Új privát üzeneted érkezett!

Gégéé: írtam privit

KépKép
ancsi_pancsi

Réka baba is tud közlekedni :lol: Olyan édes vigyora van :lol:

Matyi is az előbb befarolt az ágy alá, így:
Kép

8 hónapos :lol:
Kép

KépKép
winchi

na most meg elaludt a habtapin... pedig húzni akartam az alvást, mert hamarosan megyünk Fehérvárra és hogy a kocsiban aludjon. Anya tervez gyerek végez :lol:

Szösz én kb a 150 mili főzibe teszek egy púpos evőkanál darált főtt husit.

Ma cukkinit kapott Matyi az elsőt amit leszedtem a kertből :lol: olajon megdinszteltem egy kis metélőhagymát, rádobtam a kockára vágott picit lesózott cukkinit és egy kis friss kaporral megszórtam, összepároltam, bele az előre elkészített husiadag, turmix és kész. Ízlett neki :lol:

Voltunk méreckedni 7,86 kiló és 73 centi

KépKép
winchi

Én teszveszeltem Úszóbugyit Írisznek.3 rétegű középen gumis,hogy semmi ne follyon se be se ki.Új teljesen,cimkés.
Kép

Ancsi aranyos vagy hogy aggódsz értem,de nem tartom be annyira szigorúan a 90 naposat.Annyi hogy kenyeret már jó pár napja nem eszem,és 4 kor eszek utoljára,mikor apa megjön.reggelire csak gyümi,és répát rágcsálok délelőttönként.De már lement 1 kiló!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Vettem Matyinak úszógatyót a tescoban 1300 pénz volt, ez is több rétegű. Szösz néztem csajosban is jók vannak 1300 a bugyika és 1700 a dressz.
Úszógumi sajna nem volt a múltkor megnéztem de nem vettem most meg már hiába kerestem...

KépKép
winchi

Sziasztok!!

én úszógatyókat a falköz turiban vettem, kb. átlag 100 ft-ért darabját, kilóra adják, vannak fecskék, szárasak, simák és betétesek is, legutóbb pl. egy cundásat vettem neki, uaz újonnan 1800 pénz, és hozzzáteszem ezeken is rajta volt a cimke, szval érdemes oda is benézni, mert rengeteg van!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Winchi: Matyinak nagyon jól áll a kék szín! :D Ő nem eszi meg a habtapi darabjait? Rékának állandóan a szájában van, nem győzőm kiszedni belőle. Amit főztél Matyinak ebédre, én is megettem volna! :D

Úszópelus, úszóbugyi - mi a különbség? Kell mindkettő? Bocsánat, de buta vagyok. :cry:

Babafőzelékeket szoktatok lefagyasztani? Vagy mindennap főztök?

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok,

Én biza csodálkozva nézek most erre az úszóbugyi témára :shock: :lol: .

Csajok azért jöttem, mert irtóra szégyellem magam, ma nagyon bunkó voltam az orvosi rendelőben :oops: :oops: :oops: , én értem be utoljára, de "pofátlanul" bementem mindenki előtt, amiből a végén csak másik időpont kérése lett, de akkor is! kövezzetek meg!!! ilyenkor olyan lelkifurdim van!!

Matyi még mindig tündérpofa, annyira bííírom!!!

Sarmon: drukkolok Neked a fogyikúrához!! ügyes vagy nagyon!!! én most még nem hiszem, h bírnám :oops: :cry: ...

Szép napot!
Vica
wicca

Boldog Hófordulót a babókáknak!!! Emmuli is már fél éves?!?!? :shock: :shock: anyám hogy repül az idő!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!

Wicca idejössz képek nélkül? :lol: ejnye bejnye :lol: Hogy vagytok? Bálint is biztos nődögél szépen :lol:

Naspi ez jó ötlet legközelebb megnézem a fal közben, ahol én kerestem turikban ott nem volt.

Matyi nagy munkában van: Kapott egy homokozókészletet, van benne kishajó is, azzal van próbaúton a nagyágyon :lol:

KépKép
winchi

[quote]n írta:em eszi meg a habtapi darabjait? Rékának állandóan a szájában van, nem győzőm kiszedni belőle.

