Új privát üzeneted érkezett!

Bogi, tegnap a védőnő csak 66,5 cm-nek mérte, de szerintünk simán van 70 körül, mert a 68-as kombikat alig tudom rajta összegombolni!

Andrea, egyenlőre fáslizom, de lehet hogy beszerzek olyan gyógyharisnyát!
Nagyon jól esett a kis séta, meg jó volt már itthonról kimozdulni! :)

Julcsi, Millye, akkor lehet hogy csak az időjárás miatt alszik Bencus is ekkorákat! Tény, hogy mióta jó az idő sokkal többet alszik napközbe! :) Fürcsire is úgy ébresztettük, aztán kajcsizott, játszott még egy fél órát, és már szunyált is! :)

Kaandi, jaj de megnéztem volna Botit! :D

Hel, ez májfolt Barbinak? :roll: Látom Ti is pucérkodtok! :D

Gabi, ugye minden ok :?: :?: :?:

Zétivera :?: :?: :?:
zsu83
 
 


Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok!

Villámgyorsan átfutottalak titeket, látom sok apuka beteg, ez pocsék tudom :( kitartást, jobbulást, kitartást!

Gyors helyzetjelentés, fáradt vagyok:

-először is nagyon-nagyon köszönöm, hogy érdeklődtök és szurkoltok, és erőt küldtök, mind egy cseppig eljut idáig és nagyon sokat számít!!!

-másodszor, a legutóbb a lényeget elfelejtettem írni: OLIKA KICSI ÉLETEM EGYSZER ÉBRED ÉJJEL mióta Z kórházban van!!!! Láttatok már ilyet? :shock: Mi az összetartás ha ez nem?

-megvolt a biopszia, egy egész csomót vett ki az álla alól, a második legnagyobb méretű csomója volt ez, azért nem a legnagyobbat vette mert az az ütőerek miatt szar helyen volt, plusz ez az áll alatti nem forgó részen van, nem húzódik a seb. Két hét múlva eredmény.

-végülis két lehetőség maradt: daganat vagy toxoplazmózis. Mondtam a dokinak hogy amikor a fertőződés lehetett 100% hogy terhes voltam és nem tudom van-e védettségem, hát nem volt boldog...az arcára fagyott a mosoly, azt mondta megkérdezi a fődokit mi legyen. Szeretném ha vennének vért Olitól.

-Z szuper volt ma, 5, azaz öt órát vártunk infúzióval a karjában, és az én kicsi büszkeségem 5, azaz öt órát ült egy helyben hódító hódokat bámulva 8) :D Nem volt semmi cirkusz, nagyon ügyi volt, annyi hogy végig ott ültem mellette a széken, azt nem engedte hogy onnan felálljak. Egyébként igazi rajongótábora van, a csajok odavannak érte, rendes kis hárem :D

Na megyek ledöglök, köszi csajok mindent, ezen túl vagyunk és reménykedünk a kisebbik rosszban.

Kreiszi asszem megszoktam a környezetet, annyi a titka hogy racionálisan kell nézni a dolgot, ami ott folyik az osztályon az nem ellenük van hanem értük, meg ilyesmi.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

 
 

Julcsi-79 örülök, hogy ízlett a muffin! :D Lehet Bogi is azt süt hétvégén :D

Budabo Nagyon jó anya vagy és nem ezen múlik Füge boldogsága! Te mindent megtettél! Szép és egészséges a kislányotok és tényleg szépen fejlődik! Most már szépe eszi a gyümölcsöket is amint írtad! Én valószínű, hogy a 90 napos fogyókúrát fogom majd csinálni mert nekem az vált be... :D Na holnap mi lesz a menü? :roll: Te is adhatsz nekem majd ötletet.... bár a hétre megvan jövőhéten Balaton majd utána... :D

Kaandi legközelebb tessék lefényképezni!

Hel29 látom ti is pelus nélkül vagytok :D :D :D nos... a meggy és a cseresznye között nem sok különbség van :D :D :D

Lkverus gondolom akkor körömvirágkrémet már próbáltad... és az aloe first-et is? Mióta kened neki? Mert először tényleg felerősíti a tüneteket de nem hetekig. Én a SULFUR 15 CH-t napi 1x5 bogyó ajánlom vagy ha ekcéma gyanús akkor GRAPHITES 9CH napi2-3x5 bogyó, makacs bőrbetegségre a ANTIMONIUM CRUDUM 9CH napi 1x5 bogyó. Milyen jó kis pancsizós képek Vinciről!!! Sikerült elpasszolnod a nyaralást?

