Új privát üzeneted érkezett!

Viki, tessék néha visszafogni és pihizni egy kicsit.. Az is kell már ilyenkor!

Mezso, nem tervezitek még a másodikat? :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Hát igen.. Föleg, hogy nemtom a pontos időnket.. Uh. szerint, 33hetesek vagyunk, méret alapján 35hetesek... Ez a hihetetlen, hogy nem tudják meg mondani a pontosat... :cry:

KépKép

Viki
viki23
 
 


Mi így állunk :)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Jujj de ügyi ez a Noel baba! :D Gratula neki!!!

aida: még nem tervezzük... :wink: Miért kérded?Jó volna,sőt szuper!!Ha az érzelmeket nézzük akkor simán jöhetne,de sajnos az észérveket is kell nézni,és anyagilag nem vagyunk épp a helyzet magaslatán,szóval még várni kell ketteskével.Meg én most szeptembertől dolgozom,Blanka is bölcsődébe megy.Szóval most nem épp aktuális a kérdés...Sajnos! :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Csak úgy érdeklődtem Mezsó.. :) De akkor majd később ;) Ha jól olvasom a szavaidból később még lesz majd..

Nézelődtem régi fotók között. Megtaláltam a fotókat, amik akkor készültek, amikor 2007 nyarán Nizzában voltam! :D Jaj, Istenem soha nem felejtem el gyönyörű. Megfogadtam akkor, hogy oda még visszamegyek...

Pár kép akkoriból. bocsi a spammért..:oops:

Kép Nizza sétáló főterén

Kép Nizzában magaskilátón:)

Kép Ez már nem tudom hol volt pontosan:D -vmi vízesés

Kép Monacoi casino előtt :) benne nem voltam sajnos :(

Kép Kissé kócosan Cannesban.. de legalább a háttérben lévő hajó az Aida :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nahát micsoda szép helyen jártál!!! :D :D :D Én még sosem jutottam ki országhatáron kívülre! :( Na majd egyszer! :) Igen kistesót majd tervezzük 1-et mindenképp szeretnénk,de igazából összesen 3 gyerkőcben gondolkodunk. :wink:

Előbb bejött a szobába egy rohadt nagy bogár,nem is látszott rajta micsoda...csak a zümmögését hallottam meg,mert Blanka miatt sötétség van ugye,hááát nekem bogár+pók fóbiám van,így apát felkeltettem.Gondolom mennyire örült.Végül lecsapni nem tudtuk,csak azt halljuk,hogy nem zümmög...remélem kiment ott ahol bejött. :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? A hideg futkos a hátamon. :? :shock:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Aida, nagyon jók a képek!! Jól látom, hogy Noelnek kiszőkült a haja? Nagyon helyes nagylegény és milyen ügyesen áll! Levi is próbálkozik már az állásal, de még nem megy neki teljesen egyedül. :D

Viki, pihenj nagyon sokat! :D

Mezsó, remélem már jobban vagy!

anitapo20
 
 


Izabel náthás!Ez lett a diagnózis tegnap!

Éjszaka jól telt!Este csomószor leszívtam neki és utána nem szörcsögött annyira.Aztán szokásos hajnali 3kor evés.Megint leszívtam vagy 4-5 ször...kis időközönként.Szomszédok biztos örültek a korai porszívózásnak :lol: :lol: :oops:
Most még alszik,de lassan kel.

Nem tom hogy lett náthás.Magamról még oké,mert nem figyelek oda,meg nem érdekel ha picit fázok stb.Amúgy egy pelenkázásba is meg tudok izzadni stb.De Izusra mindig figyelek.Bababkocsin mindig ott a pelenka,huzat nem érheti stb.Szóval lehet h tőlem kapta el,de ezt elfelejtettem megkérdezni.Bár az uram azt mondta h hallotta ahogy a védőnő ezt mondja...én erről lemaradtam(Iza épp a kezemben sírt,miután jól meghallgatták).Tüdeje tiszta,már ez megnyugtató!

