Új privát üzeneted érkezett!

vevikk: Köszönöm a választ. Most megkérdeztem a háziorvostól is és azt mondta, hogyha tényleg nem lesz abban a zsákban senki, akkor fel fog szívódni. 2 hét múlva biztosan kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ez a laptető két nap alatt már a negyedik és 1 órán belül a második. Nem igazán értem, vonzza a baba. De hát itt kinek ajánljam fel? :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


SWANNY
Rég nevettem ilyen jót! :lol: :lol: :lol: :lol:

REMÉNY
Nem tudom meddig hagyja itt nálam a csajszi a cuccokat, de ha még jövő héten igen akkor megint megyek pestre anyukámékhoz.

VICKY
Itt már senkinek zsebeld csak be és lehet hogy szerencsét hoz babásan, még akár meg is marad a második babátok. :wink:
Bárcsak ezen múlna!

dita75
 
 

 
 

Köszi Dita!

Tudod, az a gáz, hogy én kb. 95-ről indulok most! (Mi lesz még ebből!!!!!) És az, hogy tetszenek a cuccok, különösen a farmer tunika meg mellé egy naci, de én Bp. mellett lakom, te meg valahol Fehérvár környékén. És bár jövő héten megyünk nyaralni Zalakarosra, azért most még nem merek nagyon bevásárolni. Pláne, hogy nekem a húzós része az az ősz meg a tél lesz - ha minden jól megy. :?
Bár az az igazság, hogy az alapvetően jó farmereim az Utro-tól már nem igazán kényelmesek. Úgy felfúj az a vacak, hogy csak na. Pedig én csak 3x1-et dugok. :?
Nem tudom, mit csináljak. Tényleg kéne valami nadrág, mert rossz vége lesz, de még tanácstalan vagyok... Ráadásul a héten ki kell fizetnem az állatorvost (25ezer), és az autószerelőt (40ezer). Nem akarlak benneteket a nyűgjeimmel traktálni, csak kifakadtam! Sorry! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


dita: Abból a farmer tunikából lehet hogy nekem is jó lenne egy 44-es vagy 46-os. Mennyiért is adja? Van még belőle, vagy csak az az egy, amit megvettél?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Holnap megkérdezem neked oksa!

KAKTI
Talán még később is lesznek ilyenek, majd megérdeklődöm, és ha jól tudom extra nagy méretben is vannak cuccok. Ha mondasz egy színt ami esetleg tetszik nadrágban megkérdem hogy milyen méretekben létezik.
Elég sűrűn járok pestre mert ott él a családom, ha össze tudjuk egyeztetni mindenkivel a talit akit érdekelnek a rucik akkor szívesen elviszem a kinézett darabot és ha esetleg mégsem jó a méret akkor legfeljebb visszahozom.

dita75
 
 


dita: Köszi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita!

Jó lenne egy ilyen talit összehozni!
Közeleg a szülinapom is, talán le tudom boltotlni a ruhaügyet!
De a méretemben nem vagyok biztos... Talán 48-as (most).
Nagyon tetszik a farmer tunika (+ farmer nadrág mindenképpen), és az a felső, ami a tunika felett van a képeiden!
Tudsz majd ezekre akkor pontos árat mondani?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


KAKTI
A farmer tunika felett ha jól emlékszem egy fehér ruha van kék mintával. Nekem nagyon bejön, kb. térdig ér, meg is vettem volna csak a cicim nem fér bele. :(
Amúgy valami ilyesmi kéne Colinnak mert annyira de annyira terhesnek nézek ki benne, hogy már akár rögtön el is vinnének benne a szülőszobára! :(
Persze mindent megkérdezek a csajszitól, de az tuti hogy farmer nadrágja nincsen csak ezek a nyári anyagokból készült nacik vannak.

Valaki fejbekólinthatna, 2 óra óta megint nem aludtam egy szemet sem. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita!
Basszus, te tényleg nem bírsz aludni!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky!
Ha már így felajánlottad, én lestoppolnám azt a laptetőt!!!!!!
STIPIS STOP!!!!!