AZONNAL ragaszd le hátul ragasztószalaggal,és akkor nem tudja kiszedegetni!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Olvasom,hogy be szándékoznak vezetni a "nagyok",úgynevetzett családi bölcsit.3 közelben lakó gyereket lehet fogadni a saját otthonba,és még állami támogatást is adnak amellett hogy a szülő is fizet x összeget rá.
Én bevállalnám.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Winchi,voltál már a falutokban az Orsi turiban?Ha igen,vélemény?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hello Lányok!

Winchi: Matyi nagyon jól néz ki az ágy alatt! :D Édi a sapija is.
Dorka is szereti a tökfőzit. Én is így csináltam neki, de amikor kész lett még egy kis natúr jogit is tettem bele, szereti nagyon. Tegnap meg gyümiszósz volt krumplival, meg husival. Az is ízlett neki...

szosz: Dorka is minidig kiszedegeti a haptapit, így én eltettem neki későbbre, mikor már lesz annyi esze, hogy nem eszi meg. Eszembe sem jutott, amit Sarmi mondott, hogy ragasszam le......

Sarmi: azért én aggódok érted, ha nem baj! :) :) :)
Akkor csak ügyesen, okosan a diétával!!!

Wicca: kérünk képet Bálint babóról.

Lányok, nekünk van ilyen liberós úszópelus, úgy kaptuk, egy ismerőstől, ők már kinőtték, és megmaradt egy fél csomag, de az akarom kérdezni, hogy az nem ázik át a vízben? Annak is pelenka anyaga van. Hülye vagyok???? És ez a bugyi Sarmi??? Nem ázik át? Vagy ez hogy működik???

Nem rossz dolog ez a családi bölcsi. Most állítólag nálunk is lesz jövő szeptemberben itt az oviban egy bölcsis csoport. A polgármesterünk sógornője mondta, ő pont csecsemőápoló. Állítólag kapnak támogatást. Nekünk jól is jönne, mert ugye Dorcsi jövő júliusban lesz 2, és azt hiszem muszáj lesz visszamennem dolgozni, (főleg, ha megmarad a munkahelyem) mert sajna apának is már kevesebb a fizuja a válság miatt. Na, meg az a huszonpárezer forint gyes nem lenne elég még pelenkára sem.... :(
Annyira sz@r ez az egész. Az ember hiába tervezget, meg családot alapít, nem támogatják a családokat, sőt, még alánk is tesznek egy lapáttal. Bezzeg a gazsicsaládokat azokat aztán támogatják...áááááááááá nem is idegesítem magam ezen.

KépKép
ancsi_pancsi

Sarmon én is láttam, hogy van új turi soponyán de még nem voltam, és nem ott lakunk ám, hanem eggyel messzebbi faluba :wink: :lol:

A habtapit Matyi is szétszedi és megeszi, egy részét már beleragasztottam a figuráknak de még nem mindet. De eszi a szélét is sőt a szőnyeg sarkát is attól rosszul vagyok :shock: A múltkor is azt hittem tisztaság van porszívózás után leraktam a szőnyegre és egy csomó szöszt szedett össze, már nem tudom hogy takarítsak, hogy ne találjon semmit...

Úszópelus: Utánaolvastam a neten meg megkerdeztem egy ismerősöm aki szokott úszást oktatni és az lett a végeredmény, hogy az eldobható úszópelusból is kiázik a pisi meg magába szívja a vizet. A bugyikák is áteresztik a pisit meg a vizet csak a nagy dolgokat fogják meg. De ha bekkakkant a gyerek akármelyik szuper úszópelusba akkor is menekülni kell vele kifelé a vízből.
Ezért lett az én választásom inkább a könnyebb és többször használható textil úszópelus, így nem láttam értelmét az eldobhatónak.

KépKép
winchi

A magánbölcsin én is elgondolkoznék ha saját házunk lenne, jó biznisz lenne.
Elvileg nálunk is lesz bölcsicsoport, Matyi menne ha két éves lesz, sajnos nekünk is a pénz miatt.

Barátnőm a franciáknál ment férjhez és ott csinálta, hogy vigyázott más gyerekére is ez a rendszer ott már működik. Komoly elbírálás volt, hogy megfelel e a lakásuk gyerekek fogadására még az ajtón lévő festéket is bemérték, hogy mennyire mérgező :shock: Amikor a sajátját oda szülte eszükbe sem jutott, hogy ilyesmit bemérjenek.