Zsu83 Valóban jól aludt a kismanóm azért gondoltam, hogy az időjárás miatt mert mi nem kaptunk oltást. Mint már írtam nagyon jó kompressziós gyógyharisnyákat lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltokban (érdemes lenne felíratnod!) :roll:

Zetibebi amikor terhes voltál neked nem csináltak TORCH szűrést (Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes)? :shock: nekem csináltak... azt hittem kötelező... de lehet ezt is kórháza válogatja. Oli nagyon ügyes! Zéti meg egy hős! remélem gyarapítod a legókészletét ha hazajön a kórházból!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye! Hétfő óta kenem a homeóssal....
first-et nem merem, mert a lila krémmel kentem, nem volt jó...így inkább nem aloézok :)
körömvirágtól pirosabb lett :(
bogyókat megpróbálom valmelyiket, sulfurra én is gondoltam, de nincs tapasztalatom :(

Nem passzoltam el a nyaralást, apának badagoltam, lehet még a végén elmegyünk...csakhát most kell kifizetni, és épp most nincs rá annyink.....itt a valag ücs, és azt meg nem tom eladni :(
na, jó éjt, tök dinka vagyok!

jaj!!!zéti édes, ügyes, és nagyon bátor, mintha csak az én kis Andrisom lenne :( Annyira átérzem az egészet...mi a bélműtétet totál végigizgultuk . Kitartás továbbra is! És hát nemhiába tesó a tesó! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Jóreggelt mindenkinek!!!

Hát egy jó ideje nagyon korai vagyok :( Hanna beállt arra,hogy 5-kor kel,vissza is alszik a drága rötön cici után,de én nem tudok és ez miatt sokszor hulla vagyok estére,mert napközben sehogy sem tudok aludni :( A szülés elrontotta az alvókám!!!

zetibebi:Zéti tényleg egy hős!!!És ti mindannyian :) Oli meg egy kis cukorfalat,aranyszíve,hogy tudja,hogy most neki is jól kell viselkednie,hogy segítsen anyának :) Komolyan ahogy olvastam majdnem elbőgtem magam :oops: Kicsit érzelgős vagyok ma,de nektek továbbra is megy a sok+++++++++++++++++++++!!!!!És millió puszi Zétinek!!!!!!

Zsu:Csak azért kérdeztem a harisnyát,mert a sógórnőmnek is ilyen baja volt és neki nagyon sokat segített a harisnya,szerintem bróbálld ki :) De egyébként nagyon ügyi vagy,szépen gyógyulgatsz!!!

ikverus:Vince nagyon édi,megtudnám rágcsálni akis combiját :lol:

millye:Hát a balcsival kapcsolatban,maga a víz miatt vagy,mert még hideg azért nem mered bevinni?

hel:jók a képek!Nekünk a Hanna hátán van egy ilyen hasonló,de nekünk azt mondták majd vissza húzódik!Ez nektek is olyan?

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Jó reggelt!

Andrea, Millye, két hét múlva megyek vissza a dokihoz, akkor majd megkérdezem tőle a harisnyát, ő mindig csak a fáslit emlegeti! :roll:

Ikverus, nagyon édes Vinci fürcsi közbe! :D

Zétivera, nagyon ügyesek a fiúk! Zéti pedig egy igazi hős! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea, ma Bencus is korán kelt, 6-kor egy megakakival ébresztett, de 7-kor visszaaludt!
zsu83
 
 


kaandi: :wink: képet!!! fürdős,kacagós Botiról

helga: király kép

zsu: ha kezd kicsi lenni rá a 68-as akkor biztos több cm

zetibebi: nagyon szomorú ami veletek van, de túl lesztek rajta, látod Oli tudja mikor kell tündérnek lennie, hogy anyukájának
és a tesójának segítsen

millye: a 90-es nap nekem nagyon soknak tűnik :oops: lehet hogy annyi kitartás nem lenne bennem. Ma nem főzök, én lusta némber vagyok, még este csináltam répafőzeléket magamnak, mert uram azt nem eszi, de még van leves, meg egy adag sali neki vacsorára. Lacusomnak hálás főzni és egyben rémálom is, mert két nap alatt elfogy minden. Ebben a melegben meg semmi humorom főzni. Lehet hogy mégis ránézek majd a 90-en naposra, receptügyileg is. Jövő hétre nem mond túl jó időt :oops: :cry: én is most keresgélek vmi kiadó helyet pár napra.

Kép
budabo
 
 


Jelentem kiürült életünk első csomag pelenkája, tudatlan vagyok a témában, hogy a Liberó vonalkód ér-e még valamit. Ha igen, és kellene valakinek, szívesen adom :wink: :D

Zétike gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helga, hogy viszonyulsz ahhoz a popsifolthoz? Nem szereted, bánkódsz miatta, vagy nem bánod? Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek...

