Izabel náthás!Ez lett a diagnózis tegnap!
Éjszaka jól telt!Este csomószor leszívtam neki és utána nem szörcsögött annyira.Aztán szokásos hajnali 3kor evés.Megint leszívtam vagy 4-5 ször...kis időközönként.Szomszédok biztos örültek a korai porszívózásnak
Most még alszik,de lassan kel.
Nem tom hogy lett náthás.Magamról még oké,mert nem figyelek oda,meg nem érdekel ha picit fázok stb.Amúgy egy pelenkázásba is meg tudok izzadni stb.De Izusra mindig figyelek.Bababkocsin mindig ott a pelenka,huzat nem érheti stb.Szóval lehet h tőlem kapta el,de ezt elfelejtettem megkérdezni.Bár az uram azt mondta h hallotta ahogy a védőnő ezt mondja...én erről lemaradtam(Iza épp a kezemben sírt,miután jól meghallgatták).Tüdeje tiszta,már ez megnyugtató!
Ja és kérdeztem a védőnőt h mivel tartozom.Erre ő h semmivel.Szóval csak megköszöntem szépen.Aztán picivel később hív...rossz kabátot vitt el!
Nekem is ugyan olyan színű a kabátom mint neki,és sietett és csak leakasztott egyet
este visszajött és cseréltünk
Izusnak el van a bal oldala nyomva,vagyis laposabb ott a feje...forítgatni kell...hát igyekszem,meg szoktam,de úgy látszik többször kell!Éjjel pl már a másik oldalra fordítja a fejét...na majd kiderül mennyi idő múlva lesz szimmetrikus!
A stérimart csak arra használjuk h jól feloldja a taknyot ,könnyeb kiszívni!Amúgy mi is a nasivin babyt vetjük be utána!
Noel nagyon ügyes!!!!!De ő még csak 6 hónapos,nem???Hihetetlen h így megáll!!!!