KépKép
winchi

Ancsi,ez olyan fürdöruha anyagből van amit mutattam,3 rétegű,középen gumi réteg ami nem engedi be a vizet,és nem engedi ki a pisit.Olyan amit winch is ír.
Winch azt hittem Soponyán laktok... :oops:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Utólag is boldog hófordulót a bébiknek! :D

Habtapi: én annak idején kiszedegettem belőle a nagyon apró darabokat, azok a minőségen nem rontottak, de így tuti nem lehetett baj. (mondjuk én fulladásfóbiás vagyok... :oops: )

Úszópelus: Lilivel jártunk babausziba és ő kapott textil bugyikát, de sajna sehol sem találom :oops: Lehet, hogy valakinek kölcsönadtam, de nem emlékszem. Én egyébként az eldobhatót is fel szoktam 2-3-szor használni, megszárítom és újra felhúzom. :oops:

Matykó naggyon édes, az a nézés a babakocsiban... 8) Teljesen elolvadtam. :wink:

Szösz, Réka meg milyen kis huncut! :D Tegnap megint láttalak a belvárosban, egy másik anyukával voltál, én meg családdal így nem akartalak letámadni.

Ancsi: Dorka is nagyon édes a képeken. :D hajrá a jogsival, akkor már nincs sok hátra! :wink:

Naspi: Milónak jobbulást, bár remélem, azóta ki is heverte szegénykém...

Lara: Hannus egy tündér a képeken, látszik, hogy élvezte a strandolást. 8) Tőled nem szokták kérdezgetni, hogy nem akarod-e levágni a haját? Merthogy melege van tőle. :shock: Meg hogy erősödjön. Hát én örülök, hogy van szép haja a kislányomnak.

Wicca, Te kis "pofátlan" anyuka! :lol: Kérünk szépen képet Bálintkáról!

Nálunk zajlik az élet, hétfő óta Lili is itthon van, szokjuk az életet hármasban. Azért egész jól alakul. Most az a legújabb, hogy Lili egy csomót szeretne Natival játszni, felülteti, karba veszi, tornáztatja, csak a pici hamarabb megunja, mint a nagy és nagy nyügi a vége általában. De azért így is sokat segít, meg úgy meg tudja nevettetni, csak úgy gurgulázik Nati a kacagástól.

Képzeljétek, a Kisasszony hétvégén kilopott a kezemből egy cseresznyét és elkezdte szívni a levét. Csak azt vettük észre, hogy tiszta olyan a bodyja. :shock: Megkönyörültünk rajta és kaphatott cseresznyelevet - amúgy nem merek adni neki csresznyét, mert puffaszt. De simán eszik minden gyümölcsöt, új íznél az első kanálnál elfintorodik, de aztán nyeli szépen. Még semmit sem utasított vissza. Na meg is látszik rajta, jó kis sonkái vannak. :lol:

Csajok, szed valamelyikőtök Cerazette-t? Én Lilivel szedtem és nem volt gond, de most kéthetente vérzek tőle - vagyis kb. peteéréskor is újra megjön. :roll: Tudom, hogy elvileg lehet vele vérezgetni, de nem vagyok tőle boldog. Mondjuk úgyis mennem kell a dokihoz ebben a hónapban, majd megkérdezem. Mindenesetre a havi egy sem egy leányálom, nemhogy kettő. :?

Na, megyek körmöt lakkozni.

Jó éjt,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka: Sajnálom, hogy nem vettelek észre! :( De ha legközelebb talizunk szólj már rám, mert én annyira béna vagyok, hogy senkit sem veszek észre! :cry: Én is szedem a cerazettet, nekem nincs vele gondom. Lilivel mennyi ideig szedted? A dokim azt mondta, ez kb. 6-8 hónapig biztonságos, és mindjárt ott tartunk.

Szösz

KépKép
szosz

Jó reggelt!

Nem tudok aludni apjuk kiment horgászni és Matyi is evett már 5kor de még durmol.
Tegnap jól elfáradt elmentünk Újvárosba az élményfürdőbe.
http://www.aquantis.hu/
Ajánlom mindenkinek nagyon jó volt! :wink:
Matyi hihetetlenül élvezte, most volt először hogy ekkora vízben volt, amikor bementünk jól körülnézett meglátta a vizet rögtön mondta hogy hú-hú :lol: Az első merülésnél sem volt egy csepp félelme sem végigvigyorogta az egészet :lol:
Kép
apával
Kép
úgy élvezem én a strandot :lol:
Kép
A babáknak csempézték ilyen színesre, imádta, lökte magát oda a falhoz és simogatta :lol:

KépKép
winchi

Halihó!!!!