Swanny!
Pü küldtem neked!

Puszi minden kismaminak!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Jujj most nézem csak 16-a van, tud valaki valamit Süniről?

Vagy írt, csak én maradtam le róla??? :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


heni: Laptető elkelt! Viheted :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


swanny: http://www.kindermobel.hu/pelenkazo.shtml
Mi innen vettük a pelenkázót, a Gyöngyi nevezetűt, pont cseresznye színben. De hogy szép-e meg jó-e, arról még nem tudok nyilatkozni, mert lapraszerelve várja, hogy elszállítódjon ide hozzánk No-ba. Egyébként 1800 Ft volt a futárköltség Pestre, de bárhova odaviszik az országba. Ja, és nekem az a bajom a komódok többségével (ezzel is), hogy maga a komód nem olyan mély, mint rajta a pelenkázórész, ezért vagy beveri az ember a fejét, ha lehajolt a szekrényhez és feláll, vagy - mint itt is - keletkezik egy kihasználatlan rés mögötte a falnál, ami bénán néz ki. Na és a kérésemre 4500 Ft-ért csináltak hozzá egy kiegészítő polcos elemet, amit mögé lehet tenni, így azt kitölti.

Kép
bikmakk
 
 


HENI
Már kettőtől csak forgolódtam. Pedig már 3 napja külön alszom apától de így is felébredtem és nem tudtam visszaaludni..... :roll:

Ma délelőtt felhívtam a ruhás csajszit és mondta hogy 48-as méretig (3XL) vannak nadrágjai de farmer valóban nincs, és a farmer tunikákat is elkapkodták. A nacikat 1800/db-ért adja és ha kettőnél többet akkor már csak 1600.

CSináltam az egyik szerzeményemben pocakfotót.
Nagggggyon durva:

Kép

BIKKMAKK
Az ismimnek is egy nagy rés volt mögötte oda dugdosta mindig a pelenkacsomagokat. :lol:

dita75
 
 


Ja és a hónap végéig tart az akció utána már bezár a bazár!
60-70 % árkedvezmény van, mert megszűnik a bót!

dita75
 
 


dita,
igen, de nálunk ez nagyon látványos lenne, nem sarokban fog állni, és ahogy belép valaki a szobába, rögtön oldalról látja majd a pelenkázót.
De így, hogy ott polcok lesznek, tök jó lesz. Egyébként meg fiókos komódot választottam, majd a pelenka-csomagokat besuvasztom az egyikbe.... :)

Kép
bikmakk
 
 


Szép kis poci, nekem kábé most ekkora :shock: .
Me reggel megmértük (most először :) ), a haskörfogatom 105 cm.

Kép
bikmakk
 
 


Dita! ok, akkor meglátjuk. Nem tudom mekkora méret kell nekem, és olyasmi, mint ami most rajtad van, de valami kellemes színben. Korábban 38-as méret voltam. Még esetleg a Colinnak ajánlgatott rucin is gondolkozom, de csak próba után tudok válaszolni ok lesz-e.

Hát igen, nekem is nő azért a pocim, igaz még elférek a kantárosban is :)

Tegnap voltam védőnőnél, és néztünk babaszívhangot is, és lehetett hallani valami háttérzajt is, gondolom a mozgását.
Javasolta a Magne B6-ot, de azt hiszem még a dokimmal is megbeszélem, mielőbb beszednék belőle.

remény73
 
 


Sziasztok!!

Nagyon tetszik az a kék virágos pántos ruha csak olyan nagynak tünik nem szeretném,hogy ugy álljon rajtam mint a tehénen a gatya. Na de még minden ruhám jó rám ami eddig szük volt rám.
Iszonyatos szél van nálunk néha ijesztő kicsit.
Persze remény73 tied legyen a ruha mert én még nem vásárolgatok semmit amig ilyen gebe vagyok.


