Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Újra itt, bár az ideg már lassan kikészít. Szabin vagyok, de milyen szabin? Holnap államvizsgázok, közben az egész család azt szajkózza, hogy ne idegeskedjek, mert árt a babának.

Hétvégén elmondtuk a két szülőpárosnak. Volt nagy örömködés. :D Egy kicsit meg is lepődtünk a fogadtatáson, kicsi pánikolásra számítottunk. De úgy látszik, hogy kicsi manónk már most is hódít.

Ezer hála a kismamarucis oldalakért. Azt hiszem nekünk is el kell látogatnunk a hétvégén pár helyre, mert a mostani kosztümnadrágok már nagyon szorítanak/kényelmetlenek pocak táján és hétfőn újra vár a mókuskerék. :cry:

Na visszatérek a könyvek fölé, bár én már úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, csak legyen már vége. Ha nem sikerül, akkor majd decemberben, de már kikészítem saját magam.

Szurkoljatok holnap kilenctől légyszi! :oops: :(

Üdv az újaknak! :D Sok puszi!

Kép
detti_

Minden elismerésem azoknak akik most vizsgáznak sőt államvizsgáznak :)
én tuti nem bírnám mégegyszer azt a stresszt.
Mikor újrakezdtem a tanulást a kiegészítőn már az 1. félév után feladtam :cry:
de olvastam valahol hogy a várandósok felpörögnek és megnő az agykapacitásuk, a befogadóképességük

Nálunk is hasonló a helyzet mármint a segítség dolgában nálunk már csak az én anyukám tudna segíteni de ő dolgozik is meg 70 km-el arrébb lakik, a férjem 3 műszakos, az apukám meg külföldön és csak havonta 1* 1 hétig van itthon
ja és nekem meg ugye az epilepsziám miatt az éjszakázás elvileg tilos mert az alvásmegvonás rohamokat idézne elő

de szerintem sem szabad ezen aggódni minden meg fog oldódni tapasztalatom szerint olyan szépen rendeződnek a dolgok ahogy kell, meg van mindennek a helye, ideje, miértje és ezt kell szem előtt tartani :)
nyugi!!!!!!!!!

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Ma kezdem az intenzív fekvést. Tegnap estére ugyanis Somi belázasodott. Elszaladtunk az ügyeletre és kiderült, hogy semmi komoly nincs a lázon kívül. Így aztán a szüleim jöttek ma reggel és már el is vitték a gyerkőcöt. :cry:
Most nem látom jövő hét végéig...és ha a hematóma nem múlik és nem megyek Erdélybe akkor meg még plusz egy hétig.......áááááááááááááá ebbe belegondolni is szörnyű. :cry: :cry: :cry:
Most az az egy vígasztal, hogy tudok feküdni több, mint 1 hetet. Egy hét múlva újabb uh, hátha addig rendbejövök... :roll:

J.

Heydie: pontos szül. dátum: 1977.06.15.

Kép

Kép
somaanya

Csináltam új vonalzót...

Kép
dytt

Detti, megy drukk, vegyél fel eg yszűk felsőt és domboríts hadd lássák a pocakod, néha esetleg vegyél mély levegőt mintha elájulni készülnél, és közöld mosolyogva hogy állapotos vagy :) Kinek lenne szíve kicseszni egy kismamával? :wink:

Húú Reunion, nem hangzik túl jól ez az epilepszia... akkor ezek szerint kezelhető, mármint tudod hogyan csökkentsd a kockázatát egy rohamnak?

Somaanya, akkor most volt a szülinapod!! Még beleférünk a 8 napba :wink: Isten éltessen!!!
Remélem Soma hamarosan meggyógyul, és a vacak hematóma is felszívódik. Jó pihenést! Xar beteg gyerektől távol lenni :(

Kezd visszajönni a hangom :) egyelőre még olyan mint a repedt fazék, de mér legalább van :lol:
pici76

Sziasztok!

Üdv az újjaknak, lassan már nem is tudom követni hányon vagyunk :lol: Lesz majd új táblázat? :)
Mi szombaton esküvőre megyünk Harkányba, jó kis kocsiút lesz, de már nagyon várom.
Viszont a ruhákkal már nekem is gondjaim vannak, én tegnap a Mangóban találtam tök jó kismami rucikat, nem is tudtam eddig, hogy ott is árulnak :shock: És még nagy leárazások is vannak 50-70%, úgyhogy aki teheti sürgősen nézzen be! :wink:
Kitartást azoknak, akiknek pihenésre és fekvésre van most szükségük!!! :P

Kép
Kép
bogaracska

dytt!

nekem is hasonló kérdések járnak a fejemben, mint neked.
én is szeretek mindent előre eltervezni, letudni, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. addig meg azon agyalni, hogy mi hogyan is lesz.
azt hogy amikor már haza hozzuk a picit, hogyan miként fog aludni meg a nagyobb Bogi hogyan lesz el...már 21 hónapos lesz akkor.....azt hagyom. nem agyalok rajta, nem érdemes. ki fog alakulni, biztosan. a pici meg majd megszokja, hogy a nagyobb néha hangosabban játszik (remélem)
szülés: nálunk is apás szülés lesz, még nem tudom ki fog vigyázni Bogira...
Testvérbabakocsink nem lesz. Bogiét örökli a kicsi. Már így is alig használjuk, inkább ki akar jönni belőle és egyedül sétálni.

megyek, eszek pattogtatott kukoricát! :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Detti! Holnapra megy a drukk!!!!! Én is bevetném a terhes vagyok, rosszul vagyok játszmát ha vész van. :wink:

Pici76! Köszi a köszöntést!