Mennyi gyönyörű babó. És mind imádja a vizet.

Hétvégén voltunk a Balatonon, de annyira hideg volt a víz, hogy Niki rögtön libabőrös lett. Mikor leraktuk az Balcsi szélére, hogy a lábát nyaldossa a víz, Ő előrevetette magát egy fejessel. Már nagyon várom, hogy tényleg fürödhessen.

Úszópelus, úszógatya- Vettem úszópelust, mit mondjak nem értem a lényegét, mert feladtam rá, aztán mikor felvettem az ölembe, én kapta a pisi nagyját. A béléses fürdőruci, azt hiszem jobban vizsgázott nálunk.

Lent aludtunk a nyaralóban, Niki külön szobában, utazóágyban, de egy szava sem volt. Szerintem ennek a gyereknek teljességgel mindegy hogy hol van, csak a báránya legyen vele :)
Mindjárt hozok képeket.

KépKép
bende

Kép

Huncut...

Kép

Anya egyet beletesz én meg kettőt kiveszek...

Kép

Kép

Kép

Érted már...?!

Kép

KépKép
bende

Winchi! hol van pontosan ez a fürdő? Én vagyok béna, vagy tényleg nem írják a pontos címet!?

KépKép
bende

Sziasztok Lányok!

Bende:Winchiék itt voltak:

Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

2400 Dunaújváros, Építők útja 7/A
Levelezési cím: 2401, Dunaújváros, Pf. 591

Ha jól tudom ez a fürdő pár hónapja nyitott.
Nagyon helyesek vagytok a képeken :D :D :D Örülök hogy Niki ilyen ügyesen aludt a nyaralóba :D mi se mertük Hannust betenni még a balcsiba de a csónakozás nagyon tetszett neki :D
Mi huggies úszópelust használunk nekünk eddig nem folyt ki a pisi az úszáson vettem neki olyan 3 rétegü kisnacit na abból mindig kifolyik a pisi :roll: Niki már lépeget?

Winchi:Látom sikerült venni úszógumit,nagyon jók a képek :D :D :D látszik hogy Matyi hogy élvezte :D :D :D Hannus tegnap Anyuéknál pancsolt nagyon tetszett neki :D

Katinka:Hannus haja egyszer le lett vágva hátul is mert ott nagyon vékonyka volt neki azóta nem sokat erösödött neki meg olyan dús hogy sok felnött megirigyli :lol: úgyhogy most növesszük neki.Natinak is nagyon szép haja van :D tölem nem szokták kérdezgetni eddig.

Képzeljétek Apa vett a Hannusnak triciklit úgy tetszik neki délelött el is mentünk vele a játszótérre nagy sikerünk volt :D aztán beletettem a homokba a Hannust most elsözör nagyon tetszett neki de még a pelusába is homok úgyhogy zuhanyoztunk egyet.Most alszik a drágám.

Szomorú vagyok mert nem sikerül eladni a telket még csak nem is érdeklődnek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: hogy lesz így házunk? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gégéé:Mi újság veletek?
Trundike is olyan régen volt már
Bende szoktatok találkozni Trundikével?
Vendég

Lara a gondolatolvasó.

Negyedórája hívtam fel Trundikét, hogy mi van vele. Azt mondta szervízben van a gépük, de amint tud jön. Bius most beteg 39 fokos láza van, Barnus oviban.
Amúgy jól vannak. Bocsánat, de most csak ennyi voltam. Niki kiabál.

KépKép
bende

A címet kösziiiiiii!

KépKép
bende

Szívesen :D Szegény Bius jobbulást neki!
Vendég

igen ez a címe az autóbuszpályaudvartól egy köpésre van, a strand mellett.

Bende ez a szivecskés kapucnis felső csuda jól áll Nikinek :lol: Nagyon helyes csajszi, látom a tölcsér neki is ízlik nálunk is sikere volt.

A úszógumi nagyon bejött Matyinak ahol kicsi volt a víz és leért a lába ott úgy kotort benne mintha kompban ülne pedig nincs is neki.

