Sziasztok Lányok!
de jó, elszállt az előbb az irományom
ilyen már rég történt velem, mert mindig kopizok, de most rá akartam keresni egy szóra,hogy ki írta, erre egy másik windows keresőt hozott be és így buktam az irományomat
Szóval akkor megint nekilendülök
Először is nagyon köszönöm a sok jó tanácsot, segítséget!
Tiggrincs, pont írtad a cukkínit és én pont vettem,hogy kipróbálom, mert azt még nem adtam eddig Andornak. És gondoltam akkor azzal is próbálom a maga etetés módszert, ami eddig nálunk csak a más sokszor említett kölesgolyókkal vált be.
Ugyanis a többi kaját,amit adok neki csipegetni,azt mind széttrancsírozza csak a markában. Nálatok is? Mármint ez pár alkalom után változott? (mint mondjuk a 3 napos altatásos módszer meg ilyenek? ) Mert én már nem 1x-2x adtam neki így kaját csipegetni (banán,alma,sárgadinnye,babapiskóta...mit még?.... most a krumplit,cukkínit) és mindig csak nyomorgatással végződik.
ha én adtam a szájába úgy okés, de így sem evett valami sokat.Ahhh, szóljatok ha sok vagyok.
Csak családban is (tegnap bent voltam a cégnél és páran ott is) lökik a szöveget,hogy azt kéne kapjon amit mi stb.
És ez olyan sz@rul esik, mert úgy érzem megpróbálkozom mindennel, hogy a kedvére tegyek a kajánál (kicsit ízesítem sóval,vagy pl. pici bazsalikommal vagy amit a kismama táblázata enged ilyen korban),szerintem is fincsi a kaja és nem eszik sokat.
Erre jönnek a dumával,hogy azt adjam,amit mi eszünk. Persze, csakhogy még nem ehet tejterméket (mivel szabolcsom allergiás volt így én nem kockáztatnám) és ugye a főzelékekbe is az van. Szóval muszáj neki külön csinálnom.
Szeder,
teljesen megértelek, és ahogyan az már előttem elmondták a lányok is, SENKI nem fog ezért megvetni!!! Ne hülyéskedj. Mindenki tudja szerintem jól,hogy mit érezhetsz és ettől még te megadsz mindent a pici lánykádnak. Adél is maholnap 1 éves lesz, szerintem sem gond ha már nem szopik. Én fokozatosan először a lányok által említett 3 napos próbával kezdeném,hogy éjjel nincs cici és utána elhagyogatnám a nappalit is. Sokszor cicizik nappal Adél?
Az apasztásnál nálam mázli volt (bár sztem tök kevés tejem volt már azért), mert úgy terveztem,hogy majd minden 2. nap kifejem amit kell, ezzel szemben semmit nem kellett fejnem, se maszíroznom és nem gyulladt be a cicim. De mondom, sztem ez azért is volt, mert nekem már nagyon kevéske lehetett a termelődés.
Humanka,Minyu,
Mindig elfelejtettem a ballagásra reagálni.
Bocsánat. Szóval ez ált. iskolai ballagás, így nem a ti sulitokban lesz
A homok utcai iskolában lesz. Holnap megyünk,vasárnap meg jövünk.
Honey,
200ml tejpép!!!!
de ügyes Flóra!!!! Bár mi is itt tartanánk.
Bár ugye mindenkinek meg "kell",hogy legyen a kálváriája
Andor 8 hetes kora óta egy mukkanás nélkül átalussza az éjszakákat (lekopogom,még mindig), szóval nekünk most ez a kaja ügy jutott ki
Nálunk nemrég lett változás az etetés menetében. Pár hete még úgy ment,hogy olyan 4-5 között uzsizott, és utána már csak fürcsi után kapott tápit. De most valahogy borult ez a rendszer és nálunk az állt be,hogy fürdés előtt adnék neki tejpépet - valamit erőlközök,ha nem megy eszik egy kis tápit - és utána még fürcsi után is tápi.
Ti tízórai gyanánt miket adtok nekik?
Védőnő: én eddig azt hittem hozzánk baromira sokszor járt a védőnő, de most látom,hogy áá-ááá, nem igazán.Az első 1-2 talán még a 3. hónapban is jött havonta,aztán valamikor szerintem 5 hós kora körül lehetett utoljára, de lehet az is csak azért, mert volt valami kérdésem a mozgásfejlődéssel kapcsolatban és akkor mondta a csajszi (mert egy 24éves lány
)hogy úgyis a szomszéd babához és akkor benéz.
Amúgy meg voltam vele elégedve,mert mindig tudott válaszolni a kérdéseimre, de hát igen...nem ártana azért szerintem ha többször jönne. Nekem pl a mostani etetéses kínlódásnál jól jönne egy megfigyelés,hogy ő mit hogy lát. Hátha valamit tényleg nem jül csinálok és tudna mondani valami okosat. (vagy ilyen csak a könyvekben van?
)