Bogaracska! Jól hangzik ez a Mango-s leárazás...lehet kereket szereltetek a kanapéra és begurolok a városba... :lol:

reunion! Nem semmi, hogy ilyen betegséggel be mered vállalni az újabb gyerkőcöket! Kitartás, ha szerencséd lesz velük nyugis babák lesznek és tudsz majd pihizni te is.

Segítség szempontjából mi sem vagyunk eleresztve. A szüleim 200 km-re laknak és bár az anyukám már nyugdíjas mégsem mobilizálhatóak annyira a távolság miatt. A párom édesanyja pedig egyrészt 300 km-re lakik, másrészt a párom beteg öccsét ápolja szóval ő meg pláne kiesik a segítők sorából. Az öcsémék itt vannak Pesten de dolgoznak így napközben rájuk sem számíthatok. Szóval maradok én. :D

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Csak életjel, nálunk is fekvés van, a férjem szabin van a héten.
A barnázás múlóban, remélem, nem is tér vissza. A biztonság kedvéért még fekszem pár napig.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Örülök, hogy minden okés veletek. Uh-n voltál a barnázás alatt?

Kép

Kép
somaanya

Már negyedszerre futok neki az írásnak, mert Marci baba mindig kitalál valamit, csak ne írjak.

Szcsm!
Én már úgy csinálok, mint a lovak: lassan megtanulok állva aludni. Állandóan tudnék aludni, de nem baj, nemsokára véget ér ez az időszak is és egy kicsit energikusabbak leszünk…úgy a második harmadtól.

Dytt!
De jó neked, hogy ennyiszer láthatod a babádat! A terhes vitaminokról hallottam, hogy okozhatnak rosszullétet. Melyik vitamint szedted?
A két gyerek kérdést meg tuti nagyszerűen meg fogod oldani. Bennem is felmerültek ezek a kérdések, de azzal nyugtatom magam, hogy más is megoldja, akkor nekem miért ne sikerülne.
Az alvási rend miatt tényleg nem kell izgulj, mert állítólag 2 hét alatt összerázódnak és pl délben és este egyszerre fognak aludni. Tesóméknál most az egyik gyerek 22 hónapos a másik 2 hónapos. Nem mondom azt, hogy a soginőm pihent, fitt és üde, de megbirkózik a két kicsivel.
Velehol lemaradtam: a szüleitek nem tudnak segíteni. Ha éjszaka indul a szülés, többnyire a nagyik mennek az unokára vigyázni.

Most szünet, mert Marci ordít. Folyt. Köv.

Újra itt.

Alma!
Üdv közöttünk. Tényleg mennyire sokan vagyunk már! Tök jó.

Macianyu!
Most néztem a vonalzódat. Nálatok is nagyon kicsi korkülönbség lesz a két gyerkőc között.

Detti!
Holnapra egy nagy kalappal! Biztosan ügyes leszel és sikerülni fog. Az államvizsgán már nem szokás buktatni, kivéve ha valami oltári bakit vétesz, de azt meg úgysem fogsz,
mert nagyon ügyes csaj vagy!

Reunion!
Ha nem éjszakázhatsz, hogyan fogjátok megoldani az ikrekkel? Az epilepsziád sokszor elő szokott jönni? Nektek sem lesz egyszerű……

Somaanya!
Kitartás a fekvéshez.

Bogaracska!
De jó lesz nektek! Szeretek esküvőre járni, de már annyira régen voltunk.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Somaanya, nem kell visszafogni az étkezésedet, de figyelj arra, hogy mit eszel. Ha megéhezel két étkezés között, jöhet egy joghurt vagy valami gyümölcs. Most úgyis rengeteg jobbnál jobb van a piacon :wink: Jobbulást a fiadnak, és pihenj amennyit csak tudsz!!! És mivel most ünnepeltél, boldog szülinapot Neked!

Reunion, a gatyákkal így én is el vagyok látva. Egy ideig jó nekem a fogyókúra előtti, utána jöhet apáé :lol: De azért kell 1-2 csini darab, ha színházba vagy dokihoz megyek :lol: :lol: :lol:

Kima, nem mondom, hogy egyszerű volt megtanítani a puszi-dobást. Minden reggel, amikor apa indul dolgozni, felveszem, kezét odanyomom a szájához, cuppantok egyet, és elveszem a kezét. És egyszercsak elkezdte csinálni. De megzabálom ilyenkor :lol:

Nilszi, de jó, hogy tettél fel avatart. Legalább már arc is társul a névhez. :lol: Egy kipipálva, jöhetnek a többiek a képekkel, mert én kíváncsi vagyok ám, hogy ki milyen :lol: :lol:

Szcsm, akkor simán elvihettem volna a délutáni séta alatt. Persze nem mindegy, hogy Zugló melyik részén, mert azért az Örs kicsit messze van babakocsival :lol:

Dytt, tuti megoldod majd, minden gond nélkül. Én is filóztam már ezeken, de már nagyjából kész forgatókönyvem van mindenre :lol: Szakmai ártalom a túlszervezés :lol: :lol: :lol:

Alma, szia! Gratulálok a babához!

