Új privát üzeneted érkezett!

en meg vissza se olvastam :oops: faradt vagyok.
de van egy kerdesem:
a homeos bogyok felolvasztasa a vizben a bebi szamara eltart kb 10 percig. ma este adtam neki a Camomillat 15 percenkent, es maradt egy adag, mert sikerult elaltatni. azt felolvasztott allapotban meddig lehet felhasznalni?

aida. irtam privit.

jo ejt

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. en tudom. itt minden bolt tele van vele, mint korabban az anyak napjaval.

KépKép
KépKép
mush589

Solya! Nagyon jó lett a festés! Nagyon tetszik a gyerekszoba!
A gyerkőceid meg gyönyörűek és hihetetlen mennyire hasonlítanak!

Gabi! Jó utat és érezzétek jól magatokat!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!
Köszönöm a sok dicséretet! (Gabi: valahogy én is így vagyok vele, mindig mosolyognom kell, ha ránézek :) Jó utat Nektek! )
Aida: Szia! Mindig figyeltem, hogy mi van veletek és nagyon tisztellek a bátorságodért. Ez volt a legjobb döntés, amit hozhattál, az írásaidon is látszik, hogy felszabadultál azóta.
Noli egy tündér, boldog félévességet kívánok Neki!
Lyndee: Neked is köszi, Arninak boldog névnapot és hófordulót!
Enikő: Zsámbékon lakunk, már lassan hat éve költöztünk, két év múlva talán teljesen elkészül a házunk
Susy: Sajnos már csak utólag tudom írni, de utazóágyban mi mindig használunk légzésfigyelőt, úgy, hogy az ágy matracára (ami, ugy elég kemény) teszem a lapokat, arra pedig vagy egy vastag, összehajtogatott takarót, vagy egy külön matracot. Ez eddig bevált :)
Trombi, köszi neked is. Igen már pár utazáson túl vagyunk. Apa munkája miatt rengeteget utazik és amikor lehet megyünk vele. Peti járt már Ausztriában, Londonban, Dél-Angliában, Horvátországban, nemsokára pedig Brüsszelbe utazik.
Szeles: Büszke lehetsz a családodra és arra is, amit teszel értük. Zalán nagyon ügyes és örülök, hogy szépen javul a lába
Andy: Anyudat sajnálom, jobbulást neki! Próbálj erőt meríteni Regiből (Csodaszép leányzó! :) )
Cili: Mindig elámulok, hogy Dani milyen ügyes. Peti most kezd ugyanígy előrelendülni, de mindig felháborodik, amikor földet ér. :D
Solya: Szép lett a ház, a gyerekek pedig gyönyörűek! Köszi a ruha dicséretét, a talpam és a babakocsi kereke elkopott, mire megtaláltam...
Mush. Szia! Kincső egy napon született Petivel :D Ugye tudod, hogy nem vagy rossz ANYA, sőt...
Boci+Solya: Mi ajándékba kaptunk egy szobányi habtapit. Nagyon soknak a szélén vannak apró fognyomok :wink:

Bocsánat, ha sok voltam, nem írok mindig ennyit, csak most sok volt a lemaradás, a család pedig még alszik, hát kihasználtam...

Kép
iokka

Helyesírással kapcsolatban! Biztos az enyém is tele van hibával, mert mindig csak fél kezem van az íráshoz, a másikban vagy a gyerek van, vagy fejek. És legtöbbször nincs időm visszaolvasni, kijavítani, ezért nézzétek el nekem, ha hibás néha (mindig). :lol:

Manna! Ez a megbontott fal? ez lesz majd a nappali?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nana.

Egyrészt nem csak neked szólt Vera, hanem többen rosszul írják le ezt a szót. Másrészt nem baszogatóan és nevén szólítva írtam, hanem általánosan. Harmadrészt szerintem tök mindegy hogy hol vagyunk, de helyesen írni fontos. (Mert ezt olvassa más, így rögzül más fejébe stb.) Ja és szerintem ez nem egy olyan kardinális kérdés amin meg kellene sértődni, de ha mégis ennyire bánt akkor sorry, nem akartalak megbántani.

Enikő: Nem ez még csak a szomszéd lakás szétverve. Szerencsére mi még nem érezzük a felújítást. :D :D :D

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Hu de régen jártam erre... :oops: :oops: :oops:

BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓKAT MINDEN BABÓCÁNAK!!!!