Puszi

Zsú

Kép
Kép
colin
 
 


Colin!

Ne keseredj már el, basszus de irigyellek, hogy "gebe" vagy, majd nő az a pocak akkorára, hogy tényleg teher lesz számodra.....
Bizti mondta is a doki, hogy amiért hátul van a baba, azért nem látszik még.
Fel a fejjel!!!!! Ez legyen a legnagyobb gondod!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!

De jó neked Dita, hogy nem tudsz aludni. Rám ma megint rámjött az álomkór.
Este már 10 körül lefeküdtem és reggel fél 10-ig aludtam. Aztán 11 körül megint elaludtam egy 1/2 órára.
Szerintem ez már nálam kóros. Nem értem hogy tudok ennyit aludni.

Jó lenne ha hétvégén jó idő lenne. Leugranánk a Balcsira 3 napra. Nyaralni nem megyünk, így ez a kis mininyaralásunk lehetne, de ha ilyen marad az idő, akkor nem megyünk sehová. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vevikk 2009.06.16 13:33-kor.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Dita

Hogyhogy neked már megvan az AFP eredményed?
Nekem azt mondta a dokim, meg olvastam is, hogy a legmegfelelőbb időpont a vv-re a 16. hét +2-5 nap.
Az eredmény pedig 2-3 hét.
Azt mondta, hogy ha máskor veszik le nagyobb a hibalehetőség.

Kép

Kép
vevikk
 
 


VEKIKK
Múlt hét hétfőn voltam az kereken a 16. hetem volt. Kérték is az igazolást hogy annyi vagyok. Pénteken már meg is volt az eredmény, csak ugyebár akkor voltam pesten a 4D-n, tegnap a nagy pörgésben meg elfelejtettem elhozni, úgyhogy ma voltam érte délelőtt. :wink:

Amúgy meg tökéletes lett, én nem értek hozzá de a csajok azt mondják jó. Kivi vagyok így is szekálni fog a dokker a 4-es teszttel hogy a kombi eredményem meg az afp-m is jó lett.

Ne is mond az alvást, már tejeszacsik nőttek a szemem alá. Most is du. gondoltam egyet lefekszem mert már nem láttam kettőig hát nem kétszer is csengetnek pont mikor végre elnyomott az álom!
A tököm tele van hogy soha nem történik semmi de ha épp aludnék mindenki megtalál.

Reggelente én 8-nál tovább nem igen szoktam aludni. Délután eddig egész terhességem alatt egyszer sikerült.

COLIN
Hát igen ezek nagy méretek, és mivel kiárusítás van már nem mindenből van méret. Hidd el én meg téged irigyellek a gebeségedért. Ma nem is volt annyira meleg, mert hűvös szél fújt itt is délelőtt de egyszerűen nehezemre esik a nagy súlyomat felvonszolni a városba. Már félúton össze akarok esni annyira legyengülök. Mindig viszek magammal kekszet meg innivalót, meg már csigalépésben megyek és akkor is fújtatok mint a gőzmozdony, pedig hol van még a kánikula és hol van még az igazán nagy pocak hisz még félidős sem vagyok. Amúgy nekem a mellső falon tapad Bogyó és már ezért is nagyobb a pocakom mint az átlagé, és hát azért tényleg sokat számít hogy sztem te kétszer kijönnél belőlem.
A szívemmel is van valami gáz mert amióta stimuláltak 2 évig szedtem a hormonbogyókat meg a szurikat azóta magasabb a pulzusom. A múltkor is 122 volt, pedig kocsival vittek fel a védőnőhöz. Ha ehhez még magas vérnyomás is betársul akkor királyság lesz. Márpedig eddig 4-ből 2-szer magasat mértek! :roll: A derekam is majd le szakad néha. Szóval elég sok nyűg van vele.
Ha annyira akarsz pocakot én cserélnék veled, mert azért ez sem jó ám! Aztán hol van még a vége! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok,

Bikkmakk,

Köszönöm a tippet, bár jó lenne tudni, hogy hogy néz ki. A mögé szerelhető polc nagyon jó ötlet és Pestre történő szállítás sem horror árú.
Gratula a pociméretedhez :D

Heni,
én is írtam neked:)
Süniről sajnso nem tudok semmit.