Pakolok holnap megyünk anyuékhoz Matyival mi maradunk is két hétig. hogy ennek a gyereknek mennyi cucca van... :shock:

Bende nálunk is Barnabás a lényeg ha ő ott van Matyinak sem gond az alvás, olyan édesen át tudja ölelni :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok lányok!

Tisztára zugolvasó lettem. Olvasom mit írtatok, de mire írnék mindig van valami.

Tök szuper képeket tettetek fel.

Winchi: Levinek ugyanilyen úszógumija volt, 3 nyarat bírt. Még tavaly is ebben fürdött, de akkor elszakadt az egyik pántja.

Ugyanilyen fürdőbugyikat nézegetek Dorcsinak, mint amit Sarmi vett. Még nem kaptam, így a jövő heti nyaralásra elhasználjuk a maradék eldobhatós úszópelust.
Azt még nem tudom hogy fér el a sok cucc a kocsiban. 5 napra megyünk, de rengeteg cuccunk lesz.

Hannus cuki lehet a triciklin! Dorcsinak is van, nagyon szereti.
Katinka: Dorkának is adtam már cseresznyét, csak meghámoztam.
Szösz: Én szoktam lefagyasztani babafőzit. 2-3 adagot csinálok egyszerre és megy a fagyasztóba. Így nem pepecselek mindennap. Bár mostanában úgy csináltam, hogy amit magunknak főztem, abból vettem ki neki mielőtt berántottam és főztem hozzá krumplit, vagy rizst. ( de eszeget már a mienkből is)
Ancsi: Te Dorkád is elintézi a fűnyírást? Enyém is! Nagyon szereti a füvet tépni.
Mindjárt hozok képeket is.
Vendég

Képkómás KépLevit követi Képmosónő
Vendég

Na most nézem, hogy a fűtépős kép meg lemaradt.

Lányok tanácsot kérek! Hogy írtsam ki a hangyákat a lakásból? ÚÚÚÚÚtálom őket. 2 hete jöttek elő, akkor kipakoltam az egész konyhát, mindent áttöröltem ecetes ronggyal, a konyhabútor alá 4 hangyacsapdát raktam, ahol kikapirgálták a fugát oda sütőport szórtam, aztán sót, de ma reggelre megint előjöttek. Most újból megcsináltam az egészet, de nincs valakinek ötlete ami végleg kiírtja őket?
Vendég

Hello Csajok!

Nálunk is betegség van, Dorka tegnap du. belázasodott. Annyira aggódtam, még nem volt sosem lázas, csak kis hőemelkedése volt az is az oltásoktól, meg nátha volt, de ez az első komolyabb betegség....remélem hamar elmúlik.
Gyorsan bevittük az ügyeletre, mandulagyulladása van. Alig akart enni, tegnap 39 fokos volt, mára már lement a láza, de kajálni nem nagyon akart ma sem. Most elaludt nagy nehezen. Apa alig bírt vele délelőtt, én vezetni voltam ő vigyázott rá.
Most egész jól ment. Kopp-kopp...

Biusnak jobbulást!!!!!!!!!!

mancsa: Biokill nevű permetszert használok a hangyákra, azzal permetezem körbe a lakást. Nálunk bevált. Elvileg emberekre ártalmatlan, itt a gazdaboltban vettem...
Édes Dorkád nagyon! A mosógépes kép nagyon tetszik...
nagyon érdekli mi??? Meg ez a királylányos harisnyanaci....
Enyém gyerek is füvet "nyír", gazol, meg minden kerti munka érdekli... :)

Winchi: tök szupi helyen voltatok. Matykó nagyon édes a képeken.

Bende: Niki is nagyon aranyos, már én is várom, hogy jó idő legyen, és mehessünk pancsolni.

Most megyek csajok, megnézem a kisbetegemet....

KépKép
ancsi_pancsi

Gyors jobbulást a kis mennyasszonykánknak, reméljük gyorsan legyűri a bacikat!