Annyira volt időm, hogy visszanézegessem a képeket!
Csodaszép gyerkőcök laknak ebben a topikban! :wink:

Mi megvagyunk, elkezdtük a gyümiket eszegetni, de nem nagyon van oda érte, inkább cici kell neki...

KÖSZI MINDENKINEK AZ ANETT KÖSZÖNTÉSEKET!!!
és akkor egy féléves kisasszonyról képecske:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Iokka:
üdv köztünk, érezd jól magad körünkben! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush, köszönöm, hogy gondoltatok rám/ránk!

Iokka, Neked is köszönöm a Noli dícséretet és köszöntést! :)

Márti, a féléves kisasszonynak üzenem, hogy nagyon szép és csak így tovább. ;) Szép világos színű a szeme!

Manna, szerintem Verának -ahogy olvastam az írását- valahol máshol történt nem olyan jó és felidegesítette magát és olyankor már minden mindegy, minden bántó tud lenni én is tudom! ;)

Vera, nem tudom mi a gond -szinte biztos hogy nem az az igazi gond hogy Manna mit írt- de akármi is legyen remélem rendbe jön és nem kell rajta idegeskedned!! Ha esetleg nem annyira magán és van kedved kiönteni a szíved, hallgatunk!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja, ma jön látogatni Nolit az apja. Ez Noel miatt jó, de én annyira nem vagyok rá kíváncsi.. :? Amúgy is csak arra tudok gondolni, hogy most épp nincs semmi tennivaló kint anyunál, hogy most ráér? :evil: Hiszen múltkor azért nem jött a fiához, mert anyunál teraszt építettek. Csak azért adok hálát, hogy ezeket még Noli nem érti. Hű, most számoltam ki, hogy 10 hete nem volt itt az apja... :shock: Még jó, hogy most eszébe jutott megnézni ezt az édes kisfiút, aki úúúúgy hiányzik neki!! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Állati irigy az utazókra... :lol:
Kár hogy romlik az idő, de talán a hét elejére már megjavul...

Boldog félévet minden kis érintettnek. Annyira jó, hogy majdnem minden napra jut egy ünnepelt...

Aida kérdezni akartam már, hogy a közeletekben nincs fősuli vagy egyetem ahová átíratkozhatnál? Nem lenne könnyebb?
Marhára hiányozhat neki, ha majd 3 hónapja nem látta... :shock: :shock:

Enyém apa most ment ki a kislányához, ő lelkiismeretes és minden hónapban egyszer kimegy...

Kép

Kép
dcili81

Cili, látta, mert én felvittem Noelt és bementem a céghez. ;) Akkor látta fél órát, utána fodrászhoz kellett mennie! :D Fősuli van itt is, csak itt nincs olyan képzés, amit én tanulok. Most már ha törik ha szakad, jó lenne megcsinálni a műszaki fősulit.. :roll: Úgy érzem, sikerülni fog! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja pláne azért is, mert kiírták azt a szakirányt (Elosztott alkalmazások fejlesztése), amire én tavaly felvételt nyertem!!! Így nem kell újra szakirányosodnom, hanem folytatom, mintha mi sem történt volna, ráadásul azon a szakirányon, ami engem annyira érdekel is! Amúgy ez nagyon ritka, hogy egymás utáni évben ugyanazt a szakirányt kiírják megint! :D Juj, nagyon örültem, amikor megtudtam. Úgy néz ki, valamiben még nekem is van szerencsém. :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én kívánom, hogy tényleg sikerüljön!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Itt viszont szüleimnek annyira nincs szerencséje.. :evil: Apum munkanélkülin van, úgy volt lesz munka, de most úgy néz ki mégsem... Ráadásul már nem is kap csak havi 40ezer Ft-ot! :shock: Anyum meg háztartásbeli. És minderre tegnap elromlott az asztali gépük. Megnéztem, de több mint valószínű alaplap hibásodott meg az meg bizony pénz. :( Ráadásul most szó szerint 4-en (anyum, apum, Noli, én) élünk itt havi össz. 80ezer Ft-ból! :shock:

A gyerek apjától múltkor rákérdeztem, hogy megveszi-e a tápszert egészségpénztárra. Azt mondta igen, nagyon remélem így is lesz, mert a tápszer is drága mulatság ám, nem fér a keretbe már lassan! :evil:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="dcili81"] írta:dcili81n kívánom, hogy tényleg sikerüljön!!!!!

Köszönöm! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
köszi, családi örökség :lol: Páromnak van ilyen szemeEgyébként mindenki azt mondja, hogy kiköpött apja. :lol:

NOLINAK BOLDOG FÉLÉVESSÉGET!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ilyenkor az önkormányzat nem tud valami segítséget adni?