Kis szabadulóművészek mit fognak csinálni 3-4 hónap múlva? :roll: :wink: Kössétek fel...!(mármint a gatyákat :oops: )

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


jó reggelt!

zetibebi:a is hős fiadnak soksoksok puszit küldünk!amikor beteg voltam és Bazsa elkezdte átaludni az éjszakát,nekünk is azt mondta a doki,hogy érzi a baba,hogy anyukájának szüksége van pihenésre és ezért viselkedik jól!lehet,hogy van valami benne!továbbra is kitartást kivánok nektek!

verus:szóról szóra leírtad,hogy Bazsának milyen foltjai vannak!és pontosan ugyanott!a körömvirág nekünk sem használt,a sudokrém is csak kicsit javított rajta,de szerintem az huzamosabb használatkor még jobban szárít.én még a dokit nem kérdeztem,de majd legközelebb!
Vincinek tényleg rágcsálnivaló combijai vannak!

zsu:tegnap én is a bűzre mentem reggel Bazsához!érdekes amit mondasz az alvással kapcsolatban,mert az én fiam fordítva reagál,akkor alszik sokat amikor esik az eső!de az biztos,hogy reagálnak az időjárásra!és amikor nagy szél van,akko pedig nagyon hisztipék.
vigyázz azért a lábadra!

bogi:az hiszem te írtad tegnap,hogy úgy kell kiverned Fügét az ágyból reggel.ezen a héten Bazsa is alszik estefél9-9-től reggel7-ig,de van hogy úgy kell ébresztenem fél8-kor,mert ha nem etetem meg akkor,sehogysem fér bele az 5kaja a napba!de cserébe a héten nem alszik annyit napközben,inkább csak fél-háromnegyedórákra ájul be többször,a nagyalvása az eltűnt a héten!

milllye:ma apa időben hazaér,lehet lesz időm letölteni a programot a videóhoz.tudom,már írtad a nevét,de leírod még egyszer?
a sulphur amit írtál a bőrfoltra,az azonos a hepar sulfurral?mert az van itthon.

andrea:szerintem is divat náluk a lábdugdosós dolog,mert rendsteres tlálom én is hasonló pózban a gyerkőcöt!

kaandi:képet a pancsizós fiúról!

Kép
nilabali
 
 


gerendai zsu: ér még :wink: én is gyűjtöm, de lehet hogy más is, hozd el a nagy talira :lol: Élmény beszámoló! Képek!!!

babanyul,elif: mizu??????????????????????

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt!

Helga: Szerintem a fiúk majd meg fog dögleni azért, hogy láthassák a lányod foltját! (már ha megmarad persze :wink: )

Zsu: Régen láttunk Bencusról fotókat...

Zetibebi: Zéti egy hős, hogy így bírta a tortúrát! Megy a drukk ezerrel!

Gerendai Zsuzsi: Mi lesz a képekkel, meg az élménybeszámolóval??? Hogy megy a tápszer pótlás?

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Sziasztok lányok!

Voltunk tegnap a gyerekorvosnál, de egyelőre mégsem kaptunk oltást. Itt No-ban kicsit más az oltási rend, de én úgy tudtam, hogy a Di-Per-Te-t most akkor is meg kellett volna kapnia. A párom azt mondta, hogy nemrég változott az oltási rend, de azért utánanéz ő is. Az orvossal úgyis kell jövő héten megint konzultálni.
Speciális tápszerrel kell próbálkoznunk, olyannal, amit olyan gyerekeknek készítenek, akik még a szójára is érzékenyek. Kaptunk tőle tegnap egy doboz mintát, ez kb. 2 napig elég. Azt mondta, hogy próbálgassuk pár napig, hátha változik a széklete. Emellett egyelőre nem adhatok neki semmi mást, mert ha tápszerallergiás, akkor sokkal könnyebben kialakulhat más ételre is az allergia. A Protexinnel most várunk, mert ha egyszerre adnánk és javulna, nem tudnánk, hogy mitől. De az lesz a következő.
Hát szegénynek nagyon nagy trauma volt az új tápszer. Este 1 órás elkeseredett zokogás után itta meg, mert már nagyon éhes volt szegényke. Annyira sajnáltam... :( Úgy sírt, hogy ezt nem szereti.... Most reggel is méltatlankodott egy kicsit, de most már szerencsére 5 perc után megitta.
Hanibaba 6850 g és kb. 65 cm. 1 hónap alatt 1 kg.


Tegnap vettem fürdőruhát magamnak, hát a fürdőruha nagyon szupi, csak én nem benne... :( Végül a kétrészes mellett döntöttem, pedig a hasamon sajna nekem is lett egy kevéske csík, de ezzel már meg kell barátkoznom. :( Apa nagyon aranyos, mert mondogatja, hogy mennyire jól nézek ki és tetszem neki, de hát mégsem így néztem ki, amikor megismerkedtünk....