Mancsa az a mosónős kép zabálnivaló nagyon jó lett :lol: :lol: :lol:

Nekünk is valami bio porunk van a bogarak ellen de nem tudom mi a neve csak ennek is az a lényege hogy emberre nem veszélyes, mondjuk a gyerek azért ne nyalogassa fel :roll:

Megérkeztünk anyuékhoz, gyereknyúzás ezerrel, gyerek jól bírja... Csak az idő lett nagyon pocsék :shock:

KépKép
winchi

Winch hol laknak anyudék?
Jobbulást a kis betegeknek!
Hangyák itt is vannak... :shock:
néhány kép rólunk:
Kép Kép Kép esős idő esetén:
Kép my big family Kép kedvenc napozós Kép no comment:)
Ahol a lába van ott kéne lennie a fejének,és a nyuszi se direkt beállítás! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Anyany csomagolt és elutazott,
Nem írt egyetlen sort sem,
még annyit se, pá csajok...

Kicsi Zsófi nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!!!

KépKép
bende

szia Bende!
igen jöttünk!
ezer dolgom volt, csürűtörtökön nem is sétáltunk, csak boltba, délután és este pakolás, meg egy jó kis veszekedés éjszaka...
aztán szombat reggel jöttünk. sajnos nem volt időm írni, de lelkesen olvesok.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
most anyósnál, holnaptól az én anyámnál vagyunk.

Zsófi alig eszik a változatoksság kedvéért, de tegnap meglepett.
kínomban az ölembe vettem és úgy próbáltuk, hogy ők kanalaz.
hát próbálkozott egy csomó ideig, volt, hogy sikerült is, aztán amikor elfogyott a türelme, leveret az egész tányért a földre.

tegnap megtette az első két kis bizonytalan pici lépést is.
Vendég

szóval Matyi, Dorka, Irisz és a tesók is gyönyörűek!!!
ja és nikit sem hagyom ám le!
és köszi a skzülinapos köszöntést!!!
Vendég

Zsófinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! :D :D :D

Szösz

KépKép
szosz

Zsófi BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Sarmi a Dunakanyarban vagyunk, itt nőttem fel :lol: Ma pl Vácnál kompoztunk át voltunk a szigeten párom nagyszüleinél. Matyi a kompozást oda-vissza átaludta még nem érdekli a dolog.
Ritka sz*r éjszakánk volt valami nem tetszett a királyfinak, az új hely, a meleg, vagy a délutáni cseresznye, nem tudom, remélem ma jobban alszik kissé zombi vagyok.

Párom hazament rossz lesz nélküle, dolgoznia kell :cry:

Sarmon szépek a gyerekek, Írisz csini a furdőruciban :lol:

KépKép
winchi

Zsófi babának nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!!!!!
Kép Boldog szülinapot!

Anyany: hogy megy az idő, igaz, olyan gyorsan elszállt ez az 1 év....
Mintha most született volna Zsófi baba is, igaz? Remélem jól érzitek magatokat otthon. Jó szülinpozást, és béküljetek ki, ha lehet!

Sarmi: nagyon szép a kis családod. És Íriszke milyen édi a fürdőbugyiban. Ilyen ágyban össze-vissza tekeredés nálunk is van.... :) Nagyon szép barnák már a gyerkőcök. Szeretnek pancsolni látom.

Mi már jobban vagyunk, nincs láz, csak most meg hasmenés van....
kaptunk smekta port, remélem hamar javulunk.....

Puszi mindenkinek, megyek mert mindjárt Edda koncertre megyünk, addig tesóm lesz a bébicsősz!

KépKép
ancsi_pancsi

Winchi: remélem ti is jól érzitek magatokat otthon. Szép álmokat a királyfinak! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Hű de hideg van!!!!!!!! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Valaki kérdezte ,hogy mivel lehetne távol tartani a hangyákat, nálunk is volt, próbálkoztam mindenfélével, spray, meg ecetes lemosás, de az ablakpárkányt időnként ellepték..DE!Mostanában valahogy elkerülik,úgy néz ki ,megtaláltam a megoldást! :lol:
Meg is mutatom, a mérethűség kedvéért odatettem a lakkomat... :lol:

Csak erős idegzetűeknek!
Kép
tünci28

ZSÓFINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Köszönöm a hangyás tippeket! Ancsi ezt a biokillt megpróbálom mindenképp, most megint eltűntek, de múltkor is csak 2 hétre tudtam elűzni őket. Ha az sem lesz jó beszerzek egy ilyen szörnyedvényt Tünci. :lol:

Sarmi: hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak apátokra a gyerekek. Mekkora ez a fürdőbugyi Íriszen? Én is ilyet szeretnék Dorcsinak, de nem tudom jó lesz-e a 74-es, vagy a nagyobb kellene, mert elég husis a kiscsaj.