Kép

Kép
dcili81

Hu, nem semmi én egy napot ha nem látnám a gyerekeim bele pusztulnák :shock: 10 hét, és nem látta volna ha nem vitted volna be a céghez?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida szerintem menj bíróságra gyerektartás végett...
Csikarj ki belőle annyit amennyit lehet!

Kép

Kép
dcili81

Cili, elvileg aug. 1-től lesz valami igényelhető támogatás.. Azzal bepróbálkozunk majd. Egyszeri 20-50Ezer Ft közötti összeg. Az is jó lenne. Gyerektartást közös megegyezés alapján akarom... Nem akarok minél többet kiszedni belőle, egyszerűen én nem az a fajta ember vagyok. Tudom, ő is kicseszett velem meg Noli érdeke meg stb. de nem éri meg hogy utána hónapokig azt hallgassam, hogy elszegényítettem. Nekem az nem kell. Így is már hányingerem van olyanokat képzel rólam (az anyja hatására) én nem akarom még alá adni a lovat, pláne, hogy nagyon nem az a fajta ember vagyok. Ha viszont nem lesz közös megegyezés, akkor úgyis megyek, mert azért ezek Noli érdekei... De most megbeszéljük reményeim szerint, hogy mikor megyünk bíróságra a papírért.

Márti, köszi a köszöntést! A párodnak meg akkor nagyon szép szeme lehet! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jaj pedig muszáj lesz a sarkadra állni, márcsak Noel miatt is!
Légy kemény és határozott!!!!! :wink:

Kép

Kép
dcili81

Na bocsánat, de én sem tudok helyesen írni! :cry: :cry: :cry:

Vera: az előző oldal legtetején én is így írtam! :? :? :? És én is utálom, főleg egy olyan altatásos mizéria után ami volt!!!! :cry: :cry: :cry: Meg legtöbbször ugye gyerek a kézben, és csak 1 újjal írogatok a bevált 10 helyett! Így nem tudok annyira figyelni!!!

Na lelépek!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gyermekem ezt őrjöngte tegnap elalvás helyett...

http://www.youtube.com/watch?v=Ujtr1x2nkHs

Kép

Kép
dcili81

Márti - tényleg apja-lánya, mikor megláttam ezt a képet, amit most raktál fel, rögtön az apja fotója ugrott be. Eddig nekem még nem tűnt fel, hogy ennyire egyforma a szemük.

Kép
trombibébi

Cili:
Danidat megzabálom!!!Nagyon ügyi!!!! :lol: :lol: És milyen kitartó!!!!Nem hagyja magát! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Cili - nagyon jó a videó! Jót nevettem rajta, még a férjem is beszállt:)
És nagyon ügyes Danid!

Kép
trombibébi

Trombi:
igen, és milyen büszke rája! :lol: Csak úúúúgy dagad a mája amikor mondják neki, hogy a lánya rá hasonlit :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszike... :oops: :D

Most is éppen a rumbatököt rázza..., kitartóan... :lol:

Anett csudaszép!

Kép

Kép
dcili81

Trombi:
jók a nyaralási képeitek! Panka nagyon ügyi. Nem érezte, hogy idegenbe van?
Anettet ha elviszem anyumhoz csak nézelődik nagy kerek szemekkel, érzi, látja, hogy idegen helyen van, még vakkantani sem mer. Aztán megszokja egy idő után, de mikor hazaviszem láthatóan fellélegzik, hogy végre otthon... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Akkor feltelszek egy apa szemes képet :lol: :lol:
Itt Anett olyan kis fiusnak néz ki :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Boldog félévességet Nolinak!!!

Saja én sem tudok helyesen írni, de igyekszem! Erről az egyelőre dologrol engem apa világosított fel kb. egy hete :oops:

KépKép
jurmine

Fmarti! Nagyon szép Anett baba!
Húúúúúúúúúú, tényleg mennyire hasonlít a férjedre!
Huniban is mindig gyönyörködöm! Azok a fürtök....

Aida! Noelnak boldog fél évet! Szorítok neked! Hogy sikerüljön a sulit megcsinálnod és találkozz egy rendes emberrel, akivel boldog leszel és a Noelt sajátjaként szereti majd! Sajnos a volt párod tljesen reménytelen estet még apaként is!
Ja és szerintem ne finomkodj vele, amit Manna tanácsolt inditsd el és annyit kérjél, amennyi neked jár, neked a Noel felnevelése ennél ugyis sokkal többe fog kerülni és nem magadnak, hanem a közös gyereketeknek kéred.
Azt a pénzt, amit az autóba beletettél semmiképp ne hagyd!