Colin,
hidd el nem olyan jó nem kapni levegőt:))) A 28-dik hétig viszont tényleg király:) Most viszont már aludni is nehezen megy.
Tényleg az a legfontosabb, hogy egészséges. Te kis türelmetlen:)))


Witch,

mi van veletek? Jól vagytok?

Dittus,
beszéld meg a babussal, hogy hagyja aludni anyát:)

Megyek dokihoz csütörtökön. Ez még nem Uh, de bejelentkeztem a jövőhétre arra is.:) Önnálósítottam magam, mivel a védőnő is mondta, hogy kell:) Kíváncsi vagyok, mit szól a doki a partizán akciómhoz-:))

Puszi,
s,


Kép
swanny
 
 


swanny,
azért a megadott linket szerintem látszik, hogy hogy néz ki. Vagy leglábbis én remélem, hogy így.... :)
Holnapután meghozza az apósom - mondjuk nemtom, mikor szereljük össze, de ha gondolod, utána lefényképezem neked - hátha még nem késő a döntéshez... :)

Kép
bikmakk
 
 


Bikkmakk,
nagyon köszönöm előre is:)

Puszi,
s
Kép
swanny
 
 


Sziasztok Lányok!

Van egy kérdésem - bár biztos hülyeség, de nekem még új... :)
Szóval időnként erősebben, de általában enyhén érzek a hasamban egy izomlázra hasonlító érzést. Ezt a kis Ebihal okozza?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


kakti: Nekem az inszem óta ilyen érzésem van a hasam két oldalán.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Kedves Kakti,
nekem nem volt hasonló, de azt megtanultam, hogy babavárás alatt elég furi dolgokat tud érezni az ember. :D Azelőtt soha nem szédültem, aztán az első trimeszterben ez is előfordult egyszer-kétszer. :lol: Úgyhogy még az ebihal is lehet:)

P.
s.

Kép
swanny
 
 


Sziasztok Kismamik! Dita! Nagyon jok a fotok! nem baj,hogy meg kis szegyenlos bogyo,legkozelebb mar biztos megmutatja jobban magat!!Klassz,hogy ilyen szuper rucikat is tudtok venni,itt Egerben semmi nincs,es az is horror aron,de majd ugyesebb leszek,es nezelodok.Egyebkent ejjelente,en sem alszom olyan jol,es ahasam nekem is felvan puffadva,es mar a heten kemeny roka koma van hajnaltol,neha egesz nap,ugyhogy nemhogy a feherje nem megy,de mar 2 napja vizet se birok inni,csak boklendezessel,ugyhogy eleg gaz,De persze,amikor azt kivantam,hogy sikeroljon a baboca,azt is hozzatettem,nem baj,ha vegig iszonyu rosszul leszek,Hat ugy nez ki ,bejott.Remelem minden ok odabennt,es a tunet,az terhessegi tunet.Holnap megyek a Bmc-be,es ha minden ok,utana mar csak babavizittel magyunk.Puszi mindenkinek,a nyaraloknak jo nyaralast!!!Colin! Szerintem azert addig is orulj,hogy hordhatod a rendes ruhaidat,mert en mar most bajban vagyok!!!Zoe
zoe33
 
 


Süni hírek!
Ma 06.17.-én 15.05-kor megszületett Zétény Mór 3700 grammal és 56 cm-vel!
gabicsibe
 
 


Mindenkinek további szép pocakosodást kívánok és ha kérdésetek van nyugodtan gyertek a babásba is!Mindenkit sok szeretettel várunk!!!
gabicsibe
 
 


Kakti
Nyugi!csak nő a méhed és nyúlnak a szalagok!nekem is volt ilyen annó(de rég volt :roll: )
gabicsibe
 
 


GABICSIBE
Köszönjük a híreket és a kedves invitálást.