Ja és kérdeztem a védőnőt h mivel tartozom.Erre ő h semmivel.Szóval csak megköszöntem szépen.Aztán picivel később hív...rossz kabátot vitt el! :lol: Nekem is ugyan olyan színű a kabátom mint neki,és sietett és csak leakasztott egyet :wink: este visszajött és cseréltünk 8)
Izusnak el van a bal oldala nyomva,vagyis laposabb ott a feje...forítgatni kell...hát igyekszem,meg szoktam,de úgy látszik többször kell!Éjjel pl már a másik oldalra fordítja a fejét...na majd kiderül mennyi idő múlva lesz szimmetrikus! :wink:

A stérimart csak arra használjuk h jól feloldja a taknyot ,könnyeb kiszívni!Amúgy mi is a nasivin babyt vetjük be utána!


Noel nagyon ügyes!!!!!De ő még csak 6 hónapos,nem???Hihetetlen h így megáll!!!!

annus11
 
 


Igen még csak fél éves, ill. lesz két nap múlva. ;) De nagyon ügyeskedik az állással és üléssel.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Itt is spammelek kicsit :lol:

Hamarosan jönnek haza Svájcból nővéremék, ott van 3 kislány (5 éves a nagyobb és 2 évesek az ikrek) és alig várom, tavaly alig találkoztam velük a h.lyén kijött terhességem miatt. :evil: :( Nem baj, most bepótoljuk.

Utólagos engedelmetekkel, pár fotó az unokahugicámról :D

Kép Megyünk sétizni

Kép Testvérek

Kép Szeretjük egymást

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Édesek ezek a lánykák!!!De jó tesódéknak hogy Svájcban élnek? :shock: :) Hogy kerültek el olyan messzire?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Aida!

Huuu de cukik!Imádom az ikreket!Akkor Noelnek lesz játszótársa bőven!!!Majd dobj arról is fotót!!!

annus11
 
 


Kata: Kevinre mennek ám a szavazataim!!Így kicsit könnyebb már rá is szavazni a picibabán,hogy már 1 oldalon vannak Blankával!!De nem ér ám beérni minket! 8) :lol:

Lányok kérhetünk szavazatokat a picibabán?23-ig még lehet kattintani!Légyszi légyszi légyszi!!!!!!!!!


űűű annus hajnal 4-kor voltál itt? :shock: :shock: Most látom! :shock: Nem hagy aludni Izus? :shock: :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso:köszönjük :lol:

Nemtudok visszaolvasni mert Kevin itt cibálja a polom :lol:

Aida:nagyon jok a képek

Annus:jobbulást nektek

Dobok én is képet gyorsan :lol:

Éviről nincs hir?sajna 2 napig nem volt itthon net :cry:

Kép már tudok négykézláb állni

Kép alszom Fülessel

Kép tudok tapsizni

Kép fagyizom

Kép feltudok állni

000kata
 
 


De édesek a képek Kevinről!!!Te is dobsz majd picibabán szavazatot Blankára?Köszi 8) Éviről semmi...ma lehet dobok neki egy sms-t...gondolom jól esne neki kis érdeklődés.Megkérdezem tőle hogy marad-e az eredeti felállás a dokija részéről hogy ha Domi nem töri magának az utat addig akkor 21-én oxitocinra kötik Évit.Mert én erről tudok hogy ez a terv vele... :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Aida:nagyon édes Noel.Sokat változott már nagyfiú :lol:

Mezso:te is dobj képeket légyszi :lol:

Voltunk tanácsadáson Kevin 8300g és 66cm.Nagyon ügyes már tud ülni ,ha fogod a kezét lépeget,ha azt mondom neki tapsi tapsi akkot hangosan tapsol olyan édes :lol: feltud állni a kiságyba és most probálkozik a mászással ja és van már 2 fogunk :lol: :lol: :lol:

Na most már tényleg megyek .Puszi mindenkinek

000kata
 
 


Kata nekem most nincsenek friss képek Blankáról! :cry: De Kevin nagyon szépen fejlődik!!!És szép méretei vannak! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ja írtam Évinek már vagy 2 órája de nem jött válasz... :shock:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: máe reggel dobtam a szavazatot,az volt az első :lol:

000kata
 
 


boldog Levente napot!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beo: hogy vagytok?mesélj.Rakj képeket. :lol:

000kata
 
 


leharcoltan :D köszönöm kérdésed... mint akinek egész nap ordít a gyereke. bár, hullámzó, tegnap egy tünemény volt, már a hordozóban sem sírt (mert ott nagyon tud) de tegnap előtt meg ma pl lerakni sem tudom mert ordít. most azért alszik mert ma még csak 2 órát aludt és szerintem végimerült... már a sírása is olyan volt...

amúgy voltak tejcsi gondok, meg görcsöltem sokat rajta, de most elhatároztam, h akkor sincs semmi baj ha nincs, de mindent meg teszek h legyen. iszom teát, meg homeos bogyókat szedek, sokat iszom és amennyire csak tudok pihizek. végre nem használjuk a bimbóvédőt, aminek nagyon örülök, végre nem áll közénk semmi. bár Balázs még csak bimbóvédő méretűre nyitja a száját, így kicsit kapja be a bimbóm... szóval fáj már rendesen, de mindent meg kell tanulni. :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Huuu,Kevin kész férfi lassan!!!Hogy szalad az idő!!!! :wink:

Ja igen...negyed2től nem tudtam aludni,fájt az egész jobb arcom....egész nap nagyon szar volt,iszonyatosan fáj.....már bevettem fájdalom csillapítótmert nem bírtam tovább,tiszta zombi vagyok.... :roll: Iza jól van,még kell kicsit szívni az orrát!

annus11
 
 


Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég
 


jaj én de nem értem... csípőszűrésre kellene vinnem Balit de nincs beutalóm... a dokim azt mondta nemkell... ezek szerint kell??

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


beo: Blankával én Szegedre mentem csípőszűrésre,és oda kellett hozzá beutaló...

Kata: köszi szépen akkor!Én is kattintottam Kevinre is! :wink:

Annus: sajnálom hogy így fáj!!!Remélem lassan javulni fog!! :cry: Örülök,hogy Iza jól van! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Évivel váltottam sms-t,még mindig semmi sincsen vele az ég világon!! :( Ha semmi se lesz továbbra sem,akkor hétfőn fogják megpróbálni,hogy oxitocin hatására beindul-e neki.Addig nem. :cry: És már nagyon nehezen bírja azt mondja! :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


hát ez borzalom, szegényem...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


"Elfolyt a magzatvízem fél1kor,6ra kell visszamennem szülőszobára.Magzatvíz tiszta és kezdek keményedni.A buksi még nincs lent.Szorítsatok nekünk hogy minden ok legyen!!"

Ez az sms jött Évitől 01.48-kor!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Veled vagyunk Évi!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Csak gyors bekkuk, majd még jövök csak hosszú volt az elmúlt két nap.

Hajrá Évi!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D
Szorítunk nagyon!!!!!!!!

anitapo20
 
 


ÉVI!!!!MEGA DRUKK NEKED!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Végre h történik vmi!!!!

annus11
 
 


Évinek mennek a drukkok, bár lehet már megvan a baba!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Na újra itt!

Annus, Izának jobbulást kívánok és persze neked is!! :)

Kata, nagyon ügyes Kevin!!!! :D :D Levi még nem áll négykézláb, de az állással már próbálkozik! :wink: :lol:
Szép súlya is van! Én a hét elején mértem Levit, 7500 körül van nem tudom pontosan, mert egyfolytában ficánkolt :D és egy hónapja voltunk 66 cm ! :D

Beo, Levi köszöni szépen! :D
Én a Mávba vittem visza csípőszűrésre, kellett időpontot kérni meg beutalót a gyerekdokitól! Meg a gy.doki is mindig kérdezi, hogy csípőszúrésen voltak? Én nem értem, hogy valahol kötelező valahol pedig nem? Ez miért lehet?

