Somaanya: Boldog Születésnapot így utólag is!
Detti: holnapra megy a drukk az államvizsgához!!!
Alma, Fikuszka, üdv itt nálunk!
Hékás: a liget mellett dolgozom. Ha szoktatok arra sétálni, akkor egyszer szívesen csatlakozom egy rövid időre. Néha jó kiszabadulni az irodából. Kb 3 hét múlva majd én is teszek fel képet, de addig szeretnék inkognitóban maradni. Ki tudja ki olvassa ezeket az oldalakat
Bogaracska: a mango nekem is eszembe jutott, de simán leráztam magamról, hogy ott biztos nincs kismamaruci... Egyébként én az outletben szoktam bevásárolni, januárban és júliusban a leárazáskor, 4-5e ft-ért szoktam kosztümöt vásárolni, 600ft-ért nadrágokat, stb. Persze mind 34es, már nem nagyon jönnek rám...
Klima: még csak suttogva, lehet hogy nekünk is lesz esküvőnk augusztusban
tavaly már összeházasodtunk külföldön, de szeretnék egy nagy bulit családdal és haverokkal, semmi extra, valami egyszerű pörköltfőzős-bulizós, bring your own beer-szerűt. Az ismerősök eleddig támogatják, már csak el kellene menni az anyakönyv vezetőhöz, meg megszervezni, és kiküldeni a meghívókat, mielőtt késő lenne. Úgyhogy ha lesz, mi úgysem akarjuk behatárolni a vendégek számát, minden kedves ismerőst meghívunk és legalább rajtam kívül lesz más is aki józan
Dytt: elég nehéz lehet segítség nélkül, de biztosan megoldódnak majd a dolgok. Én próbálok mindent úgy felfogni hogy olyan nincs hogy valahogy ne lenne
Ettől függetlenül én is el szoktam gondolkozni, hogy ki fog segíteni nekem. Anyukám már nem él, apukám dolgozik, meg – bár imádja a gyerekeket – a szoptatásban és hasonlókban nem hiszem hogy praktikus tanácsokkal tudna szolgálni
Nagyik már nagyon idősek, inkább rájuk kell vigyázni. Após melózik, talán anyósom fog majd segíteni. Meg teljesen eltérő dolgokat látok az ismerősök körében. Van akinél ott van anyukája minden nap 10-6ig, és így is teljesen KO. Van aki tök egyedül csinálja, és teljesen KO.
én szívem szerint tök egyedül csinálnám a KO nélkül
engem meg az aggaszt egy picit, hogy most úgy néz ki, ha lejár a tgyás, akkor valamilyen úton-módon vissza kell mennem dolgozni. És ezt még fogalmam sincs hogy tudom megoldani, mert 1 éves koráig nem nagyon szeretném hosszabb időre itthon hagyni a bébit. De, mint az elején kifejtettem, majd megoldódik ez úgy, hogy nekünk jó legyen, csak koncentrálni kell rá erősen!!!
Ma voltam védőnőnél. Van kiskönyvem, de még mindig nincs születési időpontom
. Talán hétfőn a doki mond valamit és végre csinálhatok vonalzót. Ja, és ráállítottak a mérlegre, ami egészen megnyugtatott. 53kg vagyok, ami 3al több a versenysúlyomnál, de szerintem olyan 52ről indultam, úgyhogy nem vészes az eddigi súlygyarapodás - szerintem. Védőnéni mondta hogy max 12 kilót szabad felszednem. Egyébként nagyon jófej volt, és a címről egyből megmondta, hogy ja, maguk azok, akik felújították azt a házat. Hát, biztosan nem fog eltévedni, majd ha jön látogatni.
Ja, és ma végre nem émelyegtem. lehet hogy az egész csak a fronthatások miatt volt???