod is megnézetni mert kitudja mi lehet a gond amiért nem sikerül,kezdj el normális dokit keresni :wink: Addig is egy nagy ölelés és puszi neked :!: :lol:
Melike,Bridget,Melisch,Csibuc és akit még kihagytam pusszantás :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci:köszi a biztatást, de olyan nehéz orvost is találnom, mert én nem Sopron környékén nőttem fel, és így nem tudom,kihez menjek. Tavaly jártam egy dokihoz, de ő átvágott, lenyúlta a sok pénzt, a végén már 2hetente rendelt vissza, és 12ezer ftokat kért, meg kb annyi volt a gyógyszer is.......
lujzedli

Lujzedli,akkor gondolom Sopronba kéne keresni dokit,ugye?Nincs olyan ismerősöd aki tudna ajánlani valakit?Van egy oldal ami talán tud segíteni www.orvostudakozo.hu,ott lehet város szerint is keresni meg kérdezni is lehet tőlük ezzel kapcsolatban,próbáld meg :D
Hát az a doki jó szemét volt meg még nem is segített,sajnos kevés a normális doki,kókler volt úgyis a bunkaja :evil:

Kép
anyci

Lujzi,gugliztam neked egy dokit és úgy tudom nagyon jó mert valahol már olvastam róla itt nézd meg:www.drmarkus.extra.hu :D

Kép
anyci

Lujzi,még találtam:www.soproniorvosok.hu :D

Kép
anyci

Anyci
örülök, hogy jól sikerült a lányod vizsgája! :D

Melike
ne írj butaságokat, gyere nyugodtan hozzánk gyakrabban!
Mi itt nagyon sok erőt merítünk belőled, és a többi kismamiból.

Milyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Akella
rád is ez érvényes, amit Melikének írtam!

Recon
Tudom, hogy nehéz most neked, és úgy érzed, ellened fordult a világ.
De nem teheted saját magadat tönkre rossz gondolatokkal.
Hidd el, hogy eljön majd a ti időtök is, amikor a kezedben lobogtatod a plussz tesztedet, és rohansz hozzánk, hogy igazunk volt.
Nem szabad feladni, saját magadat kínozni meg pláne.

Csibuc
sajnálom pirit :(

Esthajnal
én észrevettelek :lol: , és szeretnék rendelni is mindenképp.
Úgyhogy privi megy mingyáá :)

Lujzedli
kérdezted a méhszáj, és a méhnyak helyzetét.
Általánosságban középtájon van,vagy alul, kemény, és zárt.
Peteérés előtt felhúzódik, (alig éred el), puha, és nyitott.
Menszesz előtt pár nappal ugyanígy felhúzódik, és puhább lesz.
Viszont, ha terhes maradsz, akkor is alig elérhető, kemény, és zárt.(remélem érthető volt) :oops: :lol:

Többieknek ölelés!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok,köszi a drukkokat!

Viszont küldöm én is mindenkinek :)

Lujzedli, a tesóm élt Sopronban,ha szeretnéd,megkérdezem tőle,hátha van még ott ismerőse orvos ügyben...
Vendég

Köszi a tanácsokat.

Milyen n.m:megköszönném,ha megkérdeznéd.
lujzedli

Sziasztok!

Milyen ment a privi :lol:

Köszönöm lányok aranyosak vagytok! Ígérem rendszeresen jelentkezem. :lol: :lol: :lol:

Betty Veled mi újság? Mikor mentek dokihoz?

Kép
Kép
akella

Én múlt hét hétfőn voltam, úgyhogy nem egyhamar megyek :lol:
Felírta a clostit, úgyhogy majd menszesz után a 12.c.n.-on megyek először UH.-ra.
Na persze, ha megjön a menszesz.
Mert hát azért legyünk egy ici-picit pozitívak nem igaz?! :lol: :lol: Bár úgyis megjön... :roll: :oops: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi betty :lol:Akkor most jó az ha megjön a menzid? :roll:

Kép
anyci

Lujzedli,bocsi megint van egy cím:www.sporonkorhaz.hu :D
Bocsi de annyira de annyira akarok segíteni :roll: :!:

Kép
anyci

Hát Anyci, én naon de naon nem szeretném, ha megjönne....csak annyira megszokott már, hogy úgyis meg fog, hogy elképzelni is nehéz, mi van akkor, ha egyszercsak nem jön?! :lol: Ezt úgy egyszer szeretném átélni... :lol: :lol:

betty615

Betty,átfogod élni :lol: :lol: ..és így marad a szád :o Szurkolok hogy ez hamarosan így legyen :D :D :!: :!:

Kép
anyci

nem baj,anyci, sőt,kösz a segítséget. :-)
lujzedli

CSajok.Használ közületek valaki PG53-at? Miért van az,hogy mensi előtt páfrányos? Nem értem.
lujzedli

Az mit jelent :?: :shock: :oops: :wink:

Kép
anyci

Lujzi

Nem lehet,h éppen van egy kósza peteérésed? (jónás nap???)
Vendég

SAJNA NEM. A jónés napom ugyanakkorra esett,amire a pé, június 6
lujzedli

Lujzi

Hát akkor nemtom....mingyá megnézem nekem mit mutat :D

Akella

Ment a válasz,remélem megkapod,mert az előző elszállt....
Vendég

jó:-)
nekem ma amőbásat és páfrányosat is mutatott egyszerre :?
a net nem ír róla,hogy az mit jelent, ha fele ilyen, fele olyan.
lujzedli

Lujzi

Nekem is mutatott már összevisszaságot.Ezért nem is nagyon használom...Azé tegyetek egy próbát... :wink:
Vendég

apa dolgozik éjjel :( , max holnap,ha addig nem jön meg,mármint a mensi
lujzedli

:cry:
Ez nem jó hír...holnap már meg kellene jönnie?
Vendég

igen. holnapra kellene. és megfog szerintem.
lujzedli

LE A PIRIVEL :evil: :evil:

Kép
anyci

Anyci

Csatlakozom!! :lol:

Lujzi

Az nem jó,de hidd el,lesz ez még másképp is!!
Vendég

Méhnyak fent,kemény és a méhszáj zárt. Ne barnázok. Megjön:'(
lujzedli

Helló csajok!

Visszaolvastam... 8)

Recon, én is ismerem az érzést, és tényleg csak az idő segít, és talán a párod, vagy a szűk család...

Leírom az elmúlt kicsit több, mint fél évünket... Tavaly az én lakásomban laktunk , de a páromnak is volt egy lerobbant, amit kiadtunk. Elhatároztuk, hogy építkezünk egy közös házat. Nagy szerencsénk volt, el tudtuk adni mindkét lakást jó áron, így albérletbe mentünk. Szeptemberben kezdtük az építkezést, októberben teherbe estem. Életem legjobb időszaka volt! :D Aztán jött a december, mindhárman, Betti, a párom és én is 39-40 fokos lázzal feküdtünk itthon kb egy hétig... Januárban megtudtuk, hogy a párom befektetései a válság miatt a felét sem érik, és elveszítettük a lakása árát, kb 10 millió forint.... Aztán jött egy fazon, akivel anyagi vitájuk volt, és neki is fizetni kellett 8 milliót... Amiből a házat építettük volna pénz, abból 18 milliót elveszítettünk... Anyagilag a béka segge alá kerültünk, egy gyerekkel, albérletben, és egy félig kész házzal... Ezután elmentem az akkori terhességemmel az uh-ra, ahol 1 nap alatt kiderült, hogy a 19 hetes babánk súlyos szívbeteg, és élettel összeegyeztethetetlen... Akkor azt hittem ennél nincsen már rosszabb.... Életem legnagyobb szakadékába kerültünk. Ekkor kiderült, hogy a párom munkahelye sem biztos a válság miatt... Idegeskedés, veszekedések... Majdnem rámentünk.... :cry: Aztán a baba elvesztése feledtette a pénz hiányát, mert sokkal rosszabb volt. Nagyon magam alatt voltam 2 hónapig. Sírtam, sírtam és sírtam. Én is csúnyának éreztem magamat, nem akartam menni sehová, senkihez. Ekkor körülöttem a szűk baráti, illetve családi körben 4 kismama lett... Nem bírtam velük egy légtérben sem lenni, és nagyon irigyeltem őket...

És rá 1 hónappal később újra pozitívat teszteltem... :wink: :lol: A párom munkahelye megoldódott, és legalább ez tuti, felvettünk hatalmas összegű hitelt, amit hála égnek a párom fizetéséből tudunk fizetni, és 1 hónap múlva költözünk az új házunkba! :lol:

Fél év alatt megjártam a mennyet és a poklot is, de már látom a pozitív dolgokat is, nem gondolok arra, hogy mi lett volna, ha..... Örülök annak ami van, és azóta is azt mondjuk, hogy ha ezt túléltük, mindent túlélünk! És remélem így is lesz!!!! :D

Lényeg, fel a fejjel, és hidd el, lesz ez még sokkal de sokkal jobb is!!!
melike30
Győr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?