Jó reggelt!
Köszönöm a sok dicséretet! (Gabi: valahogy én is így vagyok vele, mindig mosolyognom kell, ha ránézek
Jó utat Nektek! )
Aida: Szia! Mindig figyeltem, hogy mi van veletek és nagyon tisztellek a bátorságodért. Ez volt a legjobb döntés, amit hozhattál, az írásaidon is látszik, hogy felszabadultál azóta.
Noli egy tündér, boldog félévességet kívánok Neki!
Lyndee: Neked is köszi, Arninak boldog névnapot és hófordulót!
Enikő: Zsámbékon lakunk, már lassan hat éve költöztünk, két év múlva talán teljesen elkészül a házunk
Susy: Sajnos már csak utólag tudom írni, de utazóágyban mi mindig használunk légzésfigyelőt, úgy, hogy az ágy matracára (ami, ugy elég kemény) teszem a lapokat, arra pedig vagy egy vastag, összehajtogatott takarót, vagy egy külön matracot. Ez eddig bevált
Trombi, köszi neked is. Igen már pár utazáson túl vagyunk. Apa munkája miatt rengeteget utazik és amikor lehet megyünk vele. Peti járt már Ausztriában, Londonban, Dél-Angliában, Horvátországban, nemsokára pedig Brüsszelbe utazik.
Szeles: Büszke lehetsz a családodra és arra is, amit teszel értük. Zalán nagyon ügyes és örülök, hogy szépen javul a lába
Andy: Anyudat sajnálom, jobbulást neki! Próbálj erőt meríteni Regiből (Csodaszép leányzó!
)
Cili: Mindig elámulok, hogy Dani milyen ügyes. Peti most kezd ugyanígy előrelendülni, de mindig felháborodik, amikor földet ér.
Solya: Szép lett a ház, a gyerekek pedig gyönyörűek! Köszi a ruha dicséretét, a talpam és a babakocsi kereke elkopott, mire megtaláltam...
Mush. Szia! Kincső egy napon született Petivel
Ugye tudod, hogy nem vagy rossz ANYA, sőt...
Boci+Solya: Mi ajándékba kaptunk egy szobányi habtapit. Nagyon soknak a szélén vannak apró fognyomok
Bocsánat, ha sok voltam, nem írok mindig ennyit, csak most sok volt a lemaradás, a család pedig még alszik, hát kihasználtam...