És hogy dicsekedjek egy kicsit, héten megint kaptam tőle két rózsacsokrot is, két egymást követő nap.... :oops: :lol:

Zsancy: örülök, hogy végre jelentkeztél, de nagyon sajnálom a Veled történteket. Remélem a vesédet rendbe tudják hozni és a tejci is hamar visszajön. ++++++++++++++++++++++++++++
A BCG oltáson nagyon sokat törtem a fejem, de mivel rengeteg rosszat olvastam róla, végül nem mertem beadatni. Legalábbis egyelőre.... Viszont 1 éves kor után sokkal biztonságosabb, úgyhogy akkor lehet, hogy megkapja.
Sokat olvastunk utána és az okok (részben), amiért még nem kapta meg:
- nagyon súlyos szövődmények
- a tévhittel ellentétben a betegség ellen nem nyújt védettséget, csak max. enyhébb lefolyású lesz
- ha felmerül a betegség gyanúja nem lehet egyértelműen megállapítani és ezért kezelni sem, mert ellenanyag már van a szervezetben...
- és még ezer ok, leginkább a súlyos szövődmények rémített meg
De azért 1 éves kora után valószinüleg beadatjuk neki.... nem vagyok biztos abban sem, hogy ez a hasmenés nem a rotarix miatt van-e, így meg pláne ódzkodom olyanoktól, aminek szövődménye lehet... :roll:
Hát nálunk tényleg az a rossz, hogy apa csomó mindent haza tud hozni a kórházból, de az sokkal régebben volt és eddig nem lappanganak ezek a betegségek.... :roll: de hát ki tudja...

Nicko: örülök, hogy írtál és jól vagytok! :) Jó utat, vigyázzatok nagyon magatokra és azért jelentkezz, hogy épségben megérkeztetek!

Julcsi: annyira aranyos Marcibogyesz a jegesmedvével. :lol: A páromnak is nagyon tetszett!

Zetivera: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorítok nektek!!!!!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, de megint elképesztően sokat írtatok!

Panna
pandusika
 
 


Bogi, annyira hülye a védőnő, hogy még mérni se tud! :)

Nilabali, már előre félek, mi lesz ha jövőhéten rosszabb idő lesz, nehogy megint visszajöjjön a hisztis Bence! :(

Crocus, még fel kell tennem a gépre, és hozom a képeket! :)

Panna, remélem Hanna hamar megszokja az új tápit!
Szépen fejlődik nagyon! :D
zsu83
 
 


Panna:ne izgulj biztos hamar megszokja Hanna az újtápit :) És nagyon jó az 1kg hízás :) csak így tovább!!!Apácska pedig nagyon aranyos,hogy mindig meglep :lol:

Zsu:már én is naon várom a képeket!!!!!!!!!! :lol: :lol: imádom mindenki babájáról a képeket,olyan jó nézegetni őket,hogy csak nőnek-nőnek és egyre szebbek :lol: :lol: :lol:

budabo:csatlakozok a"ma nincs kedvem főzni"klubbhoz!!!Dög meleg van már most :oops: :? és sajna a babócákat szerintem megfogja viselni ez a nagy hőingadozás!!!10fok lehülés azért ez már durva :roll: :shock:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Lányom most éppen repülni akar :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=DojtvvDVW1k

zsu: ne is foglalkozz a védőnővel! Te látod, hogy mennyit nő Bencus

andrea: talán holnap...csak mit? már semmi ötletem nincs..

panna: tündér párod van!

Kép
budabo
 
 


budabo:Mennyire aranyos :lol: Tiszta jófej :lol: én holnap megcsinálom a husi levest és rakottkelt :) apa ezt rendelte menünek!!!Meg csinálok egy kis meggyes piskótát,csak az a rossz,hogy megkell állnom,hogy ne egyek belőle :( :evil: ez az ami elég nehezen megy :oops: :wink:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


nem is rossz ötlet,ha leirogatjuk,hogy ki mit főz,mert legalább ötletet lophatunk egymástól.mert a legnehezebb kitalálni,hogy mi legyen a kaja!

bogi:Füge cuki!
én sem főzök ma,mert tele a hűtő különféle egy-egy adag kajákkal.van paradicsomleves,bableves,krumplifőzelék,káposztástészta,
káposztasaláta.este csinálok fasírtot,mert holnap piknikezni megyünk,ha olyan idő lesz...

este egyedül leszek,mert apa kimenőt kért,hogy elmenjen a barátaival egy kicsit.

bogi:a liberókódokat postán kell feladni?

zsu:csaknem lesz hisztis Bencus!bár,nem is lenne csoda,hiszen megint 10 fokkal hidegebb lesz,minket is megvisel,nemhogy az ő pici szervezetüket!

megyek reggelizek.valaki kávé?