Detti, holnapra nagy kalappal! A drukkok mennek!

Pici, holnap már simán kiabálhatsz :wink: :lol:

Bogaracska, a Mango jó ötlet. Én ugyan nem szeretem, de ha olcsón van, hajlandó vagyok megvenni :lol: Holnap úgyis megyek az Arénába, ott elég nagy Mango van

Uxi, de jó, hogy múlik a fránya barna!!! És igenis, pihenj még tovább jópár napot! Az sosem árt :wink: Tesómnál kifigyeltem ezeket, ha feküdt, nem barnázott, de felkelnie sem volt szabad.

Én már tök energikus vagyok :lol: Annyit dolgoztam ma, mint máskor egy hét alatt :lol: :lol: :lol: És nem vagyok fáradt, nem fáj a pocim :lol: Nemhiába, pár nap, és betöltöm a 12-t :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és Kima, ha szeretsz esküvőre járni, majd szólok. Kissgiziről lemaradtunk, de a miénk még hátra van. Majd jönnek az apróságok fátylat cipelni :lol: :lol: :lol: Bár akkor már nem is lesznek annyira aprók :oops: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Drága vagy, de vigyázz, mert szavadon foglak!
Te be tudod tartani, hogyha megéhezel gyümölcsöt egyél? Te nagyon ügyi vagy. Én jelentem mindjárt leülök palacsintát falni. Így este 8 körül kifejezetten fogyókúrás :lol: :lol:

Somaanya!
Jó figyelmetlen vagyok: BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kima
Kép
Kép
kima75

Jaaa, hát nekem is van olyan. De már nem tartok itthon csokit meg nasit. Így muszáj ilyeneket ennem. Mondjuk el is értem, hogy még csak 30 dkg-nál tartok :lol: :lol: :lol:

A szavamon foghatsz, szólok majd, csak addigra szerezz be egy ünneplő járókeretet is :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!

Csatlakoznék hozzátok, azért ilyen későn, mert eddig bizony akadtak problémák nálam is. Az ötödik héttől barnáztam, találtak nálam egy hematómát és egy myomát, de 3 napja úgy tűnik, hogy lehet, hogy már nem vérezgetek. Így felbátorodtam és csatlakoznék, ha befogadtok.
Látom én leszek a rangidős köztetek, mert én már betöltöttem a 39-et is és még csak az első babám. Ezért nagyon izgulunk érte. Persze mondanom sem kell, hogy nem így terveztem, már 4,5 éve várjuk ezt a babócát csak hát nem akart jönni. Túl vagyunk 3 lombikos beavatkozáson és csak utána sikerült spontán. Vannak még csodák! Alig akartam hinni a csíkos tesztnek, de a kidurrani készülő melleim azért mégis megnyugtattak.
Amúgy szerencsés kismaminak mondhatom magam, mert én egyáltalán nem vagyok rosszul, csak jobban érzem a szagokat és az ízeket nagyon élvezem. Egydül a melleim feszülnek, de nagyon ez mindig jelzi, hogy babóca még jól érzi magát odabenn.

név: Nóra
mama szül.: 1969.11.16.
lakhely: Budapest
első poz. teszt: 2009.05.17.
kórház: Szt. Imre
baba: Emese/Levente "csak így mekegve"
szülés várható: 2010.01.23.
baba legyél: kislány
tesó: nincs

Nóra

Kép
fikuszka

Nóra, szia, gratulálok a babához. Főleg, hogy mennyit dolgoztatok érte, és végül csak a spontán sikerült. Egyik barátnőm is így lett terhes, szintén 40 körül volt, amikor a fia megszületett. Rangidősnek meg lennie kell :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi Brigi a bíztatást, rám fér. Nekem az a meglátásom a lombikkal kapcsolatban, hogy mivel a megtermékenyített petesejtet nem akkor teszik be a helyére, amikor az természetesen is oda kerülne, hanem általában 2 nappal korábban, így az idősebb mami jelöltek ezt nem tolerálják túl jól. Ezért nagyobb az esélye a spontán babának ebben a korban.

Nóra

Kép
fikuszka

Köszi lányok :)

Olvastam mindent, de sok erőm nincs ma :(

Somaanya: boldog szülinapot!
nekem a lányomnál volt hematoma és szépen felszívódott. pihenj amennyit tudsz...
Dytt: szép neveitek vannak :) Nekünk Maya, Mira vagy Mark
Detti: drukkok holnapra!!!
Hékás: mikor lesz az esküvő? nekünk tavaly volt, amikor Emma 9 hónapos volt. Olyan kis csini volt :)

Nekem ma megvolt az első róka.. Eddig csak émelygés volt vagy az sem. Emiatt egyszer meg is ijedtem és elmentem akkor uh-ra.
Mi a hétvégén utazunk Görögo-ba nyaralni. Már nagyon várom. Anyuékat is visszük, így mi is tudunk pihenni és ők is unokázhatnak :)

Kép
Kép
alma26

Sziasztok!

