Sziasztok lányok!
Voltunk tegnap a gyerekorvosnál, de egyelőre mégsem kaptunk oltást. Itt No-ban kicsit más az oltási rend, de én úgy tudtam, hogy a Di-Per-Te-t most akkor is meg kellett volna kapnia. A párom azt mondta, hogy nemrég változott az oltási rend, de azért utánanéz ő is. Az orvossal úgyis kell jövő héten megint konzultálni.
Speciális tápszerrel kell próbálkoznunk, olyannal, amit olyan gyerekeknek készítenek, akik még a szójára is érzékenyek. Kaptunk tőle tegnap egy doboz mintát, ez kb. 2 napig elég. Azt mondta, hogy próbálgassuk pár napig, hátha változik a széklete. Emellett egyelőre nem adhatok neki semmi mást, mert ha tápszerallergiás, akkor sokkal könnyebben kialakulhat más ételre is az allergia. A Protexinnel most várunk, mert ha egyszerre adnánk és javulna, nem tudnánk, hogy mitől. De az lesz a következő.
Hát szegénynek nagyon nagy trauma volt az új tápszer. Este 1 órás elkeseredett zokogás után itta meg, mert már nagyon éhes volt szegényke. Annyira sajnáltam...
Úgy sírt, hogy ezt nem szereti.... Most reggel is méltatlankodott egy kicsit, de most már szerencsére 5 perc után megitta.
Hanibaba 6850 g és kb. 65 cm. 1 hónap alatt 1 kg.
Tegnap vettem fürdőruhát magamnak, hát a fürdőruha nagyon szupi, csak én nem benne...
Végül a kétrészes mellett döntöttem, pedig a hasamon sajna nekem is lett egy kevéske csík, de ezzel már meg kell barátkoznom.
Apa nagyon aranyos, mert mondogatja, hogy mennyire jól nézek ki és tetszem neki, de hát mégsem így néztem ki, amikor megismerkedtünk....
És hogy dicsekedjek egy kicsit, héten megint kaptam tőle két rózsacsokrot is, két egymást követő nap....
Zsancy: örülök, hogy végre jelentkeztél, de nagyon sajnálom a Veled történteket. Remélem a vesédet rendbe tudják hozni és a tejci is hamar visszajön. ++++++++++++++++++++++++++++
A BCG oltáson nagyon sokat törtem a fejem, de mivel rengeteg rosszat olvastam róla, végül nem mertem beadatni. Legalábbis egyelőre.... Viszont 1 éves kor után sokkal biztonságosabb, úgyhogy akkor lehet, hogy megkapja.
Sokat olvastunk utána és az okok (részben), amiért még nem kapta meg:
- nagyon súlyos szövődmények
- a tévhittel ellentétben a betegség ellen nem nyújt védettséget, csak max. enyhébb lefolyású lesz
- ha felmerül a betegség gyanúja nem lehet egyértelműen megállapítani és ezért kezelni sem, mert ellenanyag már van a szervezetben...
- és még ezer ok, leginkább a súlyos szövődmények rémített meg
De azért 1 éves kora után valószinüleg beadatjuk neki.... nem vagyok biztos abban sem, hogy ez a hasmenés nem a rotarix miatt van-e, így meg pláne ódzkodom olyanoktól, aminek szövődménye lehet...
Hát nálunk tényleg az a rossz, hogy apa csomó mindent haza tud hozni a kórházból, de az sokkal régebben volt és eddig nem lappanganak ezek a betegségek....
de hát ki tudja...
Nicko: örülök, hogy írtál és jól vagytok!
Jó utat, vigyázzatok nagyon magatokra és azért jelentkezz, hogy épségben megérkeztetek!
Julcsi: annyira aranyos Marcibogyesz a jegesmedvével.
A páromnak is nagyon tetszett!
Zetivera: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorítok nektek!!!!!
Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de megint elképesztően sokat írtatok!