Kép
nilabali
 
 


nalibali:Akkor kávézzunk együtt én is most fogok :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


nilabalit akartam :lol: már írni sem tudok :lol: :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Jó reggelt!

Repülő Fügével kezdeni a napot, nagyszerű! :) Köszönöm! :D Kisasszony ráadásul nagyon vagány a rucijában és ha így folytatja, hamarosan mászni fog. :wink:

Pandus: Szegény Hanibaba! :( Remélem hamar hozzászokik az új tápihoz? Lehet, hogy arra allergiás, erre gyanakodnak? És milyen alapú az új tápi?

Jaja, egyetértek, lehet, hogy sok férfi boldog lenne, ha láthatná Barbi szépségfoltját! :wink: Neki is olyan szép vékony, hosszú végtagjai vannak, mint Marcimnak. :wink:

Stelly: Ma jobban vagy?

Zsu: Tesóm azt mondta, hogy észrevette, h a kislánya sokkal jobban alszik kánikkulában. :shock: Fogalma sincs, miért. Lehet, hogy Bencusnál is ez van. Mi tegnap biztosan a lázcsillapítótól aludtunk jobban, ma éberebb, azt látom. :)

Drukkok Zétinek!!!! Oli pedig szolidarít és összetart, látom, olyan okos nagy Fiú!!!
Nem unod még a hódító hódokat? :wink:

Éjjelünk egész jó volt, Marci is kezd rászokni (vagy 3 éjszaka még nem rászokás? :wink: ) , hogy hajnalban (3 körül) eszik csak. :) Jaj, tartsa meg jó szokását. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


csatlakoznék a kávézáshoz :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Én már ittam... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


én is kávé, csak félkézzel vagyok meg egy egész gyerekkel a nyakban...
úgy is jöhetek?? :lol:

ladmon
 
 


liberókódokat én postán adtam fel, és már jóvá is írták, és már rendeltem is cumót :)

nilabali! sudokrémet én is használtam :( nem jó....egyedül a níveás popsikrém, amit mintába vettem a DMben volt jó, amíg csak szopizott.....már az se.... Mindegy, most még kitartok a halicar melett, ha már olyan drága volt....aztán meglátjuk. meg elkezdünk bogyózni....na meg nem kap tejpépet, hátha tejallergia :):) na persze! mondjuk szopisan is volt már, csak nem volt ilyen erős....vayg valamelyik gyümi.....a fene tudja. aztán lehet egyik se, csak a meleg. Na meg fürdetőnek megvettem a Babé olajos izét...horror összeg, a hasa nem száraz azóta, meg a lábai, csak a foltok vannak meg.... vaalmire csak jó hosszú távon. Ennyi problem egy 3. gyerekkel....sose gondoltam volna. pedig télleg zabálnivaló kis husi :):)

Ma megyek délután spinningelni, legalábbis visznek(cipelnek)....nem tom birom majd e, a futástól kiköptem a tüdőm, nem is mentem tegnap . :oops: hát valamikor el kell kezdeni......

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


most kutyulom a tejszinhabot...... :twisted:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


mennyi babás van már a 2010 februári topikban.....tök jó nem? azér kicsit már hiáynzik a babás pocak :):) nah, ez persze nem jelent jót a jövőre nézve :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Én kávé beöntve (hehe, a számba persze...) gyerkőci lepasszolva a helyére (viszonylag gyorsan..)
Próbáltam lezsírozni vele, hogy vagy eszik rendesen vagy alszik rendesen... Frankón nem pálya, hogy egyik sem. Asszem továbbra sem ijedt meg tőlem és nem vette komolyan az érveimet! :D
Viszont az sem pálya, hogy nappal 3/4 órát alszik egyszerre, azt is úgy, hogy ölben van 20 percet, lerakom-ordít 3* egymás után, majd 10 percig őrzöm, hogy meg ne forduljon (vagyis visszanyomom a seggét ha púposítja :) ). Tehát marad tisztán 25 percem, amíg alszik...
Na, visszaolvasok addig a 25 percben... (csakhogy el ne pazaroljam az időt!) :D

ladmon
 
 


Bogi, nagyon édes Füge a videón! :lol:

Nilabali, szerintem Bencus rám ütött, én is nagyon nyügi vagyok ha rossz az idő! :(

Julcsi, nem is értem hogy tudnak ilyen melegbe ilyen jól aludni, én éjszaka is csomószor forgolódtam! :?
Nagyon ügyesek vagytok az éjszakával! Marci hagyd is anyát pihizni! :wink:

Kávé itt van mellettem! :D
zsu83
 
 


Ladmon, úgy látszik Esztike is lázad az alvás ellen!
zsu83
 
 