Fikuszka gratulálok, az én barátnőm is pont így járt 37 évesen 3 lombik után mikor már épp feladták jött a bébi aki már másfél éves! :D :D

Alma irigykedem Görögország miatt! Imádom!!! 8) 8) Merre mentek?

Brigi nálatok mikor is lesz a nagy nap?

Somaanya BOLDOG SZÜLINAPOT!

Én egész jól érzem magam, csak lelkileg a padlón vagyok. Az éjjel sajnos elment a nagypapám.
:cry: :cry: :cry:
Nagyon jó ember volt, és nagyon szerettem. Most már a mennyből vigyáz ránk.

Bocsi nem akarok hangulat romboló lenni...

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
arian78

Somaanya: Boldog Születésnapot így utólag is!

Detti: holnapra megy a drukk az államvizsgához!!!

Alma, Fikuszka, üdv itt nálunk!

Hékás: a liget mellett dolgozom. Ha szoktatok arra sétálni, akkor egyszer szívesen csatlakozom egy rövid időre. Néha jó kiszabadulni az irodából. Kb 3 hét múlva majd én is teszek fel képet, de addig szeretnék inkognitóban maradni. Ki tudja ki olvassa ezeket az oldalakat :?

Bogaracska: a mango nekem is eszembe jutott, de simán leráztam magamról, hogy ott biztos nincs kismamaruci... Egyébként én az outletben szoktam bevásárolni, januárban és júliusban a leárazáskor, 4-5e ft-ért szoktam kosztümöt vásárolni, 600ft-ért nadrágokat, stb. Persze mind 34es, már nem nagyon jönnek rám...

Klima: még csak suttogva, lehet hogy nekünk is lesz esküvőnk augusztusban :lol: tavaly már összeházasodtunk külföldön, de szeretnék egy nagy bulit családdal és haverokkal, semmi extra, valami egyszerű pörköltfőzős-bulizós, bring your own beer-szerűt. Az ismerősök eleddig támogatják, már csak el kellene menni az anyakönyv vezetőhöz, meg megszervezni, és kiküldeni a meghívókat, mielőtt késő lenne. Úgyhogy ha lesz, mi úgysem akarjuk behatárolni a vendégek számát, minden kedves ismerőst meghívunk és legalább rajtam kívül lesz más is aki józan 8)

Dytt: elég nehéz lehet segítség nélkül, de biztosan megoldódnak majd a dolgok. Én próbálok mindent úgy felfogni hogy olyan nincs hogy valahogy ne lenne :!: Ettől függetlenül én is el szoktam gondolkozni, hogy ki fog segíteni nekem. Anyukám már nem él, apukám dolgozik, meg – bár imádja a gyerekeket – a szoptatásban és hasonlókban nem hiszem hogy praktikus tanácsokkal tudna szolgálni :oops: Nagyik már nagyon idősek, inkább rájuk kell vigyázni. Após melózik, talán anyósom fog majd segíteni. Meg teljesen eltérő dolgokat látok az ismerősök körében. Van akinél ott van anyukája minden nap 10-6ig, és így is teljesen KO. Van aki tök egyedül csinálja, és teljesen KO. :? én szívem szerint tök egyedül csinálnám a KO nélkül :wink: engem meg az aggaszt egy picit, hogy most úgy néz ki, ha lejár a tgyás, akkor valamilyen úton-módon vissza kell mennem dolgozni. És ezt még fogalmam sincs hogy tudom megoldani, mert 1 éves koráig nem nagyon szeretném hosszabb időre itthon hagyni a bébit. De, mint az elején kifejtettem, majd megoldódik ez úgy, hogy nekünk jó legyen, csak koncentrálni kell rá erősen!!!

Ma voltam védőnőnél. Van kiskönyvem, de még mindig nincs születési időpontom :cry: . Talán hétfőn a doki mond valamit és végre csinálhatok vonalzót. Ja, és ráállítottak a mérlegre, ami egészen megnyugtatott. 53kg vagyok, ami 3al több a versenysúlyomnál, de szerintem olyan 52ről indultam, úgyhogy nem vészes az eddigi súlygyarapodás - szerintem. Védőnéni mondta hogy max 12 kilót szabad felszednem. Egyébként nagyon jófej volt, és a címről egyből megmondta, hogy ja, maguk azok, akik felújították azt a házat. Hát, biztosan nem fog eltévedni, majd ha jön látogatni.

Ja, és ma végre nem émelyegtem. lehet hogy az egész csak a fronthatások miatt volt???

Kép
szerencsemák

Hát, Nóri, biztatásban nem lesz hiány, jó csapatra találtál :wink:

Alma, Görögország??? Jajjjj, de imádom. Ott volt az eljegyzésünk, ott "készült" Marci :wink: Merre mentek?