SÜNI
Hatalmas gratula a babátokhoz! Szép méretek!
Sok tejcit és jó egészséget!

ZOE
Sajnálom a rosszullétet. Drukk holnapra! ++++++++++++

SWANNY
Biztos nem fognak beszólni a partizán akcióhoz, de nekem ilyen esetekre mindig van előre kitalált "panaszom". :wink:

dita75
 
 


Sziasztok Fiút várók!
Kicsit besokalltam ruhákból, 56-os méretben, így ha valakit esetleg érdekel olcsón használt 56-os, jelentkezzen :)

Süni, gratulálok, és én is csak a legjobbakat kívánom nektek. Ha már tudsz írni nekünk várunk vissza a részletekkel.

remény73
 
 


Közben a tesóméknak is ajánlgatom az unisexet, így ha érdekel, jelezd, s kiderül mi maradt. :)
Most folyamatban van egy vásárlásom, s ha az az enyém lesz, akkor azt hiszem marad 1-2 amit ha érdekel valakit megegyezhetünk, ha nem felteszem a netre.
Írj privit, ha érdekel. Köszi.

remény73
 
 


Sziasztok!

Zoe
Hajrá hányás!!! :lol: Bocs ez hülye vicc volt, de szerintem megér ennyit, :wink: Jobbulást neked!!! És drukk mára az UH hoz, várunk a hírekkel!!!!

Sünikém!
Nagyon gratulálok, kívánok egészséget, erőt, kitartást, és sok sok tejcit nektek. Ha tudsz, jelentkezz majd!!! Azannya, nagyon jól érezte bent magát a kis Zétény, alig akart kijönni :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Süni!
Gratulálok a kisfiatokhoz, nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek!
És milyen gyönyörű neve van! Ha fiúnk lesz én is így szeretném elnevezni, de ezt még be kell adagolni a páromnak :lol:

Vevikk!
Az álomkór nekem is ismerős, én a héten 2x csináltam meg, hogy hazaértem a munkából (6 óra körül) és gondoltam ledőlök egy fél órácskára, mert már fájdogált a hasam. Erre reggel 6-kor keltem, amikor menni kellett dolgozni :shock:
Ráadásul hétközben egyedül vagyok itthon és senki sincs aki felébresszen, pedig délutánonként tanulnom kéne a vizsgáimra :? Hát remélem a 12. hét után kicsit jobb lesz!

Zoe!
Küldök Róka-űzőt :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Dita!
Gratula a tökéletes eredményekhez, nem hiszem, hogy a doki erősködni fog továbbra is, hiszen semmi oka nincs rá!!!! A vérnyomásoddal pedig vigyázz, mert nem játék!!

Én ma megyek először védőnőhöz, megkapom a kiskönyvemet! Tanulva a fórumokon leírtakból már előre felszerelkeztem matricákkal!!!!!

Kép
akire79
 
 


Süni,
gratulálok a babához, sok boldogságot kívánok nektek! Majd mesélj, ha hazaértetek, és lesz egy csöpp időd... :)

Kép
bikmakk
 
 


Sziasztok!
Közben nem én nyertem meg a 56-os ruhákat, de ha érdekel mégis valakit, akkor van 3 ismerős is, akinek szép babaruhái vannak használtban és megfizethető áron. Köszi, és elnézést, ha valakit ezzel zavartam itt a fórumon.

remény73
 
 


Sziasztok!

Süni!!!
Gratulálok!!!! És nagyon szép napokat kívánok nektek!!!!!

Remény!

Ha kiderül, hogy tuti kis legényünk lesz akkor én megnézném azokat a rucikat!:)

És akkor én az Anna rucijait adnám el ha v.kit érdekel!!

