Anita! Hogy Te milyen vékony vagy...!
Ez a ruha tényleg csinos és jól kihozza a pocid. Nagyon látványos!
Macianyu! Miért jobb a szívószál mint a cumi??? Ez komoly kérdés?
Gabi! Igen, munkaeszköz az autó, de szerencsére van 3 is, így nem okoz problémát ha az egyikkel baj történik. Viszont ez a legjobb autónk. Csak bosszantó, de hétfőn már fogad is a szervízünk.
De ahogy már láttam, nem akkora nagy a baj mint gondoltam, nem horpadt be, így nem kell új alkatrész, elég ezt újrafényezni. Időben ez sok spórolás.
Sprite, Csillag! Gratulálok a szűrés eredményhez!
Nagyszerű hír!
Nóna! A sima mezeivel kezdtük. Ha jól emlékszem épp horgászni voltunk (mint mindig
) és nagyon meleg volt. Elugrottunk a boltba és sok más mellett vettünk a lányunknak szívószálas 100%-os gyümis dobozos innivalót. A férjem odanyújtotta a picinek, Ő pedig bekapdosta a végét, de nem tudta, hogy szívni kell. Mikor hazajöttünk akkor is megpróbáltuk és biztattuk, hogy szopizd. Ezt a szót nagyon értette, kb 9-10 hós lehetett.
Egyszer elkezdte szopizni, így jött be nálunk. Aztán jópár nap múlva már nem volt gond a csőrös pohár sem, a szilikon végűvel próbálkoztunk, utána egyből elfogadta. Aztán jöhetett bármi. Műanyag végű és egy évesen már csak sima kétfüles pohárból ivott. Két éves kora óta már mindegy, hogy van-e füle a pohárnak vagy nincs.
A szívószálas innivalót ha veszünk, ami elég ritka, szívesen elfogadja, de hát melyik gyerek és felnőtt nem?
Tehát ez indította el a folyamatot, csak rá kell jönnie, hogy szopizni kell.
Szerintem vegyél magadnak is és mutasd Neki, hogy szopizza, mit kell vele csinálni. Tudod nálunk nagyon nagy előny a nagyobb testvér, mindig is azt leste, Ő mit csinál és utánozta.
Vagy egy rokon/ismerős gyereket is vonj be a dologba, mert én úgy vettem észre, hogy jobban utánozzák a gyerekeket mint a felnőtteket. Szerintem tudják, hogy "hasonszőrűek".
Nálunk a lányom szinte egész nap lefoglalja, semmi dolgom nincs, a kicsi pedig csüng rajta. Sokszor szó szerint.
Próbáljátok ki, hátha Neki is ez segít.
Még annyit: Szerintem ti is a dobozos változatot próbáljátok először, olyan szép színes a dobozuk és a legtöbbön aranyos állat is van, ami felkeltheti az érdeklődését. Jobb mint egy sima pohárba beletenni egy szívószálat. Elsőre édeset válasszatok, ha mondjuk az almáért van nagyon oda, akkor az almalevet. Az finom.