Arian, nagyon sajnálom, nagyon nehéz lehet most Neked. Azért próbálj meg a babára gondolni...

Szcsm, akkor nem túl messze dolgozol tőlünk. Én az Erzsébet királynénál lakom :lol: Mindig betervezem a ligeti sétát, de eddig elmaradt. De most már van motiváció :wink:

Esküvő? Hát pont ma este akartam kiszedni apából a pontos dátumot. Mert volt egy, 2011. szeptember 10, a megismerkedésünk 5., eljegyzésünk 4. évfordulója. Korábban nem szeretném, hogy ne nyűgösködje végig a gyerek a szertartást :oops: De pont azon gondolkoztunk, hogy 2012. januárjában megyek vissza. Marci szeptembertől ovis, Mincsi/Csongi bölcsis. Tuti, hogy másfél hét alatt lebetegednének. Szóval 2011. nyara, de nem tudtam még pontosabb időpontot kicsikarni belőle :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Arian: Részvétem :(
Korfura. Én már voltam ott és nagyon tetszett
Szerencsemák: ti honosítottátok a külföldi esküvőt? nekünk is külföldön volt, de mi még nem intéztük el

Kép
Kép
alma26

Hékás: nagyon izgi ez az időpont tervezés :)
nekünk szerencsénk volt Emmával, mert nagyon jól viselkedett a babakocsiban a szertartás alatt (előtte a helikopterben aludt)

Kép
Kép
alma26

Üdv az Újaknak :!:

Arian nagyon sajnálom részvétem

Somaanya Boldog születésnapot

Kinek kell küldeni az adatokat a táblához? még én sem vagyok benne
Nekem összevissza mér a mérlegem mindig változó 2 kg különbséggel

Mostanában állandóan szomjas vagyok, és rákkattantam a pizzára,
sajnos mindennap rendelnem kell egyet, és telerakatom erős paprikával biztos a gyomorfájás miatt kívánom az erőset ez most ujdonság számomra
és már ujra szeretem a jégkrémet :lol: :lol: :D

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok

Üdv az újaknak:)

fikuszka!Szent Imrében van dokid?Én most keresek....Tudsz ajánlani?Oda tartoznék én is....Közel van.Egyet kiválasztottam a netről ahhoz 24-én kaptaam időpontot:Balogh Tibor....
kriszti1976

Az adatokat én is megadom:
szül.: 1975
első + teszt: 2009.05.19.
kórház: Szt. János
baba: Maya, Mira v Mark
szülés várható: 2010.01.27.
baba legyél: egészséges (kislány)
tesó: Emma (2007)

Kép
Kép
alma26

Éhes vagyok...
kriszti1976

Hékás: akkor gyertek!! :lol: :lol: csak egyeztessünk előre, mert én járok ügyfelezni. bár a nyári időszak remélem kicsit nyugisabb lesz.

Alma: mi nem honosíttattunk, mert azt mondták, hogy az után már nem adnak össze minket Mo-n. Azt is mondták hogy ha honosítás nélkül összeadatjuk magunkat újra Mo-n, akkor meg bigámia miatt akár le is csukhatnak. Mi mondtuk, hogy ugyanazzal az emberrel fogunk összeházasodni, tehát az nem bigámia. Na, erre nem tudtak mit mondani. :lol: :lol: egy barátnőm mondta hogy van olyan is hogy házasság megerősítő fogadalom, ezen is még gondolkozunk. Egyelőre azt várom, hogy a férjem elém álljon, és közölje, hogy akkor minden le van szervezve Szerelmem, küldheted a meghívókat.
:wink:

Arian, sajnálom a nagypapádat. Anno én is teljesen kikészültem, amikor az enyém meghalt. Viszont gondolj arra, hogy ő most már szuper helyen van, találkozik a haverokkal, meg az összes elvesztett családtaggal. Ülnek a felhők tetején, lógatják a lábukat, és figyelnek minket.

No, indulnom kell dolgozni :x , mindenkinek szép napot!

szcsm

Kép
szerencsemák

Arian :cry: részvétem a papád miatt

Uxi, na ez nagyon jó hír, maradjon is így! és nemsokára Somanyánál is megszűnik és akkor már senki sem fog barnázni a csapatból végre :)

Fikuszka üdv a csapatban, nagy gratula a spontán bébihez!

Jó sokan vagyunk már :shock: szernecsére :D

Reunion, pizzaéhség ismerős.. én is veszettül kívánom napok óta, de mindig valahogy elmarad.. így napról-napra nő bennem a vágy - egy pizza iránt.. muszáj lesz rendelnem egyet ma ebédre mielőtt elepedek :wink: :lol:

Alma, kicsit irigykedek a nyaralás miatt :wink: mi Horvátországot tervezzük, de meg kéne szervezni.. ahhoz meg nincs kedvem.. :roll:
csak már ott lenni szeretnék..

Kriszta, mit ettél éjszaka: :lol:

Tegnap nem sikerült kismama gatyát vennem.. Fehérváron azért kicsit szűkösebb a kínálat, de van még két butik, ahol annak idején szerencsével jártam az első terhesség alatt, újra próbálkozok ebédszünetben (amíg készítik a pizzám :wink: :lol: )
pici76

Sziasztok!