Cili! Mekkora a házatok? Elég ennek a gyereknek? :lol: :lol:
Levente ennyire soha nem volt felpörögve, még a lába sem áll meg egy másodpercre sem. És ez tényleg igaz, hogy a legdrágább, szerintünk legklasszabb játékok is le vannak sz@..a és a műanyag palackok, fakanlak, tusfürdős flakonok, műanyag edények tovább lekötik a gyerkőcöket.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Noelnek és Arninak BOLDOG FELEDIK ÉVET!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Enikő azt hiszem nem lesz neki elég... :shock: :? :D

Egyelőre ( :lol: ) nem is kap drága játékokat, majd ha már ténylegesen játszik vele..., mostanában úgyis csak dobálja az összeset... 8)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!

Boldog feledik évet az érintetteknek!!!!!!

Cili:Dani nagyon ügyi!

Márti:nagyon gyönyörű Anett,és kiköpött apája :lol:

Aida:exed már tiszta kabaré... :roll: szerintem is menj bíróságra!!
Az ember ép ésszel fel sem tudja fogni hogy lehet ilyen egy szülő.

Nálunk szakad az eső,gyerekeim meg vannak őrülve,lehet kiteszem őket az esőre :lol: :lol: és tök hideg van,basszus tegnap meg meg lehetett dögleni... :roll:

Kérdés:védőnőm azt mondta hogy próbáljam meg Olcsinak úgy adni a kaját hogy délelőtt gyümi,aztán délután meg krumpli.namár most mi még nem is tartunk a krumplinál,csak gyümizünk még,a másik meg az hogy ha ennyiszer adok neki kaját akkor nem fog leszokni a ciciről?Mert azt nagyon nem szeretném.szerintetek?

solya051020
Káld

Solya nem fog leszokni!
Danim már mindenfélét eszik, és mellette cicizik is... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Boci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak egy szóról volt szó. Na ne má. Meg ne bántódj, kérlek! Altatásos mizériában mindenki írjon fonetikusan!!! :D :D :D

Kép
mannababoca

Cili! Halalra rohogtem magam Danin. nagyon nagy kope!!! :lol: :lol: :lol: Hozza kepest Kincso a nyugalom szigete.
Nala ez, amikor kicsit fel van porogve, EGYELORE :wink: :
http://www.youtube.com/watch?v=TSu9whKVztU

Boldog felevest Nolinak es Arninak!!

Iokka. udv koztunk! hanykor szuletett Petid? Nagyon huncut a kepeken!

trombi. nagyon jo lehetett a nyaralas es szuper, hogy Panka jol vislete! jok a kepek!

Berni. gyonyoru Zsofid! sajnalom, hogy nem volt tul jo a "pihenes"!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.20 13:34-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Mush azért Kincső lábmunkája se semmi....

Kép

Kép
dcili81

Másfél órát aludt, most kelt, még kki sem nyíltak a csipái de már a flakont nyüstöli... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Cili. na ja. amikor pelenkazom, akkor en kapom azokat a rugasokat! :? :lol: Kincso is elkezdett szemezni a flakonokkal. :wink: O meg alszik, mar 1 oraja! :lol: :lol:

solya. jok a kepek es jok lettek a szinek!

tegnap meg csak egy potty volt Kincson inyen, ma mar egy csik. szoval remelem mostmar par napon belul kibujik az a fogacska. nagyon nehezen viseli. a bal egyes lesz az. mar faj a melbimbom. valahogy mashogy szopizik az elmult par napban.
reggel apa adta neki a hamit. sok sargabarack egy pici nektarinnal. holnap csak sargabari, aztan meg nem tudom, hogy hetfon mivel keverem. amelyik a legszebb, legpuhabb gyumi lesz itthon. talan korte.
ma delutan kiprobaljuk a bebirizst is. meglatjuk, hogy jobban alszik-e tole.

marti. Anett baba gyonyoru! milyen erdekes, hogy ezek a lanyok mennyire apara hasonlitanak! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Nálunk újra csend és nyugalom van, nagymamázás után vendégjárás előtt vagyunk.
Cili: Még abban is el lehet fáradni, ha nézi az ember, hihetetlen mennyi energiája van Danidnak :D Remélem ez után már nem kellett sokáig altatni.... Egyébként nálunk is sláger a flakon, zacskó, újság
F.Marti: Köszi neked is. Nagyon szép családod van és hát a fiad loknijai......
Mush: Szia! 14 óra 10 perckor született, a Sote II-n

Kép
iokka

mindenki lelepett?