Ma kicsit parázok, mert estétől olyan érzésem van mintha tök lent lenne ez a gyerkőc, fel is hívtam a dokit ill az aszisztenst azt mondta lehet odaült valamire de inkább menjek be nézze meg a doki. 7-re vagyok hivatalos. Főleg hogy holnap el is mennénk a hétvégére. Csak azt sajnálom, hogy ha már menni kell hogy nincs potya uh:((( de a lényeg hogy minden oké legyen!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


ÁFONYÁCSKA
Ezek szerint már te intenzíven érzed a manót?
Biztos minden oké vele.

Remélem én válogathatok majd Anna rucijai közül.
Én is arra várok hogy kiderüljön a neme és akkor még veszek ezt-azt neki de nem akarom már nagyon túlzásba vinni. 8)

dita75
 
 



REMÉNY
Ne vegyél sok 56-os rucit, ki tudja mekkora lesz a manóci!

Én meg már kiságyból meg babakocsiból sokallok be lassan.
Egy forgót is kaptam minekután már van egy.
Úgyhogy ezt a macisat fel kell tennem a teszveszre.
Én 5600-ért lőttem, remélem elviszik annyiért. (új ára 14 körül van)

Kép

dita75
 
 


Dita!

Megtartanád nekem ezt a forgót? Pont ilyen macisat néztem ki!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Sziasztok!


Voltam dokinál minden rendben és holnapra még egy potya uh-t is kaptam:))) remélem ott is minden oké lesz!! És hogy kicsit biztosabban megmondják már a nemét is mint múlthéten!!!

Dita!

Látom nagyon csak a lányra vagy hangolva!!! :))))
Igen érzem már a picurt kb 3 hete, de olyan táncot mint ma hajnalba még nem vágott!!!!! Anna felsírt és lehet felébredt ő is mert kb 1 órán keresztül szambázott nem is tudtam visszaaludni:))


Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Sziasztok!

KAKTI
Használt, nem baj? Teszveszen licitáltam rá, csak most kaptam egy újat ami színesebb és nekem jobban tetszik. Igaz ez nem játszik csak egy dallamot és csillagokat sem vetit a plafonra, de olyan édi színes bigyókák vannak rajta. :lol: Na meg nem akarom megsérteni azt a valakit akitől kaptam. :wink:

Kedden megyek pestre.

ÁFONYÁCSKA
Hááááááááááát igen, gyengéim a kis fordros szoknyás copfosok! :)
Én olyan intenzíven azért nem érzem mint te mert mellső falon tapad.
De azért szokott érdekességeket csinálni, de csak úgy lájtosan! :)

dita75
 
 


Akire!

Nekem az álomkór nem nagyon múlik, pedig már a 17. héten is túl vagyunk.
De lealább kipihenem magam a szülés utánra. Akkor úgysem lesz már rá lehetőség.

Süni!

Gratulálok a kis trónörököshöz! Jó egészséget!!!

Csajok!

Én még mindig nem érzem, hogy boxol Rizsa, pedig az UH-n is olyan meccs volt, hogy ihaj.
Pedig nagyon figyelem, hogy mikor érzem én is végre!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!

Én most mindig tudnék aludni napi 20 órát biztos!!!
remény73 irtam neked privit.
vevikk én is nagyon várom,hogy érezem a mozgást persze mi még picibbek vagyunk.
Nekem is lenne kérdésem felétek.
Ki ír a kiskönyvembe mert a háziorvos nem ir a szülész orvosom sem ir csak pecséttel és add leleteket,de nem fog irni azt mondta.
Akkor most mi van??


Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Colin!
Lehet, hogy rosszul tudom, de nem a védőnő ír?

Dita!
Sorry!
Megmutattam Apának, és valószínűleg egy másik mellett döntünk. (Neki ez nem tetszik.) Van már ilyen csacsink, ezért valószínű ez lesz a befutó:
Kép

Szóval, ha nem csináltam nagy gondot, add el másnak lécci! És bocsiga!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?