Kriszta, éjjel megéheztél? :lol: És mi lett, éhesen aludtál, vagy ettél valamit? :lol:

Detti, hogy sikerült? Vagy még szenvedsz?

Alma, mi Korfun még nem jártunk, de tervben van.

Ilyen gyakori a külföldi esküvő? :shock: Mondjuk valószínű a miénk is ott lesz. Végülis Gyula olyan messze van, hogy az simán külföld már :lol: :lol: Unokatesóm is a karibi szigetvilágban ment férjhez, itthon meg megújító fogadalmat tehetnek elvileg. Honosítani kell, aztán mehet a fogadalom.

Reunion, végre kép :lol: :lol: Adatok Heydie-nek mennek, ő a tábla-felelősünk. Pizza? Rá sem bírok nézni egy hét Olaszország után :?

Szcsm, majd egyeztetünk. Tuti találunk olyan időpontot, ami mindkettőnknek jó :wink: :lol:

Na én ma délután megyek gatyát venni, majd beszámolok róla. Félek, hogy eredménytelen lesz. A Brendonban van jó, de olyan drága ott... én annyit nem adok ki érte...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: mi (én) nem szerettem volna hagyományos esküvőt. 1 évvel korábbra terveztük, de kiderült, hogy Emma a pocakban van és eltoltuk későbbre.
Nekünk Las Vegasban volt (pontosabban a Grand Canyonnál)
Mi ide szeretnénk visszamenni megújítani x évenként :)

Kép
Kép
alma26

Hello Alma!

nekünk is Las Vegasban volt :lol: :lol: Mondjuk nekünk csak egy egyszerű helyen, de a lényeg megvolt, hogy magyar idő szerint 2008.08.08. reggel 8ó 8 perckor montuk ki a boldogító igent :-) És mivel így ottani idő szerint pont 8-n kicsit éjfél után már a hotel környékén jártunk, rengeteg gratulációt kaptunk a szembejövőktől. Másnap minden sarkon menyasszonyba botlottunk, felkapott volt ez a 8/8/8, úgyhogy én még kicsit különlegesnek éreztem magam, hogy nem a nagy dömpingbe kerültem be :P

A Grand Canyoni muri marha jó lehetett, mi kocsival szenvedtük el magunkat oda, helikopterrel gondolom gyorsabban ment.

Kép
szerencsemák

Szép napot kismamik!

Én ma fél 10kor keltem... :oops:
Ez az előnye az ágyhozkötött gyerek nélküli állapotnak. De ha arra gondolok mennyire eltunyulok ezek alatt a hetek alatt és mennyit hízok és mennyire eltűnnek az izmaim akkor kiver a víz.....

Nóra: Nagyon egy cipőben járunk, sőt ha jól látom mi kb. együtt fogjuk tengetni napjainkat a szent imre szülészetén. Neked ki a dokid? Nekem Amrein Attila, akit Krisztinek is szívből ajánlok. Jófej, szakmailag okés a pasi.

Úgy látom az esküvő manapság mindenkinél úgy van, hogy lesz majd ha ráérünk. :lol: Mi sem vagyunk házasok, mondjuk mi nem is tervezzük. Eddig legalábbis. :roll:

A pizza ide is jöhet! IMÁDOM az olasz kajákat.....a lényeg, hogy tészta legyen.
Én napok óta a mákos gubára voltam rákattanva. Tegnap este végre sikerült alkotni egy brutál adagot. Úgy bekajáltam, moccanni nem bírtam egy ideig... :shock:

Na most megyek fekszem egy kicsit... :lol: :lol: :lol:

J.

Kép

Kép
somaanya

Szerencsemák :-))))
Tényleg különleges a dátumotok :) Nekünk tavaly szeptember 22-én volt naplementekor:) Vittük Elvist is magunkkal a helikopteren :)
Gyors volt tényleg és hihetetlenül gyönyörű.
Ez a visszautunkon készült: http://picasaweb.google.com/antedi/Vega ... 9619358690

Kép
Kép
alma26

Somaanya: élvezd ki a tunyulást, ha Soma visszajön, szerintem pillanatok alatt visszadolgozod az izmokat 8) És ráadásul addigra már minden rendben lesz veled és aggódnod sem kell. Úgyhogy relaxálj és próbáld élvezni a kényszerpihenőt! Én asszem kivégezném a könyveimet, amik állnak a polcon és várnak hogy kezembe vegyem őket.

Alma: marha jók a képek! gyönyörű lehetett fentről látni a várost. Én csak az egyik szálloda tetejéről néztem meg, viszont ott beültem a hullámvasútba, ami olyan volt mintha lezuhannál. nagyon tetszett! :lol: :lol: Elvis adott össze benneteket? Minket Carlos atya, nagyon jó fej volt. sajnos képet elfelejtettünk róla készíteni...