Na összepakoltam mindent, holnap utazunk. 11 körül indulunk, hátha Dorcsi elalszik a kocsiban. Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Zsófinak Boldog Születésnapot! És gratula az elsö bitos lépésekhez.

Virslit vagy párizsit ki mikortól adott???

A nagylányom 2 hete csak alváshoz használ pelust :lol:
Már el voltam keseredvel mert nem akart ráülni sem a bilire sem a wc-re.(üvöltött)
Erre ráültettük a picurit aki csal vigyorgott meg is lett az eredménye.

Kép
Kép
s. zsófia

Kép Kép

Kép
Kép
s. zsófia

Bilis képet akartam csak lemerült a fényképezö és nem tudom átrakni.

Kép
Kép
s. zsófia

Mancsa Írisz bugyijába 6-9 hó van írva,de sztem még 1 évesen is jó lesz rá!

Zsófi még vagy 100 szülinapot kívánok neked!!!

TÜnci :shock: :shock: :? Én akkor inkább a hangyákat választom! :lol: :lol: :lol:

S.Zsófi A csajok gyönyörűek!!!Hatalmas szemeket csináltatok nekik! :wink:

Winc mesélj hogy vagytok ott a Dunakanyarban?

Gégéé!!!???

Ancsi,valszínű beteljesedett az aggodalmad,mintha megcsappant volna a tejem a fogyitól.Apa nagyon mérges,megkért ne legyek hülye,és hagyjam abba.Szót fogadok.Pedig 3mat fogytam a másfél hét alatt!!! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hello Csajok!

Zsófi: szépek a lánykák, gratula Dorottyának a szobatisztasághoz. Gyere gyakrabban, ha tudsz.

Mancsa: jó utat nektek, majd írj, hogy hogy érzitek magatokat.

Tünci: hát ez az állat nem semmi. Nem csoda, hogy a hangyák megijedtek tőle! :D:D:D:D

Anyany: kérünk szülinapos képeket!!!!! :)

Jó hír: ma voltam a városi vizsgán, SIKERÜLT! Úgyhogy lassan várom a postást, hogy hozza a jogsit! :)

A vasárnapi Edda koncert is fantasztikus volt. Olyan jó volt kicsit kikapcsolódni. És hát Pataki Attila 61 évesen is úgy ugrál a színpadon, mintha még csak 30 lenne. Szuper volt. Olyan jót tett a lelkemnek. Megbeszéltük apával, hogy ezután is majd elmegyünk 1-2 koncertre, ha lesz bébicsőszünk... :)
Persze közben egyfolytában agyaltam, hogy mit csinálhat Dorka itthon. Nehezen aludt el, de azért nem volt gond azt mondta a tesóm. Hát egyre anyásabb ez a lány....
Már nincs hasmenés, és láz sem, de nem nagyon akar enni. Tegnapi kajánk is elég gyatra volt, és ma sem sokat evett.
Kapott normaflore-t és Normolyt port, amit nem iszik meg még a teába keverve sem, a normaflore-t még bele tudom csempészni a teájába. Mondjuk legalább iszik, abban nincs hiány Doktornéni azt mondta, ne adjam a gyógyszert, amit felírt, lehet attól lett hasimasi, de lehet a fogától (most jönnek az 5. 6. 7. 8. fogai, kicsit sok) Amúgy jókedvű, most itt áll mellettem, és azon rötyög, ahogy gépelek, és kopog a billentyűzet.

Megyek, peluscsere lesz, elég büdi szagokat érzek itt..... :lol::oops:

KépKép
ancsi_pancsi

Sarmi: látod-látod! Pedig nem akartam, hogy így legyen. Csak óvatosan. Egyél sok-sok zöldséget, és gyümölcsöt, de ne drasztikusan változtass, majd ha már nem kér Íriszke tejcit. Addig ráérsz.

Pénteken megyek én is dokibácsihoz, képzeljétek találtam egy csomót a cicimben, és tök be vagyok sz@rva......(remélem semmi komoly nem lesz) nagyon félek
Meg a spirálom is megint nem tetszik, fáj a hasikám.....
tiszta nyamvadt vagyok..... :roll:

KépKép
ancsi_pancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?