VEKIKK
Múlt hét hétfőn voltam az kereken a 16. hetem volt. Kérték is az igazolást hogy annyi vagyok. Pénteken már meg is volt az eredmény, csak ugyebár akkor voltam pesten a 4D-n, tegnap a nagy pörgésben meg elfelejtettem elhozni, úgyhogy ma voltam érte délelőtt.
Amúgy meg tökéletes lett, én nem értek hozzá de a csajok azt mondják jó. Kivi vagyok így is szekálni fog a dokker a 4-es teszttel hogy a kombi eredményem meg az afp-m is jó lett.
Ne is mond az alvást, már tejeszacsik nőttek a szemem alá. Most is du. gondoltam egyet lefekszem mert már nem láttam kettőig hát nem kétszer is csengetnek pont mikor végre elnyomott az álom!
A tököm tele van hogy soha nem történik semmi de ha épp aludnék mindenki megtalál.
Reggelente én 8-nál tovább nem igen szoktam aludni. Délután eddig egész terhességem alatt egyszer sikerült.
COLIN
Hát igen ezek nagy méretek, és mivel kiárusítás van már nem mindenből van méret. Hidd el én meg téged irigyellek a gebeségedért. Ma nem is volt annyira meleg, mert hűvös szél fújt itt is délelőtt de egyszerűen nehezemre esik a nagy súlyomat felvonszolni a városba. Már félúton össze akarok esni annyira legyengülök. Mindig viszek magammal kekszet meg innivalót, meg már csigalépésben megyek és akkor is fújtatok mint a gőzmozdony, pedig hol van még a kánikula és hol van még az igazán nagy pocak hisz még félidős sem vagyok. Amúgy nekem a mellső falon tapad Bogyó és már ezért is nagyobb a pocakom mint az átlagé, és hát azért tényleg sokat számít hogy sztem te kétszer kijönnél belőlem.
A szívemmel is van valami gáz mert amióta stimuláltak 2 évig szedtem a hormonbogyókat meg a szurikat azóta magasabb a pulzusom. A múltkor is 122 volt, pedig kocsival vittek fel a védőnőhöz. Ha ehhez még magas vérnyomás is betársul akkor királyság lesz. Márpedig eddig 4-ből 2-szer magasat mértek!
A derekam is majd le szakad néha. Szóval elég sok nyűg van vele.
Ha annyira akarsz pocakot én cserélnék veled, mert azért ez sem jó ám! Aztán hol van még a vége!