Sziasztok!
Utólag is boldog hófordulót a bébiknek!
Habtapi: én annak idején kiszedegettem belőle a nagyon apró darabokat, azok a minőségen nem rontottak, de így tuti nem lehetett baj. (mondjuk én fulladásfóbiás vagyok...
)
Úszópelus: Lilivel jártunk babausziba és ő kapott textil bugyikát, de sajna sehol sem találom
Lehet, hogy valakinek kölcsönadtam, de nem emlékszem. Én egyébként az eldobhatót is fel szoktam 2-3-szor használni, megszárítom és újra felhúzom.
Matykó naggyon édes, az a nézés a babakocsiban...
Teljesen elolvadtam.
Szösz, Réka meg milyen kis huncut!
Tegnap megint láttalak a belvárosban, egy másik anyukával voltál, én meg családdal így nem akartalak letámadni.
Ancsi: Dorka is nagyon édes a képeken.
hajrá a jogsival, akkor már nincs sok hátra!
Naspi: Milónak jobbulást, bár remélem, azóta ki is heverte szegénykém...
Lara: Hannus egy tündér a képeken, látszik, hogy élvezte a strandolást.
Tőled nem szokták kérdezgetni, hogy nem akarod-e levágni a haját? Merthogy melege van tőle.
Meg hogy erősödjön. Hát én örülök, hogy van szép haja a kislányomnak.
Wicca, Te kis "pofátlan" anyuka!
Kérünk szépen képet Bálintkáról!
Nálunk zajlik az élet, hétfő óta Lili is itthon van, szokjuk az életet hármasban. Azért egész jól alakul. Most az a legújabb, hogy Lili egy csomót szeretne Natival játszni, felülteti, karba veszi, tornáztatja, csak a pici hamarabb megunja, mint a nagy és nagy nyügi a vége általában. De azért így is sokat segít, meg úgy meg tudja nevettetni, csak úgy gurgulázik Nati a kacagástól.
Képzeljétek, a Kisasszony hétvégén kilopott a kezemből egy cseresznyét és elkezdte szívni a levét. Csak azt vettük észre, hogy tiszta olyan a bodyja.
Megkönyörültünk rajta és kaphatott cseresznyelevet - amúgy nem merek adni neki csresznyét, mert puffaszt. De simán eszik minden gyümölcsöt, új íznél az első kanálnál elfintorodik, de aztán nyeli szépen. Még semmit sem utasított vissza. Na meg is látszik rajta, jó kis sonkái vannak.
Csajok, szed valamelyikőtök Cerazette-t? Én Lilivel szedtem és nem volt gond, de most kéthetente vérzek tőle - vagyis kb. peteéréskor is újra megjön.
Tudom, hogy elvileg lehet vele vérezgetni, de nem vagyok tőle boldog. Mondjuk úgyis mennem kell a dokihoz ebben a hónapban, majd megkérdezem. Mindenesetre a havi egy sem egy leányálom, nemhogy kettő.
Na, megyek körmöt lakkozni.
Jó éjt,
Katinka