Rakok képet a kis 7 hónaposomról! :D
Bocsánat sok leszek! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

anitapo20
 
 


Jajjj már voltunk lent sétálni is Blankával,és Éviről még semmi hír... :roll: Remélem már babázik....Nem értem hogy ha hajnal fél1kor folyt el a magzatvize akkor miért csak 6ra kellett visszamenni a szülőszobára neki?? :shock: :shock: Nekem este 8kor folyt el,Blanka buksija is detto mint Domié övé is nagyon fent volt,de én 23.00-tól már ettől függetlenül oxitocinon voltam,és 6óra alatt meg is lett Blanka...Szóval nem értem Évi dokiját.Mert ha ugyanígy tenne,Évi már babázna...De nincs még sms szóval szegénykém valószínű még javában szenved...Drukk++++++++++++++++++

Anita: édes a kis 7hónaposod!!Utólag is boldog névnapot neki! :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Csajok légyszi kattintsatok Blankára a picibabán!!!Légyszilégyszilégyszilégyszi!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :wink: Köszi!!! :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok

Kép
kriszpiri
 
 


Üdv itthon kriszpiri!!!De jó hogy hazaértetek!!!Hogy vagytok?Valamit mesélj légyszi a köszönésen kívül! :) Kaphatunk egy képet a kislegényről? :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok!
Kriszpi: Gratula!!!! De jó neked!!! Én is már alig várom, hogy itthon legyek a kisfiammal!
Évi nem gyenge , hogy megszenved...
De mostanra már csak babázik!
Képzeljétek, kész a fiam szobája.!!
Megpróbálok képet feldobni róla! :D
Kép

KépKép

Viki
viki23
 
 


Kép a hálószobánk ugyan ilyen csak bordó!

KépKép

Viki
viki23
 
 


Kép 31. hetesen

KépKép

Viki
viki23
 
 


Kép Ti még nem is látátok...

KépKép

Viki
viki23
 
 


Szia Krisz!

De jó, hogy már otthon! Mesélj milyen Milán baba ? Kérhetünk róla képet? Mégegyszer nagyon gratulálok! :D :D

anitapo20
 
 


Piri
üdv.képet,képet,képet,képet :)

Levi nagyon helyes kispasi :) :) :) )

Viki
te tudsz mindent :)

hát Évi remélem már túl van rajta,mert ..............................
Vendég
 


Anita!
Nagyon tündéri a kisfiad!!!!Máskor is hozhatnál képet róla! :wink: Én legalábbis örülnék neki :lol: :lol:

Krisz!
Üdv itthon!!!És gratulálok mégegyszer!!!Képet,beszámolót mindent akarok!!!!!!

Viki!
Babaszoba tök jó!Pocid szépen alakul már!!!Esküvői fotót köszönjük!!!!Talán 1et láttunk...de azon nagyon messze voltatok!Esetleg dobhatnál még egész alakosat,ahol látszik a szép ruha :oops: :lol:

Szerintem nem baj ha csak 6ra ment a szülőszobára...bár ki tudja,lehet elöbb is lejutott :wink: Azért ő már mióta a kórházban van,biztos olyan helyen ahol figyelnek rá stb,nem feltétlen kell a szülőszobára sietni...főleg ha fájásai sincsenek(mint nekem...)és a baba sincs lenn(mint nekem :roll: ).Majd megy magától minden,felesleges rögtön bolygatni :wink: szerintem :lol: :lol:

És rólunk 2 kép tegnapról.Iza 8 hetes és 4620g!
Engem ne nézzetek,zombi vagyok!!!

Kép itt már jobban
Kép beájultunk

annus11
 
 


Annus: Nagyon helyesek vagytok!
Lekri: Sikerűlt :D Kép Itt talán egy kicsit látszik a ruci

KépKép

Viki
viki23
 
 


Annus
Iza nagyon szép :) :) :)
nekem már nagyok a fiúk:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép én a Vikiék esküvőjén:)
Vendég
 


Köszönjük az esküvői képeket :lol: mindkét menyasszonyról :wink: :lol: :lol:
Attól h nem épp tegnap születtek,nyugodtan tegyél képet a gyerkőcökről!!!!Nagyon édesek ők is!!!Látom korán kezdik a piálást :lol: :lol:

annus11
 
 


Évi mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon jok a képek,szépek vagytok és a gyerköcök is gyönyörűek :lol: :lol: :lol:

000kata
 
 


Sziasztok!
Szia Krisz!Majd mesélj milyen volt!A baba milyen nyugis?Pihenj sokat !Sok tejcsit és jó egészséget!
Éviről még semmi hir?
Ennyi ideig szerintem nem szoktéák hagyni a babát!Remélem minden oké!Remélem már eteti Domit!!!!!

Kép
mné zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?