Zsu: jaja, de az én alvómaci gyermekem hoooovaaaa meeeent?? :(

ladmon
 
 


nem akarom elkiabálni...de...Vinci alszik, már ezen a héten minden nap sikerült letenni délelőtt és délután is, és 1-2 órát durmol simán :) az ágyában!!!!!
Lehet, a szobaátrendezés hatott, és hogy csak az övé lett, vagy csak annyira megijedt tőlem, hogy inkább csendbemarad....:) nem tom, de reggel7 körül kel, kajcsi, utána játszik....8 körül aludni megy megin, alszik tízóraiig, és utána ebédig szórakoztatja magát velem,vagy tesókkal, utána meg alszik mint a kisanygal van hogy 3 órát.... utána uzsi, és megin ébren sokat.....ált-ban nem húzza ki fürcsiig, kicsit alszik 20 percet babakocsiban, mert úgyis kisérjük vizilabdázni a nagyokat, aztán felkel, be nem álla szája ababkocsiban, aztán fürcsi, hami, sé leteszem el is alszik reggelig.....
Bárcsak így maradna!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


kellne mégegy kávé.....csak a tejszinhabért.... na de tejszinhab magában! :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


megyek főzök valami ebédet.... majd visszakukkantok

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Helga: Barbiláb azért nem úgy himbilimbizik a rácsok közt mint Attiláé vagy Esztikéé, mi? :D

Füge meg nagyon ügyes az új mozgásformák elsajátításában!! :D Csak szólhatnál neki Bogi, hogy a repülést nem feltétlen kell megtanulnia! :)

Verus: Vinci is egy édes baba abban a nagy kádban!

Zétivera:
Huhh, ügyik vagytok mindannyian! Akkor én is a kisebbik rosszban reménykedem. (Olyan verzió nincs, hogy csak jön-megy az egész és nincs semmi baja?)

Millye:
Ti mikor is mentek a Balcsira? Most hétvégén?

Panna
: szegény Hanna, de vígasztaljon a tudat, hogy még mindig annyira kicsi, hogy simán hozzászokik az új dologhoz (itt: az új tápi ízéhez...) Nagyon kíváncsi vagyok, ez okozta-e a gondot!

Na, talán maradt még egy újabb 10 percem ébredésig! Gyorsan szemöldököt szedek! Mert az a legfontosabb dolgom... (Húú, munkásék minnyá idevágnak valamit, az tuti!! :) )

ladmon
 
 


Ahhááá! Vinci ellopta Esztike alvókáját!! Eddig az enyimé csinálta ugyanezt!! Aaaaadjátok viiisssszzzaaaa!!! :lol:

ladmon
 
 


Hanna alvókáját is ellopták!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár most 5perce csönd van talán van remény!!!!!!!!
Na ki is hűlt a kávém :twisted:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Tegnap volt itt anyu, Adri állati édi volt, egyszer kéredzkedett is hozzá, meg "megsimogatta" az arcát - képzelhetitek, anyu totál elolvadt, este még telefonáltunk, akkor is azt zengte, hogy milyen imádnivaló ez a kislány :D nem hiszi el, hogy tudom, én mindenkinél jobban imádom :D

Zsu, épp reggel voltál eszemben, hogy vajon mi lehet a lábaddal? Bencusról meg ezer éve nem láttunk képet, tessék megmutatni nekünk azt az édes kisfiút! :)

ZVera, jó olvasni, hogy a fiaid így egymásra vannak hangolva!!!
Zéti nagyon bátor és ügyes kisfiú volt, puszild meg légyszi a nevemben is! :) innen már "csak" várni kell az eredményt, és fognak tudni segíteni a dokik, hogy rendbejöjjön a kis hősöd!!! :) pihenj, amennyit csak tudsz!
Szerintem jó ötlet, hogy vegyenek vért Olitól, az végülis csak egy pici szúrás, és remélhetőleg kizárják, hogy bármi baja lenne. (nekem se csináltak TORCH szűrést, szóval gondolom, nem kötelező)

Zsuzsi, hogyhogy most eldobható pelusoztatok? Az utazás miatt?

Bogi, ezt az ejtőernyőzést Adri is szokta csinálni :D

Panna, remélem, rendbejön Hannád végre!

Julcsi, köszi, nem mondanám, hogy sokkal jobban :( igyekszem pihenni, úgyhogy az egész ház romokban, de igazából semmire sincs erőm, géphez is kevesebbet ülök. Még szerencse, hogy kajám van mára, így eddig feküdtem, meg szerintem ha Adri megint felkel, kint a kertben is ledőlök. Hátha a napocska helyretesz :)
Három éjszaka már közel rászokás :wink:

Ladmon, sajna nálunk is már párszor rajtam kellett elaltatni Adrit, mert ment a popsipúpozás...... és ő ha csak simán visszanyomom, már nyifog is, meg les hátra, hogy "mivanmivanmivan???"