Kép
szerencsemák

Somaanya: egy picit irigykedem a pihenés miatt :)
Szerencsemák: igen :) vittünk fotóst is így vannak képeink (+én is fényképeztem)
igazából nem is LV volt csodás, hanem az út a Canyonhoz és amikor beszálltunk a Canyonba

Kép
Kép
alma26

Somaany, Kriszti: Az igaz, hogy a Szt Imrében szeretnék szülni, de orvosom még csak kinézett doki van: dr Barna Péter, ő csinálta nekem a petevezető átjárhatósági vizsgálatot korábban és akkor nagyon szimpatikusnak tűnt. Amiért még bizonytalan vagyok az azért van, mert ő még csak most szerezte meg a szakorvosi vizsgáját, így még biztosan nincs kellő tapasztalata. De szerintem az nagyon fontos, hogy egy doki akit ilyen intim helyekre engedek az szimpatikus legyen.

Somaanya külünben klassz lenne ha együtt szülnénk, bár én előrebocsátom, hogy e téren nagy a tapasztalatlanságom.

Az Amreinnel kapcsolatban nekem sajnos nem volt jó tapasztalatom, mert valamennyi vizsgálaton, amin nála voltam, mindig fájdalmat okozott, pedig csak egyszerő nőgyógyászati vizsgálatok voltak ( biztosan nagy a keze, amiről persze nem tehet, vagy én vagyok túl szűk???) Egyébként más problémám nem volt vele, ha nálad ez nem fordult elő, akkor biztosan beválik majd.
Egyébként Somaanya, Uxi érdemes lenne nektek is kipróbálni a barnázásra a nagy adagban szedett C vitamint, mert az érösszehúzó és erősítő hatású, nekem attól múlt el a vérzés 3 hét folyamatos vérezgetés után. Ha nem is segít ártani biztosan nem árt, mert az esetlegesen túladagolt C vitamin kiűrül a szervezetből.

Nóra

Kép
fikuszka

Alma, köszi a képsorozatot Las Vegasról, na akkor már ezt is láttam, kipipálva, ide sem kell elmenni :lol: na jó csak vicc
Nagy élmény lehetett!

Nekünk Fehérváron volt a templomi, Agárdon meg a polgári plussz buli. Bár néhány tőzsgyökeres pesti ismerősömnek, már ez is külföld volt :wink: :lol:

Somaanya, jaaaj olvass helyettem is. Pihenj sokat, előre is :wink:

Fikuszka, érdekes ez a mitől múlt el a barnázás téma.. én nagyon akartam Duphastont szedni amikor már harmadik hete barnáztam (meg előtte is) de após (aki nőgyógyász) lebeszélt . Aztán egyszer csak 3 hét után elállt magától.. na ha elkezdtem volna mégis szedni a Duphastont, biztos azt gondolom attól.. persze mindegy is mitől csak múljon el!!

A C vitamin ártani nem árt..és tényleg hátha használ.

Vettem magamnak egy tök jó kismama gatyát végre :) az élet apró örömei :lol:
pici76

Pici
Tőled szeretném megkérdezni milyen egy 25 hós gyerkőc..miket tud már, miket csinál, mivel játszik..változott-e a napirendje mondjuk a másfél éves korához képest...

Kép
dytt

VAlaki!
Nem tudtok ajánlani egy jó kismamatorna dvd-t itthoni időtöltésnek?

Nagyon unatkozom :( :(

a 24 összes évad megvolt, már lassan a Csendes don lesz a társam pedig mindig túl hosszúnak tűnt.

Móni
KépKép
reunion

Pici, de jóóó neked. Milyen gatyát vettél? És pizzát ebédeltél végül? :lol:

Las Vegas... jajjj... pont ma mondtam apának, hogy de jó lenne megint repülni. Elkezdtünk beszélgetni róla, kérdezte, hogy hova repülnék. Mondtam Amerikába. :lol: Erre tessék. Át is küldtem apának a linket :wink: :lol:

Somaanya, pihizz csak. Élvezd ki végre, hogy fekhetsz, alhatsz, filmet nézhetsz, olvashatsz :lol: Bármikor, amikor kedved van hozzá :lol:

Reunion, én nem tudom, melyik torna DVD jó. Most én is szenvedek, én a Szökést néztem meg az első résztől a Final Break-ig, és most nem tudom, mi legyen. Szerintem a Róma lesz a következő, azt már elkezdtük, a második évadnál tartunk :? Ha meg unatkozol, eljöhetsz hozzánk. Te játszol a fiammal, én meg alszom :lol: vagy sütök palacsintát :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Palacsintát én is kérnék :D Mindegy milyent csak SOK legyen :D

Kép
dytt

A Las Vegasi fotók igazán profik..mint a képeslapok..naaaaaaaagyon szép..
én Párizs imádó vagyok :D

Torna?????? Én örülök, ha végre leülhetek egy picit :D

Bakker valamelyik szomszéd valami nagyon finom illatú kaját készít..át kéne kopognom... :D

Kép
dytt

Nekem most a pudingos epres, meg a nutellás a nagy kedvenc palacsinta-fronton. de most mennem kell kismama gatyát venni, csak előbb megetetem apróságomat.