KépKép
KépKép
mush589

No, elment az apuka. Kellemes csalódás ért, megvette Noel 1,5 havi tápszer adagját, vett neki egy kisruhát, egy csomag pampers pelust, babavizet meg fültisztítót is. :) Úgymond ezzel legalább "gyerektartást" adott most és elég sokba is került (pláne hogy a csak a tápi volt 11ezer Ft :shock: ) én nem is tudom hogy vettem volna meg. Mondjuk írt fel a doki vmi olcsóbb fajtát is, szerintem ezentúl olyat iratok, több mint felével olcsóbb a Nestle-nél. Ha Noli nem lenne bukós még ennél is olcsóbb lenne. :( Nekem ez most nagy segítség volt!!!

Gyerektartásról is esett szó, hétfőn megyek a bíróságra itt Orosházán és kérek időpontot (gondolom így kell :roll: ) aztán 2-3 hét múlva ha lejön elmegyünk együtt és aláírjuk a papírokat. Közös szülői felügyeletet emlegetett, de én abba nem megyek bele, arról mindenhol azt olvastam, hogy hosszú távon nem jó és csak a káosz van belőle. Mindenesetre remélem pár héten belül tisztázódik a dolog.

Kérdezte, hogy amikor anyuja kimegy külföldre 2 hét múlva, akkor hajlandó vagyok-e addig odamenni hozzá a gyerekkel. Hát nem tudom, igazából nem mondtam nem-et (igen-t se), lehet jó lenne Noelnak és legalább nekem sem kéne addig azon aggódnom, hogy mikor jön anyósom és rak ki onnan. Bár lehet ez rossz ötlet, hogy odamenjek. De lehet Noelnek jó lenne. Nem tudom mi lenne a jó.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja Noli nevében is köszönöm a köszöntéseket!

Arninak pedig én is boldog 6. hót kívánok!
:lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eltűntetek? :roll:

Kis félévesem :D
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nahh

én eleve ugrok ha kijavítanak mert engem totál nem érdekel hogy ki hogy ír itt. És pl az nlc-n is nem is egyszer kijavítottak és emiatt már ott is bepöccentem. Megint mondom ha valakinek nem tetszik ahogy írok ne olvasson. fogadjatok el engem így ahogy vagyok. Nem mindig tudom kijavítani az írást.
És nem haragudtam meg rád manna csak nem szeretem ha megemlítik ezt a dolgot ennyi.

a rossz dolog meg tegnap az hogy ugrott 150 ezrünk amiből lett volna a költözés meg a festés meg ilyesmi. Tudom megint pénz de számítottunk erre de a férjem rohadt főnökei megfúrták a dolgot. Levettek neki egy évet a munkaviszonyából pedig 30 éve dolgozik ott náluk és emiatt nem kapta meg a törzsgárdáját míg mások meg igen.

Szóval totál nem izgat ez a helyesírási dolog.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hát ez nem jó hír Vera. :( :evil: Sajnálom!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hahó

csak kis időm van.

visszaolvastam de sokat reagálni nemtok.

zöldi juni 3 vasárnap??

solya: ha téleg ez a baja anyumnak addig nem állok meg mig ki nem deritem h örököltem-e v vmi!

amugy nemtom miért de tök soxor fájnak az izületeim. már irtam eccer aszem h a lábfejem fájogat de már a kézfej is:( nemtom h attól-e h emelgetem a babát v mitől lehet.

anyum du.ra kicsit jobban lett de ezt nem kiabálom el mert hetek óta ez van h egyik nap ilyen másik olyan.

amugy ma én is szarul voltam voltunk dédimamánál mingyá dobok képet és a kocsiban hazafelé hányinger meg szédülés (ok elég kanyargós az ut) meg egész nap csak aludtam volna:( remélem csak vmi front..

na megyek is

vera remélem azért sikerül ettől még költözni időben! ne hagyd h elvegyék az örömöteöket!

márti anett annyira szép igazi lányos baba!

cili én is mutattam apának a videót jót nevettünk:) dani nagyon kitartó fiú! és csak ámulok mert regi még mindig csak kézzel nyomja ki magát pedig idősebbnálatok!

na és akkor a combos fotó dédivel ma:)

Kép

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?