KépKép

KépKép
stelly
 
 


andrea: hát már millyével megtárgyaltam, húslevest még soha nem csináltam, a rakottkelt meg nem csípem, pedig nálunk is
azt kért apa.

nilababa: köszi! A liberot postán kell, én már feladtam egy
adaggal, majd meg is nézem, hogy beért-e és hogy hány pontom
van.

julcsi: ügyes Marci, lehet hogy most érik be nála az átalvós
nagyfius dolog,de az is lehet hogy előbb fog mászni!! ahogy a
jegesmacis képeket elnézem. Füge :lol:

zsu: köszke. Az első kávén én már reggel 8 körül túl vagyok
mindennap reggeli közben, illetve ez nagy bögre tejeskávé.

ladmon: Kitartás nálunk is volt ilyen időszak, de talán
mintha kezdene helyre állni a dolog, amióta megtanult hason
aludni napközben is megy neki, de ehhez napirend váltás volt.
Mondtam ám a gyermekemnek hogy soká fog még ejtőernyővel ugrani kár a szabadesést már gyakorolnia.

stelly
:én jókat nevetek rajta! Tök jó az iwiwes kengurus képetek.

Ésss tegnap jól megnéztem azösszes iwiwes képet! Tök jók, jó sok van.

Kép
budabo
 
 


Ladmon, reméljük visszatér Esztike jó alvókája! :wink:
Most megint nehezen aludt el Bencus, ő is popsit emelgetett, én már feladtam, erre bemegy Apa, gyerek egy perc múlva alszik! :shock:

Eszter, javulgat, de nagyon lassan, de azért már járkálok egy kicsit, mert a sok fekvés se jó, meg nem bírom már a bezártságot! :?
Jobbulást Neked is, pihizz amikor tudsz!
zsu83
 
 


Julcsi, jut eszembe Bencus is így szokott rá az éjszaka átalvására, hogy egyszer kelt 3kor aztán szép lassan az is elmaradt! :wink:

Bogi, tudod mi volt a legjobb a kórházba, hogy mindig tejeskávét kaptunk reggelire! :D
zsu83
 
 


zsu: igeeeeeeeeeeeeen, azóta iszom reggelihez én is :wink: nagy ízlett!!

Kép
budabo
 
 


bogi, tiéd a liberós vonalkód, viszem a talira :wink: Füge ügynök légi bevetésen :lol:

Zsu, ez, hogy Bencus neked ellenáll, apának meg simán megteszi, később is elő fog fordulni, de hányszor. A babák nagyon okosak, és hamar rájönnek, hogyan kell anya érzelmeit irányítani, hogy az legyen, amit ők szeretnétek. Ez van, de akkor is, olyan kötelék, ami anya és gyermeke között van, nincs más!

...na mióta lettem ilyen okos :oops: ?

Julcsi, én úgy tanultam, hogy egy szokás kialakulásához legalább 40x kell minden nap úgy történnie, szóval hajrá, már csak 37 ilyen éjszaka egyhuzamban, és Bogyesz úgy alszik éjjel, mint a bunda :wink: (jójójó, vicceltem :wink: :D :P )

Stelly, megkaptad postán a rudipapírokat? Pihenj ma egész nap, és c vitamin napi 4000 mg.

Köszi, Crocus, tápi ment ttegnapaz esti szopi után is, de csak 40 mili. Lehet, hogy ennyit ki is tudok váltani lefejt tejjel, úgyhogy mától minden kaja után fejek, ha csak 10 jön le, akkor annyit. Így összejön estére. Már ma is van 80, ha működik így is, dehogy adok én tápszert!

Uti beszámolót írom, csak nem akarom összecsapni, jó lesz az még az utókornak, babanaplóba, ilyesmi. Minőségi munka kellene.

Na nálam krumplileves, cukkínis lapcsánka, de csak magamnak, Édesapa elment barátaival tiszavirágot fotózni. Állítólag most van. Ladmon, mit tudsz erről?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Julcsi: az igazat megvallva mindenki azt mondja, hogy valószínüleg nem tápszerallergia, mert annak más tünetei is lennének (puffadás, nem gyarapodna, nem tudna pukizni...stb), de neki nincsenek. Ez most csak egy próbálkozás. A reggeli széklet még mindig ugyanolyan volt, de gondolom még idő, amíg átáll.
A minta viszont lassan elfogy és kéne vennem, de biztos baromi drága és ha nem is használ.... :? egyébként Milupa Aptamil Pregomin, molkenprotein alapú, de erről én sem tudok többet...
Remélem ez vagy a Protexin végre rendbeteszi.
Anyukám szerint én is ugyanilyen voltam, tök híg volt mindig a székletem, de ez anyatejes babáknál nem baj. A tápszer pedig általában keményebb székletet csinál és nem hígat... :roll:

Bogi: Fügcsi nagyon ügyes már! Elképesztő, hogy már hogy mozog! :lol:

Panna
pandusika
 
 


Zsu: akkor megvan a megoldás! Apa altat mindig, te meg feltett lábakkal tv-zel közben!!:)

Bogi: Én is nagy húslevesparás voltam. Mindenféle krémleves, csak húsleves ne! (ahogyan te is írtad) DE: terhes lettem és teljesen ráizgultam a Vacsoracsatában a Marsi Anikó pulykanyaklevesére. Annyira, hogy másnap csinálnom kellett! Az egész családom röhögve a húslevesemért izgult, és csodák csodája, isteni lett! És baromi egyszerű (én ugyanis nem habozgatom meg ilyen vacakságok, amitől tartottam, csak a végén szűröm át egy másik edénybe.) Egyszer megsúgom a titkot, ha akarod! :wink:
[quote]
írta:
Édesapa elment barátaival tiszavirágot fotózni. Állítólag most van. Ladmon, mit tudsz erről?

Ööö, izéé.... Momentán semmit.... :lol:
De a tavirózsa virágzott már egy hónapja! :)

ladmon
 
 


Zsuzsi: A múltkor beszéltek a tévében a tiszavirágzásról, valamikor ilyen tájban szokott lenni. Hajrá fejés! Minden tiszteletem a tied, nekem már a napi két fejés is sok. Csak este szoktam, nincs is szebb esti program nagy ásítások közepette :D

Én a héten csináltam rakott cukkinit, de annyit, hogy 3 napig ettük, ráadásul előző héten rendeltem két napra kaját, persze cukkiniset, szóval már torkig vagyok evvel a zöldséggel :? Tud valaki jó avokadós receptet? A Tesco-ban akciós, és én még sohasem ettem. Apa megígérte, hogy hoz nekem.

Enyém gyerek már érzi a frontot, tegnap egy angyal volt, ma meg csupa nyűgi. Úgy ette a tejpépet, hogy közben sírt. Egy kanál pép, egy adag sírás, egy kanál pép, egy adag sírás ... :) Utána kapott cicit, na azon megnyugodott és bealudt egy rövid időre.

Holnap megyünk anyósomékhoz Sukoróra, két napot ott alszunk. Legalább nem kell főznöm :wink: Viszont esős időt ígérnek :cry:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ja, és amióta ennyit forgolódunk gyakran oldalt fekve alszik el a gyerek, de volt már hogy hason aludt be.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Én is úgy tudom, hogy most van Tiszavirágzás, ráadásul mostanában van a főrajzás. Június 9-e körül kezdődöt az előrajzás és kb. 2-3 hétig tart....

Panna
pandusika
 
 


Zsu, köszi a bíztatást, volt már ilyen (ennél még jobb is, amikor még visszanyugtatni sem kellett egyáltalán, csak 1x kelt), de a remény hal meg utoljára, mint tudjuk... :lol: :D Zsuzsi meg is mondta, hogy már csak 37x kell jó éjszakának lennie, és akkor megnyugodhatok.. :lol: És nem kellett volna tovább olvasnom, mert Crocus meg azt írta, hogy újra front lesz, ami a mi estünkben tuti alvásgondokat jelent, újjé! :? No de hétvége, lesz itthon egy Apa is, és majd Ő is beszáll. Vagy mondjuk megmondom neki, hogy vasal és punktum. :D

Crocus: Rafkósak ezek a Pöttömök, látod, Attila is tud hason aludni. Marci meg háton, de közöttünk kizárólag, mikor a "kissé" kimerült anyja az x-edik szopi után hajnalban nem teszi vissza a kiságyba. Akkor remekül megy a durmolás háton is (és akár oldalt is)! :D

Jobbulást Stelly, nagymamabűvölő Adri meg nehogy elkapja! :)

Ladmon, Esztike megjavult?
Én sem főztem még soha húsevest, lehet, hogy ideje lenne elkezdeni... :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


ááááááá, egy szakértő! Hiába no, nem minden a közelség! Előrajzás, micsoda szakkifejezések!

Ladmon, azonnal tessék utánanézni! (azt hittem naivan, hogy az ilyesmi csodát a tiszai ember számon tartja...)

Crocus, én is kanállal próbálkoztam először, de az úgy csigalassú, a pohárból meg úgy éreztem, bedöntöm a képébe az összeset. Na erre a védőnéni ügyesen megmutizta, hogyan is kell. Azóta mindent pohárból adok (kivéve a cicit)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?