Én is Párizs-imádó vagyok. Meg Róma. Mondjuk van megfelelő indok is, hogy miért :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Én Görögország fun vagyok: szinte hetente belegondolok, hogy ha most nem várnánk babót, tuti ott nyaralnánk. Aztán meg szinte bőgök a boldogságtól, hogy mégsem utaztunk el (mert most babut várva nem mertünk elindulni), hiszen milyen szupi kis 4 tagú családunk lesz hamarosan.
Egyébként nem kéne bevezetni, hogy aki finom kajákról ír itt a topikon, az köteles a többiek részére egy nagy tállal felajánlani a felkorbácsolt ízlelőbimbók kordában tartása végett?! :lol: Ez a palacsintás dolog példul kifejezetten goni dolog volt velem szemben (nem tudok palacsintát sütni :shock: ).
Mindenkinek szép napot,
M.

macianyu

én hetente legalább 2-3szor sütök palacsintát, Zsófi nagy kedvence a kakaós :) nekem meg kvázi mindegy milyen, tejfölösen és sajttal is imádom :lol: most már sokkal szívesebben beszélek kajáról mint két hete :)
régen mindig azt hittem nagy macera, de most már 2 perc alatt bekeverem és 5 perc alatt kisütök egy vacsorára valót :)

Reunion: jó Kismama DVD: Sex és New York összes évad
pici76

Sziasztok

Ne haragudjatok hogy zavarok,de van egy eladó övterelőm autóba, hátha valakit érdekel.
Berndonban vettük, de májusban megszületett a babám és így már nincsen rá szükségünk.
Alábbi linken meg tudjátok nézni, ára a boltban 11.990FT, én 7000FT-ot szeretnék kapni érte, mert gyakorlatilag nem is látszik hogy használt.
Gondoltam mielőtt más internetes piacon meghirdetem megkérdezlek benneteket.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... erel%c5%91

Ha érdekel valakit írjatok privát üzit és megbeszéljük.
Mindenkinek boldog babavárást.
Üdv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház

véletlenül elküldtem mielőtt befejezhettem volna :roll:
Zsófi annyit aludt az első 9 hónapban és ha ébren volt akkor is elvolt egyedül, hogy én kétszer végig néztem a Sex és New York összes évadját :lol:

istenem add hogy ketteske is ilyen békés természettel induljon :lol:

Dytt gondolkodom, gondolkodom:
most két éves kora körül van egy újabb anyás ragaszkodós időszak nálunk, pár hónapja tart már asszem ez a második szeparációs szorongás korszak

Úgy hívom: mindent ketten korszak, szeret a nyomomban lenni és segíteni. Sokszor tényleg segít. Imád takarítani, mondjuk azt mindig is szeretett.

Sokkal ügyesebb, nagyon sok mindent meg tud már egyedül csinálni, kezet mos, vetkőzik, leveszi a cipőjét leszedi az asztalt vacsora után :)

És közben be nem áll a szája : 2 hónapja kezdte a "mi ez?" kérdést, én jól bírom, mindet legalább 5-10 szer megkérdez hogy mi ez, akkor is ha tudja, aztán másnap előről kezdi:-) Szóval szájmenése és akut infóéhsége van

Eddig nem nagyon babázott de pár hete rákattant és egyfolytában minden állatot, babát bepelenkázunk, etetünk, fürdetünk, elaltatunk. Már most simogatja a pocimat, és szinte dürrögi hogy bent van kistesó :lol: zabálnivaló Szertintem nagyon sokat fog lebzselni körülöttünk és imádni fogja.
Szerepjátékokat játszik, süt főz a babakonyhában , tepartikat adunk a babáknak :) Van hogy fél órát is eljátszik egyedül, de talán az én hibámból, nem túl gyakran.. szereti ha a közelben vagyok én is.. vagy valaki

Most már elül néha 15-20 percet is a TV előtt. Noddyt szoktunk nézni, ha minden kötél szakad és olyan dolgom van amibe nem akarom bevonni, vagy sietnem kell akkor bekapcsolom neki. Fél éve még nem érdekelte pár percnél tovább. ( nem vagyunk ám nagy TVsek, de néha megváltás)

Kevesebbet hisztizik, lehet vele értelmesen beszélni és észérvekkel hatni rá

Órákat tudnék még beszélni az én nagy okos lányomról, de egyelőre ennyi :)
pici76

Sziasztok!

Brigi!
Ünneplő járókeret…na ne mááááá! 2011 nyara….hmmm megnézem a naptáram….aha…pont rá fogok érni.

Nóra!
Üdv a csapatban és gratulálok!

Alma!
Naaagyon jó nektek, hogy mentek Görögországba! Érezzétek jól magatokat és majd tessék képeket hozni!

Arian!
Részvétem a nagypapád miatt!

Szcsm!
Úgy látom ha így halad a topic, jó sok esküvőre fogok járkálni! A védőnőd miért maximalizálta a + 12 kilót? Ezt így nem lehet.

Reunion!
Én ma kezdem R.R tornát. Remélem nem csak terv marad

Kedvenc palacsintám a túró-áfonyás. Tegnap sikerült hatot bezavarni

Megyek, mert hív a gyerek. Elmegyünk mi is kismami gatyót nézni, meg venni akarok hajvasalót. Majd jövök.

Alma!
Hol lehet megnézni a képeket?

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?